Aynadan vajina dudaklarımı ayırdığımda vajinamın içinde ufacık dil gibi bir şey görünüyor kızlık zarı bu mudur?
En İyi Erkek Görüşü
- ByGoogle8 Xper eig 3%
Hayır senı kandırmışlar o klitoris kızlık zarı en az 8 cm içerde ve zar şeklinde döl yatagının agzını kapamaktadır içinde 5 mlgram kan bulunmakta ve zar esnek deılse yırtılır ve bır daha da oluşmaz
00|00|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
En İyi Kız Görüşü
- Gizli Üye
Tum meraklarini cevaolayayim bari.
Kizlik zarini oyle aynadan goremezsin. Gorsen gorsen kizlik zari deligini gorebilirsin. O da vajinanin ic dudaklarinda bulunur. Alt kisminda. Kucuk bir deliktir yuvarlak. O kizlik zari deligi. Odeligin icinde de kizlik zari bulunur. goremezsin onu. Anca bir doktora gidersen o gorebilir. Fazla kurcalama bozarsin falan..
Ayrica kizliginin bozulmasi icin icine bir sey sokman gerekir. Bozulursa zaten kan gelir. Ordan anlarsin.
Yani cok bastirdim bir sey olur mu diye gereksizce kaygilanmayin. Ama mast. yaparken cok asagida inme. Ne olur ne olmaz simdi..31|20|0- Soran
ben yastığa sürterek mast yapıyorum bir keresinde mast sonrası yastıktan kalkınca kan gördüm mast sırasında olmuştu ama sonrasında normal adet olmaya devam ettim sence bu sadece adet kanımıydı yoksa kızlık zarımda yırtılmışmıdır? çok bastırmış olabilirim ama içine kesinlikle bişey sokmadım
ben yastığa sürterek mast yapıyorum bir keresinde mast sonrası yastıktan kalkınca kan gördüm mast sırasında olmuştu ama sonrasında normal adet olmaya devam ettim sence bu sadece adet kanımıydı yoksa kızlık zarımda yırtılmışmıdır?