Çalışan arkadaşla konu bir şekilde açıldı bana gelmiş diyor ki hiç ilişkiye girmemiş biri kız giren ise kadın oluyor gel de anlat buna doğrusunu 😬
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var ama şöyle bir şey mukoza gibi kadınların kendini hastalıklardan korunması için olan bir şey bazı kadınlarda mesela var ama çok kalın ameliyat ile alıyorlar bazılarında hiç yok bazılarında var ama esnek yani namus buna bağlanmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKiz diye bir kavram yok bebekte olsa yasli da olsa kadindir zar konusunda da vajinayi birden kaplayan duvar gibi bir zar yok aslinda dilini yanaklrin icine deydirdigindeki doku gibi bir doku var sinirleri yok oradaki dokuya kizlik zari deniliyor oraya zarar gelirse acilirsa kizlik bozulmus oluyor ama her vajinada da boyle olur diyemez kimse bazilarinda zar esnek olur ilk iliskide bozulmaz bir kac iliski gerekir ya da erkegin penisi kisa ve incedir o dokuya penisiyle zarar veremez yine o kanama olmaz ya da penis uzun veya kalinda olsa zar biraz daha derinde de olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Vajinaya girmeden ilişki yaşayanlarda var. Tartışmaya yeni boyut kazandırayım dedim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNovel ya konudan sapma
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılLaf anlatmakla zaman kaybedilmez bence
00 Yorumla aman boş ver salla , kızlık zarı diye bişey yok sadece bir et parçası , ve ilk ilişkide kan gelmek zorunda değil
12 Yorumla
Soran+1 yılTabii canim, her kadinda olmayabilir bu durum bazilarin ki daha esnek bu yuzden kan akmayabilir ama bu bazen cinayet sebebi bile olabiliyor 🙁
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSimge sadece bise belirlemiyor ne bakireler var kucaktan kucaga atliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun sencesi bencesi mi var knk? Sen telefona "bence bu telefon degil" diyebilirmisin. Bazi seylerin bence/sencesi yoktur, ne ise odur...
03 Yorumla
Soran+1 yılBencesi ve sencesi vardir her olayin, adam kalkti Ankara turkiyenin baskenti degil dedi nasil inandirabilirsin boyle kanitlanmis bir seyi hala kabul etmeyen birine:D bu da oyle bir sey iste kabullenmiyorlar arkadasim
Cevap sahibi+1 yılDegil demesi bir seyi degistiriyor mu? Gene Ankara oluyor neticede. Ayni matematik sorusu gibi, cevabi ne ise odur baska cevabi yoktur - simdi sen gelip "bence cevabi bu degil bu" diyebilirmisin? Istersen sabaha kadar dene hesapla, sonuc ne ise o degismez, bu da aynisi iste...
Kabullenmemek ayri, bence/sence olayi ayri ikisi iki farkli olay iste...
Soran+1 yılKendine gore yorumlamalarda bulundugun zaman buna "bence ve sence" olayi deniyor. Neticesinde kabullenmemekle ayni olaya cikiyor olaylari yuzeysel degerlendirip bana burada laf salatasi yapmayiniz lutfen... Bu arada soru eklerini de ayirirsaniz sevinirim, tesekkurler 🙂
IQ- lerde o arkadaşın bir daha polemiğe girme
110 Yorumla
Soran+1 yılOofff evet elim ayagim titredi bir de cahilligini kabul de etmiyor
Soran+1 yıl17 yasinda daha cocuk ya 😅
Soran+1 yılAma gorsen her ortami gormus, tecrubesi safhalara ulasmis, insan sarrafi olmus tanrica sanki 😁
Soran+1 yılCok muhabbet etmek istemiyorum ama ben kactikca kicimda bitiyor dayanilmaz bir durum ya 😂
Soran+1 yılErkek 😅
doğru zaten dediği dümbük :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBi dangalak daha 🤭
+1 yılKızlık zarı diye bir şey yok
13 Yorumla
Soran+1 yılgel tartis bununla
- +1 yıl
Cahile söz anlatmak köre renk tarifi gibidir, demiş İmam Evzai
Soran+1 yılImama saygilar 🫡
Arkadaş Müslüman herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılKor musluman desek daha dogru hshahah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlamaz laftan boşuna uğraşma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEwet doğru demiş kız sonradan kadın olur.
27 Yorumla
Soran+1 yılSeni kim buyuttu ya
Cevap sahibi+1 yılSeni büyüten olmadığı kesin. Bu yıllardır böyle zaten. yatıp yatıp aklınızdan düşünce uydurmayın. Oh adamlarla yat yat sonra zar yok yaaa Brn hala kıızm de. Yok öyle memleket
Soran+1 yılIliski yasamadan once de kadinsin iliski yasadiktan sonra da kadinsindir, kullandigin kelimelerden belli ne kadar kor cahil oldugun sana ne soylesem kâr etmez ama arada kitap falan oku arastir 😁
Cevap sahibi+1 yılKör cahil demen için önce karşındakinin mesleğini bilmek gerek benden kaç yaş küçüksün ve bir mesleğim elbette var fakat söyleyip seni rencide etmek istemiyorum. Yazık boş bilgilerle ancak buradaki abazaları kandırırsın. Bilgi değişmez sen söyledin diye öyle olacak ta değil. bay.
Soran+1 yılCahil kavramini detaylica ogren oyle gel konusalim, meslegin olmasi vs senin bilgili, kulturlu oldugun anlamini tasimiyor ne okuyanlar gordum ama kafalarda bos bilgi dolu hep:D bu konuda cahilsin cahilligi genis olaya vurup soylemedim sana
Cevap sahibi+1 yılE yeter be cahil sensin ki yaptığın zinayı burada meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Yatmayacaksın önüne gelenle o zamn kızım. Sonra da zar yok bilmem Ne diye masal uydurma millete. Hadi ikile şimdi patlak seni
Cevap sahibi+1 yılİşsiz cahil seni
Yiyenle yemeyen ayni olur mu?
00 Yorumla
+1 yılEvet zar var yok diyen kör cahil kim
00 YorumlaEvet varda, açıklamaya katilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyle biliyodum. Nasılmış ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılTabaka gibi dusun regl kani ve akintinin disari atilmasini sagliyor, kendini zaman icerisinde tekrar iyilestirebiliyor nasil bir yerimiz kesildiginde deri kendini toparliyorsa vajina icerisinde de kendini iyilestiriyor bu tabaka yani dikimlerde bir kandirmaca 😬 senelerdir doktorlar tarafindan bile yanlis lanse edilen bir sey bu
Cevap sahibi+1 yılZar yırtıldıktan sonra uzun süre seks yapmayınca kişinin kızlık zarı eskisi gibi mi oluyo yani?
Soran+1 yılHemen hemen diyebiliriz, cinsellik yasadin mi hic bilmiyorum ama mesela kadinin cinselligi aktif ama araya 2-3 hafta girip tekrar yaptiginda ilk sekste yine bir aci hisseder ve penisi icerisine almak istemez.. Ilk baslangictaki kadar olmasa da yine de bir aci hissediyor..
Cevap sahibi+1 yılYok hiç yapmadım. Kanama oluyor mu?
Soran+1 yılKimisinde olur kimisin de olmaz herkeste gelecek diye bir sey yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yokmu peki?
06 Yorumla
Soran+1 yılVar mi kanka sence?
Soran+1 yılBir bilgiye sahip olmak icin o bilgiyle ilgili olman gerekmiyor dogru ve gerekli bilgi her yerde isine yarayabilir, bunu bil en azindan ilerleyen zamanlarda partnerini yargilamazsin😁
- +1 yıl
Ben partnerimi yargilamam kimseden kizlik zari beklentimde yok anal oral her turlu iliski yasayip ben bakireyim demesindende bakire olmayan birini tercih ederim o ayri. Simdi anatomik acidan konusalim. Kizlarda dogustan mikrop kapmasin diye olusan ama ilk cinsel iliskide yirtilan o ince zar tabakasina kizlik zari deniyor turkiyede. Binlerce yildir bu boyle bilinirlen sen 19 yil once bu hayata gelip binlerce yillik bilineni degistirip sonrada millete cahil yakistirmasimi yapiyorsun?
Soran+1 yılTurkiye'de kabul edilmis bir sey degil bu, bu bircok yerde kizlik zari olarak aniliyor mönceki yillara dayaniyor bu durum, doktorlar tarafindan bile "kizlik zari" olarak lanse ediliyor millete ama olayin derinine indiginde aslinda oyle olmadigini gorebiliriz sadece bunu oldukca benimsemis ve takinti haline getirmis millete maalesef bir seyin aksisini soyleyemezsin:s simdi oldugu gibi sana bunu anlatamam yani
- +1 yıl
Yahu sen tam bir gerixekalisin sen istediginle yat kalk bu seni ilgilendirir sen evlenmeden once iliskiye aciksin diye herkes oyle olmak zorunda degil ayrica sen kizlik zari yok diyorsun tibben bile var olan biseye yok diyebilecek kadar apptal bir insansin seninle neyi tartisayim ben?
+1 yılCehalet iste
10 Yorumla
+1 yılVar olmaz mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki var
00 Yorumla Evet var bazıları kalın bazıları ince oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın haklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım