Evliyim üç bucuk aylık fakat kan gelmedi eşim bunu cok dusunuyor acaba neden gelmedi diye evlenıpte kan gelmeyen var mı kocalarınız bu duruma neded allah askına bana bı yardım herkeste kan geliyormuymus? bu altın kuralmı? kimisi normal dogumda patlar diyo kımısı sonra patlar diyo kafam karıştı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok hymen var sanıldığı gibi patlat kanasın gibi bir şey değil çocukluk döneminde enfeksiyondan korumak için olan bir yüzey 18 yaşından sonra inceliyor zaten git gide. Eğer çok rahat ilişkiye girersen kanama olmuyor zaten kanamalar kasmaktan kaynaklı olur ilk seferde. Kaynağım kadın doğum uzmanı arkadaşlar, boş yorumlarla kızlık zarı muhabbetleri yapmayı bırakın artık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılkızlık zarı var evet ama bunun namusla bi alakası yok.
mikrop kapmamaız için kalkan gibi bi şeymiş sanrım bi yerde okumuştum neyse.
herkeste farklı kızlık zarı.
sende eğer kan gelmediyse ya esnektir ya da bozulmuştur herkeste kan gelecek diye bir kural yok.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılKızlık zarı denen bir şey var. Herkeste farklıdır bu. Bazıları kalın olur bazılarının yapısı esnek olur kan gelmeyebilir. Kızlık zarı iç yüzeyi mukoza dediğimiz ağız içi yapısına benzeyen bir yapıdadır ve vajinanın girişinden yaklaşık 1- 1,5 cm içerdedir. Aslında vajinanın gelişimi sırasında oluşmuş bir deri kıvrımıdır.
10 Yorumla
+1 yılkızlık zarı denen şeyden bahsediyorsunuz sanırım
bazıları esnek olabiliyor yırtılma olmuyor yırtılma olmadığından kanama da olmuyor00 YorumlaEsnektir doğumla kızlık zarı yırtılan hastalarım var
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlıyosunuz kızlıgın patladıgını dogumda
İlk duydum ama sadece mesele zr değil ki ruhu da bakire olmalı eşine söyle bu hassas olduğunu bence tam olmamıştır sizin
00 Yorumla
+1 yılkulak zarı da var, sesi duymamızı sağlıyor.
Hücre zarı da var hücre duvarı da deniyo00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir yok %60 %70 bozulmaz ve ilklilok göstergesi degil cevremde kimsenin kanamasi olmadi benimde dahil buna
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. esnektir doğumda yırtılır
sana güvenmiyorsa kocan doktora gidin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Eşine pes diyorum. Bi kere patlamak tabiri kötü. İkincisi de her kadınınki kanamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bunu çok araştırmıştım uzmanlardan. Sağlıklı ilişkilerde zaten kan gelmiyormuş. 1damşa gelirmiş onuda nası görcen zaten.
00 YorumlaYani, esnek zarsa gelmeyebilir
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim bunu anlamaskı nasıl anlatıcam ona
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Eşinin penisi küçük mü
00 Yorumla
+1 yılAslında bu sorunu aşmanın çok kolay bi yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsnek olabilir hissetmemiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılPatlatamamıs
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında