24 yaşındayım 4 aydır evliyim. aşk evliliği yaptım. onu çok seviyorum ama seks yaparken ilk seks yaptığım sevgilim aklıma geliyo. eşime herşeyi anlatmıştım bakireliğe önem veren biri değil. 22 yaşında beraber olmuştum çok özeldi ilk deneyimimde herşeyi ondan öğrenmiştim ve her zaman çok heyecanlıydım ilkti. ayrıldık onu unuttum. eşimle tanıştım onu çoksevdim 1.5 yıl sonra evlendik. günlük hayatta aklıma hiç gelmiyo eski sevgilim sadece kocamla seks yaparken aklıma onun dokunuşları , öpüşleri, ilk gecemizi o ilk gecedeki heyecanım . eşimde çok iyi sevişiyo beni tatmin ediyo . ama ben bu iğrenç düşünceleri aklımdan atamıyorum. sevgilimin penis boyu 24 cm eşimin 19cm bunu bile bazen kıyaslıyorum kendimden nefret edeceğim. şu İLK sendromu nasıl geçer ? keşke evlenemeden seks yapmasaydım. ama böyle olacağını bilemezdim. bu durumdan nasıl kurtulurum ?
Cevabın nedir?
bir psikiyatriste gidebilirsin...içini dökmek eminim rahatlatır seni. sonuçta onların karşısında insan çok rahat davranıyor içini dök gitsin...ama sana tavsiyem önce kocanı düşün senden öncekini düşünse ve özlem duysa ne hissederdin? karımın aklından böyle bir şey geçtiğini düşünmek bile ona olan güvenimi azaltırdı...hem unutma kocanı seviyorsun o da seni.. tatmin de oluyorsun daha ne değil mi? senin durumunda olmayan bir sürü kadın var asla ama asla unutma egolarımız ve zevklerimizin sonu yoktur hep daha fazlasını ister...gözlerini kapa ve aklından sil gitsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte kadınlar daha bir duygusal oldukları icin zardan ote senin durumuna onem veriyolar .. ilk olmaya .. sen bunu buraya dedin ya ben bile tedirgin oldum su anda ilerisi icin .. az bucuk olabilir diyodum su anda tekrar eskiye dondum ...
35 Yorumla
Soran+1 yılböyle olacağını bilseydim birlikte olmazdım. ilk olduğu zaman çok heyecanmıştım çok garip ve üzel duyguydu bir daah yaşamak imkansız insan hayatında birkez yaşıyo ve herşeyi ondan öğrendim . şuan onun öğrettiği şekilde kocamla seks yapıyorum
Cevap sahibi+1 yıldikkat et bu ilerde sorun yapar bence sana .. daha simdiden boyleyse .. demek istedigim kocan da bir performans dususu olursa .. erkekler kıyaslanmaya gelemez
Soran+1 yıleşime söylemem zaten. gururu incinir. lklerin bu kadar unutulmaz olduğunuu bilseydim yapmazdım. çok pişmanım. keşke evlenirken bakire olsaydım. herşeyi kocamla öğrenseydim.ilk heyecanımı onunla beraber yaşasaydım
Cevap sahibi+1 yılbence soyle bişi dene .. kocanla senin icin ozel olabilecek seyler paylas standardın dısında.. bence onla da ozel anlar paylastıkca bu durumu asarsın ...kocan yasatsın diye bekleme ne bileyim guzel bir striptiz ogren ve inanılmaz bir gece yasat yasa .. ya da heyecan katacak bişi yap beklenemdik anda ..
Cevap sahibi+1 yıl- leyeni de anlamadım .. sanırım hosuna gider karısının gecmisten bir erkegi dusunmesi .. ilgincsiniz .. sadece aklınız çükünüzde ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin soyluyorsun eski sevgilinle hem ilkin oldugu için hem de bırlıkte olurken duygusal bır bag kurmusun ama eşinle duygusal bır olguyla butunlesmıyorsun.. kıyaslamayı bırakıp esıne duydugun ask ve sevgıyle sehveti harmanlayamazsan bunun ustesınden gelemezsın dıye dusunuyorum
tabı bu benım dusuncem tecrubem degil bunuda belırtmek zorunda hıssettım kendımı20 Yorumla
bence sadece eşine odaklan öburünu sil hiç aklına getirme derim
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
45Cevap
Cinsellik konusunda 742 cevap paylaştı. Bu penisleri nasıl ölçüyorsunuz anlamadım gitti. Seks sırasında dur bir ölçeyim deyip mezura mı taşırsınız nedir. 24cm ile 19cm arasındaki farkı da anlayabileceğini sanmadığım gibi ikisinden de hangisi nerene kadar girdiğini hissedemeyecek kadar derin olma ihtimalin olmadığını düşünüyorum. Seks sırasında eşine sevgilinin adıyla seslenmediğin kalmış. Onu da yapınca 24cm üstü piyasada aramaya başlarsan beni hiç şaşırtmazsın. Soruna gelince eşinde mutlaka bir eksiklik var ki fark görüp daha iyisini hatırlıyorsun. Bunu da sen düzeltemezsin.
20 Yorumlaoha 19 u beğenmıyor napıcan daha uzununu çamaşır mı asıcaksın :S ilkler unutulmaz diye boşuna demiyorlar canım zamanla geçer merak etme :) shem isteyerek düşünmüyormuşsun ki bu aldatmak da sayılmaz canım,sonuçta gidip eski sevgilinle olmak stemedikçe sorun yok gibi ...
13 Yorumla
Soran+1 yıl19 cm küçük penis boyu değil biliyorum ama 24 cm sonra 19 cm attan inip eşeğe binmek gibi
+1 yılartık kimse bize neden bakire kız arıyorsun demesin
152 Yorumla
Soran+1 yılböyle olacağını bilseydim yapmazdım. çok kötü hissediyorum eski sevgilimin öğrettiği gibi sevişiyorum kocamla kıyaslıyorum istemeden onları. eskiden korkum kötü seks yapmaktı. türk erkeklri türk kızlarından yatakta pasif hiç birşey bilmedikleri için yakınır sanıyordum. erkeklerin istediği iyi bir seks zannediyordum. keşke bakire olarak evlenseydim sonra kocamla öğenseydim acemiliğimi onunla beraber atsaydım
- +1 yıl
olmuş bitmiş artık, şimdi başka kızları bu konuda uyar, sorular sor başkalarının da hata yapmalarını engelleyebilirsin
+1 yılIate bu yuzden bakire olmak bakire kalmak bu kadar onemli.Ve erkeklerin çoğu bu yuzden bu konuda bu kadar hassas.Cinsel olaylar en mahremimiz olsugu icin bu konuda yasantilarimiz kalici oluyot ve unutulmuyor.Bu yuzden bir erkek ilk olmak ister ki bir anlami olsun.
33 Yorumla
Soran+1 yılçok haklsın keşke yapmasaydım diyorum. keşke herşeyi bana o öğretseydi en özel anlarımı eşimle yaşasaydım. bir ömür boyu yaşayacağım insanla. eskiden bakireliiğe ben önem vermezdim önem verenleri cahillikle suçlardım. ama haklılar ben eski sevgilimin bana öğrettiği şekilde kocamla sevişiyorum . eski sevgilimin zevk aldığı şekilde eşimle sevişiyorum. kıyaslıyorum çok kötü
- +1 yıl
Bu da diger cahillere ibret olsun.Bu konu da erkeklerin bakire istemesi gericilik veya eski kafalilik degil tamamen hakli bir sekilde olmasi gerekendir.Tabi ki bu erkekler içinde gecerlidir en mahremini sadece evlendikten sonra acmalidir bir insan,evlilik onemsenmezse ve her onune gelenle birlikte olunursa biz insanlarin hayvanlardan ne farki kalir.
Soran+1 yılhaklsın. bazı şeylerin özel olması lazım her erkekle yaşadıktan sonra evlenmek zor çocuklarımın nasıl annesi olacağımı kendimi kötü hissediyorum
aferin kız sana dürüstsün hiç olmasa karşındaki kişide anlayışlı burada geri geri yorum yapanlara bakma her ne kadar ilk ilişkindeki kişiyi düşünmek istiyorsun zamanla bunu aşarsın ama şunu söylemeyim artık eşinle ilgilenmeli eşini düşünmelisin zaman sonra bu sorun teşkil edebilir evliliğinizde
10 Yorumla
+1 yılKizlar ilk biseyler yaşadigi kisiyi unutamaz,alin iste örneği bu !
Eşine acidim :/43 Yorumla
Soran+1 yılevet bizler fazla duygusalız. böyle olacağını bilseydim evlenmeden önce birlikte olomazdım. çok garip bir duygu. eski sevgilimin bana öğretiği şekilde kocamla sevişiyorum onu öyle attmin ediyorum istemesemde kıyaslıyorum.
- +1 yıl
İşte en buyuk zarari sen gormussun,erkeklere bisiy olmuyor cabuk unutur erkekler ama bayanlar asla unutmaz.
Evlense bosansa bile eski esi aklinda kalir,ilk bisiyler yasadigi kisi beynine kazinir.
Resmen kullandirmissin kendini.
Yapacagin tek sey onu unutmaya calisman,ve esinin degerini bilmen,hayata seksten daha degerli seyler var unutma.
+1 yılSen eski sevgilini düşünüp eşine haksızlık yaptığını düşünüyorsun ama o kadar da kendine haksızlık yapma, eşinin de şu anda sevgilisi olduğunu (emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle olduğunu tahmin ediyorum nasılları bende kalsın) ve seninle, onu karşılaştırdığını düşünerek olaya yaklaşırsan rahat edersin.
00 Yorumla"Benden öncesi beni ilgilendirmiyor" diyen erkek arkadaşlarımıza ithafen ... :)
50 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. işte bu yuzden aklı baskasında kalan kızı ıstemıyor erkekler canım. cırkın olsun ama zıhnı temız gelsın sana. eskı mantıtasında takılan kalan hatun boyle sıkıntı
10 Yorumla24-19cm haha:D ya aslında senin sorunun sadece psikolojik. bunu yenmenin yolu yatakta ipleri eline al. biraz aktif yani. kocan başlatmasın sen başlat mesela. ve ilk sevgilin seni nasıl öpüyorsa eşinden bunu işte, beni şöyle öpebilir misin falan de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiğer adamdan bahsederken hala sevgilim diyorsun.Sevgilim demeyi bırakmaktan başlayabilirsin mesela.
355 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum +1
- +1 yıl
Güzel +1
1 yılYalanını seveyim :) eşini sevsen ilk seks yaptığın aklına gelmez. Halen aklın onda bununla da çıkar evliliği yapmışsın. Kendine bile itiraf edemesen de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilkler unutulmaz
yaptigin hatanin cezasinida hayatin boyunca cekeceksin
bence unutmanda gerekmiyor sonucta kocani aldatmiyorsun
yasadigin guzel anlar aklina geliyor sadece olaya bu sekildede bakabilirsin10 Yorumla
+1 yılbu durumu bastırmaya çalışma ve pişman olma.. kendinle barış kendini affet geçmişte değil bugünde kal ve yaşa
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Zaten seni kabul etti orası ayrı bir konu
ilkin olduğu için unutamazsın kocanı sevme işine gelince yalan söyleme01 Yorumla
+1 yılBenim de 24 cm. fakat sen de soyle lütfen. 24 mu iyi 19 mu sence ? bunu cevaplarsan soruna cok güzel yorum yaparim :)
07 Yorumla
Soran+1 yılilk önce boy önemli. 17 cm sonrasında boy iyi ondan sonra işlevi önemli erken boşalmadığı sürece 17 cm sonra penis ideal penis
- +1 yıl
Haklısın tabiki bosalma konusu dogru ama 24 mu 19 mu peki? sen hangisinde daha cok zevk alıyordun? eşit tutamazsın sonuçta ikisini.
Soran+1 yılçok fark yok 24 cm acıtamamısı için karşındakine attmin edecek kadar oral yaptıktan sonra 24 cm daha fazla zevk verir. ama 24 cm oral yapmakta zorlanıyordum ama zamanla pratik yaparak tecrübe kazanıyorsun öğreniyorsun senin yönlendirmende önemli
- +1 yıl
Evet, buradan 24 cm kesinlikle acitir zevk vermez diyen bayanlara duyuruyorum o zaman. Okuyun bu hatunun cevabini da akliniz basiniza gelsin! Hem de yasi 18-24 arasi. Kapak olsun! Cok cok tesekkur ediyorum cevabin için arkadasim. Kesinlikle harikasin. Seninle tanismak istiyorum. Eklersen sevinirim. Eklemezsen de canin sagolsun. Amacim paylasim. başka da bir sey değil.
- +1 yıl
Bu arada sozumu tutuyum. Soruna cevap veriyim. Seks sirasinda gözlerinin içine bak sürekli ve arasira argo konuş onunla. Kesinlikle eskisini hatirlamazsin. Saygilar sunarim.
Soran+1 yılkadınlara kızma bence . bir erkek oral yapmasa ön sevişmeyi kısa tutarsa 15 cm de kadına acı verir. birde penisi küçük olan erkeklerin uydurması bu.
- +1 yıl
evet h�klisin ama ilişki yasamamis kadinlarin yorum yapmasina tav oluyorum. olay erkekte biter zaten tecrube cok önemli. kadini ıslatmadan asla girilmez tabiki. zaten oyle olunca penis bile aciyor kadin da feryat figan :) evet bir de penisi ufak erkekler maalesef saldırıya geçiyorlar tartismalarda.. ozellikle benim boyu söyleyince saldiriyorlar. biraz eziklik hissediyorlar aslinda anlıyorum. :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sendromu atlatman için mutlaka sevgilin ve eşinden başka bir başkası daha olmalı yoksa bu durumun devamlı aklına gelecektir. Ne kadar fazla olursa kıyaslama o kadar azalıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
İyi akil vermissin sende , herkes senin gibi degil ! Kendinden iğren
- +1 yıl
fikre bak :)
Cevap sahibi+1 yılboynuz çeşidi olmaktan iyidir
+1 yılistersen özel mesaj atabilrsin.buna benzer sorunlar yaşayan ilk bayan sen değilsin .danışanlarımdan yine duymuştum
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bir süre daha sevgilini hayal edebilirsin, bu durum zamanla geçecektir...10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocanın durumunda olmak istemem, gerçekten üzüldüm kocana! Evlilik öncesi ilişki yaşamayın zina yapmayın deyince geri kafalı oluyoruz. Ne yapalım şimd zarara rızasıyla girene merhamet edilmezmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine acıyorum seni alan harbi salak yanı yazık adama kucaktan kucaga oturmus bırını karı dıye alan acınası ınsan yazık bosan gıt kerhanede calıs namusunu temızle barı adamın
33 Yorumla
Soran+1 yılşimdi bana böyle diyorsun ama yarın birgün bakire bir kılza evlenirsin acemi dersin yatakta pasif dersin aldatırsın kendini haklı çıkarırsın
Cevap sahibi+1 yılmertoni anana faişe demek ki namus bakireliktedir senin anan kerhanede calıstıysa sorgulamam
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünmek aldatmak değil. bence kötü bişey yapıyorsun aksine eski sevgilini düşündüğünde daha kolay zevk almıyormusun ? zamanla eşine alışacaksın henüz cok yeni kendinden nefret etmeyi bırak tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yıl24 cm 19 cm ne kadar çüçükçükkk biz burada 50 cm den aşagısını konuşmuyoruz . makara usulu bacağımıza sarıyoruz yere değer
06 Yorumla
Soran+1 yılben 19 cme küçük demiyorum sadece penis boyunu bile kıyasladığımı söylemek istiyorum
- +1 yıl
soruna gelelim o-an erkeğinde aklında kim varsa jennifer lopez adriana lima hep onlar vardır
Soran+1 yılyani erkeklerde ilişkide başkasını mı düşünür
- +1 yıl
düşün senin aklından neler geçiyoyorsa ondan neler geçerdir ! belki onunda var ilk aşkı ?
Soran+1 yıleski sevgilime aşık değilim. sadece cinsellikte aklıma geliyo
- +1 yıl
bir şekilde kendini motive etmeye çalışıyorsun şimdikisini eskisinin yerine koy. devamlı onu düşün sevdiklerini sevmediklerini öğren hediye al
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini şartlandırmayı bırak. Boyut konusunda ölçü birimleri ne biraz çalış. eşinle dah aözel anlar yaşamaya gayret et zamanla geçer.
00 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah :) eşinin seni iyi bir becermesi lazım, baska türlü geçmez
26 Yorumla
Soran+1 yılilkimin bu kadar unulmaz olduğunu bilseydim evlenmeden önce birlikte olmazdım
- +1 yıl
ne kadar geçti ilkinin sevismesi üzerinden
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
kac yasndasınız kı sız? cok fazla gecmemıs?
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
anladım , fazla bir süre gecmemis ondan öyle hissediosun. odak noktanı değiştir bence, artık onu düsünme
+1 yılçok vahşm bir durum :/ insanın başına gelebilecek en kötü şey :(
14 Yorumla
Soran+1 yılböyle olcağını bilseydim evlenemeden önce birlikte olmazdım
- +1 yıl
bence terapiste gitmelisin ya da öyle biriyle arkadaş olmalısın sana yardımcı olacak
- +1 yıl
bende bu yüzden kendisine yardım alabilirsin diye mesaj attım .
- +1 yıl
kendi cevabın yeterli benm cevabıma yorum yapmana gerek yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma ama ben 24 ve 19 luk penis boyuna takıldım. Yalan olduğunu abarttığını söyle lütfen
41 Yorumla
Soran+1 yılpenis boyuna neden bu kadar takılıyorsunuz. neden boyuyla ilgili yalan söyleyeyim bu bana ne kazandırır ki? ben bir anormallik göremiyorum dünyanın en büyük penisi 50cm
+1 yılgeçer be unutmaya çalış sen her sekste aklına getirirsen unutmazsın tabi sürekli tekrar ediyorsun pekiştiriyorsun
00 Yorumlabundan kurtulman mümkün değil taaki bir müddet sonra eşinle seksin monotonlaşıncaya kadar o zaman sana her şey sıradan gelir
00 Yorumlaolay sende bitiyor nasıl unutacağını senden başkası bilemez.
00 Yorumlahahaha ulan dünya yarak ortalaması 11 cm türkiye ortalaması 13 cm bu a.q larımın cetvelleri nasıl bir şeyse hiç birininki de 19 cm den aşağı değil... millet heralda mm leri cm diye hesaplıyor...
111 Yorumla
Soran+1 yılistisnalar kaideleri bozmaz
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz sadece sarsar. biz de o artçı sarsıntılardan aya kalkamaz hale geldik. çevredeki arkadaşlar da söylüyorlar 19-20 dışardan bakınca 11-12 ben 14 cm yi sığdıramıyom bu 19 diyenlerinki belli bile olmuyor. heralda benimkide vardır 24 25 ben yanlış ölçüyorumdur.
Soran+1 yıleroksiyon halinde 24 cm . eroksiyon halindeyken daha büyük sonra küçülüyo. erkekler bu penis boyunu çok takıyo
Soran+1 yılsenin psikolojin penis boyyula bozulmuş. seninki bamya ondan heralde. ne biçim olay bu sen adamın donunu rahatlıkla indiriyorsun türkiyede senni gibi yapanlara gay muamelesi yaparlar adama bak ne penis meraklısıymış. senin penisin küçük diye herkesin penisi senni gibi olacak değil ya
- +1 yıl
hahhahhaaa yalan söyleyenleri sevmiyorum. hele de milletin arasında bunu anlatanları hiç sevmiyorum. o kadar uzunsa döndür götüne sok diyorum ama nafile bizde o adamlara yapacağımızı yapıyoruz sonra sesleri kesiliyor. keşke benmkini de alsan da içine ondan sonra bamya mı yoksa gerçek yarakmı anlasan. atıp duruyonuz hepşnşzde. yalanlarını sktükelrim..
Soran+1 yılsenin psikolojin bozulmuş.
Soran+1 yılbak işte şu söylediğine bak sen işini görürsün ama karşındakinin zevk alacağı meçhul
+1 yılbunu bu kadar büyütüp dert etme. sevişirken mutluysan sorun yok demektir
00 YorumlaEski sevgilin sadece seks için varmis hayatinda. Aşk maşk yokmus. Sadece seks oldugu için ilk tadi kolay kolay unutmazsin. Ama unutursun.
00 Yorumla
+1 yılNunutmalisin bir sekilde ama neden gelior aklina anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılilk sendromu heralde
- +1 yıl
Bence değil ya unutmamissin dIORUM bence yani sadece o anda aklina. Gelmesi ilginc
+1 yılilk sevgilinle evlenseydin o zaman adam ne yapsın şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkeşke demek için çok geç artık ama bu ilk olayını zor aşarsın ama her şeyinle kendini eşine bırak onula ilgili fantaziler kur zamanla geçer umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhımmm başka biri ilede birlikte ol ilk sevgilinden daha iii çakan birisi ile o zaman onu unutur şimdikini düşünürsün :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen önce sevgilini unutta sonra yaşadığın ilk geceyi unutursun.
00 Yorumlailkler unutulmaz :((
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde bu durum oluyo mu?
- +1 yıl
oluyor tabi unutmak yerine alışmalısın sadece alıştıkça unutursun
ilk araba kullandığın günü unutmadığın gibi ama her araba kullandığında hatırlamazsın çünkü sık aralıklarla araba kullanırsın
buda onun gibi birşey eksi veren arkadaşlar doğrulardan korkuyorlar sadece :))
ilki eski biriyle yaşamış olabilirsin ama mutluluğu şimdiki ile tadmışsın hayatını birleştirmişsin ve senin kaybettiğin degil sen kazanmışsın dert etmene gerek yok zamanla kalkar aradan
nerden buldun o enayiyi :D sen dua almış s eni
411 Yorumla
Soran+1 yılneden ?
Soran+1 yıltürk erkekleri kadar tuttarsız bir millet yoktur. sorsak hepiniz rus kızı istersiniz onlarda patlak. ama onlarla evlenip çocuklarınızın annesi yapıp yatağınıza alırsınız. türk kızları sekste pasif diye alay edersiniz . ama birşey söyleyeyim sekste aktif olamk için tecrübe lazım.
Soran+1 yılbirşey sormak istiyorum sana ama düüst ol. bir tarafta bakire cinsellikte hiç birşey blmeyen yatakta pasif bir kız var. diğer tarafta cinsellik yaşamış seni tatmin edebilecek bir kadın var yatakta aktif . sen hangisini seçersin?
Soran+1 yılkötü seks yapan biriyle evlenmek seni korkutmuyo mu ?
bunun önüne geçemezsin.
00 YorumlaPeşini bırakmaz bu durum senin
00 Yorumla
+1 yılzamana bırak yoksa bana bırak kendini olsun bitsin
00 Yorumla
+1 yılhımm kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşeyin ilki bir köşede kalıyo :/
00 Yorumlailk verdiğin erkeğini özlediysen git ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn çok ilkinde zevk aldığın için olabilirmi
10 Yorumla