Kadınlar gerçekten “öğretici” rolünden hoşlanır mı, yoksa sıkılır mı¿

Kadınlar gerçekten “öğretici” rolünden hoşlanır mı, yoksa sıkılır mı¿

Şimdi bakirliği tercih etmek ayrı beceriksiz olupta kız tavlayamayıp bakir kalan ayrı mesela ben bakirliği tercih ediyorum sebebi ise evlendiğim kadına özgü olması gerekir ve şöyle ben duygusuz yaşayabileceğimi tahmin edemiyorum. Bu demek değil ki tecrübe yok araştırmak öğrenmek bilgi edinmek gayet normal eşim olacak kızla olursa daha iyi olacak ve öyle kıçını dönüp yatan bencil tipleri de sevmiyorum yatakta odun gibi yatan kızları da anlamam kadın kadınlığını yapacak eşine erkek erkekliğini beslenmesi var bu işin sporu egzersizi var. Bakirlik seçimdir illa evlenince olması da şart değil bir kıza çok fena tutulur aşık olursam da olur bu zamanın kadınları bana göre değil ama nasibe de bişey denemez.
Giriş kısmında şunu belirtmiş olayım bir defa. Hiçbir kadın, itici bulduğu bir erkekle yatağa girmez. Çünkü bir kadında arzunun temeli duygudur. Bir kadın duygu, hayranlık hissetmediği hiçbir erkeğe cinsellik vermez. Erkeklerde seks yaptığı kadına aşık olur. Kadınlar ise aşık olduğu erkekle seks yapar.
İkincisi; bizim gözümüzde kadınların zekası, eğitimi, mesleği nasıl ki hiçbir değer arz etmiyorsa kadınların gözünde de bir erkeğin cinsel geçmişinin olup olmadığı konusu hiçbir önem teşkil etmez.
Üçüncüsü; bir erkeği itici buluyorsan bu durumun o erkeğin bakir olup olmamasıyla alakası yoktur. O erkek ya senin tipin değildir ya düşük gelirli vasıfsız bir adamdır ya da ilişkide liderlik üstlenecek bir mizacı, duruşu yoktur. Bu ahval ve şerait içinde o erkeğin yatakta tecrübesiz olması sadece bahane olabilir.
Dördüncüsü; ya her şeyi bir tarafa bırakalım. Bakir erkek diye bir şey yoktur. Erkeğin bakiri, patlağı olmaz. Erkeğin bekareti olmaz, günahı olur. Bekaret kavramı, kadın cinselliğiyle alakalı spesifik kavramdır.
BAKİR ERKEK YOKTUR, YALNIZ ERKEK VARDIR. Erkeklerin yalnızlığı büyük çoğunlukla tercihli değil zaruri durumdur. Arkadaş ortamı yoktur, sosyal hayatı yoktur, ağzı laf yapan bir tip değildir. Cesareti yoktur, yeteneği yoktur, arabası yoktur, karizması yoktur. Öbür türlü bir erkeğin kadınlar tarafından itici bulunmasının, onun herhangi bir cinsel deyiminin olup olmamasıyla bir alakası yoktur. Örneğin; Hz. Yusuf Peygamber, evlenene kadar kimseyle cinsellik yaşamadı ama Mısır kraliçesi dahil tüm kadınlar ona aşıktı. Günümüzde az da olsa bunun emsali örneklere rastlanabilir.
Bakir olmak gurur verici bir şey. Bu yaşıma kadar gayet ciddi ilişkilerimde oldu ama cinsellikten kaçındığıma hiç pişman olmadım.
Cinsellik kadın erkek farketmeksizin evleneceğimiz insana özel olmalı❗
Aksine birçok kişiyle yaşamış kişiler itici ve iğrenç.
Kadınların sevmediği tipler bakirler değil. Hiçbir şey bilmeyen, hiç kadına ulaşamamış, yataktada 5 dakika kendi işini görüp, kıçını dönüp yatan tipler. Yani kendi isteğiyle bakir kalan değil bakir kalmak zorunda kalmış cahil tipler.
Yaşasın el değmemiş erkek
El değmemiş gonca gül ddjf
Masum erkağım zlxmcmxnx
Adam adamm
Cevap
83Cevap
Merhaba! Aslında evet doğru çünkü kadın karşısındaki erkeğin ona binevi hükmetmesini ister bakir erkekte tecrübesiz olduğu için dolayısıyla bu imkansızdır.
Bu yuzdendır çoğu kadın seks hayatında tecrübeli erkek ister hatta son zamanlarda artık erkeklerde tecrübeli kadın istiyor.
Yok ya niye itici olsun. Sen de öyle mi düşünüyorsun?
Boş ver benim ne düşündüğümü jddj
Ben söylemem ddj
Ama neden :D
Bence her önüne gelenle yatan tecrübeli erkek daha itici
Fıstığım 🥰
Bu durumu sıkıcı bulan kadın , ne istediğini bilen kendini ve erkeği keşfetmiş , cinsel olarak kendi üzerinde taşıdığı güzelliklerle mutlu olan ve sexiliğini bilen , doyuma nasılsın ulaşacağını bilen , doyumu yaşamak istediğinde erkeğinde bunu nasıl yapması gerektiğini bilen olmasını ister. Bunun dışında çiftlerin birbirini olduğu kadar cinselliğide adım adım keşfetmesi düşüncesi daha çok olur
Bence kadınların bakire erkekleri itici bulduğu düşüncesi genelleme ve yanlış bir algı. Asıl önemli olan kişinin kendine güveni, sevgiyi ve tutkuyu hissettirme şekli. Deneyim olmaması bir eksiklik değil, hatta kimi zaman daha doğal, samimi ve içten bir bağ kurmayı kolaylaştırır. Kadınlar için cazibeyi asıl artıran şey, erkeğin bedeniyle ruhunu aynı anda ortaya koyabilmesidir. Heyecan, merak ve dürüstlük çoğu zaman deneyimden daha çekici gelir. Önemli olan tutkuyu sahici biçimde yaşatabilmektir.
Hiçbir konuda acemi istenmez. Okulda öğretmen, eve gelen usta, ya da şoför , pilot, doktor. Cinsellikte de bende kadın erkek fark etmeksizin tecrübeli olması iyidir. Sadece kendine güveni olmayan kişiler tecrübesiz isterler , kiyaslanmamak için
Sanmam bakire olan bakır işter terside işter bunun önemli olan tecrübe illa birine dokunarak olmaz bu kitap var cinsellikle ilgili özel uzmanlar var var oğlu var tonlarca bilgi var bu kafa yapısından çıkın illa açılmış ambalaj tecrübeli olucak hali yoktur
her şeyi birlikte keşfetmek, o heyecanı yaşamak varken ben tercih etmezdim. cinsellik de öğrenilebilen bir şey ve herkesin sevdiği hoşlandığı şeyler kişiye özel. zamanla öğrenir, birbirimizi daha iyi tanırız. ben daha önce cinsellik yaşamış biriyle olmayı pek istemem.
Kesinlikle. Tecrübeyi zaten birlikte de kazanırsın ki
evet
Hayır, Allah bana da nasip eylesin bakir erkek
Kesinlikle dogru. bakir, çömez, ne yapacagini bilmeyen bir adamla isim olmaz 😏 zevk alamam bi kere
Değil seni cinsel olarak, kafa olarak bile tatmin edemem, çok üst bir ligde gibi konuşuyorsun bizim gibi genç erkeklerden
@Handsome021 dogru oldugundandir belki 😊
Puahahahah iki kere sevişen adam ogreniyorsa bakır adamda seni ikinci sevişmede seni yırtar 🤪 başka bahane bul öyle erkeklere layık değilsin ya kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş
@ymnnemrullah komik sey senj 😝
Sen biliyon bu işi
@Poyrazates26 neden her yerdeki yorumuma maydanozsun arkadas 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seni takip ediyom demekki
@Poyrazates26 ya da direk tum pembelere yorum yapiosun 😅
Hayır ne alaka abla ekmegimizdeyz yapma 😂😂😋
@Poyrazates26 yazik 😅😝
Niye sen değil misn sanki. Öyle olmasan bu sayfada işin ne
@Poyrazates26 herjesi kendiniz gibi sanmayin arkadasss🤦🏻♀️
Sen napyosn peki sek sek mi oynuyon burada
@Poyrazates26 hee tabi bi abazalik bide sek sek dimi? Baska alternatif yok sizler icin 😅😅
Neyse hadi uzatmayalim surda da gıcık etmeyelim milleti
Ola olsn napim
Hmm
Hayır değil yaa çuk çuk yanlış. İki insanın birbiriyle kendini keşfetmesi çok daha özel bence
Haklısın beybi
Bebeğim 🤍
kadınlar gemelde doğası gereği dişil olmayı seçer , ilk başlarda heyecan versede 5. sevişmede " tam öküz buda" şeklinde bir tavır takınabilir , erkek eril olup evirmeli çevirmeli, bu insanlarda değil hayvanların tamamında böyle 😊
Bende aynı şeyi kadınlar için söylüyorum ölü balık gibi yatmayı bırakın artık oral yapmayı öğrenin ve yatakta bir hayat kadını gibi davranın yatakta utanmak nedir ya sen çıplak ben çıplak eee ben utanıyorum bakma ya 😂
Kadınların %80'i çabuk gelen elemanları tercih ediyor.
Biz haşat edince o, sen p*rno ki gibi s.'kiyorsun diyorlar. Biraz gerçekçi olun zeki diyorsunuz enayi arıyorsunuz..
Sağlam vuranı görünce direkt kaçıyorsunuz.
Hayir degil, ilkini benimle yasamasini beraber öğrenmeyi isterim bir problem yok yani
Sanki atomu parçalıyor , çok bilinmeyenli denklem sanki , alt tarafı bir iki işlem var bakir olsa ne olur tecrübesiz olsa ne olur yanlış yere mi girer
Evet ahaha yanlış yere giden de var :D
Vardır
Bakir olup olmaması önemli değil de bencil olmaması önemli
Gari haklı 😝
Bir çift evlenmişler damadin arkadaşı demiş kadın ne yaparsa sende onu yap damat tamam demiş bunlar odasına cekilmisler
Kadın soyunmuş erkekte soyunmuş
Kadın uzanmış erkekte uzanmış
Kadın demiş dışardan 2 kişiyi çağır
Biri seni sevsin biride beni
Bu kişiye göre değişir ama iyi bir sonuç için işi bilen birinin yapmasını istediğimiz gibi bu konuda da tecrübeli olanlarla daha fazla haz almak mümkün. Hem kadın hem erkek için böyle düşünüyorum
Şimdi bu kadınlar bence ikiye ayrılır derdi cinsellik olanlar sadece böyle ister seven bir kadın gerçekten tecrübeli bir erkek mi ister ya akıl almıyor buna benim
Karakterli ve duygusal bir şeyler istiyorsa ve isteklerinde de net ise niye rahatsız olayım beraber yaşarız işte ilkimizi önemli olan ne istediğini bilmesi
Tam tersi benim için çok çekici olur.
İlla olmalı demiyorum. Ama el değmemiş erkek 😍🤦♀️
Şaşmaz bence
Amacı sadece yatmaksa tecrübe arar, ama sevginin aşkın olduğu yerde bunu arayacağını sanmıyorum aksine kıskanır
Hayır ya kadınlar özellikle bakir erkek istiyorlar. Başkasına dokunmamış erkek diye bas bas bağırıyorlar.
Erkeğin de kadının da bakir ve bakire olması en güzelidir. Önüne gelenle yatmamıştı belki evlenip ayrılanlar başka ama onlar helal şekilde olmuş
Bakir erkek gülesim geldi hiç ses yapma okuyorum firt ekip haydar dumenyok artık burası iyi geldi😅😂
Sayısı önemli çok kişi ile olmuş olması kötü ama bakire bakirin kendileri gibi temiz istemeleri çok haklı
tecrubeli olacak diyorlar kızlar bastımı sonu orgazmla bitmeli yoksa başımız çok ağrıyor, kızların yalancısıyım
çok saçma bir düşümce evlilik, eşler birbiriyle tecrübe edinsin diye var ben hiç yapmadım ve hiç yapmayan kızla evlenirim
O kadının ne istediğine göre değişir seni elinde oynatmak mı istiyor yoksa seni oyuna dahil etmek mi İşte bütün mesele bu
Hiç bir kadın ne yapacağını bilmeyen bir erkeği istemez , ilk ve son olur 😂
Olursa sorun olmaz ama ben tecrübeli olsun isterdim
bakırım ama ben yonlendirrim baskınım yatakda sert severim
Herkes tecrübeli isterse ilk deneyimi nasıl kazanıcaz peki
Bakirim ama 40 yildir seks yapan kadina bile ders veririm😀
Sıkılır başlarda hoşuna gitse de uzun bir ilişkide kadın doymazsa zamanla soğur
kadın güzel olduğu sürece nazı çekiliyor ama sekste esas olan kadını doyurmaktır.
Genelde evli iki çocuk gormüsgecirmis 0olmal
Özür dilerim klevye yazdığımı değiştirmiş anlamsız yazı olmuş. Evet bakır erkekler acemi nasıl yapacağını fazla bilmez daha ilk girişte boşalır bir zevk almadan ilişki sona erer buda ilişkiden alınacak zevki azaltır kadın zevk almaz, tecrübeli işinin ehli evli biri olursaevirir çevirir her pozisyonda zevkle ilişki yaşatır partneroni peşpeşe boşaltarak zevki doruklara cikarir
Öğrenci olunca başka havalara giriyorlar özellikle +40 üzeri
Bence doğrudur ne yapıcağını nasıl yapıcağını bilmeyen erkek ile olmaz bu iş
Bulanda vardır bulmayanda itici buluyorlarsa yollarımız ayrılır bitti gitti
Sanmıyorum her insan kendine özel birisi hayatına girsin ister
Muhtemelen bakir erkeklerin tecrübesiz ve utangaç olması, partnerini tatmin edemeyeceği ile ilgili.
En son 13 14 sene önce bakirdim o yüzden çok bilemiyorum 😂
Sadrce cdvaplara bakayım dedim hepsi sap kxnxkx
Bunu kadınlara sormak lazım tabi tecrübe daha farklı oluyor
Umarım sadece kadınlardan okuruz cevapları🙏
Ogretiriz sjsj
Bakir olması daha iyi
yoo aksine daha guzel, birlikte ogreniyorsun
İşine geldiği gibi bence ben olsam tabi bakire olsun isterim
Evet, gerçek bir seks tutkunu olan kadın tecrübesiz erkekle takılmaz.
İkiye ayrılıyor bence bakire olup eşimde bakire olsun diyenler, diğerleri erkek işi bilsin diyenler
Evet doğru.
Tecrübeli kadın bakir erkekle yapamaz.
Bu tamamen kadının karakterine bağlı.
Hayır abi ya asıl bakir olmayan itici
Şehir efsanesi
Kadınlar önce erkek bulsunlar bence. Erkek nüfus giderek azalıyor. Sapıklaarr
Çok fazla farklı erkekle birlikte olan kadınlara sormak lazım
Önemli olan sevdiğim erkek olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?