Yani burada içinde "hayvan" gibi dominantlık besleyen bir kadından bahsediyoruz. Ben şahsen kontrolü kadının almasını ve onun benden daha çok haz ve zevk almasını sevenlerdenim. Erkek baskın olunca bu çok bencilce oluyor ve hiç benlik değil. Tabii bu acılı bdsm tarzı şeyler için söylediğim bir şey değil. O tarz şeylere karşıyım. Daha çok zevk ve haz üzerine olmalı bunlar bence. Yumuşak yeri geldiğinde sert olabilir.
Gıcık olunası bir durum. Fakat o kişiyle bir daha seks yapma ihtimali var ise dikkat edilmeli bu duruma. Kasap döner sap döner gün gelir hesap döner. Böyle bir durumda bu sefer erkek o kadını delirtip ortada bırakabilir. Bu durum gerçekten kötü ama. Öyle yaptığınızda tutup altına alıp sert bir seks ile karşılıkta verebilir.
Yatakta erkekleri delirtip ortada bırakan kadınlar genel de ezik ve cinselliğe aç olan erkekleri av olarak görüp yapıyorlar :D Hiç bir zaman av olup böyle tuzağına düşmedim hiç bir kadının. Bunu bana yapması için çok ekmek yemesi lazım :)
Cinsel ilişkide dominant kadın özelliğidir bu. Baskın olmak ve üstünlük kurmak, ilişkiye kendinin yön vermesi zevk verir bu insanlara. Bu bir fantezi türü zaten. Karşılıklı kabul edilmesi gerekir, yoksa karşı taraf için seks işkenceye dönüşür.
Bunu geçmişte yaşadım. Niyetini fark ettiğim anda, üzerimi giyip evden çıktı ve o geceyi başka bir kadınla geçirdim. Ertesi gün göz yaşları içinde nedenini soruyordu. Tabi geceyi kiminle geçirdiğimi bilmeden.
bunu genelde ben yaptığım için kadınlara çok olup daha çok bağlanıyorlar , bana henüz böyle bişey yapılmadı yapılmasını da istemem , ama yapılırsa da ne tepki veririm bilemiyorum
Pek bana gelecek bir fantezi değil. zira konun kadının dominantlığıda değil. Zevk yaşarken iki tarafta bundan memnun olmalı. bu durumda benim çok memnun olacağımı düşünmüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Öyle bir durumla karşılaşırsam ne düşündüğümü yazarım. Şimdiye kadar böyle bir şey yaşamadım.