Ayrıldık onunla artık bir ilişki istemiyorum ama cinsel anlamda hala onu arzuluyorum sizce bu normal mi ne yapmam lazım
Eski sevgiliyle cinselliği özlemenin nedeni sizce ne?

Çok güzel bir akşam yemeği yediğini düşün. En sevdiğin yemek ve bu sefer mükemmel hazırlanmış pişirilmiş.
Bir güzel yedin doydun. Yattın uyudun.
Normalde sabah uyanıp kahvaltı yapıp evden çıkman gerekiyordu. Okuluna ya da işine gitmen gerekiyordu.
Bir aksilik oldu. Evden çok acele çıktın. Kahvaltı yapmadın. Üstelik gün içinde aksilikler o kadar çok oldu ki öğle yemeği yemedin. Bir şeyler atıştıracak vaktin bile olmadı. Sürekli işler peşinde koşturdun durdun. Aşırı enerji harcadın. Canın deli gibi yiyecek istiyor.
Aklına gelen ilk şey yediğin o son mükemmel akşam yemeği olacaktır. Acaba evde yemekten kaldı mı? Eve gitsem bulur muyum? Ya da mutlaka evde güzel bir yemek vardır.
Aklın fikrin hep burada olur.
İşte yaşadığın şey bu. Ayrıldın. Kendine kendine rahatlamaya devam ettin. Üzerinden çok uzun süre geçti. Artık canın gerçeğini istiyor. Doyamıyorsun çok açsın.
Yeni bir aday yoksa sevdiğin yeni bir erkek yoksa boştaysan hayal etmen lazım. Neyi hayal edeceksin. Tabi ki en son yaşadıklarını en son gerçek olan oydu. Belki de ilk ve tek olan oydu. Ya da içlerinde en mükemmeli oydu.
Özetle artık çok açsın. Canın istiyor. Ortada aday yok. En sona takılman gayet doğal.
Yeni denizlere yelken açacaksın. Yenisi olunca eskisine ihtiyaç kalmayacak. Yeni bir ilişkiye ihtiyacın var.
Eski sevgiliyle sevişme olayını ve isteğini hiç bir zaman anlamadım. Tamam tanıdığınız, bildiğiniz bir beden. O kişinin ruhunu tanıyorsunuz çok zevkli seks anılarınız da olmuş olabilir. Ama adı üstünde eksi.. Siz duştan önce çıkardığınız çamaşırlarınızı, duştan çıktıktan sonra tekrar giyer misiniz?
Şayet çamaşırınız yoksa üşümemek için giyersiniz. Buda böyle bir şey yokluğa kılıf bulamayanların ruhsal tepkimeleri işte.
Anlamak o kadar da zor değil. Bir şeyler yaşanmış sonuçta ve bundan sonraki sevgililerinden bile daha iyiyse illaki onunla yaşadıklarını hala düşünebilir. Düşünüyorsada arzuluyordur bir özlem duyuyordur ister istemez. Kaldı ki şu an sevgilisi yoksa başka neyi özleyecek?
Bence sen ona hala aşıksın çünkü genelde hiçbir kadın sevmedigi bir adamla bir şeyler düşünemez demekki sen ona karşı hala duygusal olarak boş değilsin ilk önce duygusal olarak istiyorsun daha sonra cinsel olarak çünkü hiçbir kadın sevmedigi bir adamla seks yapamaz Bu böyledir kadınlarda seks için duygu gerekiyor
Duygularim maalesef hala tam anlamiyla bitmis degil evet ama bitirmek istiyorum bir daha onunla birlikte olmayi asla dusunmuyorum bana cok hata yapti bende geri donusu yok ayrilali tam 20 gun oldu uzun sureli bir iliskiydi nasil unutucam bilmiyorum daha fazla zamana ihtiyacim var sanirsam
Cevap
90Cevap
Gayet normal bir durum. Üzerinden zaman geçip, yeni birileriyle bir şeyler yaşamaya başladığında o istekten eser kalmayacaktır.
Adam iyi izlenen normal bu hormanel duygular zaman zaman hormonlarının yükselmesiyle başa gelir içindeki nefret seksten sonra tekrar alevlenir tehlikeli bir dönem dikkat et..😃
😂😂😂😂🤣🤣 durumumu daha iyi bu kadar kimse ozetleyemezdi heralde ne bir eksik ne bir fazla harikasiniz
Ben de bu konuyu çok merak ediyordum aynı ben de eski sevgilimle ayrıldım yaklaşık bir 7 yıllık bir beraberlik vardı ama sadece seks üzeriydi bir yerden sonra �imdi sevgilisi var iki onunla da yapıyor Hani sonuçta düşünüyorum acaba aklımda ne kadar kaldım merak ediyor insan
Hocam merhabalar öncelikle sorunuzu duygusal bir bağ ile alakalı olduğunu söylen kişiler olmuş lakin yanlış arzular farklıdır. Birini arsulamak için illa sevmek gerekmez onun çok istemeniz zamanında sizin ile iyi ilgilendiği içindir. Partneriniz ile eksik kalan bir fanteziniz varsa bu durumda neden olur alt benlikten kaynakli...
-Profesor x
#psikolog #jinekolog #sexkolog #cinselyasamuzmanı
Normal bence ilişki olarak uyum göstermeyip cinsel olarak bunu yakalamış olabilirsiniz
Kesinlikle katılıyorum herkesle uyum yakalanmıyor ☺️
Normal, çünkü onun her şeyini biliyorsun nasıl hareket ettiğini, nelerden hoşlandığını ve seni nasıl mutlu ettiğini, rahatça seks yapaldiğinden ölzlüyorsun.
Hatta bazı ayrılan kadınlar sadece seks için bir araya geldiklerini de duyuyorum, bu da normal bişey.
daha iyisi denk gelene kadar normal diyebiliriz. çok istiyorsan f*ck ol geç yani kasma
Normal değil. bitmiş birini görmeye dahi gerek duymazsın. Eskimemiş bitmemiş bu sende ya da en uç noktayı düşürsek Sen bundan yatak arkadaşı yapcan gibi :d
uçkuruna sahip çıkıp onun artık eski sevgilin olmasının geçerli bir sebebi olduğunu yanlış biri olduğunu ve 3 kuruşluk zevkin kendine bu saçmalığı yaptığına ona alet olduğuna değmeyeceğını fark etmek yapacağın şey bu.
Yemin ederim sadece bende var sanıyordum , adamın yüzünü dahi görmek istemiyorum beni yerle bir etti ama deliler gibi sevişmek istiyorum onunla yine sarılıp uyuyalım istiyorum , düzelicez inşallah be
Anatomik doyumu bir tarafa bırakırsak duygusal doyum ve duygusal tatmin cinselliğin görülmek istemediğimiz ama hissettiğimiz bir durumdur. Belki yokmuş farzedilebilir lakin yoksunluğu ve eksikliği duygularımız tarafından hissedilir...
Ben de eski kocamı çok özlüyorum herşeyin en iyisini o yapardı severdi düt doya doya sevişirdi döverdi söverdi ama her yönden de doyururdu beni
Dayak arsızı😂
ondan başkasıyla seks yapmadıysan onu istemen normal. onunla yapabileceğini biliyorsun. eğer başkasıyla seks yaptıysan ve hala onu istiyorssan diğerlerinden daha iyi yapmış seni.
Son derece normal, temelinde yatan durum ise; son güzel referans noktasını özlemeniz. Bundan sonraki cinsel yaşamınızda, o noktanın ötesinde bir ana kavuştuğunuzda bu özlem de sönümlenecektir...
Ten uyumunuz gayet güzelmiş anlaşılan, eski sevgilini arzuluyor olman çok doğal. Ten uyumun olan yeni birini bulana kadar da arzulamaya devam ediceksin
Eğer cinsel hayatınız çok iyiyse özlemen çok normal. Çaresi yok. Eski sevgiliden öyle takılmalık da olmaz. Duygular geri gelir bir şekilde.
Yok zaten bana karsi cok hatasi oldu artik onunla benden olmaz ki denemem de bir daha bana cok zevk veriyordu ve ilkimdi nasil cinsel anlamda bir seyler hissetmeyi birakicam bilmiyorum
Benimde zor oldu acikcasi 2 3 ay ztn kopma noktasindaydi yavas yavas kendimi alistirdim uzun sureli bir beraberlikti ve de en sonunda terk ettim asla pisman degilim keske daha onceden yapsaydim diyorum hatta her ne kadar zor olsa da ozlesen de gercekten unutmaya calismak bile daha iyi geliyor insana uzaklasmak sakince dusunmek yalniz kalmak bunlara cok ihtiyacim varmis eger seninde boyle dusuncen varsa bitir gitsin arkana bakma
Baska bir kiz vardi ama hep inkarladi ilgisizlik sacma sapan tavirlar beni gozden cikarmisti
Beynin haz merkezi fazla uyarılmış tamamen bu yüzden. Beyin haz aldığı şeylere bağımlı olabilir. Kendine yeni bir haz noktası bulmalısın. :P
güzel sevişiyordur yenilerinde o enerjiyi bulamamışsındır eski sevgiliyle yaşadığın cinselliği ararsın hatta bazen yoklar geri dönersin. Başımıza geliyor böyle şeyler
Zaten kızlar yazınca bu yüzden yazıyor yeni yeni anlıyorum bir kaç ay aşıyoruz yine her şeyi yaşıyoruz sonra bizden olmuyor ya diye gidiyorlar :D
Ben ayrilmadim hic ayrilmak istemedim hatta ama bana affedilemeyecek cok hata yapti cok sevdigim halde vazgecmek zorunda kaldim ve terk ettim unutmaya mecburum ona karsi cok fazla sevgim kalmadi cunku nefrette var biraz ama cinsel anlamdaki arzuyu bir turlu bitiremiyorum ilkimdi off ya napicam
Zamanla geçecek hemen bekleme acını çekeceksin
bana sorarsanız kokusunu özlüyorum. Sevişmelerimizi okşamalarımızı özlüyorum. bkn. sabah. com. tr
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Hayatınıza aldığınız ve bir süre geçirdiğiniz her kişi hayatınızın belli bir alışkanlığına ve rahatlayacak sebeplerinizi özgürleştirmenize sebebiyet verir. Paylaşımlarınızın rahatlığı vücudunuzdaki gerginliğin, düşüncelerinizdeki ifade özgürlüğünün kademelerini çoğaltır. Çünkü benimseme duygusu arttıkça kişi kendisini açar. Muhtemel olan ten uyumu da gerçekleşmiş ise sizin için mükemmel olan birliktelik ve iletişim gerçekleşir ve bunu özlemeniz doğaldır.
Bunun yanı sıra yeni insanlara kendinizi açamama duygusu ile geri adım atmak da söz konusu olabilir. Bu duruma aslında genel bakışta özleme şekliniz açıklık getirecektir. Doğru dürtüyü tespit ederek konuya bakarsanız sadece yatak özgürlüğünüz ve doğru partner uyumunuz da özlemeyeceğinizi ve iyi bir anı olarak kalacağını göreceksiniz. Bu durumu keskin bir şekilde tespit etmek aslında kendinize olan dürüstlük ile eşdeğer olacaktır. İyi cinselliği ya da iletişimi özlemek suç değildir, bu sizin kendinizi tanımanız olarak da adlandırılabilinir. Çünkü ne istediğinizi biliyorsunuz demektir.
Yazdıklarınıza katılıyorum Hocam. Tam yazmak icin geldiğim seyleri yazmışsınız.
Arkadaş konunun uzmanları olanlara bakıyorum da hep uzun uzun yazılar azcık kısa yazmayı bi öğrenin bee kısa yazınca uzmanlığınızdan bir şey kaybetmezsiniz