Yavaş yavaş geçecek muhtemelen. Hatırlayacaksın, isteyeceksin ve hatta hissedeceksin belki de tahrik olup. Ama geride bırakıp yoluna bakmazsan önünde duran ve belki de seni yaşatacak olan insanları göremeyeceksin. O yüzden başka birini düşünmelisin.
Bence kendini biraz dinle onu unut hobileredin başka insanlarla görüş eminin sana onun vermiş olduğu zevkin ve hazzınndaha da üstünde verebileceğin kişi işe tanışabiliriz biraz cevrene bak objektif ol belki sana abayı yakmış birisini bulabilirsin
çok kibar olmayacak cevabım kusura bakma ama ondan daha iyi vuran birini bulursan geçer hatta bi daha adını bile hatırlamazsın, öyle bi hafıza kaybı yaratır:))))
Normal bir durum. Ayrıldığımız insanları sadece bir özelliğinden dolayı özleyebiliriz. Bence sen yine de bu duyguya yenilip geri vites yapma, hep ilerle.
Nasıl geçer biliyormusun yeni biri çıkar karşına yeni bir aşka yelken açarsınız şöyle harbi bir aşk ve sevgi dolu o zaman adını anmak istemezsin senin bu durumu ben çok yakın kız arkadaşımdan dinledim önceden aynı sen onun yaşadığı heeee bak yarın bir gün sevgilin olur veya eşin evlenirsin istediğin gibi gitmez bişeyler yine eski aldatan o sevgilini özlersin be bir ömür çıkmaz içinden bir başka unutmada nasıl olur dersen seni aldatan sevgilini o kızla düşün seni aldatmış abi düşünsene başkası ile sevişiyor ve öpüşüyor seni düşünmüyor aklında bile yoksun işte unutmak İçin bir yol sana
Özlemen sevgiden kaynaklı değil, boşluktan ve ten uyumundan kaynaklı. Sevilmeye ihtiyaç duyuyorsun. Zihnini başka uğraşlarla meşgul et. Örgü falan ör, çalış ama yanlış şeyler yapma. Denenmişi denemek mutluluk getirmez
Duygusal olarak cinsel açıdan baglı oldugun kişiden başka biriyle olamıyorsun isterse dünyanın en iyi mankeni en yakışıklı adamı vs vs olsada olamıyosun
@FirariHayat hanımefendi niye anlatıyormuş? Ne demek olduğunu adın gibi bildiğine de eminim. Hadi diyelim ki bilmiyorsun, elinin altında internet yok mu? Araştır öğrenirsin.
Ya vayy beeeeee kahramanımmmm nasılda yetiştistin hanım efendi niye anlatacak doğru yahu böyle iğrenç igrenc şeylere edebiniz izin veriyorda bunu söylemeye mi utanilacak kardeşim erkeklik lafla iki kelimeyle bura yazmakla değil karekterle olur oda sizin sahip olmadığınız bir meziyet Allahın comari
Abazanlikmi :))) :)) sen hiç palyonco olarak çalıştın mı yakışır sana :) benim ne olduğumu ben biliyorum az olsun yorumlarıma bakar insan sana IQ lazım ama verilecek bir şey değil ne engelleyecem seni :) sen kendini engelle bilmediğin mevzularda burnunu sokma
@FirariHayat tamam sen haklısın abicim. Hem bilmediği için kıza bana açıkla diyor hem de bilmediğim işlere burnunu sokma diyor. Ah Z kuşağı ah. Tamam sensin en zekisi.
Arkadaşım bir Müslüman böyle şeyleri yaparım diyecektim Müslümanın o tür sapık ilişkilerle ne işi olur bunu nasıl kendinize yakistiryornuz iyice ahlaksizlasmaya baslanildi iğrençlik te zirveye çıkılıyor ben bunu vurgulayacaktim da olmadı ve sen oraya atladin