• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • GündemGündem
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Gündem Gündem
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Eski sevgiliyle cinselliği özlemenin nedeni sizce ne?

sessizveyanliz
sessizveyanliz Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1428
Ayrıldık onunla artık bir ilişki istemiyorum ama cinsel anlamda hala onu arzuluyorum sizce bu normal mi ne yapmam lazım
Eski sevgiliyle cinselliği özlemenin nedeni sizce ne?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
42 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Derya Alageyik
Derya Alageyik Takip Et
Aile İlişki Danışmanı
  • Hayatınıza aldığınız ve bir süre geçirdiğiniz her kişi hayatınızın belli bir alışkanlığına ve rahatlayacak sebeplerinizi özgürleştirmenize sebebiyet verir. Paylaşımlarınızın rahatlığı vücudunuzdaki gerginliğin, düşüncelerinizdeki ifade özgürlüğünün kademelerini çoğaltır. Çünkü benimseme duygusu arttıkça kişi kendisini açar. Muhtemel olan ten uyumu da gerçekleşmiş ise sizin için mükemmel olan birliktelik ve iletişim gerçekleşir ve bunu özlemeniz doğaldır.

Bunun yanı sıra yeni insanlara kendinizi açamama duygusu ile geri adım atmak da söz konusu olabilir. Bu duruma aslında genel bakışta özleme şekliniz açıklık getirecektir. Doğru dürtüyü tespit ederek konuya bakarsanız sadece yatak özgürlüğünüz ve doğru partner uyumunuz da özlemeyeceğinizi ve iyi bir anı olarak kalacağını göreceksiniz. Bu durumu keskin bir şekilde tespit etmek aslında kendinize olan dürüstlük ile eşdeğer olacaktır. İyi cinselliği ya da iletişimi özlemek suç değildir, bu sizin kendinizi tanımanız olarak da adlandırılabilinir. Çünkü ne istediğinizi biliyorsunuz demektir.

6
    2 Yorumla
    • VcanV
      VcanV
      +1 yıl

Yazdıklarınıza katılıyorum Hocam. Tam yazmak icin geldiğim seyleri yazmışsınız.

Yorumla
    • Sempatikadam21
      Sempatikadam21
      +1 yıl

Arkadaş konunun uzmanları olanlara bakıyorum da hep uzun uzun yazılar azcık kısa yazmayı bi öğrenin bee kısa yazınca uzmanlığınızdan bir şey kaybetmezsiniz

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • mehmetkrcal
    mehmetkrcal Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Çok güzel bir akşam yemeği yediğini düşün. En sevdiğin yemek ve bu sefer mükemmel hazırlanmış pişirilmiş.

Bir güzel yedin doydun. Yattın uyudun.

Normalde sabah uyanıp kahvaltı yapıp evden çıkman gerekiyordu. Okuluna ya da işine gitmen gerekiyordu.

Bir aksilik oldu. Evden çok acele çıktın. Kahvaltı yapmadın. Üstelik gün içinde aksilikler o kadar çok oldu ki öğle yemeği yemedin. Bir şeyler atıştıracak vaktin bile olmadı. Sürekli işler peşinde koşturdun durdun. Aşırı enerji harcadın. Canın deli gibi yiyecek istiyor.

Aklına gelen ilk şey yediğin o son mükemmel akşam yemeği olacaktır. Acaba evde yemekten kaldı mı? Eve gitsem bulur muyum? Ya da mutlaka evde güzel bir yemek vardır.

Aklın fikrin hep burada olur.

İşte yaşadığın şey bu. Ayrıldın. Kendine kendine rahatlamaya devam ettin. Üzerinden çok uzun süre geçti. Artık canın gerçeğini istiyor. Doyamıyorsun çok açsın.

Yeni bir aday yoksa sevdiğin yeni bir erkek yoksa boştaysan hayal etmen lazım. Neyi hayal edeceksin. Tabi ki en son yaşadıklarını en son gerçek olan oydu. Belki de ilk ve tek olan oydu. Ya da içlerinde en mükemmeli oydu.

Özetle artık çok açsın. Canın istiyor. Ortada aday yok. En sona takılman gayet doğal.

Yeni denizlere yelken açacaksın. Yenisi olunca eskisine ihtiyaç kalmayacak. Yeni bir ilişkiye ihtiyacın var.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Maidetta_
    _Maidetta_ Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Eski sevgiliyle sevişme olayını ve isteğini hiç bir zaman anlamadım. Tamam tanıdığınız, bildiğiniz bir beden. O kişinin ruhunu tanıyorsunuz çok zevkli seks anılarınız da olmuş olabilir. Ama adı üstünde eksi.. Siz duştan önce çıkardığınız çamaşırlarınızı, duştan çıktıktan sonra tekrar giyer misiniz?
    Şayet çamaşırınız yoksa üşümemek için giyersiniz. Buda böyle bir şey yokluğa kılıf bulamayanların ruhsal tepkimeleri işte.

13
    1 Yorumla
    • WhoGivesaF
      WhoGivesaF
      +1 yıl

Anlamak o kadar da zor değil. Bir şeyler yaşanmış sonuçta ve bundan sonraki sevgililerinden bile daha iyiyse illaki onunla yaşadıklarını hala düşünebilir. Düşünüyorsada arzuluyordur bir özlem duyuyordur ister istemez. Kaldı ki şu an sevgilisi yoksa başka neyi özleyecek?

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Bence sen ona hala aşıksın çünkü genelde hiçbir kadın sevmedigi bir adamla bir şeyler düşünemez demekki sen ona karşı hala duygusal olarak boş değilsin ilk önce duygusal olarak istiyorsun daha sonra cinsel olarak çünkü hiçbir kadın sevmedigi bir adamla seks yapamaz Bu böyledir kadınlarda seks için duygu gerekiyor

10
    1 Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

Duygularim maalesef hala tam anlamiyla bitmis degil evet ama bitirmek istiyorum bir daha onunla birlikte olmayi asla dusunmuyorum bana cok hata yapti bende geri donusu yok ayrilali tam 20 gun oldu uzun sureli bir iliskiydi nasil unutucam bilmiyorum daha fazla zamana ihtiyacim var sanirsam

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

91

Cevap

• Federerkek
    Federerkek Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 34
    +1 yıl

Gayet normal bir durum. Üzerinden zaman geçip, yeni birileriyle bir şeyler yaşamaya başladığında o istekten eser kalmayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Cinselliği sevmen sadece.

0
    0 Yorumla
  • gold_face
    gold_face Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Adam iyi izlenen normal bu hormanel duygular zaman zaman hormonlarının yükselmesiyle başa gelir içindeki nefret seksten sonra tekrar alevlenir tehlikeli bir dönem dikkat et..😃

2
    2 Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

😂😂😂😂🤣🤣 durumumu daha iyi bu kadar kimse ozetleyemezdi heralde ne bir eksik ne bir fazla harikasiniz

Yorumla
    • gold_face
      gold_face
      +1 yıl

Önlemini al pes etme dayan geçer 😂

Yorumla
  • Bogaburcuu
    Bogaburcuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 67%
    +1 yıl

Ben de bu konuyu çok merak ediyordum aynı ben de eski sevgilimle ayrıldım yaklaşık bir 7 yıllık bir beraberlik vardı ama sadece seks üzeriydi bir yerden sonra �imdi sevgilisi var iki onunla da yapıyor Hani sonuçta düşünüyorum acaba aklımda ne kadar kaldım merak ediyor insan

0
    0 Yorumla
  • scil63
    scil63 Takip Et
    Master Yaş: 62 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Normal, çünkü onun her şeyini biliyorsun nasıl hareket ettiğini, nelerden hoşlandığını ve seni nasıl mutlu ettiğini, rahatça seks yapaldiğinden ölzlüyorsun.
    Hatta bazı ayrılan kadınlar sadece seks için bir araya geldiklerini de duyuyorum, bu da normal bişey.

0
    0 Yorumla
  • ProfesörXX
    ProfesörXX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Hocam merhabalar öncelikle sorunuzu duygusal bir bağ ile alakalı olduğunu söylen kişiler olmuş lakin yanlış arzular farklıdır. Birini arsulamak için illa sevmek gerekmez onun çok istemeniz zamanında sizin ile iyi ilgilendiği içindir. Partneriniz ile eksik kalan bir fanteziniz varsa bu durumda neden olur alt benlikten kaynakli...

-Profesor x

#psikolog #jinekolog #sexkolog #cinselyasamuzmanı

0
    0 Yorumla
  • lahee
    lahee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Normal bence ilişki olarak uyum göstermeyip cinsel olarak bunu yakalamış olabilirsiniz

10
    1 Yorumla
    • Sebepsizzz
      Sebepsizzz
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum herkesle uyum yakalanmıyor ☺️

Yorumla
  • grandcello
    grandcello Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 76%
    +1 yıl

daha iyisi denk gelene kadar normal diyebiliriz. çok istiyorsan f*ck ol geç yani kasma

9
    0 Yorumla
  • acınındibinde
    acınındibinde Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

Normal değil. bitmiş birini görmeye dahi gerek duymazsın. Eskimemiş bitmemiş bu sende ya da en uç noktayı düşürsek Sen bundan yatak arkadaşı yapcan gibi :d

3
    0 Yorumla
  • KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

uçkuruna sahip çıkıp onun artık eski sevgilin olmasının geçerli bir sebebi olduğunu yanlış biri olduğunu ve 3 kuruşluk zevkin kendine bu saçmalığı yaptığına ona alet olduğuna değmeyeceğını fark etmek yapacağın şey bu.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yemin ederim sadece bende var sanıyordum , adamın yüzünü dahi görmek istemiyorum beni yerle bir etti ama deliler gibi sevişmek istiyorum onunla yine sarılıp uyuyalım istiyorum , düzelicez inşallah be

6
    1 Yorumla
    • Kilic57
      Kilic57
      +1 yıl

Sadece sevişme seks anlamında mı istiyorsunuz? Birde acaba özel olacak ama seks sizi doyurduğu için olabailir mi

Yorumla
  • mutsuzevlilik
    mutsuzevlilik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl

ondan başkasıyla seks yapmadıysan onu istemen normal. onunla yapabileceğini biliyorsun. eğer başkasıyla seks yaptıysan ve hala onu istiyorssan diğerlerinden daha iyi yapmış seni.

2
    0 Yorumla
  • asmira16
    asmira16 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 80%
    +1 yıl

Anatomik doyumu bir tarafa bırakırsak duygusal doyum ve duygusal tatmin cinselliğin görülmek istemediğimiz ama hissettiğimiz bir durumdur. Belki yokmuş farzedilebilir lakin yoksunluğu ve eksikliği duygularımız tarafından hissedilir...

0
    0 Yorumla
  • xDeLaL
    xDeLaL Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Ben de eski kocamı çok özlüyorum herşeyin en iyisini o yapardı severdi düt doya doya sevişirdi döverdi söverdi ama her yönden de doyururdu beni

3
    1 Yorumla
    • Yerin7katdibi
      Yerin7katdibi
      +1 yıl

Dayak arsızı😂

Yorumla
  • Soulforged
    Soulforged Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 95%
    +1 yıl

Son derece normal, temelinde yatan durum ise; son güzel referans noktasını özlemeniz. Bundan sonraki cinsel yaşamınızda, o noktanın ötesinde bir ana kavuştuğunuzda bu özlem de sönümlenecektir...

1
    0 Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Ten uyumunuz gayet güzelmiş anlaşılan, eski sevgilini arzuluyor olman çok doğal. Ten uyumun olan yeni birini bulana kadar da arzulamaya devam ediceksin

1
    0 Yorumla
  • Curiosus
    Curiosus Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.

Eğer cinsel hayatınız çok iyiyse özlemen çok normal. Çaresi yok. Eski sevgiliden öyle takılmalık da olmaz. Duygular geri gelir bir şekilde.

1
    6 Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

Yok zaten bana karsi cok hatasi oldu artik onunla benden olmaz ki denemem de bir daha bana cok zevk veriyordu ve ilkimdi nasil cinsel anlamda bir seyler hissetmeyi birakicam bilmiyorum

Yorumla
    • Curiosus
      Curiosus
      +1 yıl

İlkin olmasına rağmen sana karşı hatalarında çekip gidebilmeni takdir ettim. Ben aynısını yapamadım. Ayrılırsak bende aynı durumda olurum muhtemelen. Çünkü bizim de cinsel hayatımız aşırı iyi. Başka biriyle böyle olacağını pek sanmıyorum.

Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

Benimde zor oldu acikcasi 2 3 ay ztn kopma noktasindaydi yavas yavas kendimi alistirdim uzun sureli bir beraberlikti ve de en sonunda terk ettim asla pisman degilim keske daha onceden yapsaydim diyorum hatta her ne kadar zor olsa da ozlesen de gercekten unutmaya calismak bile daha iyi geliyor insana uzaklasmak sakince dusunmek yalniz kalmak bunlara cok ihtiyacim varmis eger seninde boyle dusuncen varsa bitir gitsin arkana bakma

Yorumla
    • Curiosus
      Curiosus
      +1 yıl

Ne yaptı peki sana bu kadar büyük yanlışlar derken?

Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

Baska bir kiz vardi ama hep inkarladi ilgisizlik sacma sapan tavirlar beni gozden cikarmisti

Yorumla
    • Curiosus
      Curiosus
      +1 yıl

Zaten bu erkeklerin önüne tüm delilleri sersen de inkar etmesi...

Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Beynin haz merkezi fazla uyarılmış tamamen bu yüzden. Beyin haz aldığı şeylere bağımlı olabilir. Kendine yeni bir haz noktası bulmalısın. :P

2
    0 Yorumla
  • Sefo_sefo
    Sefo_sefo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

güzel sevişiyordur yenilerinde o enerjiyi bulamamışsındır eski sevgiliyle yaşadığın cinselliği ararsın hatta bazen yoklar geri dönersin. Başımıza geliyor böyle şeyler

0
    0 Yorumla
  • Nervous06
    Nervous06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

normal çünkü onu istemesen bile iyi kötü bir geçmişiniz var bunu ancak zaman siler ya da onun yerini zamanla alacak başka birisi. normal bir duygudur anormallik yok sende merak etme.

0
    0 Yorumla
  • GüvenilirAdamİst
    GüvenilirAdamİst Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Zaten kızlar yazınca bu yüzden yazıyor yeni yeni anlıyorum bir kaç ay aşıyoruz yine her şeyi yaşıyoruz sonra bizden olmuyor ya diye gidiyorlar :D

0
    2 Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

Ben ayrilmadim hic ayrilmak istemedim hatta ama bana affedilemeyecek cok hata yapti cok sevdigim halde vazgecmek zorunda kaldim ve terk ettim unutmaya mecburum ona karsi cok fazla sevgim kalmadi cunku nefrette var biraz ama cinsel anlamdaki arzuyu bir turlu bitiremiyorum ilkimdi off ya napicam

Yorumla
    • GüvenilirAdamİst
      GüvenilirAdamİst
      +1 yıl

Zamanla geçecek hemen bekleme acını çekeceksin

Yorumla
  • kadınpedi
    kadınpedi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

bana sorarsanız kokusunu özlüyorum. Sevişmelerimizi okşamalarımızı özlüyorum. bkn. sabah. com. tr

3
    0 Yorumla
  • jss93
    jss93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Onunla cok zevk almissindir hala arzuluyosundur bu yuzden

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunu bi çok kez bende düşünüyorum ama sadece cinsellik değil bir başkası ile tanışırken bi soru sorarken o geliyor aklıma durduk yer gülüşü Sevişi bakışı sevişmelerimiz
    Kafam ayrıldığımız için mutlu ama kalbim bedenim hala onu istiyor deli gibi

1
    3 Yorumla
    • bursa_zafer
      bursa_zafer
      +1 yıl

Günaydın Bunlarda geçcek birgün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşin garibi geçsin de istemiyorum insanın birni sevmesi arzulaması ayrılınca acı çekmesi bu insanın hala duygularının olduğuna hala aşka dahil umudunun olduğuna işaret eder duygularımı dolu dolu yaşamayı seviyorum ☺️

Yorumla
    • bursa_zafer
      bursa_zafer
      +1 yıl

seni çok iyi anlıyorum ama elmizden birsey gelmiyor

Yorumla
  • kırmızılego
    kırmızılego Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Ondan sonra iyi yapan olmamıştır onu aratır tabii ki. Yani Magnum yedikten sonra meybuza bakmaz kimse 😁😁

1
    0 Yorumla
  • Maxthon
    Maxthon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 65%
    +1 yıl

Sadece fizikseldir ya da başkasıyla olmadığından senin için en iyisi odur. Başkalarını deneyince fikrin değişebilir.

0
    0 Yorumla
  • belirsiz71
    belirsiz71 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

zevk aldığın için tatmin ettiği için bu durumu çok iyi biliyorum hayatımda istemiyorum ama onunla olan seksi kimsede bulamadım

0
    0 Yorumla
  • BayŞeytan
    BayŞeytan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 62%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.

Ya tek ilişkin o olduğu içindir ya da ondan daha iyisiyle yatmadığın için bence şansını denemeye devam et başkalarında 😈😈

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Allah yrdımcın olsun diyelim bende de aynı durum var duygusal olarak hiç iyi gelmiyorduk birbirimize ama yatakta çok mutluyduk ne kadar görmek istemesemde onun hayalini kurarım daha iyisini bulmaktan başka çaresi yok gibi

0
    0 Yorumla
  • xhamdtar
    xhamdtar Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 64%
    +1 yıl

Ondan sonra başkası ile birlikte oldun mu peki? Yoksunluk varsa o yüzden özlem arzu hissediyor olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

gayet normal
    duygusal anlamda anlaşamıyordunuz demek ki ama cinsel anlamda ten uyumu varmış

1
    0 Yorumla
  • haylazcocuk006
    haylazcocuk006 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 78%
    +1 yıl

Gayet normal. Ona bunu anlatabilirsin kabul ederse sadece cinsellik icin birlikte olun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gayet normal zevk meselesi erkeklerde olan hissiyat elbet her kadında vardır a normal algılama sadece duygularla cinsellik olmuyor tamamen zevk ve arzulama

0
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Zevk alıyormuşsun demek ki. Sen yine de çok yakınında durma, nolur nolmaz.

0
    0 Yorumla
  • La-vita-è-amore
    La-vita-è-amore Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.

Zaman, alışmak, ten uyumu, kaliteli birliktelik.. Hepsi bir etken...

0
    0 Yorumla
  • Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    +1 yıl

Unutmak kolay değil yaşanmışlık çok iyi geçmiş se unutulmaz.

0
    0 Yorumla
  • Herom44
    Herom44 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Merhaba , seninki sadece istek. Ne bileyim fb tarzı düşünüyosun belli ki.

0
    0 Yorumla
  • Duygusalerkek0000
    Duygusalerkek0000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Evlendikten sonra da eski sevgilinle yaşadıklarını hatırlayıp onu arzular mısın sence? Genelde bakire olmayan kızlarda durum böyle mi?

0
    0 Yorumla
  • suskunn33
    suskunn33 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.

Elbetteki normal insanin ozel anlarini hatirlayip istemesi

0
    0 Yorumla
  • karakartal-1903
    karakartal-1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Ara çocuk mutlu olsun. f*ck insanların arayıp bulmakta zorlandığı şeydir ne yazıkki.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yediğin yar raklar aklına geliyorda ondan yaani iyi si* kmiş sen gibi kaş* arı demekki o a q oğlu aklından çıkmıyor hiç yaani yeni bir tokmakçı bul geçer ama merak etme sakın yaani :):)

1
    0 Yorumla
  • Emir38
    Emir38 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı.

Başkasıyla ilişkiye gir illaki onun gibi yapan çıkar

0
    0 Yorumla
  • Arvaless
    Arvaless Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Normal bende çok arzuladım
    Sanırım çok iyi seks yaptığı için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu benim de çok merak ettiğim bir konu. Yorumları okumaya geldim. :)

3
    1 Yorumla
    • senbennn34
      senbennn34
      +1 yıl

bende 🙂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benzer bı durum ben de oluyor. Canım onu çok çekiyor. Arada bir görüşüyorum napim

2
    2 Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

çağır koşar gelir

Yorumla
    • Kilic57
      Kilic57
      +1 yıl

@kanka35 görüşüyorum derken seks mi yapıyorsunuz?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben çok kızgın olsamda hayal kırıklığına uğramış olsamda hale seviyorum ve onun teni kokusu beni baştan çıkarmaya hala yeterli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çok normal bir alışkanlık ve uyum vardı ama başkasıyla da bunu sağlayabilirsin zamana bırak ve sadece cinsellik istediğin için şükret

0
    0 Yorumla
  • AtGibi
    AtGibi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ten uyumu dediğimiz faktör gerçekten azımsanmayacak derecede önemli. İki çift arasında kim ne derse desin ten uyumu yoksa ne yazık ki ileride ciddi problemler oluyor. İnsan devamlı ten uyumunu daha önce yakaladığı kişileri düşünüyor.

0
    0 Yorumla
  • selçukozbay
    selçukozbay Takip Et
    +1 yıl

İlk ise ilkler asla unutulmaz ilk deneyimler baskadır

0
    0 Yorumla
  • enthusiasticpq
    enthusiasticpq Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 66%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.

İyi seviştiğindendir büyül ihtimal

7
    1 Yorumla
    • Realhopes
      Realhopes
      +1 yıl

sen nasılsın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Güzel vuruyordur 😅 benimde var öyle bi unutamadığım.. ne güzel yalıyodu, of islandim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ilk onunla yaptıysan ondandir bu istek yapman gereken şey çok basit

0
    0 Yorumla
  • alicikcik
    alicikcik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

gelen gideni aratır ama her zaman daha iyisi vardır birliktelik süresi ilişki geçmişi derken kafada canlanan cinsel kişilik belki de onunla takılı kalmıştır yeniliğe açık olmanı tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • qwerty2468
    qwerty2468 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Normal özleyebilirsin çünkü hem tensel hem duygusal bir bağ oluşmuş

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aynısı bendede var ve o şu an evli değişik bı duygu gerçekten

0
    2 Yorumla
    • sessizveyanliz
      sessizveyanliz
      +1 yıl

Asiri kotu ya cidden bu yuzden bundan sonra evlenene kadar hicbir erkekle cinsellik konusmiycam bile cunku unutamiyorsun ve hele de ilk olunca kafayi yiycem resmen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Büyük konuşma bence seni iyi anlıyorum ama 😊

Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

ilkleri onla yaşama ve seni tatmin ediyor olması. İlaveten şu an dolu olman

0
    0 Yorumla
  • Fatih_0319
    Fatih_0319 Takip Et
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.

Şu anda ki ile istenilen seviyeye ulasilmamasi nedeniyledir

0
    0 Yorumla
  • mtfkt
    mtfkt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

Yokluktan olabilir mi

4
    2 Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

çok öyle değil

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

mtfkt Bence ilk onda gördü her şeyi ondandır.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evliyim bende özlüyorum eski sevgilimi

7
    3 Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

gizli gizli sevişin

Yorumla
    • gizliuyeler23
      gizliuyeler23
      +1 yıl

yuh anasını s. i, k, e, y, m

Yorumla
    • kureem
      kureem
      +1 yıl

UNUTMANİN BİR YOLU YARDIMCI OLABİLİRİM

Yorumla
  • esinti2380
    esinti2380 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

İlişkiye girdiniz demekki size unutmayacağınız seks yaptı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgiliyle cinselliği özlemenin nedeni sizce ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliyle cinselliği özlemenin sebebi nedir? 50 cevap verildi
Eski sevgilisi/eşiyle cinsellik özlenir mi? 19 cevap verildi
Eski sevgilinizle yaşadığınız cinselliği özler misiniz? 25 cevap verildi
Sadece cinsel yönde eski sevgilinizi özlemek normal mi? 5 cevap verildi
Eski sevgilimi cinsellik açısından özlüyorum. Bu duygu nasıl geçer? 63 cevap verildi
Ten uyumunuzun olduğu çok güzel cinsellik yaşadığınız eski sevgilinizi unutabilir misiniz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Saplantılı aşık oldun mu?
  • Nasıl bir ev istiyorsun?
  • Sizin en merakla beklediğiniz Marvel ya da genel olarak dizi/film hangisi?
  • Yapacak çok işiniz var mı?
  • Güzel olmanızı neye bağlıyorsunuz?
  • Sıklıkla tercih ettiğiniz saç modeli nedir?
  • En son ne zaman karpuz yediniz?
  • Dengesiz davranır mısın?
  • Hastanelere güveniyor musun?
  • Lahana sarmasıyla aranız nasıl, seviyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨