d. wattpad. com/.../14cc1e6ebaf2c3a1780397490910. gif
Bence; sıradan kadın için seks yatak odasına girdikleri andan itibaren başlar.
Yatakta partnerini çılgına çeviren kadınların ise sabah gözlerini açtıkları anda hazırlık başlar. Gün içinde partnerinin sıralı bir biçimde beş duyu organını profosyonelce kullanarak nasıl seks anına hazırlayacağını çok iyi bilir.
Bu bağlamda size göre; Yatakta erkeğini çılgına çeviren kadınların diğer kadınlardan farkı nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
SS soru ✌️
Yatakta erkeğini çılgına çeviren kadınların diğer kadınlardan farkı nedir?
Bu tür kadınlar günün ilk ışıklarıyla birlikte kendisini bakıma almaya başlarlar gadası. Tepeden tırnağa erkeğine güzel ve daha seksi görünmek için çaba harcarlar. Buna akşam yemeği de dahildir. Normalde yaptıkları yemek dışında daha güzel daha farklı menüler yaparak erkeğin ilk önce karnını, daha sonra bedeni ve ruhunu doyurmak isterler. Bana göre kadının farkı burdan geliyor. Bana göre seksi kadın yoktur. Seksiliği kullanabilen kadın vardır.
Çılgına çeviren ne istediğini biliyordur. Kendinden emindir. Gereğini yapar. Diğeri yetiştirilme tarzı, kişiliği, karakteri, mizacı, inancı vs vs. gibi sebeblerle ne istediğinden tam emin değildir. Çekinceleri vardır. Ne istediğini bilse de kendine bile itiraf etmekten korkar, çekinir. Ve bu çekimserlik onu diğerinden çok çok daha tehlikeli yapabilir. Maymun gözünü açınca yılların açlığıyla saldırabilir çünkü. Bu sebeplerle kendinden emin kadın her zaman tercih sebebidir erkek için. Ama her erkek de ne istediğini bilen (sadece cinsel konu için demiyorum) kadını taşıyamaz.
Diğer kadınlardan farkı, tam anlamı ile kadın olmaları. Libidoları ve tutkuları. Duvarlar ve kurallar çerçevesinde yaşayan kadınlar, bu özgür ruhlu kadınlardan ötürü aldatılırlar. Burada iki kadın türünün de hatası yoktur. Yetiştirilmeye dayalı ve toplum öğretileri sebebi ile kadınlar, kadın kimliklerini tam anlamı ile fark edip, yaşayamıyor.
Tecrübe ve ne istediğini bilmek. Kendimden 2 yaş bile küçük birisiyle hiç bir zaman ilişki yaşamadım her zaman yaşıtım veya olgun kadınlar ilgimi çekti. Daha dürüst cesur ve istekliler bana göre. 30+ her kadının diğerlerinden farkı olduğunu düşünüyorum.
Buna değer veriyor olması.. O andan itibaren seksin iki kişilik olduğu ve aslında ne kadar özel, ne kadar güzel olduğunu hissettirmesi.. Tüm varlığı ile.
Her şey çok istekli olmakla başlıyor. Ondan sonra kafa kardeşim istekli olduğu şeyi en güzel hale getirmeye çalışmak için yorulmaya başlıyor. Gerisi zaten geliyor.
Ozguveni yüksek kadınlar herdaim işinin ehli dır benim için. yatağa girmeden kendini seks tanrıçası ilan edip yatakta ağlayanı çok gördü bu gözler çünkü