bi yerde duymuştum gayette hak verdim çünkü mesela 10 kişiden 9 u ilişkide kanamıyor o 1 i ise sert davranmaktan bence de katılıyorum ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım bir yerlerde birileri zırvalıyorsa hemen doğru diye kabul edip inanmayın
bilim diye bir gerçek var. lütfen bilimsel referansı olmayan şeylere inanmayın. binlerce bilim adamı emek harcıyor zaman harcıyor bir şeyleri ortaya döküyor ispatlıyor. bunlara bakmıyorsunuz. saçma sapan bazı insnlar kişisel saçma mantıkları ile bir şeyler yazıyor inanıyorsunuz. yapmayın allah aşkına. allah akıl vermiş ve kuranda yüzlerce kez diyor akıl edin diye. kendi emrini bile eleştirmeizi araştırmamız akıl etmemizi istiyor.
kızlık zarı denen aslında özel bir zar değil iç dokuya ait ince deri uzantısıdır. ince oluşundan dolayı zar diye tabir edilmiş. anne karnında bebek ilk oluşurken cinsiyet belli değildir. çünkü genital bölgede sadece küçük çıkıntı vardır. ne erkeğe işaret eden testisler ne de kıza işaret eden vajina henüz yoktur. ilk 3 ay bu bilinemez. o nedenle hamile kadınlar cinsiyet sorduğunda doktoralr 3. aydan sonra gelin derler. ilk anneden gelen kromozomla başlar yaşam. babadan gelenler 6. haftadan sonra devreye girer. bu süreçte meme oluşmuştur zaten. o nedenle erkeklerde de meme vardır
3 aydan sonra eğer bebek erkek olacaksa, genital bölgedeki çıkıntı büyür penis olur ardından üreme sistemi olan testisler oluşur. ve meme gelişimi de durur.
3 aydan sonra eğer bebek kız olacaksa, genital bölgedeki çıkıntı büyümez klitoris olur. ardından vulva dediğimiz dış ve iç dudaklar ile üreme sistemi olan vajina oluşur. ve meme gelişimi de devam eder. vajina ve vulvanın oluşması açılma şeklinde oluşur. bu nedenle açılma ile açılma anındaki deri uzantıları vajina girişinde kalır. bu deri kızlık zarı denilen deridir.
kızlık zarı iç dudaklardaki ya da diş etinizdeki deri gibi bir iç doku derisidir. dışı deri içi mukozadır. kılcal damar yok denecek kadar zadır. sinir hiç yoktur. sinir olmadığı için de ağrı olmaz.
zar yırtılırken eğer kılcal damara denk gelirse kanama olur. eğer yırtılma damara denk gelmezse yırtılsa bile kanamaz. durum bu. biraz bilim okuyun yahu her söze inanmayın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbilimsel olarak kızlık zarı diye tabir edilen ama görevi namus bekçiliği olmayan daha farklı görevler için yaratılmış zar var evet , kanamamasının sebebi genelde esnek olması ya da küçükken bisiklet sürerken ya da spor yaparken bir şekilde yırtılmış ya da yırtılıyor olması
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılBazen kesilmiş gibi kanar.
bazen parmağına iğne batırmışcasına
leke yapar. 10 kişiden 9 unda bi tepki verir orası. Zar var ama o zar
kızlık zarı değil. Öyle isimlendirilmiş
cahillerce00 Yorumlaevet yok halk arasında cahil zihniyetlerce güya sözde namus sadece bacak arasında diyenlerin savunma hattı
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki de sena , olmayan bir şey için bunca yaygara kopar mı.
00 Yorumlabu saçma sapan tespitleri duyan tıp bilimi üyeleri hüngür hüngür ağlıyordu...
00 Yorumlakimisinde olmaz kimisinde esnek olur kanamaz. genelinde var
00 YorumlaSoruna dm de cvpladim
10 Yorumla
+1 yıl9/10 pek doğru veri gibi gelmedi
00 Yorumla
+1 yılYoktur rahat rahat yapın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslın zar ne biliyormusun
00 Yorumla Diyelim ki yok
02 Yorumla
Soran+1 yıleee
Var var yirtiliyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri