Kocamla seks yapmak istedigimde yok diyo ya futbol izliyo ya telefonda ugrasiyo yapmak istemiyo sonra televizyonun basinda uyyup kaliyo. İsi agir bi is degil. Acaba beni mi cekici bulmuyo diyerek makyaj yapiyom iste seksi biseyler giyyom ilgisiz bi kadinda degilim ama artik cok sıkıldım bosanmak istiyorum cocugumuz da yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar süredir bu durumu yaşıyorsun? Sana karşı ilgisizce, cinsel anlamda tatmin etmiyorsa diğer duygular da zaman içinde yok olup gider. Kendini mutlu olmadığın bir evlilik içinde hayatını tüketmektense geç olmadan boşanmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEve geliyorsa hala bir ümit vardır. Bence sorunun ne olduğunu nazik bi şekilde sormaya çalış çok mu yoruluyorsun gibisinden. Erkekler briaz içinde yaşar. Eğer ağır işte çalışıyorsa ama hep eve geliyorsa inan yorgundur. Ama eve de geç geliyorsa. O zaman düşünmekte fayda var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ve kocanda da değişme gibi bir eğilim yoksa en doğrusu ayrılmak.
10 Yorumla Belki kafası doludur içinden çıkamadığı sorunlar vardır, koltuğa uzanıyorsa git yanına uzan, futbol maçı izliyorsa sende onunla beraber izle cinselliği hiç dile getirme kendini acaba beni beğenmiyor mu diye sorgulama sakın, erkekler biraz öyledir çünkü bazen yanlız kalmak isteyebilirler ona baskı yapma güler yüzün tatlı dilin cilven hep olsun biraz zaman ver boşanmayı da aklına koyma çünkü erkeklerin çoğu böyle bir derdi olunca anlatmazlar, içine kapanırlar sen üstüne düştükce iyice geri çekilirler biraz ona zaman ver işten gelince günün nasıl geçti diye sor yorgunsa ona masaj yap eminim seninle ilgili bir problem değildir onun kendi içinde dile getirmedigi sorunları var
20 Yorumla
+1 yılAdına üzüldüm. Bence onun son kullanma tarihi geçmiş. O bir daha iflah olmaz. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadın değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını kimse anlamamış ki kadın diyorki benimle ilgilenmiyor benimle sevişmiyor Bruno cinsellik yok diyor çok şey istemiyor anlaşılmak istiyor
Beni seni seviyorum desin istiyor saçımı okşasın istiyor yatak da beni göğsüne koyup sevsin istiyor kadınlık duygumu istiyorum diyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunlari diyorum ama benim kocam okuz oldugu icin yapmiyo
Cevap sahibi+1 yılYola gelmez mi
Cevap sahibi+1 yılYorumunuzu bekledim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizimkide haftada 1 yapak diyor. 2 günde 1 e zor ikma ediyom ertesi gün oturamoyom vajinam aciyor cok uzun s.. yon diyo :) iste kadin var kadin var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seni öyle istekli görüp nasıl tv izliyor nasıl ya ben bunu anlamıyorum... elime geçsen sen öyle hanı duvardan duvara kadın oldugunu anlarsın... ne zaman yaşadın en son.. bide erkenden boşalıyodur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik için boşanılır mı yazmış birisi evet boşanılır kadın erkek ilişkisinin amacı neymiş birisi de cinselliktir cinsellik yaşamak istemeyen kankalarıyla yaşasın dikkat etsinler ama karşı cins olmasın kankan bile bir gün kaldırır getirir
42 Yorumla- +1 yıl
cinsellik icin evleniyorsa birisi yazik kaybolmus birisidir o
Cevap sahibi+1 yılİnşallah evliliğinde cinsellik olmaz. Sen de devam edersin
+1 yılBende pek seks sevmiyom yoruluyo insan uykusu geliyo enerjisi bitiyor ee işim gücüm var onunla mı uğraşayım onla mı uğraşayım boşalmak zararlı allah çarpsın ya
07 Yorumla
Soran+1 yılBen seni gorunce niye korkuyorum acaba?
- +1 yıl
Uln naptık yine efendi efendi duruyoz şurada 😃
Soran+1 yılAy ne bilim yuzun korkutucu sanki seytana benzer bi yuz tipin var.
- +1 yıl
Üzülüyom ama bak
Soran+1 yılDalga gecme amacli soylemedim ki
Soran+1 yılUzulme yani🙂🙂
- +1 yıl
İyi tamam 🫡❤️🧿
+1 yılÜzgünüm ama bir evlilikte cinsellik yoksa evliliğin temli çökmüş durumda olur nitekim bazıları yazmış cinsellik için mi boşanıyor sun arkadaş cinsellik olunca emin olun ki sevgi daha çok bağdaş kuruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin ilişki abi kardeş ilişkisine dönmüş.50,60 li yaşlarda normal bu durum ama genç yaşlarda normal değil. Kadin kadinliğini hissetmeli. Yoksa kankiyle ayrı eve çık. daha iyi. Sonra. kadinlar niye eşcinsel oldu aha bundan oldu:)
30 YorumlaBosanmak cözüm degil kocani al karşına konuş
Bi sorunu vardir
Doktora gidiniz cinsel sorunlari varsa31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için boşanılır mı sen onu hak etmiyorsun boşan bence kendine senden daha iyisini bulur senden ricam cinsellik yüzden boşanmak istediğini de söyle
22 Yorumla
Soran+1 yılHayir tek sebep cinsellik degil ilgilenmiyo benim derdimi dinlemiyo tek yaptigi sey ise gidip gelmek evde yatmak
Cevap sahibi+1 yıl8 saat üstü çalışıyorsa 12 saat ya da üstü ne yapsın adam belkide bir sağlık sorunu vardır sürekli yorgunluk halsizlik vs
+1 yılS*kt*r et gitsin. Hayat birini mutlu etmek için çabalamak için cok kısa. Boşa fikrim. Yolun başındasın..
10 Yorumla
+1 yılCinsellikte kendine güvenen biriysen ve eşini tatmin edebildiğini düşünüyosan haklısın ama cinselliği bilmeyen biriysen adam haklı 😃
00 Yorumla
+1 yılşunu anlamıyorum nasıl cinsel istek olmaz bir insan da evli değilim belki ama anlamıyorum ben de en az hafta da 1 yapmak isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Acı ama gerçek şu ki lgisiz bırakılan birini başkası doyurur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanınca evlilik dışı ilişkiye karşıysan yine yapamayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılYeniden evlenirim ne var?
- +1 yıl
Kolaydı dimi hemen bulacan birini o da evlenecek
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte seks, eşlerin birbirlerine karşı görevidir. Boşanmak hakkın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyleyse çocuk yokken ayrılmak uygun kendine yüksek libidolu birini bul
00 YorumlaMahkemede ağır kusur olarak görünür haklı olan bu durumda sensin.
00 Yorumla
+1 yılen ufak ilgisilikte olmaz hemen bisnama biraz zaman gerrk
00 Yorumla
+1 yılOyle koca mi olur benim esim olsa istiycek hayir diyecem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı neymiş tam olarak, kaç yıllık evlisiniz?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısın böyle sorumsuz biri ile evli olmak zor olur
00 Yorumla Boşan zaten bencede
Peki seni beğenmiyor mu acaba?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya bi hareketinden iğrenmiş
Ya başkası var
ya da kuş ötmüyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl koca bu böyle biz karımızın gözünün içine bakıyoruz seks yapmak için
00 Yorumla Merhaba, böyle bir evliliğin devam etmesi sana eziyet herşeyden önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde duruyor mu size zaman ayırıyor mu? Severek evlenmişe benzemiyorsunuz?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten istekli kadınların isteksiz erkeklerle evlenmesi bir felaket oluyor. Tahmin edeyim dldoyla falan yapıyorsun mecbur..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmadan aldat. Böyle öküzleri aldatmak gerek. Bunu hakediyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatacak bi karakterde insan degilim bana yakismaz oyle seyler
Gizli Üye(18-24)+1 yılDayak at de ki benden başka birisi mi var seni dövüyorum ne biçim adamsın sen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılbi arkadaşım vardı evlilik kurtarıyorum diye evli kadınlarla yatıyordu o geldi aklıma hahahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni pert edilip 1 gun yorgun gezmen lazimmis. yanlis ellerdesin 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSwinger istiyorum diye olta at bakalım ne yapacak, seni kıskanacak mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yaşayan bi ben değilmişim demekki. Ben ayrıldım senin de sonun öyle gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmaktan umidin ne boşanınca ne olacak sanki 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani haklisin aslinda, her turlu ilgilenmesi gereki sen de sonuc da br insansin. birilerinin seni dinlemeye ilgilenmeye konusmaya ihtiyacin var, muhtemelen duygusal aclik seninkisi
02 Yorumla
Soran+1 yılİste kocam bunlari yapmadigi icin bosanmaya karar verdim
Cevap sahibi+1 yılyine de acele karar verme ya
Öyle bi koca istemezdim
30 YorumlaEvliliğin nasıl gidiyor
19 Yorumla
Soran+1 yılKotu gidiyo birbirimizi anlamiyoruz dinlemiyoruz iletisim yok seks hayati hic yok
Soran+1 yılHic olmuyo
Soran+1 yılHersey bittigi icin bosanmaya karar verdim
Soran+1 yılCocuk yok diye yazmistim zaten
Soran+1 yılOnemli degil
+1 yılHazir cocuk yokken bas tekmeyi
20 Yorumla
+1 yılSenin gibi hatunum olacak offff
02 Yorumla
Soran+1 yılİste benim kocamda benim kiymetimi bilmez
- +1 yıl
Dünya adaletsiz bizimkinde beni bilmez kıymetimi onun
Mantıklı hareket, neden evlenmiş o zaman?
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ayni seyi dusundum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğin güzel değil belkide
04 Yorumla
Soran+1 yılFizigjmle alakasi bile yok isine gelmiyo istemiyoda ondan
- +1 yıl
Çekici gelmiyorsundur belki düşündün mü
Soran+1 yılOnuda dusundugum icin bakim yapiyom zaten diyorum ya
- +1 yıl
Yapıyorsun ayrı ama çekici olmak başka bişey bakım çözmüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemiyo belliki
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanirim bende olur biter
- +1 yıl
Ona bisey fiyemem simdi bende evliyim bi erkegin ayni evde bi kadina dayanmasi zordur seninki dayaniyo illaki itici gelen biseyin ardir
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Belki tercihleri yönelimleri farklıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılHe onuda konusup halletcem artik
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılne iş yapıyor ki eşin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHakli sebep sayar hakim
00 Yorumla Esin kıymet bilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. konus oncede sonra agirina gitmesin.
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklısın saçmalık
00 YorumlaBunu sürekli yapıyorsa kesinlikle haklısın
00 YorumlaHep böyle miydi? Sonradan mı oldu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik sanırım cinsel isteği öldürüyor erkeklerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sürede verirsiniz ve hep böyle miydi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar duyarsız ve umursamaz biriyle ömür geçmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence ayrıl seni tatmin edenlerle ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende isteksizim
31 Yorumla- +1 yıl
İstekli hale getirmesi zor değil ki seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken evlilik mi yaş kaç
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşan, önüne ilk çıkana şöööle sağlam.. anladın..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliki gün oturamayacak kadar
Soran+1 yılBosanacam zaten benle ilgilenmeyen adamla niye evli kalmaya devam ediyim
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle.. boşan.. sağlam vran biri ile önce karnını doyur. boşanmadan yap dicem ama, bilemem🤷♂️
- Devamını Gör (26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler