24 yaşındayım 4 aydır evliyim. aşk evliliği yaptım. onu çok seviyorum ama seks yaparken ilk seks yaptığım sevgilim aklıma geliyo. eşime herşeyi anlatmıştım bakireliğe önem veren biri değil. 22 yaşında beraber olmuştum çok özeldi ilk deneyimimde herşeyi ondan öğrenmiştim ve her zaman çok heyecanlıydım ilkti. ayrıldık onu unuttum. eşimle tanıştım onu çoksevdim 1.5 yıl sonra evlendik. günlük hayatta aklıma hiç gelmiyo eski sevgilim sadece kocamla seks yaparken aklıma onun dokunuşları , öpüşleri, ilk gecemizi o ilk gecedeki heyecanım. eşimde çok iyi sevişiyo beni tatmin ediyo. ama ben bu iğrenç düşünceleri aklımdan atamıyorum. sevgilimin penis boyu 20 cm eşimin 16 cm bunu bile bazen kıyaslıyorum kendimden nefret edeceğim. şu İLK sendromu nasıl geçer? keşke evlenemeden seks yapmasaydım. ama böyle olacağını bilemezdim. bu durumdan nasıl kurtulurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne Kadar Da Rezil Bir Durum…
Bunu Bile Bile Bir İnsanın Hayatını Karartıyosun. Ve Bu Durum İhanettir Hala O Varsa Ayrılmalısın Eminim Bunu Bilse Seninle Evli Kalmak İstemezdi.
İşte Sırf Bu Yüzden Gelecekteki Eşime Söz Verdim Ben Her İlkimi Onunla Yaşayacağıma. İşte Bu Yüzden Kendim Gibi Birini Arayacağım Daima.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen aştığında bu sefer eşinin aklına senin eski sevgilin takılacak. Sen asıl o zaman ne yapacaksın onu düşün. Kendi Problemini kendi içinde aşmak zor ama imkansız değil.
Asıl Eşin bu eski sevgili olayına takıntı yaparsa o zaman sıkıntı olacak. Şimdi olmasa bile gün gelecek bunu sorun haline getirecek. Demedi deme.00 Yorumla
uhuuw çok zor bir durum aplaa.. beynine olumsuz telkin vermee.. düşnme onu düşünme onu deme.. kocanı düşün diye emir yolla.. kocanın karizmasını artırması lazım seninle olacak bir durum değil.. tutku ile merhameti sevgiyle alışkanlığı karıştırmayınn..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. seni yargılama amacım yok sadece şunu söylüyorum. bu hoş bir şey değil. bence git bir uzmandan destek al. bizler sağlıklı öneride bulanamayabiliriz. bir psikologdan destek almanı öneririm.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Unutacaksın unutmak zorundasın başka çaren yok madem unutamıyorsun niye evlendin10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunun için kesinlikle psikiyatriye git böyle sorular oluyor genelde doktor tavsiyesi ile aldatırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceği kızın bakire olup olmamasına önem vermeyenlerin dikkatine;
Siz önem vermezsiniz ama eşiniz sizin dokunuşunuz da ilk erkeğini arar santiminize kadar ilk erkeği ile kıyaslanırsınız siz nikahlı kocasısınızdır ama o ilk erkeğidir ve sorudan da anladığınız gibi ilkler unutulmuyor beyler !
Kıssadan hisse ibret alabilene70 Yorumla
+1 yılOhhhhh buldun iki yakışıklıyi kiyasla bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi dersin reddedersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura kaçarsın çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sen istekli bi kadinsin aklina gelmesi normal. Dizginlemeye calisma kendini, birak onu dusjn hem daha cok tahrik olursun hemde onu ancak dusunwrek asabilirsin. Sen istemedikce gozunun onune gelecek. Ama kendi haline birakip dusunursen zamanla goreceksin artik anlamini yitirecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinen her açıdan mahsuru olan zinanın bu durumlara yol açması bile yetiyor da artıyor haram ve büyük günah olmasına.. Eşin senin helalin ama eşiyle sevişirken başkasını düşünen hayal eden zina etmiş sayılıyor ve haram oluyor.. Çok hassas konular.. O yüzden bakmayın diye uyarılar var, dışarda gördüğünü düşünürsen hayal edersen helal olan cima olan haram oluyor zina oluyor.. Yüzbinlerce kişi kendisine helal eşiyle zina yapmış oluyor..
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi bu kadar abartmayın ne var düşünüyorsan eşini aldatmiyorsun ya kafana taktikca zaten unutamazsın zamanla aklına gelmez kocanı eski sevgilin kadar beğenmiyorsun bence düşünme nedenin de bu
012 Yorumla
Soran+1 yılAttan eşeğe binmiş gibi oldum
- +1 yıl
Ama cinsellikte aklına gelmesi çok garip benim aklıma gelcek son şey olur ask çok başka ama suanki eşine de aşık olduğunu söylüyorsun bence değilsin
Soran+1 yıl@ali__ sevmek ayrı cinsellik ayrı
Soran+1 yıl@ali__ o doluluk hissi ve en uç noktada hissetmek başka
- +1 yıl
Soran+1 yılVarmış
- +1 yıl
İlk sendromu diye bişe mi varmış ilk sevgilim kimdi hatırlamıyorum bile
51 Yorumla- +1 yıl
Baya sevgili yapmışsın demek 😍
bu çoğumuzda oluyor arkadaşım oda eski sevgilinle birlikte olurkenki heyecanı kocanda bulamamandan kaynaklanıyor bende evliyim seni gayet iyi anlıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbence sen psikoloğa git gerçekten söylüyorum senin iç dünyanda atamadığın çözmen gereken bişeyler var
10 Yorumla
+1 yılŞu siteden bi gün inşallah gidecem bida gelememek üzere mide bulandırıcı resmen
113 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ben de. Daha bir de bunu garipsediğim için beni garipsedi tenekenin biri.
- +1 yıl
@tükenmiskelebek Birde demez mi aşık oldum evlendim diye bi aşka güvenirdik her şeyi geçmişi unutturan silip atan aşk bi o vardı umudumuz onuda sakız ettiler her şeye aşk diyorlar ben inanmıyorum her aşığım diyene aşk nefsi körelten bi duygudur aşkından başka kişi aklına gelmez arzulamazsın bile
Ama millet dalga geçiyor sanki - +1 yıl
Vallahi oyle. Yani cok kotu bi laf soylemek istemiyorum insanin basina gelebilir. ama unutamadiysan evlenme ne bileyim zaman iste boyle boyle bir durum var de kimsenin de hakkına girme. Hadi engel olamadin bi sekil su bu evlendin kimseye nu durumdan bahsetme gelip de buralara cok normalmiş gibi yazma kamuya acma içine dön dua et bundan lurtulmayi iste Allahtan. Bu kadar mi normal sizin icin yazik degil mi o insana
- +1 yıl
Evet öyle kamuya açmaları insanları umutsuzlaştırıp mutsuzluğa sürüklüyorlar
- +1 yıl
Gençler inanmayın bunlara ya, yalan siz umutsuz olmayın, kimse böyle değil😃
- +1 yıl
@Pinkpanter82 tamam troll soru oluyor çoğunlukla ama bu insanlardan beklerim artık reeldede var böyleleri maalesef şahit oluyoruz
Yinede teşekkür ederim 🙏 umut kattığın için
Soran+1 yılNeden troll soru sorayım ki neye dayanarak troll diyorsunuz
- +1 yıl
Sen şansını fazla zorlama kızlar seni yicek burada 😄
- +1 yıl
Kizlar değil erkekler ysin bence. Erkeğe bie haksizlik var
- +1 yıl
Seveceğiniz adamın umutlarını kırıyor ama sizin yemeniz lazım 😅
- +1 yıl
Yoo erkekler esas benim evlendigim kadin da baskasini hayal eder mi diye dusunup korkar bunu okuyunca
- +1 yıl
Ahaahhah nasılda döndürüyor lafı
- +1 yıl
Kendine güvenen erkek korkmaz 😎
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim tezimin doğru olduğunun kanıtı. Kadınlar yaşadıklarını unutamıyorlar. Aşk gibi yaşanmışlıklar hep bir yerde aklını çeliyor. Evlenmeden önce mümkün ise seks yapmamak gerektiğini düşünüyorum.
20 YorumlaIlkler unutulmaz ondan kaynaklı ama zamanla geçiyor eşinin tatmin etmesine odaklan çok zevk aldım vs diye düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılEşin anlarsa hiç iyi olmaz unutmaya çalış eşinle daha fazla vakit geçir veya bahçe işiyle toprak la uğraş ki kötü sinerjiyi üstünden atmaya bak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence zamanla gidecek bu merak etme.. Sadece sevdiğin ve istediğin seks konusunda ne varsa ona yapmasını istediğini söyle..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İllaki gelir çok acı bir biber yesen sevmediğin halde her biber yediğinde o aklına geli , işte öyle bir şey... :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbirisi ile daha beraber ol kafan karışssın hangi penis kaç cm unutrsun toparlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
kesinlikle eminim
+1 yılOy sen attan inip eşeğemi bindin.
Bide üşenmeden cetvel mi kullandık oy ya 😂😂😂10 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir desteğe ihtiyacın var. Acil atlatman lazım bu durumu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok yanlış etik ve ahlak dışı bir şey üstelik haksızlık boyutu çok fazla. Kendini bundan kurtarmalısın bir an önce. Psikolojik destek de alabilirsin.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok deve
Cevap sahibi+1 yıl@Serappturk valla size normal geliyorsa bu durum, ben sizinle etik tartışmasına hiç giremem. Vakit kaybı
- +1 yıl
Kime haksızlık kocasına mı? 20 cm çok boyutu niye fazla olsun ki benim partnerlerim çok memnu kaldı
+1 yılDemekki eski sevgilin yatakta daha iyi ki iz bırakmış, eşini geliştirmeye bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılseks esnasında başka şeyler düşünmeye çalış kendini meşgul et
00 Yorumla
+1 yılBu sendromu her kadının yaşadığını düşünüyorum ilk erkeğini kocan olarak görüyorsun değil mi 😆
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir durum olduğunda eşimin gözlerine bak ve eşine ne kadar aşık olduğunu düşün.
00 Yorumla
+1 yılEşinle geçen güzel seks anlarınızı zihninde özelleştirirsen kurtulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem henüz yeni olmasindan hem cm acisinda kaynakli bence cunku partnerimde aynisinu soylemisti acikca bana ve asmistik bu durumu karsilikli konusarak dürüstce
00 Yorumla
+1 yılMidem kalktı.
Senin için ne kadar zor ise eşin için 2 katı zordur bu eğer öğrenirse.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla aşarsın sonuçta aklında ilkin izleri hep kalcaktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKızın biri gibi en zevkli yerınde hizlan diye eskı sevgilinin adını söylemede 😜
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılakışına bırak ve değişik fantezilerle eşine daha da bağlan
00 Yorumla
+1 yılbunu unutabilmem için ilk seks yaptığın sevgilinden çok daha iyi sevişiyor olmalı seviştiğin kişi
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen tatmin olamıyorsun yani Ten uyumundan kaynaklı bi sorun gibi görünüyor bunu aşmanız gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gidip bi erkege desemkı bakire degılım hiçbi şekilde ciddi düşünmez valla helal olsun ben mi adamına denk gelemiyom😂
311 Yorumla- +1 yıl
Emin ol hiç bir erkek düşünmez daha önce beraber olmadıysa biri ile tabi
- +1 yıl
Şahsen ben başkasının dokunduğu bir kızla olamam
Cevap sahibi+1 yılHiçbiri düşünmüyoda bunun kocası nasıl evlendı bunla ozaman
Cevap sahibi+1 yılDüşünenler var ama benım gözlemledıgım genelde bu tür erkekler tipsız oluo baska bi kız bakmıyo elindekınıde kacırmıyo
- +1 yıl
Valla ilginç bir de erkeklerin şeyini kıyaslama yapmış huy
- +1 yıl
Ne yani elindeki neyse onunla mi yetiniyorlar doyon
Soran+1 yılSaçmalamayın erkekler evli kadınla bile evleniyor bakireliğe önem veren erkek çok az hem bakire kız çok azdır
- +1 yıl
Bende buna şaşırıyorum işte daha önce başkasının dokunduğu birini bir erkek nasıl kabul ediyor enson dediğin doğru cidden bakire kız bulmak cidden çok zor
- +1 yıl
@34Derbeder34 bence bu düşünceler çok yanlış böyle düşünenler yüzünden bazıları her türlü şeyi yaşıyor arkadan falan yalatıyor oh önden yapmıyor bakire oluyor yalan söylüyor karşımdaki insanın dürüst olmasını tercih ederdim ben olsam
- +1 yıl
@_Kirikkalplerduragi bakirelik sadece önden degilki dediğin gibi ruhu ve tüm bedeni temiz olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@_Kirikkalplerduragi böylelerine müstehak kız boşver😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yapmayacakmışsın ki doğal olarak ilkin kimse ujjgmaz ve 20 yi ıçine aldigin gibi 16 seni hiç tadmin edemez çıktığım kızlardan evli olanlardan o teklifte geldi yaşadık yani doğal olarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya bu çok yanlış bir düşünce sonuçta artık evlisin ve kocanla sevişiyorsun onu artık tarihe gön ve unut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden bekarete çok ama çok önem veriyorum, Allah'ım sen koru Ya Rabbim 😅😥 sanırım şu zamanda evlenecek bakire kız bulmak imkansız...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilin ile kaç kez birlikte oldun eşinden daha mı iyiydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sana asla İnanmıyorum… 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla unutursun. Ben de ilk evlendiğimde aklımdan çıkmıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan ya inanmayın, işte sizin gibi kurgu sorular yüzünden erkekler karısının ilki olmak isteme saçmalığına gidiyor, asla boy vs önemli değil, kimse de aklıma gelmez bir sürü penis gördüm 😊ama asla o an karşımdaki erkektn başka birini düşünmem, kafayı ona takmışsa biri ancak o zaman olur bu
32 Yorumla
Soran+1 yılBence sen yalan söylüyorsun
- +1 yıl
Bence dogruyu gorus sahibi soyluyo
+1 yılAşamayacaksın hatta hatta kocanı onunla bile aldatacaksın. ahanda buraya yazıyorum. unutma bu yorumumu.
00 Yorumlaİşte bu yüzden bakire olmayan kızlarla evlenmeyin beyler :d
00 Yorumla
+1 yılKurtulamazsin başka türlü zevk alamazsn anlatmak isterdm ama dige ryerden
00 Yorumla
+1 yıl4 yaşındayımdan sonrasını okumadım.
02 Yorumla
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Bu arada ilkler gerçekten unutulmuyor.
+1 yılilkleri unutmak kolay değildir
10 Yorumla
+1 yılkocanda öyle zaten seninleyken rahat ol
10 Yorumla
+1 yılBir psikoloğa git bence
10 Yorumla
+1 yılOlur olur inanırız zaten biz de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Zamanla gecer sen takinti yapmissinn
00 Yorumla
+1 yılYaptığın çok yanlış düşünme bence
00 Yorumla
+1 yılDüzeliyor zamanla bende öyleydim
00 Yorumla
+1 yılHahaha yine sen ve yine enteresan bir kurgu
00 Yorumla
+1 yıl3 lü denemelisin. Aklında olacağına yanında olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKnk çözümü basit bunun
00 Yorumla İlkler unutulmaz kaçış yok maalesef,
00 Yorumla
+1 yıl4 yaşında mısın, o nasıl oluyor ya..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini geri bul 😂
00 Yorumla
+1 yılOnun içinde olduğunu mu hayal ediyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖlçmüş olman taktire şayan. machine 😙
12 Yorumla- +1 yıl
Ablacım sen ne yaptın ya haykırdım, 😂
Cevap sahibi+1 yılNe yapmışım oardon?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme eşine kesinlikle
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle birlikteyken ilk seks yaptığım sevgilim aklıma geliyor, nasıl aşacağım bunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım