Erkeklerin sevişirken "Offff kesinlikle şunu yapan kadına bayılırım" dedikleri hareketler neler? Deepthroat mı, ağza boşalma mı ya da kadının yatakta çok hareketli olması mı? Kombo sevende çok vardır illa. Peki kilit davranış ne?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin sevişirken "Offff kesinlikle şunu yapan kadına bayılırım" dedikleri hareketler neler? Deepthroat mı, ağza boşalma mı ya da kadının yatakta çok hareketli olması mı? Kombo sevende çok vardır illa. Peki kilit davranış ne?

Deep Throat (Türkçe: Derin Gırtlak) 1972 yazında yayımlanan Amerikan yapımı p*rno film. Linda Lovelace'in (Linda Susan Boreman) başrolünü oynadığı filmi Gerard Damiano yazmış ve yönetmiştir. Gösterime girdiği an olay yaratmış, birçok sinema salonunda gösterilmiş ve büyük başarılar kazanmıştır. Tüm zamanların en etkileyici ve sansasyonel p*rno filmi olarak kabul edilmektedir.
Cinsel sorunlar yaşayan bir kadın (Linda Lovelace, Linda ismiyle oynamaktadır.) arkadaşı Helen'den (Dolly Sharp) yardım ister, o da Linda'ya bir doktora gitmesini tavsiye eder. Doktor (Harry Reems) Linda'nın klitorisinin boğazında olduğunu fark eder. Daha sonra Linda evleneceği adamı bulana kadar özel bir oral seks (filmin adı buradan gelmektedir.) tekniği uygular. Bu arada doktor da sarışın hemşire (Carol Connors) ile yatar. Film "The End. And Deep Throat to you all." dizesiyle biter.
61 dakikalık bu filmde eğlenceli diyaloglar ve müzikler de önemli bir yer tutar. Filmde belirgin anal, oral ve vajinal seks sahneleri de yer alır.
Artık Tek yaptığım şey işten eve sonra spor. İyice yorul ve fazla düşünme. Dolayısıyla yalnızlık vs birşeyler düşünecek bir şey kalmıyor. Başka türlü insanın kendini frenleyip düzgün yaşaması çok zor oluyor
Cevap
61Cevap
Ağzına boşaltıp sonra gözlerime bakarak her zerresini yutan kadın mest eder beni.
Kadın olsun yeter onlara dhdhdh
Aşırı istekli kadın genelde
Utanmayan , kendine güvenen kendiyle ve bedeniyle barışık cesur kadın tavırlarına bayılırlar
erkeklerin bayıldığı şeyleri çok konuştuk. birazcık şu erkekleri sahneden indirsek diyorum. hayatın her alanında. biraz da bizim, kadınların sevdiği şeyleri konuşsak. bence erkeklerin konuşmaya ihtiyacı yok ağızlarına geleni söylüyorlar zaten.
üstelik deepthroat gibi agresif davranışları erkekler sevse de kadınlar pek hoşlanmaz. kadınlar daha fazla soft sever. bedeniyle yavaş yavaş, onu memnun ederek ilgilenilmesi yerine deepthroat yapmak isteyen bir kadına hiç rastlamadım. biraz klitoris falan konuşalım be, yeter her yerde var bu y””klar zaten.
Bu deep veya ağıza boşalma bunlara hayır diyen erkek erkekliğini gözden geçirsin daha farklı daha ince detaylar erkeklerin bayıldığı hareketler mesela genelleme olmasın ama benden zevk aldığını bedeniyle bana hissettiriyosa bu +1 performans sağlar tabi işin içine rol yapma girerse büyük sıkıntı arada bir kontrolü ele alması +1 performas sağlayabilir
Belki saçma gelecektir veya ne alaka falan diyecek olacaktır ama aşırı tahrik edicidir 😊
Kadın öyle olsun böyle olsun diye atıp tutuyorlar, erken boşalmayın kadına yetebilin siz önce!
Kadınlardan bir şey beklemek yanlış olur hanımefendi yatakta önemli olan erkeğin kadını mutlu etmesi günümüzdeki erkekler maalesef kendi işini bitirince kadını mutlu etmeden kıçını dönüp uyuyor
Hareketli olması, kıvrak olup her pozisyona uyum sağlaması, sert becerdiğim zevk alması, oral yapacağı zaman dişlerini penisime değirmeden yapıp ellerini kullanması. Bunları başarabilen kadınlarla ölene kadar seks yaparım 😂
seks esnasında hareketli olması, odun gibi durup her şeyi erkeğe bırakmaması. cowgirl pozisyonunda kendisinin inip kalkması mesela seri seri. cezbeder..
Erkekten daha istekli kadın hareketleri
Tabi genellemeler gene de yanlışlık payı bırakır
Kadın değil sanki bir seks makinesi ve hareketli olması arada güzel albenili sözler söylemesi ayrıca zevkten çıldırması beni benden alır 😍😍😍
Cici olması
Her şeye evet demesi
İsmi ile hadi beni inlet demesi
Vb vb
Sıcak mıcığımı boşalt demesi
kombo çok iğrenç neredeyse göbek deliğinide dolduracaklar! daha neler
ters cowgirl beni benden alıp götürür
Bence yüksek enerji bakımlı ve orantılı bir fizik dahada önemlisi cinselliğe bakış açısı arsızlaşması ve sınırsızlık
Sınır tanımayan doyumsuz ve uzun ateşli süren her fanteziye ye acık yeter demek yerine daha da devam etmek isteöedi
Deepthroat yapıldığında penisin baş tarafı yumuşak ve mükemmel bir şekilde sıkışıyor müthiş zevk veriyor
Kadının ağzına yüzüne boşalmak da büyük haz veriyor
Cowgirl de jartiyer giymiş vahşi bir kadın erkeği zevkten mahvediyor
Sekste ateşli, hareketli olan kadın her zaman yatakta çekicidir
Itaatkar olacak ve saatlerce süren sert ve seri darbeleri kaldırabilecek..
kilit davranış arzulu tutkulu hırçın saldırgan dişi olunması özel bir hareket yok
Şu kadına bayılıyorum ya ama o da bitti artık hdhdjd
Kendine güvenen ne istediğini bilen kadın bayıltır
Yatakta kadınların heyecan vermesi hadi hadi gibi davranışlarıdır
Yatakta bayılınacak kadar tecrübeli kadın midemi kaldırır. Geçmişindeki kirleri düşündükçe bayılsam bayılsam mide bulantısından bayılırım.
Hareketli olması zevki iliklerine kadar yaşaması beni benden alır
Naaş gibi ceset gibi soğuk olmasın birazda sıcak oldumu yeter bize
İstekli ve hareketli olmalı yani ölü balık gibi herşeyin erkeğin yapmasını beklememeli
Bahsettikleri severek yapan hareketli istekli hanımlar işini başarılı yapan hanımlardır.
Sınırları yıkıp sınırsız olması fanteziler olup ortaya koyması tabi sapıklık derecesi degil tabi
Vıdı vıdı konuşmak yerine sevişmesi. Ağızda olmanın amacı da bu sussun diye... 😂🤣😂
Sevişmelerde daha çok erkeğe kalıyor iş ama isteği çok olsun yeter
Herşeyi yapan sınır koymayan kadın. Yatakta o.. rospu olan kadın. İtaatkâr olan kadın.
Göğüs uçlarımı ve prostat noktamı uyaran kadın.
Kalçati sallayarak ilişkiye girmemiz dkkssksk
Bornova bamyalı erkekleri fazla yücelttiniz.
3 dakikada boşalan erkekten cacık olmaz.
Dudak ısıran kadına bayılırım bir de iyi inleyen kadına
Kışkırtmak
Tutkulu olması ve isteği yüksek bir kadın olması
Ben baskın dominant kadın seviyorum ☺️
Odun gibi durmadığı sürece ve sık sık pozisyon değiştirdiği sürece ok
Erkekten erkeğe değişen durum
Aay bu soru bana çok uzak sarılsak yeter
Istekli arzulu seksi yasamayj bilmeli
Dilinin marifetli olması
Istekli gorunmesi kâfi
Tutkulu, arzulu olsunda her şeyine bayılırım ben.
Kadın yatakta istekli olsjn yeter
Benim olan kadina bayilirim
Sınırsız kuralsız olmalı
Ağzıma oturması beni uçurur
Kadının da aktıf olup durmadan ıstemesı
Doyumsuz ve istekli oluşu bana yeterli 😊
Ezik kadinlara bayilirlar
Uzun ön seks ve öpüşme
İstekli ve arzulu olması
Köklemesi ağzına alıp ve ayakta yapabilmesi
Ruh gibi yatmayan kadın
Elbette ki hazdan kendini kaybetmeleri:)
Bol bol vajina yalatsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?