Yatakta uzanırken bir elini dudaklarının üzerinde gezdirip parmağını emmek Erkekleri deli gibi eritiyor. ya da tutkulu ve parçalayacak gibi sevişmek, Erkekleri zevkten dört köşe yapıyor. Erkeklerin, Kadınların aksine vücutlarında pek çok erojen bölge vardır ve bu bölgeler uyarıldığında ister istemez harekete geçerler. Kadınlar ise partnerinin haz aldığı zevkleri beyninin bir köşesine kaydedip, savaştaymış gibi parçalarmışçasına saldırırsa, Erkekler bir daha sizden asla vaz geçemez.
Ben hep senin gibi düşünürdüm. Bir gün bir erkekle tanıştım ve tüm algımı değiştirdi. Böyle parmak emmek, iştahlı hareketler sergilemek falan ona çok abartı ve anlamsız geliyordu. Hevesimi çok kırıyordu. Onun karşısında ne yapacağımı şaşırıyordum ve çekiniyordum. Şöyle yapsam hoşuna gider mi diye düşünüyodum hep. Bir kere öpüşürken onun dudağını ısırdım, kanadı. Ben hoşuna gidiyo sanmıştım ama ne gerek var böyle şeylere falan dedi. Yani her erkekte bu davranışlar işe yaramıyo. O çocuk daha çok soft ve sevgili gibi seviyordu.
Topuklu ayakkabı Jartiyer Çorap güzel bir fizik güzel dolgun işlem görmüş bakımlı bir saç makyaj afrodizyak baştan çıkarıcı parfüm yatakta dediğin gibi yapsa 3 gün yasak koyarım yataktan çıkmaya heralde :)
Valla erkek olmama rağmen hemcimsimi bu kadar iyi tarif edemezdim doğrusu. Bir defa tutkulu sevdiğim bir kadının bana yaptığı her adım beni çok etkiler. Bunun için biraz tecrübe ve sevgi gerekiyor. Gerisi zaten geliyor.
Şu resimdski poziisyonda dursa kalça yarı örtülü yarı açık hiçbir şey yapmasa hatta hareket etmezse bile beni bitirmesine yeter bir parmagı göğüs uçlarında dairer çizerken diğer parmağı vakinasında daireler çizen kır kadına kim dayanabilirki
Küçük özel bölgelere dokunuş tahrik edici küfür ense kulak nefes vermesi Sırtıma çıkıp sürtünmesi cinsel organını Kendi eliyle sıvazlayıp vajina veya arkasına sokmasi senin anlatımlarına ek olarak