Dün gece resmen yatağın başı yataktan ayrıldı fjfjff duvara yaslamamıştık yatak başını muhtemelen ondan kırıldı 😂😂
ama tam ortasında olunca komik oldunfkfkf
Dün gece resmen yatağın başı yataktan ayrıldı fjfjff duvara yaslamamıştık yatak başını muhtemelen ondan kırıldı 😂😂
ama tam ortasında olunca komik oldunfkfkf
Seni bir yerden gözüm ısırıyor ama...
Neyse bir dahakine bazanın başını duvara yaslayın, ardına yazstık koyun, yatağa ters yatın ve partnerin ayağını bazanın başına dayasın, öyle daha güçlü penetrasyon olur, ama seni ne hale sokar ona bir şey diyemem.
Böylelikle hem bazanın başını sağlama almış, hem takır tukur sesi önlemiş olursunuz. Keza yatak başı kırılsa da gülme krizine girilip seks yarıda kesilmez, vura vura yatağı bile duvara kadar yaslayıp kırsa yine de yarıda kesilmez...
Kesilme olmadı zaten devam ettk, ben sizi tanımıyorum hatırlayamadım. Erkek yatağa uzanıp ayaklarını kaldırırsa ne etkisi olacak tam anlayamadım
Ayaklarını kaldırmayacak, yatağa ters yatacaksınız, o üstte olup ayaklarını başlığa dayayarak cinsel ilişki yaşayacaksınız. Omuzlarından da tutup arada hapsedecek seni, böylece daha sert ve güçlü bir birleşme sağlayacaksınız. Sadece bir tavziye.
Tanıma işine gelince, hatırladım, daha önce başka bir konuda fikir alışverişinde bulunmuştuk sadece, o kadar, profil resmin tanıdık gelmişti, oradan aklımda kalmış sadece...
Anladım ben hatırlayamadım konuyu söylersen belki, hala kim ayakalrını dayayacak anlamadım kdkdkd ben beline omzuna felan dayıyorum gkkf
Ya beynimin çalışmadığı zamana drnk geldi bence canım gibi anlamadım basit oldupuna eminim 😂😂
Seks sırasında yatakta kırılabiliyor üst kattan aşağıda düşebiliyor insan ahşap bir yerde o durumu yaşıyorsa seksi şiddetli yaşamakla alakalı bir durum sert seks yapılırsa bu durum yaşanır gayet normal bir durum seksin ateşli ve coşkulu olduğunu gösterir güzel bir şey hele yanında fantezisi varsa ve sınırsız da olabiliyorsa tecrübesi de varsa daha keyifli yaşanır gayet normal bir durum
Cevap
40Cevap
insan olmadıkları kesin bunu düşünüyorum.
Gecmiste basima gelmisti. Ama baza degildi. Demir olup hastahane yatakları gibi ayak tarafı, baş tarafı kalkıp indirilebilen cinsten. O esnada bayagi bir sesli kırılmıştı 🫣😁 hislerini anlıyorum...
Hangi sorunu şu an bi sorunum yok çözdük kfkf
Oyle güçlu ve sert bır erkege ıhtıyacım var benıde parcalasın yatagıda
O sertlige dayanacak kadina ihdiyacim var kokledikce ay uy mizmiz etmeyecek
Seni mahvderim bir elmie dussen keşke
Oha bu ne
Guduruk ama fake garı
Yok o kadar hoyratlığa gerek yok, sen düşmanı değilsin, partnerisin
Düşmanlıkla ne alaka ya
Yatak kırmalı seks yapmayalı çooook uzun zaman oldu... Maalesef...
İyi olmuş enişte biraz sert yapmış anlaşılan. Sert yapanami sert yaptıracağı bakmak lazım
Mükemmel, bizimde yatak gıcırdıyor hergin hergün bozuldu 😀 başlık duvara dayalı bu arada 😀
Olur öyle şeyler. Önemli olan o zevki yaşamanız.
djshyshxushxusjx zihnimde canlanın a komik geldi
Komik oldu zaten fkjf
altannn yavas bass
@anticooor07 tamamm
Olabilir yatak kirildiysa alt ve ust komsularda bosalmistir sayenizde
Napalım djfjjf
Yapacak birsey yok elbette ama alt ve ust komsularin bakisi farkli olabilir acaba neden okadar bagirti ses acidanmi zevktenmi diye
Üst komşum bi gelmişliği var zaten at gibi çocukları koşuyo benim iki sesimi duydu aşağı indi dkkdnf
Ne dedi 🙊🙉
Bende duydum kadini her gordugumde sorasim geliyor gece neden okadar bagiriyon diye
Emanet tutuyor vidalar zaten normaldir başlığın çıkması
Ya ne zaman gelceksiniz diye bekliyordum bende fnfnd
Sen değil
Yatak dandiktir. Benim yatakta fil şeyyapsa kirilmaz 😂😂😂
Eski devirde kaldı o işler. dedelerimizin sallanan tahta yatakları idi onlar
Benim yatak fena gıcırdıyor kırılmaz inşallah😄
Son zamanlarda yatak ses çıkartmaya başladı. Yakındır :D
ziyaaaa
(hurdacıdan alıyorlar ev eşyasını sonrada kendilerine elizabet sanıyorlar:))
bazalar da çok pahalandı
Başı kırıldı sadece dnfnd
Yok ya bizim yataklar sağlamdı 😅
helal olsun bunu yapabilene
nasıl yaptınız la
Başını duvara iyi yaslayamamış demek ki.
Seksin vahşi bir eylem olduğuna kanıt 😂
Haha ortam bozulurdu herhalde
Seks bu yatak da kırılır bel de
yok bızde max carsaf yırtılır
Kdkdkfkfkf
nasıl oluyo o
Efsanedir o ya inanmam öyle şeylere
Hayvan gibi sapiyorsunuz
Yalanını xikeyim
Bende seni
Olmayan şeyinle mi yavrum
Defol canım