daha önce dört kişiyle yatmıştım kızlığımı diktirmek istemedim adet kanımı bekaret kanı diye yutturdum eşime.bakır olduğu için anlamadı..2 aylık evliyiz ama yatakta çok kötü sevişiyor zevk alamıyorum. eşim varken cinsel sebeplerden daha çok annesiyle hiç anlaşamıyorum ayrılma isteme sebebim birazda bu.1 ay sonra kendi evimize çıkıcaz yanlarından ayrılıp. Sizce ayrılmalımıyım ondan yan gelip yatıyo annesinin lafına çok bakıyo nasılsa artık boşanmış bir kadın olucam evlenirken bekaret sorunu da yaşamam artık.sizce sabretmelimiyim bunlar aşılabilcek sorunlar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılsana laf yapanlara bakam en çok sevişme meraklısı onlar bastırılmış duygular ve toplum baskısı yüzünden ne var biyile yatabilirsin 4 biraz fazla ama olsun zamnında olmuş bir hata gencken olur öyle şeyle ama adet kanını yuturmana gerek yoktu esnek derdin yatıtan sonra gidice ztn doktor biişi diyemezdi az kanamış anlamamışın der geçerdi kızlık zarınn amacı namus bekçili değil ey cahil toplum sana seslenirim kızlık zarı vajinayı korur başak bir işe yaramaz namus ise başka bişiydir* dünyasında karıyı erkek aldatsın yatsın kalksın hovardsa karı yapasa ooooroospu olur aldırma sen kadersim o geri kafalılar karıların götüne bakmayı parmaklamayı çok ii biliyolar fcelerden kızlara penis foto yollamayı biliyorlar sarkmayı bakji,remsn di,e sormayı biliyorlar çok bileni o* yapıyorlar çünkü kendileri cehaletitn öyle içindelerki ne bişi öğrenmeye hevessli nede öğrenen saygıları daha uzar gider ... buradsa bir çok erkek bu şekil de sorsan kızla yatar* şerefsizi ama namuslu kız arar dangalak senn gibi herkes yapsa kimse kalmaz töbey ya kocana gelince ona sekss öğretmeyi çalış diycem ama bu saate kadarf olamzsa olmaz hem ana sözü dinleyren erkekten iş çıkmaz erkek mi o be ana kuzu sefil erkek değin yumrunu vurcak neyse kara senn ister ayrıl ister devama*bana sorarsan bir kaç ay sekss öğretmeye çalış al karşına kendi kararlarımızı vermeliyiz felan de konuş bikaç dene baktın aynı boşan tek sekss değil* annesi sizi sokar sekss öğrense o kaynanayla allah yardım etsin kardeşim sana ...
21 Yorumla
Soran+1 yılHelalll sana :)
En İyi Cevaplar
Ay inanmıyorum ya herkes sana neler neler saydırmış yok utanmaz yok ahlaksız vs.vs görünce şok oldum yani yok artık dedim öyle diyenlerin hepsine de eksiyi bastım merak etme ;)
Evlenmeden önce başkalarıyla birlikte olmayı hala hayasızlık olarak gören gerikafalı adam sayısı çokmuş bunu gördüm valla hayretler içinde kaldım. Canım sen hiç onlara bakma sen kötü biri değilsin seks yapmak kötü bişey değil erkekler için olduğu kadar bizim içinde ihtiyaç. Ne yazıkki hala bunu ahlaksızlık olarak gören gerikafalılar var üzülüyorum valla. Sanada üzüldüm keşke bakir bir adamla evlenmeseydin tecrübeli sekste iyi bir adamla evlenseydin o zaman eşinin işten eve gelmesini dört gözle beklerdin. Tamam sevgi falan da önemli ama seks hayatınız kötü olursa eşinden soğuman çok normal. Annesi konusunda bişey diyemicem o düzelebilir bir orun ama seks hayatınız çok önemli. Bir süre daha sabret ona seksi öğretmeye çalış baktın olmuyo o zaman boşanmayı düşünebilirsin. Sen kötü ahlaksız biri değilsin bunu sakın unutma tamammı buradakilere bakma1918 Yorumla
Soran+1 yılYok ben onlar ahlaksiz dedi diyemi ahlaksiz olcam geri kafalilAr iste simdi sanki bakire kiz kaldi sanio yazık bu geri kafalilara ya :D bende kapali bir bayanim ve seks cok güzel bisey esimi seviyorum ona öğretcem fikrimi değiştirdim duzelir diye umuyorum canim zaten bizik sorunumuz öpüşme ayri eve geçince bu durumu asicagimizi düşünüyorum teşekkürler canim :)
- +1 yıl
sende fena cevap vermemişsin yağmur :)
Soran+1 yılhakkini verdim sorunuma yardımci oldun canim rica ederim ::)
- +1 yıl
bana göre ahlaksızlık bakireyim diye kandırması yoksa beraketi kimseyi ilgilendirmez soruyu soran benim gözümde genel evdeki pavyonda ki fahişelerden daha aşşağılık.. bilseydi evlenmezdi diyor soran başka erkekmi yoktu madem yaptığının arkasındasın başka birini bulsaydın sen adamı resmen namus deterjanı olarak kullanmışsın dilerim boşanırken mahkemede ağır tazminatlar ödersin
- +1 yıl
aahaa kaşar ın cvbı en iyi cevap seçilmiş tabiki bu kendi bakire olmadığı için buda bakireliğe kafayı takanlara b.ok atcak işine gelmio çunku bunada cok kaymışlar zamanında belli ama merak etme bakire olmayanla gene evlenmeyiz .heleki bu pişkin sozlerden sonra hiç evlenmeyiz her bakire bole dusunuo demekki
- +1 yıl
arkadaşlar öğrenin artık akıllı adam Türkiye'den bir kız ile evlenmez bunlar bakire değil ruslarda bakire değil ama ruslar bunlardan kat kat daha güzel Türkiyeden biri ile evleneceğinize gidin Rus ile evlenin.Türkiyede bakire olmayanda anal,oral her şeyi yapmıştır.
- +1 yıl
eksıcıdekı fazılete bakın hele:))burada ınsanların kızdıgı seyı sen anlamamıssın,nasıl bır ıdrak kabılıyetın varsa artık! bu hayatın sıllesını yemış garıban kızımız evlendıgı adamı kandırmış! ben sunla bunla yattım dememış ben kızım demış orada aldatmaya baslamış adamı! bumu senın ahlakın fazıletın onurun serefın haysıyet anlayısın!
- +1 yıl
tek gerçeklik var o da sana bakir olduğunu yutturmuş gibi görünüyor :) Çünkü kanıtı yok. Anlamıştır o senii merak etme :)
- +1 yıl
Her Kiz onurlu ve ahlakli olamaz. Genel evdeki bayanlara fa hi se ya da o rus pu denir. Sizinde onlardan farkiniz yok eger bu iki sifati kendinize yakistiriyorsaniz bizler icin sorun degil. Lakin sunu unutmayin bu iki sifat Türk dili kurumu tarafından sizin gibilere kullanılması için verilmiştir. Her daimde sizler icin kullanilacaktir bunun icin kendinizi ahlakli olarak avutmaniza gerek yok...
+1 yılyuh yaa kadını kevgire çevirmişsiniz amma meraklısınız kötülemeye ne yapmış yapmış herkesin iyiliği kötülüğü kendine yazar takılmayaın bu kadar herkes kendine baksın, sana gelince soran sen kafaya iyiden iyiye takmışsın o adam istedğin gibi olamıycak mutlu olamıycan dolayısıyla mutluda edemezsin kendinede onada bir iylik yap yol yakınken bırak o da kendi gibi birini bulsun sende
53 Yorumla
Soran+1 yılyok o bana yeticek çünkü onu seviyorum zamanla da asariz
- +1 yıl
yaa madem aşacağına inanıyorsun niye boşansammı diye soruyorsun ne cinssin ya :)
eşinle cinsel hayatından zevk alamaman evliliğin temel taşlarından biri olan cinsellik konusunda boşanma sebebi olabilir mi... olur mu olur. kanunlar hakkında pek bilgim yok. ama ilk başta eşini kandırmış olmasaydın ya da bekarete çok takılan bir eş adayı tercih etmiş olsaydın sende zor durumda kalmazdın arkadaşım.
11 Yorumla
Soran+1 yılkandırmak zorunda kaldım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşini seviyorsan öğretmeye çalış ama birlikte film izleyerek cinsellik hakkında yazılar okuyarak yap bunu çünkü eşinin aklına farklı şeyler gelir üzülür sev,yorsan onu üzmek istemezsin diye düşünüyorum yorumları okumadım sinirim bozulmasın diye ama tahmin edebiliyorum ahlaksız eteşekküretini yapıştırmışlardır burada ileri geri konuşan 10 erkekten en az 9 tanesine vercem desen olmaz demez ama ver deseler sen olmaz desen namussuz olursun onunla yaptın benimlede yap derler aldırma sen ne güzel yaşamışsın hayatı bitmiş ve şimdi evlisin şimdi mutlu olmaya bak ben bakire evlendim bişey bilmyordum sonra merak ettim ve eşimin ilgisizliği kesilince aldatma isteğim doğmaya başlamıştı neyseki ayrıldım bir kaç kişiyle birlikte oldum ve artık cinselliğin sadece sevdiğinle güzel olduğunu biliyorum
41 Yorumla
Soran+1 yılyok onu seviyorum zaten aldatma gibi bir düşüncem de yok zaten baska birini hayal etme edebilme gibi durumumda yok ona severek ogtetcem :)
Eşini kandırırken aslında kendini kandırmışsın..
Ona bakireymişsin gibi yutturmaya çalışacağına evlenmeden önce ilişkiye girseydin, adamın kötü seviştiğini anlayacaktın.. Resmen kendi kalene gol atmışsın..
Mutsuzsan ayrıl fakat sakın yüzsüzlük edip nafaka falan isteme.. Adam zaten bir sürü masraf etmiş, sen ayrılınca yaşayacağı travma da cabası..82 Yorumla
Soran+1 yılyok cinseligi öğretcem ona zaman gecsin onu seviom bu sebeple birakmicam
+1 yılAllah layığını versin:
"adet kanimi bekaret kani diye yutturdum eşime.bakir oldugu icin anlamadi."
Bu sözün için umarım tüm erkekler seni evlenecek değil, eğlenecek kadın olur görür. Yetmez, her evlendiğin erkek seni 2nci günde boşar. Temennim budur.
:)86 Yorumla
Soran+1 yılben artik evlenmiş bir kadinim o yüzden kafam cok rahat :)
- +1 yıl
Bende sana dua ettim. Allah seni bu yazılarını ölürken ve Ahiret'te sana hatılatır.
:)))
Soran+1 yılHatirlatsin dinde soylemek zorunda degilmisin gecmisini benim bedenim onu ilgilendirmez :)
- +1 yıl
Çok akıllısın ama "yutturmak" demek aldatmak demektir, yalan söylemek demektir. Bu da oluyor ki, kebair-i günahlardandır. Yani Allah'ın neyhettiği en büyük 7 günahtan biridir. Bu açıdan bu sözlerimi hatırla, eşini aldattığın/kandırdığın günden sonra günlerin daha kötüye gidecek.
Demedi deme.
:)))
Soran+1 yılhristiyanlikta 7 büyük gunah vardır islamda değil sen once dini ogren :) yalan soylemissem ne olmuş herkes yalan soyler hayatında hic yalan söylemedigini söyleyen kisi yalan söylüyordur zaten :)beyin fakiri yalan söylesem de bilmesi gerekmedigi icin söyledim onane gecmisimden :)))))
- +1 yıl
Hristiyan olmadığım için bilmem, ama google hazretlerine sor "kebair-i günahlar" diye oradan öğren. Yeni yetmelik hallerini bana hakaret ederek kapatmaya çalışma. Entelektüel bakış açın gelişsin biraz, benden feyizlen.
:)
Kocan bakir olsa dahi anlamistir he deyip geçmiştir sen kimi kandiriyon kanla ne alaka girerken zorlama olmasi lazimdi pat diye girince anlamadimi adam bu degil diye..sen zaten bulmuşsun mal adami o da anasina bakar tabiii
Bence boşan keyfine bak:)))-40 Yorumlamadem evlenmeden önce başkalarıyla yattın eşine adet kanını bekaret kanı diye yutturman büyük bir terbiyesizlik ve yalancılık öncelikle. bir abla olarak sana nasihatim daha fazla üzmeden o adamla kendi isteğinle boşan zaten memnunda değilsin isabet olur. Rabbim ıslah etsin seni
70 Yorumla
+1 yılAşılabilecek sorunlar kesinlikle. Sandığın kadar basit değil hayat.herseyden önce dul olucaksın artık bekar değil. İyi bir öğretici olmaya çalış herşey mükemmel olur o zaman gör bak
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyi cevabı okudumda buradakilen tepkisi evlenmeden önce seks yaptın diye değil kocanı kandırdığın ve bunu rahatça söylediğin için..
Seks yapmak ahlaksız yapmaz insanı ama birini kandırmak çok çirkin.
Bende evlenmeden seks yaptım, tabiki bizim bedenimizindr buna ihtiyacı var ama adet kanımı Bekaret kanı diye yutturdum diye göğsümü gere gere anlatman ahlaksızlık işte.
Soruna gelince eşine nasıl sevilmelerden keyif aldığını anlat konuş neyi sevip sevmediğini bilsin. Acemiliğini atınca oda istediğin kıvama gelecektir.32 Yorumla
Soran+1 yılcanim kandircaksin baska yolu yok yoksa kapali bir bayanim evlenmek icin mecburdum yalan soylemeye beni olduğum gibi kabul etcek adami bekleyemezdim
Cevap sahibi+1 yılNiye başka yolu olmasın ben kandırmadım.
Ama yorumları okudum da ar damarın çoktan çatlamış senin kaale almıyorsun söylenenleri..
+1 yıleşinin yüzüne nasıl bakıyorsun ? göz göze gelebiliyormusun çok merak ediyorum ?
87 Yorumla
Soran+1 yılbakiyorum tabikide niye bakamicam cok sacma.
- +1 yıl
seni ibret ve dehşetle izliyorum yazdıklarını okuyunca kızlara bakıs açım çok değişiyor.bundan sonra hangi kız ile ciddi düşünürsem once doktora rapor almaya götürecem. ALLAH biz erkrkleri senin gibi şirretlerden korusun AMİN DEYİN CANLARRRRR
Soran+1 yılbakire olan bile kabul etmez doktora goturlmeyi hele ki buzamanda kesin götürsun hahahahah :D
- +1 yıl
totosuna güveniyorsa onun bunun latına yatıp kendını bana yamamaya kalkısmıyorsa başı dik bişekilde benimle gelir.
not:(kızlık zarı peşinde biri değilim ama bu arkadaş gibileri insanın midesini bulandırıyor)
Soran+1 yılbeni zarim icin seviosan birak der. bakire olsa kabul etmez gelmeyi bu esine guvenmemektir der bana inanmiyosun igrencsin der agzindan cikan söze inanmamaktir hic bir kiz asla kabul etmez bunu seni dksina birakir :)))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir düşün... eğer böyle devam ederse ve kocan seni tatmin edemez ise. sen daha önce tatmin olayı ve orgazmı yaşamış ve sevişmenin ne olduğunu nasıl bir zevk olduğunu bilen biri olarak bunu başka şekillerde arama potansiyelin var mı yok mu? buna göre karar ver bence... ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir yok.
Cevap sahibi+1 yılo zaman kocan ile beşeri ilişkinize ortak payda da buluşup buluşamadığınıza dünya görüşünüze bakarak bir karar vermelisin. unutma herşeyden önemlisi sensin. hiç bir şey senden değerli değil. hayatı başkası ve onun ya da onların değerleri için değil kendin içi yaşa...
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik ytakda baslar yatakda biter bende aynı durumdayım ve bosanmaya karar verdim saatlerce sevisiyorum herseyi yapıyorum defalarca titreyerek orgazm oluo ama bana yapılan tek sey bacaklarını acıo bende cok uyardım ama olacak gibi değil ömür boyu devam etmez yaaa eşimden ayrı bir sevgilim olacak benim sehvetime ayak uyduracak ya da bosanacam
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelkı ınanmayacaksınız 100 kere konusmusumdur içinde yok beni çok istediğini söylüyo ama iş yataga gelince inleyip titremekten baska bişey yapmıo nereye kadar böyle
Bence sende iş yok kocani azdiramiyorsan istediğin tempoyu yakalatamiyorsan bence bu senden kaynaklı seks esnasindan kontrolü eline al bazen taktik öğren tabi kocanin penis boyu senibtatmin etmiyorsa o ayri bir şey kaynamaya gelince o iş zaten hallonmuş takma kafaya
20 Yorumlaannen baban gurur duyuyordur senınle! cocuklarında duyacaktır!
uckur sevdası ıcın boylesı pespaye hayat yasayacagına beton doktur kızım
ne ıstedın lan elın adamından allahsız!106 Yorumla
Soran+1 yılbisey uapmadim ben esime istedigi kani verdim iste :)
Soran+1 yılvar dedim ya akti iste kan turk erkeginin istedigi Türk kizinin diktirip adet gününe cesitli yollarla akittigi kan iste sizin namus taniminiz istediğinizi verdim :)
Soran+1 yılveren verdi sen üzülme canim yaa :) bu zamanda bakire b. k bulursun :D hepsi dikili olcak ya da hepsi zarina enletmedrn her halti yemis olcak :D
boşanmak isteme gerekçeniz sadece ve sadece şu olmalıydı.
''yalan söyledim eşimi kandırdım, deli gibi pişmanım ve ölesiye vicdan yapıyor getirdiği bir dilim ekmeği bile hak etmediğimi düşünüyorum. bu yalan benim tüm hayatımı sorgulattı''2310 Yorumla
Soran+1 yılgecmisimi bilmesi gerekmiyo niye pisman oliyim ki sonra onun laflari ile ugrascam bide
Soran+1 yıldürüstlük gerekmiyo onlara.dürüst olunca bakire olmadigin icin kasar diolar ama bakire.ol on numara bes yildizsin bende bakire oldum adet kanimlaa tam istedikleri bekareti verdim iste :)
- +1 yıl
bu kadını neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz bence bakire isteyen erkeklerin gözünü korkutmak veya sadece dalga geçmek için sormuş bu soruyu.
Soran+1 yılahahahah vicdanim niye sizlasinki istedigi namusu verdim ben ona kanimla bürüdüm carsafi :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyağmurdan kaçarken doluya tutulmada tavsiyem sabretmem bir süre daha devam ederse o zaman düşünürsün bütün bunları
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yutturdun çok merak ediyorum. bende sanırım bu tarz bir yola başvurmak zorunda kalıcam
15 Yorumla
Soran+1 yılbakirrse deneyebilirsin zaten anlamiyo eger cinsellik yasadiysada diktir hic bise kilde anlamazlar canim
Cevap sahibi+1 yılevlilik kararı aldığım biri yok ama çevrem tutucu ve bakire değilim. ya bende ilişkiye girmedim kendi kendime oynarken bozdum kızlığımı. o yüzden idare edebilir miyim bilemedim
Cevap sahibi+1 yılnasıl anlaşılıyor ?
Soran+1 yılcanim kizlik zari vajinanin 1.5 cm icerisinde anlama sansi yokr çoğu kiz bunu yaptirio tavsiye ederim hem daraltip hem diken kalici kizlik zarı var ben diktirmeye gerek duymadım kandiririm diye rahat arastir bulursun elbet
millet bu kadının hiç mi suçlu değil ? adamı resmen kandırmış keriz yerine koymuş sizler de tutup nasihat veriyorsunuz Allah ıslah etsin
119 Yorumla
Soran+1 yılruhun bakireliginden cok bedenin bekaretine önem verilen bir ülkede kandirmak zorundaydim canim zaten bunu herkis yapiyo artik bakireside bakire olmayanida yapmadim diyen yalan söyler
Soran+1 yılevet onlar ruhu bakire olanlar yalan soylemeyen salaklar adam senden ruh bakireligini degil sadece o zari istiyo bende zarim var gibi davrandim.zaten kapali bir bayanim soylesem normal karsilamazdi hic ciktigim olmadigini saniyo elime erkek eli degmedigini
- +1 yıl
ainen yattiysan maden seni kabul edeni bulup evlenseydin.
Soran+1 yılturk erkekleri aptal bir zara takilmisken kalkipta bakire degilimmi diycem katıksız saflik kendi çıkarımi düşüncem tabi dinde gecmisi anlatmak zorunda degilmisiz bilmeniz gerekmiyo o yuzden tabikidr anlatmicam
Soran+1 yılne alaka bedenimin bakire olmasini istiyo du kan aksin istiyordu illa akti işte Al sana bakirelik
eşin ana kuzusu daha belli sen benim eşim olmalıymışsın sabah akşam ilişki tadımlık değil doyumluk
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamı keriz yerinemi koydun birde. bence dürüst olmalıydın bu konuda
100 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şeysin...oğlum doğduktan sonra şans eseri eşimin geçmişi bir anda önüme serildi.senden farkı yoktu...boşanmak istemedi ama 3 yılda tazminat vererek kurtuldum o pislikten...sende aynen böyle olacaksın.
126 Yorumla
Soran+1 yılbunun icin tazminat almazlar ki evlenirken bakire olmak zorunda da degilsin hem ogrenemez yaptığım erkekler yabanciydi oyle biseyi ogrenemez benim ablamda kapali evli kaçtane çocuğu var o da diktirdi bu normal bisey
Cevap sahibi+1 yılkızım yazdıklarını doğru oku.ben tazminat verdim.ondan kurtulmak için...normal olup olmadığını gerçekleri ablan eşine söylesin hep beraber görürüz...son zamanlarda eş şiddeti artması gayet normal.
Cevap sahibi+1 yılevet hatırladım.. konuşmuştuk ama gizliydiniz sanırım
Soran+1 yılsalak bu yüzden kariyi birakmis bu zamanda biok bulursun bakire neyse hos ben eşimle gayet iyiyim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen var ya sürtüğün önde gidenisin bide kapalısın öyle mi? Seni Allaha havale ediyorum acıdım sen ve senin gibi insan görünümlü, namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz, onursuz yaratıklara!
285 Yorumla
Soran+1 yılonursuz değilim bilmesi gerekmiyo gecmisi
Soran+1 yılhahahahah salak :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahın sopası yok güzelim, adamın günahına gir kandır, sonra da dört dört seks hayatı bekle, bu da sana düdüklü tencere kapağı olsun, beter ol, çalıya çırpıya sürtünürsün inşallah:D
70 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir pisliksin? Hiç utanmıyo musun bunca insanın sana bunları söylemesinden? Zoruna gitmiyo mu hiç? Hayır yani insanın önce kendine bir saygısı olmalı ama o sende aramaz cünkü sen insan değilsin.
83 Yorumla
Soran+1 yılhahaha gerikafali :)
- +1 yıl
Yazık. Sana acıyorum
Soran+1 yılacincak bir durumda değilim canim sen kendine acı:))
tatlım bunlar aşılır bence sen sabret kendi evine çıkınca herşey hallolur...
21 Yorumla
+1 yılseks için eğitebilirsin de kaynanayla gözden ırak gönülden de ırak olur mu kocan için bilemem
00 Yorumlagenelde bu kategoriyi yanıtlamam ama kesinlikle boşan şerefsizliğin başkalarına da bulaşmasın
1019 Yorumla- +1 yıl
seni alnindan optum cevabin icin.
Soran+1 yılserefsiz degilim gecmisimi bilmesi gerekmiyo dinde anlatmak zorunda olmadigimi söylüyo o yüzden sorun yok
- +1 yıl
kanım dondu ya:( Nasıl bir koca aptal yerine konula bilinir ve din dayanak yapılır? hiç mi vicdan yapmaz insan- adam temiz- saf diye nasıl yalanla kandırılır ve bu normalse madem neden yalana tevessül edilir? kul hakkı var.. ahiret kısmında bunla yüzleşmek kolay olacak mı? burada kandırmaya benzeyecek mi?
Soran+1 yılherkesin gunahi var gunahsiz degil olamaz kimse ben nihat Hatipoğlunu dinledim dini hoca söylemek gerekmiyormuş eger onunla beraberken onu aldatmicaksan soylemek zorunda degilmisin bende söylemedim ona bilmesi gerekmez hem bilse evlenmezdi o kana onem veriyo bende onem verdigi seyi verdim adet kanini :)
Soran+1 yılayy sanki bes vakit namazinda gunahsizsin seninde gunahin vsr beni elistirme simdiii ikileee ;))
Soran+1 yılben esim baskasiyla aldatmadim sadece gecmisimi soylemedim bilmeside gerekmiyo dedigim gibi ve bu adi bisede değil :)
- +1 yıl
şimdi mercimek kadar olan beynini aç ve iyi oku benim kızdığım bakire olup olmaman değil ne beni nede burada ki diğer insanları ilgilendirir fakat bakireyim diye birini kandırıyorsan bu şerefsizlikten başka birşey değildir dayanak yaptığın din zinayıda yasaklamıştır bunuda biliyorsun o senin günahın ama eşinin geçmişini bilmesi gerekmez diyen hoca hoca değildir madem inançlısın aç Allah kelamını oku...
Soran+1 yılbakire olmasam beni alcakmiydi ki ben dürüst olsam be olur o benim dürüst olmami degil yalan soylememi istiyo kan aksin istiyo durust olmami istemiyo bende bakire oldum iste:)
- +1 yıl
her cevabın sonuna yavşak yavşak gülme sinirlerimi zıplatıyorsun ayrıca ondan önce 4 erkekle olmuşsun olmayıp çıktıklarının sayısını sen biliyorsun o almazdı başkası alırdı çokmu zordu kendi beynin mercimek kadar diye herkesinkini öyle sanma adam saftı kolay kanacaktı gittin ona sap oldun adamı namus deterjanı olarak kullandın... yaptığın şerefsizliğe dininide alet ettin...
Soran+1 yılniye kendimi zorliyim ki biri beni alsin diye..ben onu baska bir erkekle aldatmadim sadece yabancı erkeklerle zamaninda olduysam ne olmuss söylemediysem yani zaten onlari hic gormuyorum gormicemde bidaha. onu seviyorum ve hep beraber olmak icin yalan demekk zorundaydim uzatma artikl :)
Soran+1 yılbenim sorum şerefsiz olup olmadigim degildi yalniz :)))
Soran+1 yılsana göre :) bana göre de sen oylesin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks önemli bence de keşke denyimli biriyle evlenseydin. bakireliğe bakan gerikafalı biriyle neden evlendin ki zaten :(
10 Yorumlaİçinden ne geliyorsa onu yap.Mutsuzssan başkasınıda mutsuz etme çocuk olmadan boşan madem
00 Yorumla
+1 yılevet arkadaşlar bu enişte gibi olmak istemiyorsanız en az evlenmeden önce 1-2 ingiliz-rus kızla pratik yapın.antalyalılar için zaten sıkıntı değil.ve kesinlikle bakire bir kızla evlenin.
31 Yorumla
Soran+1 yılesimde beni bakire bilip evlendi ahahahah kendisinin ilkim oldugini saniyor
+1 yılayrìl adama yazik sen bide ilerde anne olucaksin demi.. Igrenç mahlukat.
61 Yorumla
Soran+1 yılniye anne olamıyim ki gecmiste seks yaptım diye cok sacma konusuyosun evlenince her gece seks uapilio o zaman hickimse olmasin anne
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir vuruş kaç kuruş ?
sanki müşteri arar gibi gördüm senii.20 Yorumla
+1 yılaşmanız zor ... ayrıca yanlış kategoride açmışsınız soruyu
00 Yorumla
+1 yılHiç çakırma abla, devam et.
20 Yorumla
+1 yılsen maşallah çok iyisin ya baya yatmışsın aferin sennn gibi düşman başına bile gelmesin hayasız
62 Yorumla
Soran+1 yılhayasiz degilim beden bekaretine onem verene zarim varmış gibi davrandım sadece :)
- +1 yıl
günah be kızım yaşın kaç öyle yapacaksan evlenmene kımseyi kandırmana gerek yok adamın annesi anne atılmaz sorunları sen çözecen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapaliysan birde haram olsun kildigin namaz.bir bok yemisin garib esini niye kandiriyorsun o.pu
54 Yorumla
Soran+1 yılhahahah sanane kandiririm kandiririm zaten herkes kandiriyo :D sen cok mi kiz oglan kizsin sanki :D
Cevap sahibi+1 yılRabbime şükür alnim ak basim dik.
Sen kendi kirli bedenine ruhuna yan o.pu
Soran+1 yılsijkrgt basin ak alnin dik cinsellik kategorisinde ne ariyion o zmn oruspu. namuslu kız ayaklarina yation bakire kizda namusku kizda yok bu drvirde herkiz yatar bu zamanda yatmasada sevisir erkeklerk kandir sen bakireyim diye bana sokmez tatlimm
Cevap sahibi+1 yılHer kirli camurlu önündekini kendisi gibi sanarmis :Ddd
Sende onlardansin seni allah cezanu verecek ben sadece uyardim gule gule cehennemde iyi yanmalar bebisim
anlaşılan sen onu kullanmışsın sana öğüt verecek halım yok bence ayrıl alacağın almışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ayrılmalısın bu adam yaptıklarını haketmiyor.
74 Yorumla
Soran+1 yılben onla beraberken biriyle yatmadim ondan önce oldu
Cevap sahibi+1 yılAma kandırmıssın adamı en cok korktugum şey dünyada. İnsallah basıma gelmez.
Soran+1 yılgelicek çünkü ben kapali bir bayanken yaptim bunlari gerisini sen düşün :)
Cevap sahibi+1 yılKapalı olmakla namuslu olmak aynı şey degil. Benim tanıdıgım daha çok yollu kapalı var.
Bence ayrıl yani yalanlar üzerine kurulmaz böle şeyler bide aldatırsında sen ilerde tatmin olamıyorsan
24 Yorumla
Soran+1 yılyok aldatmam o anlamda seviyorum esimi sevmesemde aldatmam ama sevismek belkide yeni diye böyle daha once hicbise yasamadi diye.ben o yüzden ona zaman taniycam
Soran+1 yılyok o beni aldatamaz bende onu aldatirsa bosarim.ama zaman tanicam
+1 yılne istiyorsan onu yap, ama dürüst ol busefer.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bırak böyle bır kocayı işe yaramayan koca boş kocadırr sana yazıkkk
00 YorumlaBu konuyu eşinle konuşmayı denedin mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılyok lise terkim kapali bir bayanim zaten
- +1 yıl
Biraz ayrıntılı konuşulması gereken bir durum.Cinsel sorun ne boyutta filan gibi?
- +1 yıl
bide kapaliyim diosun utanmadan.
Soran+1 yılya opusurken dudaklarımi vücudumu isiriyo opusemoyo ogretcem ama bende anlamasin diye bilmiuomus gibi yapiyorum.
- +1 yıl
Anladım.Sonra görüşelim istersen.Şimdi çıkmam lazım.Hoşçakal...
+1 yılbunu aşabilirsiniz birlikte ya
20 Yorumla
+1 yılkarar senin ama durust ol
20 Yorumlayatıcak yerin yok ancak yatıcağın yatak çok
83 Yorumla
Soran+1 yıldinimizde evlendigin kisinin gecmisisini bilmesi gerekmiyo dini hocalarlan dinledim kackere TV'lerde arastirdim o yüzden onu ilgilendirmez gecmistekiler
Soran+1 yılben yanlis bise yapmadım gecmis onu ilgilendirmez zaten zari olsun yetee diyo soylesem kaldiramicak birakcak beni tabikide bekaretim var gibi davrancam
Köyden geldim a.. ları. deldim (boşluğu tamamla )
00 Yorumla
+1 yılayrıl canım sonuçta mutlu olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosanmalisin tatlim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPavyon açıcaz... Cv ni ulaştır bize bir ara...
00 Yorumla
+1 yılmala baglamissin.
10 YorumlaNe igrenc insansin
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?