Ayrıldık onunla artık bir ilişki istemiyorum ama cinsel anlamda hala onu arzuluyorum sizce bu normal mi ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Çok güzel bir akşam yemeği yediğini düşün. En sevdiğin yemek ve bu sefer mükemmel hazırlanmış pişirilmiş.
Bir güzel yedin doydun. Yattın uyudun.
Normalde sabah uyanıp kahvaltı yapıp evden çıkman gerekiyordu. Okuluna ya da işine gitmen gerekiyordu.
Bir aksilik oldu. Evden çok acele çıktın. Kahvaltı yapmadın. Üstelik gün içinde aksilikler o kadar çok oldu ki öğle yemeği yemedin. Bir şeyler atıştıracak vaktin bile olmadı. Sürekli işler peşinde koşturdun durdun. Aşırı enerji harcadın. Canın deli gibi yiyecek istiyor.
Aklına gelen ilk şey yediğin o son mükemmel akşam yemeği olacaktır. Acaba evde yemekten kaldı mı? Eve gitsem bulur muyum? Ya da mutlaka evde güzel bir yemek vardır.
Aklın fikrin hep burada olur.
İşte yaşadığın şey bu. Ayrıldın. Kendine kendine rahatlamaya devam ettin. Üzerinden çok uzun süre geçti. Artık canın gerçeğini istiyor. Doyamıyorsun çok açsın.
Yeni bir aday yoksa sevdiğin yeni bir erkek yoksa boştaysan hayal etmen lazım. Neyi hayal edeceksin. Tabi ki en son yaşadıklarını en son gerçek olan oydu. Belki de ilk ve tek olan oydu. Ya da içlerinde en mükemmeli oydu.
Özetle artık çok açsın. Canın istiyor. Ortada aday yok. En sona takılman gayet doğal.
Yeni denizlere yelken açacaksın. Yenisi olunca eskisine ihtiyaç kalmayacak. Yeni bir ilişkiye ihtiyacın var.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Eski sevgiliyle sevişme olayını ve isteğini hiç bir zaman anlamadım. Tamam tanıdığınız, bildiğiniz bir beden. O kişinin ruhunu tanıyorsunuz çok zevkli seks anılarınız da olmuş olabilir. Ama adı üstünde eksi.. Siz duştan önce çıkardığınız çamaşırlarınızı, duştan çıktıktan sonra tekrar giyer misiniz?
Şayet çamaşırınız yoksa üşümemek için giyersiniz. Buda böyle bir şey yokluğa kılıf bulamayanların ruhsal tepkimeleri işte.121 Yorumla- +1 yıl
Anlamak o kadar da zor değil. Bir şeyler yaşanmış sonuçta ve bundan sonraki sevgililerinden bile daha iyiyse illaki onunla yaşadıklarını hala düşünebilir. Düşünüyorsada arzuluyordur bir özlem duyuyordur ister istemez. Kaldı ki şu an sevgilisi yoksa başka neyi özleyecek?
- +1 yıl
Bence sen ona hala aşıksın çünkü genelde hiçbir kadın sevmedigi bir adamla bir şeyler düşünemez demekki sen ona karşı hala duygusal olarak boş değilsin ilk önce duygusal olarak istiyorsun daha sonra cinsel olarak çünkü hiçbir kadın sevmedigi bir adamla seks yapamaz Bu böyledir kadınlarda seks için duygu gerekiyor
91 Yorumla- +1 yıl
Duygularim maalesef hala tam anlamiyla bitmis degil evet ama bitirmek istiyorum bir daha onunla birlikte olmayi asla dusunmuyorum bana cok hata yapti bende geri donusu yok ayrilali tam 20 gun oldu uzun sureli bir iliskiydi nasil unutucam bilmiyorum daha fazla zamana ihtiyacim var sanirsam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
90Cevap
- +1 yıl
Gayet normal bir durum. Üzerinden zaman geçip, yeni birileriyle bir şeyler yaşamaya başladığında o istekten eser kalmayacaktır.
10 Yorumla Adam iyi izlenen normal bu hormanel duygular zaman zaman hormonlarının yükselmesiyle başa gelir içindeki nefret seksten sonra tekrar alevlenir tehlikeli bir dönem dikkat et..😃
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂🤣🤣 durumumu daha iyi bu kadar kimse ozetleyemezdi heralde ne bir eksik ne bir fazla harikasiniz
- +1 yıl
Ben de bu konuyu çok merak ediyordum aynı ben de eski sevgilimle ayrıldım yaklaşık bir 7 yıllık bir beraberlik vardı ama sadece seks üzeriydi bir yerden sonra �imdi sevgilisi var iki onunla da yapıyor Hani sonuçta düşünüyorum acaba aklımda ne kadar kaldım merak ediyor insan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal, çünkü onun her şeyini biliyorsun nasıl hareket ettiğini, nelerden hoşlandığını ve seni nasıl mutlu ettiğini, rahatça seks yapaldiğinden ölzlüyorsun.
Hatta bazı ayrılan kadınlar sadece seks için bir araya geldiklerini de duyuyorum, bu da normal bişey.00 Yorumla- +1 yıl
Hocam merhabalar öncelikle sorunuzu duygusal bir bağ ile alakalı olduğunu söylen kişiler olmuş lakin yanlış arzular farklıdır. Birini arsulamak için illa sevmek gerekmez onun çok istemeniz zamanında sizin ile iyi ilgilendiği içindir. Partneriniz ile eksik kalan bir fanteziniz varsa bu durumda neden olur alt benlikten kaynakli...
-Profesor x
#psikolog #jinekolog #sexkolog #cinselyasamuzmanı00 Yorumla Normal bence ilişki olarak uyum göstermeyip cinsel olarak bunu yakalamış olabilirsiniz
101 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum herkesle uyum yakalanmıyor ☺️
- +1 yıl
daha iyisi denk gelene kadar normal diyebiliriz. çok istiyorsan f*ck ol geç yani kasma
90 Yorumla - +1 yıl
Normal değil. bitmiş birini görmeye dahi gerek duymazsın. Eskimemiş bitmemiş bu sende ya da en uç noktayı düşürsek Sen bundan yatak arkadaşı yapcan gibi :d
30 Yorumla - +1 yıl
uçkuruna sahip çıkıp onun artık eski sevgilin olmasının geçerli bir sebebi olduğunu yanlış biri olduğunu ve 3 kuruşluk zevkin kendine bu saçmalığı yaptığına ona alet olduğuna değmeyeceğını fark etmek yapacağın şey bu.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yemin ederim sadece bende var sanıyordum , adamın yüzünü dahi görmek istemiyorum beni yerle bir etti ama deliler gibi sevişmek istiyorum onunla yine sarılıp uyuyalım istiyorum , düzelicez inşallah be
61 Yorumla - +1 yıl
ondan başkasıyla seks yapmadıysan onu istemen normal. onunla yapabileceğini biliyorsun. eğer başkasıyla seks yaptıysan ve hala onu istiyorssan diğerlerinden daha iyi yapmış seni.
20 Yorumla Anatomik doyumu bir tarafa bırakırsak duygusal doyum ve duygusal tatmin cinselliğin görülmek istemediğimiz ama hissettiğimiz bir durumdur. Belki yokmuş farzedilebilir lakin yoksunluğu ve eksikliği duygularımız tarafından hissedilir...
00 YorumlaBen de eski kocamı çok özlüyorum herşeyin en iyisini o yapardı severdi düt doya doya sevişirdi döverdi söverdi ama her yönden de doyururdu beni
31 Yorumla- +1 yıl
Dayak arsızı😂
- +1 yıl
Son derece normal, temelinde yatan durum ise; son güzel referans noktasını özlemeniz. Bundan sonraki cinsel yaşamınızda, o noktanın ötesinde bir ana kavuştuğunuzda bu özlem de sönümlenecektir...
10 Yorumla - +1 yıl
Ten uyumunuz gayet güzelmiş anlaşılan, eski sevgilini arzuluyor olman çok doğal. Ten uyumun olan yeni birini bulana kadar da arzulamaya devam ediceksin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Eğer cinsel hayatınız çok iyiyse özlemen çok normal. Çaresi yok. Eski sevgiliden öyle takılmalık da olmaz. Duygular geri gelir bir şekilde.
16 Yorumla- +1 yıl
Yok zaten bana karsi cok hatasi oldu artik onunla benden olmaz ki denemem de bir daha bana cok zevk veriyordu ve ilkimdi nasil cinsel anlamda bir seyler hissetmeyi birakicam bilmiyorum
- +1 yıl
Benimde zor oldu acikcasi 2 3 ay ztn kopma noktasindaydi yavas yavas kendimi alistirdim uzun sureli bir beraberlikti ve de en sonunda terk ettim asla pisman degilim keske daha onceden yapsaydim diyorum hatta her ne kadar zor olsa da ozlesen de gercekten unutmaya calismak bile daha iyi geliyor insana uzaklasmak sakince dusunmek yalniz kalmak bunlara cok ihtiyacim varmis eger seninde boyle dusuncen varsa bitir gitsin arkana bakma
- +1 yıl
Baska bir kiz vardi ama hep inkarladi ilgisizlik sacma sapan tavirlar beni gozden cikarmisti
- +1 yıl
Beynin haz merkezi fazla uyarılmış tamamen bu yüzden. Beyin haz aldığı şeylere bağımlı olabilir. Kendine yeni bir haz noktası bulmalısın. :P
20 Yorumla güzel sevişiyordur yenilerinde o enerjiyi bulamamışsındır eski sevgiliyle yaşadığın cinselliği ararsın hatta bazen yoklar geri dönersin. Başımıza geliyor böyle şeyler
00 Yorumla- +1 yıl
Zaten kızlar yazınca bu yüzden yazıyor yeni yeni anlıyorum bir kaç ay aşıyoruz yine her şeyi yaşıyoruz sonra bizden olmuyor ya diye gidiyorlar :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ayrilmadim hic ayrilmak istemedim hatta ama bana affedilemeyecek cok hata yapti cok sevdigim halde vazgecmek zorunda kaldim ve terk ettim unutmaya mecburum ona karsi cok fazla sevgim kalmadi cunku nefrette var biraz ama cinsel anlamdaki arzuyu bir turlu bitiremiyorum ilkimdi off ya napicam
- +1 yıl
Zamanla geçecek hemen bekleme acını çekeceksin
bana sorarsanız kokusunu özlüyorum. Sevişmelerimizi okşamalarımızı özlüyorum. bkn. sabah. com. tr
30 YorumlaOnunla cok zevk almissindir hala arzuluyosundur bu yuzden
30 Yorumlanormal çünkü onu istemesen bile iyi kötü bir geçmişiniz var bunu ancak zaman siler ya da onun yerini zamanla alacak başka birisi. normal bir duygudur anormallik yok sende merak etme.
00 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra iyi yapan olmamıştır onu aratır tabii ki. Yani Magnum yedikten sonra meybuza bakmaz kimse 😁😁
Bunu bi çok kez bende düşünüyorum ama sadece cinsellik değil bir başkası ile tanışırken bi soru sorarken o geliyor aklıma durduk yer gülüşü Sevişi bakışı sevişmelerimiz
Kafam ayrıldığımız için mutlu ama kalbim bedenim hala onu istiyor deli gibi13 Yorumla- +1 yıl
Günaydın Bunlarda geçcek birgün
- Cevap sahibi+1 yıl
İşin garibi geçsin de istemiyorum insanın birni sevmesi arzulaması ayrılınca acı çekmesi bu insanın hala duygularının olduğuna hala aşka dahil umudunun olduğuna işaret eder duygularımı dolu dolu yaşamayı seviyorum ☺️
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum ama elmizden birsey gelmiyor
Sadece fizikseldir ya da başkasıyla olmadığından senin için en iyisi odur. Başkalarını deneyince fikrin değişebilir.
00 Yorumla- +1 yıl
zevk aldığın için tatmin ettiği için bu durumu çok iyi biliyorum hayatımda istemiyorum ama onunla olan seksi kimsede bulamadım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Ya tek ilişkin o olduğu içindir ya da ondan daha iyisiyle yatmadığın için bence şansını denemeye devam et başkalarında 😈😈
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Allah yrdımcın olsun diyelim bende de aynı durum var duygusal olarak hiç iyi gelmiyorduk birbirimize ama yatakta çok mutluyduk ne kadar görmek istemesemde onun hayalini kurarım daha iyisini bulmaktan başka çaresi yok gibi
00 Yorumla Ondan sonra başkası ile birlikte oldun mu peki? Yoksunluk varsa o yüzden özlem arzu hissediyor olabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
gayet normal
duygusal anlamda anlaşamıyordunuz demek ki ama cinsel anlamda ten uyumu varmış10 Yorumla - +1 yıl
Gayet normal. Ona bunu anlatabilirsin kabul ederse sadece cinsellik icin birlikte olun
Gayet normal zevk meselesi erkeklerde olan hissiyat elbet her kadında vardır a normal algılama sadece duygularla cinsellik olmuyor tamamen zevk ve arzulama
00 Yorumla - +1 yıl
Zevk alıyormuşsun demek ki. Sen yine de çok yakınında durma, nolur nolmaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Zaman, alışmak, ten uyumu, kaliteli birliktelik.. Hepsi bir etken...
00 Yorumla Unutmak kolay değil yaşanmışlık çok iyi geçmiş se unutulmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Elbetteki normal insanin ozel anlarini hatirlayip istemesi
00 Yorumla- +1 yıl
Ara çocuk mutlu olsun. f*ck insanların arayıp bulmakta zorlandığı şeydir ne yazıkki.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yediğin yar raklar aklına geliyorda ondan yaani iyi si* kmiş sen gibi kaş* arı demekki o a q oğlu aklından çıkmıyor hiç yaani yeni bir tokmakçı bul geçer ama merak etme sakın yaani :):)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Başkasıyla ilişkiye gir illaki onun gibi yapan çıkar
00 YorumlaNormal bende çok arzuladım
Sanırım çok iyi seks yaptığı için00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bu benim de çok merak ettiğim bir konu. Yorumları okumaya geldim. :)
31 Yorumla- +1 yıl
bende 🙂
Merhaba , seninki sadece istek. Ne bileyim fb tarzı düşünüyosun belli ki.
00 Yorumla- +1 yıl
Evlendikten sonra da eski sevgilinle yaşadıklarını hatırlayıp onu arzular mısın sence? Genelde bakire olmayan kızlarda durum böyle mi?
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benzer bı durum ben de oluyor. Canım onu çok çekiyor. Arada bir görüşüyorum napim
22 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben çok kızgın olsamda hayal kırıklığına uğramış olsamda hale seviyorum ve onun teni kokusu beni baştan çıkarmaya hala yeterli.
çok normal bir alışkanlık ve uyum vardı ama başkasıyla da bunu sağlayabilirsin zamana bırak ve sadece cinsellik istediğin için şükret
00 Yorumla Ten uyumu dediğimiz faktör gerçekten azımsanmayacak derecede önemli. İki çift arasında kim ne derse desin ten uyumu yoksa ne yazık ki ileride ciddi problemler oluyor. İnsan devamlı ten uyumunu daha önce yakaladığı kişileri düşünüyor.
00 Yorumla- +1 yıl
İlk ise ilkler asla unutulmaz ilk deneyimler baskadır
00 Yorumla - +1 yıl
İyi seviştiğindendir büyül ihtimal
71 Yorumla - Gizli Üye(30-35)7 ay
Güzel vuruyordur 😅 benimde var öyle bi unutamadığım.. ne güzel yalıyodu, of islandim
Ilk onunla yaptıysan ondandir bu istek yapman gereken şey çok basit
00 Yorumla gelen gideni aratır ama her zaman daha iyisi vardır birliktelik süresi ilişki geçmişi derken kafada canlanan cinsel kişilik belki de onunla takılı kalmıştır yeniliğe açık olmanı tavsiye ederim
00 Yorumla- +1 yıl
Normal özleyebilirsin çünkü hem tensel hem duygusal bir bağ oluşmuş
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Aynısı bendede var ve o şu an evli değişik bı duygu gerçekten
02 Yorumla- +1 yıl
Asiri kotu ya cidden bu yuzden bundan sonra evlenene kadar hicbir erkekle cinsellik konusmiycam bile cunku unutamiyorsun ve hele de ilk olunca kafayi yiycem resmen
- Cevap sahibi+1 yıl
Büyük konuşma bence seni iyi anlıyorum ama 😊
- +1 yıl
ilkleri onla yaşama ve seni tatmin ediyor olması. İlaveten şu an dolu olman
00 Yorumla Yokluktan olabilir mi
42 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Evliyim bende özlüyorum eski sevgilimi
73 Yorumla- +1 yıl
gizli gizli sevişin
- +1 yıl
yuh anasını s. i, k, e, y, m
- +1 yıl
İlişkiye girdiniz demekki size unutmayacağınız seks yaptı
00 Yorumla - +1 yıl
Cinsel uyumu herkesle yakalayamaya bilirsin bazen unutması zor oluyor ve hep arzuluyorsun
00 Yorumla Normal daha öncesinde hic ıliskiye girdiniz mi belkide ondan dolayı da olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hayatınıza aldığınız ve bir süre geçirdiğiniz her kişi hayatınızın belli bir alışkanlığına ve rahatlayacak sebeplerinizi özgürleştirmenize sebebiyet verir. Paylaşımlarınızın rahatlığı vücudunuzdaki gerginliğin, düşüncelerinizdeki ifade özgürlüğünün kademelerini çoğaltır. Çünkü benimseme duygusu arttıkça kişi kendisini açar. Muhtemel olan ten uyumu da gerçekleşmiş ise sizin için mükemmel olan birliktelik ve iletişim gerçekleşir ve bunu özlemeniz doğaldır.
Bunun yanı sıra yeni insanlara kendinizi açamama duygusu ile geri adım atmak da söz konusu olabilir. Bu duruma aslında genel bakışta özleme şekliniz açıklık getirecektir. Doğru dürtüyü tespit ederek konuya bakarsanız sadece yatak özgürlüğünüz ve doğru partner uyumunuz da özlemeyeceğinizi ve iyi bir anı olarak kalacağını göreceksiniz. Bu durumu keskin bir şekilde tespit etmek aslında kendinize olan dürüstlük ile eşdeğer olacaktır. İyi cinselliği ya da iletişimi özlemek suç değildir, bu sizin kendinizi tanımanız olarak da adlandırılabilinir. Çünkü ne istediğinizi biliyorsunuz demektir.
Yazdıklarınıza katılıyorum Hocam. Tam yazmak icin geldiğim seyleri yazmışsınız.
Arkadaş konunun uzmanları olanlara bakıyorum da hep uzun uzun yazılar azcık kısa yazmayı bi öğrenin bee kısa yazınca uzmanlığınızdan bir şey kaybetmezsiniz