+1 yılİnsan şu soruyu sorarken ve şu güncellemeyi yazarken utanır ya. Az utanma duygunuz olsun. Eşini seven insan, o kişinin öpmesine izin vermez ve karşı çıkardın. Zaten olan olmuş, arkadaşı seni bırakır mı sanıyorsun? İlerisi de gelir muhtemelen zaten karşılıkta vermişsin. Ne diyim siz ya? Burada sana kimse ahkam kesmiyor, yaptığın yanlış bir şey. Git boşan sonra arkadaşı ile mi oluyorsun, ne yapıyor isen yap. Bir hakka girmeyin de, oturun da eşlerinizin yanında olun bir zahmet bunu yapın ya. Ölmezsiniz mersk etmeyin, eşine söyle de. Hem senden, hem arkadaşından kurtulsun. Baksana etrafı karaktersiz kaynıyor, yazık adama valla yazık.
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anlık bir hataya düştün yaptım diyorsun. Tamam insan şaşar beşer, yapabilirsin. Ama hala görüşüyorsan bu pişmanım falan lafları hikayeden olur.. X kişisini karşına al konuş ve bitir. İki tarafta zarar görmeden evliliğin bozulmadan bitirin derim.
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır devam etmiyor etmesine izin vermem
u +1 yılMerhaba, öncelikle hata yaptığınızı kabul edip bundan pişmanlık duymanız önemli bir adım yani inanın bu tarz şeyleri yaşayıp da hata olduğunu kabul etmek istemeyen, herhangi bir pişmanlık yaşamayan veya normal karşılayan pek çok insan var. Yani eşinize söyleyin tabii ki ama bence bu saatten sonra evlilik birliğinin temeli derinden sarsıldığı için boşanmanız daha uygun olacaktır. Tabii eşiniz buna rağmen sizinle evli kalmaya devam etmek isterse orası ayrı bir konu ama kafa olarak boşanmaya da kendinizi hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Canım olay hoşlanman değil. Evlisin. X kişi cesaret edip sana yanaşmış. Sende şaşkınlıkla bişey diyememişsşn. Sonra o anki heyecanı kafandan atamıyorsun. Bu çok norml. Çünkü evlendiğinden beri hep bir erkek tarafından bu işleri yaşadın. Eşine söyleme. Ama bir daha da elemanla yan yana olma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle arada gizli bişi olmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra X adlı şahıs X adlı karısını öldürdü. :D
+1 yılBirşeyi merak ettim!! Neden bu eşinden ve sevgililerinden gizli bazı haltlar yiyen evliler sorularına gelecek negatif cevaplar karşısında hemen karşı saldırıya geçiyor? Ne dememizi bekliyorsunuz oooo helal olsun iyi yapmışsınız aferin mi? K. bakmayin da soru soruyorsaniz gelecek bazi eleştirileri de göze alacaksınız!!! Güzel goruslere teşekkürler demesini biliyorsunuz ama... Neyse ben en iyisi susuyim yoksa bize patlarsin.
Eşine söyle bakalım bizden daha fena cevap verecektir ona da bu şekilde ahkam kesebilecek misin?510 Yorumla- +1 yıl
Yorumun alnı olsa da öpsem 🔥👏
- +1 yıl
@hicran_yarası EyvAllah'ta keşke bana yorum yapmasaydın ne güzel kamufle olmuştum bu kadın konuştu zaman susmuyor 😂
- +1 yıl
Sen nerden biliyon 😂😱
- +1 yıl
@hicran_yarası orasını hiç karıştırma boş ver
- +1 yıl
boş ver*
- +1 yıl
bir şey sorucam neden boşwer cümlesi bitişik yazılmıyor!! KS iyice saçmalamaya başladı her haltı kafalarına göre Düzeltiyorlar.
- +1 yıl
Yöneticilerin sana garezi var galiba 😂😈
- +1 yıl
@hicran_yarası Sevmiyorum hiçbirini yalakalar hepsi ✅
- +1 yıl
Mmm bana öyle gelmedi aralarında iyi olanlarda var 😊
- +1 yıl
Benim için sadece yalakalıktan ibaretler 👍 @hicran_yarası
+1 yılEğer eşine ihanet etmeye devam edeceksen bu konuda kendine guvenmiyorsan onu daha fazla kandırma kendini de kandırma karma denen bir şey var eşinin vebaline girme. Ama eğer seviyorsan evliliğini bitirmek istemiyorsan kendine söz ver bir daha böyle bir şey yapma ve o adamı da hayatından eşinin hayatindan da çıkar bir daha görüşme. Yaptığın affedilir şey değil aslında ama eşine de söylersen dönülmez yollara girilebilir. Lütfen eşlerinize sevdiğiniz insanlara ihanet etmeyin. Ediyorsanız da seviyorum demeyin bari bırakın ayrılın öyle ne yapmak istiyorsanız yapın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Yaptığınız şey yanlış bunun sizde farkındasınız.. geriye dönüp hatamızı düzeltmeyiz ama tekrar olmamasını engelleyebiliriz. Eşinize söyleseniz de sizin pişmanlığıniz gitmeyecek ve daha çok psikolojiniz bozulacak..
Tekrar size yakınlaşmasına ve aynı hataya düşmenize izin vermeyin.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu çok riskli bir durum. Söylesen bir dert. Söylemesen ayrı bir dert. Belki de arkadaşıyla konuşup, bunun aranızda kalması gerektiğini ve bir daha asla tekrarlanmayacağını söylemeli ve bir daha senin yanına yaklaşmasını belirtmelisin.
Bir de bu kişinin eşinin arkadaşı olması var. Sürekli bir şekilde karşına gelecek. Sen her ne kadar bir daha olmaz desen de, hem senin hem de onun aklına gelecek. Doğru ile yanlış arasında duygularınız gelip gidecek. Sakı bir daha bunu tekrarlama. Yoksa işler daha da karışır. Bir de o şahıs ile aynı jareket etmelisiniz. Sen söylemezsen ve o senin eşine söylerse daha kötü olur. Eşine söyleme kararı sana kalmış. Eşin buna çok sert tepki verebilir. Hatta bu işin öpusmekle kalmadığını, senin yalan söylediğini düşünebilir.00 YorumlaO kişiyle irtibatını acil kes. Hepimiz insanız hata yapabilen varlıklarız. Önemli olan hata da ısrar etmemek. Kendini bu durumlardan uzak tut. Erkekler fırsatını bulduğunda gene denerler. Bunu kimseye anlatma çok büyük olaylara evrilebilir. En yakın dostuna bile anlatma. İki kişinin bildiği sır değildir unutma. Eşin ona saldırabilir. Seni affedeceğini sanmıyorum itiraf edersen. Bunu burada kapatalım demicek emin ol.
10 YorumlaNe söyleyeceksin ki? En yakın dostun X beni öptü ben de karşılık verdim mi diyeceksin? Sence sonrasında ne olacak? En iyi ihtimalle boşanırsınız..
41 Yorumla- +1 yıl
@need4read boşanırlarsa iyi. maalesef kocası kill alacaktır. bunların idamını istiyorum zaten zinanın cezası idam olmalı ama bunun gibi kesinleşmiş olanlar kıskanan erkek karısını dövüyorsa falan hariç. o erkekler idam edilmeli bu durumda.
Bu nasil oluyo anlamiyorum , esim diyosan demekki senin icin hersey odur artik. Son noktayi koymussundur onunla , ötesimi olurki bunun?
Sen o yakinlasma aninda bi es oldugunu belli edip karsi gelseydin , mükemmel bi es olurdun , ama o yakin olan arkadas adam degilmiski seni etkilemis , sucun büyügü onun. Senin hayatin senin hatan , ben bilemem senin esin nasil karsilar bunu onu en iyi sen tanirsin , sen bilirsin nasil söyleyecegini.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılEşine sakın söyleeme. Sende yaptığından pişmansan bitir görüşme bir daha eşinin arkadaşıyla
Ama yok adam harika diyor hislerine yenik düşüyorsan duyulana kadar devam et duyuluncada artık ya cenazene geliriz ya da boşanma davana seyirci olmaya geliriz.11 Yorumla
+1 yılBak burada sana çok koyu şeyler yazanlar linç edenler olabilir... benim görüşüm insan hayatında böyle şeyler oluyor isteyerek veya istemeyerek önemli olan bu konunun gizli bir sır olarak kalması yasak iliski bile olsa iki kisi arasında sır olmali birbirini veya baskasini üzmeden sıkıntıya koymadan... bu durumda yakin çevreden biri herzaman risk birbirinize ilginiz farkefilir çevreden sıkıntı yaşarsınız... uzak biri olsa güvenilir ise bisey olmaz gizlilik içerisinde tabi
11 Yorumla- +1 yıl
Pislikler
Söylersen iş boşanmaya kadar gidebilir. Kimse kaldıramaz bunu. Eşin de kaldıramayacaktır. Bunu göze alabileceksen itiraf et. Alamam diyorsan da unut ve bir daha aynı yanlışa tekrardan düşme. Eşini de o arkadaşından mümkün olduğunca uzat tutmaya çalış. Evinize çok girip çıkmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim bu X kişisi ve reddedemeyeceğin kadar ne sunfu, nasıl oluyor da ihaneti seçtin ve aşağıların aşağısına indin? Hem kocanı sevip hem de ihanet etmek nasıl bir akıl ve insanlık ki sonra da yol ortalarında onlarca kurşun ve bıçak yaraları ile öldürülüyordunuz da adı kadına şiddet oluyor. Derhal kendinize gelin ve ettiğiniz yeminleri, nikah aktini, hatırlayın ve bu yoldan vazgeçin. Kim bu hain ki sana bu kadar kolay sokulabilmiş ve hain olmana sebep olmuş?
00 Yorumla
+1 yılHiç hatanız olmadı diyorsun da böyle hayatı bende , kimse kabul etmez böyle yapacaktın madem niye evlendin.
215 Yorumla- +1 yıl
Ne iyip içiyorsunuz anlamıyorum 6 ay anne sütü çok önemli 😂 ahlak dersi verilmeli herkese
Soran+1 yılHavlama hadi
- +1 yıl
Yaptığından utan gerçekleri eşsine söyle
- +1 yıl
Sonradan öğrenirse çok kötü olur.
- +1 yıl
Herkes kıza kızıyor ama bu x kişisinin şerefsizliğine kimse bişi demiyor.
İnsanları zayıf olduğu anda yakalamak bence büyük bir... - +1 yıl
Ben o koca olsam bu x kişisini *ldürürdüm belki de karımı da boşardım
Soran+1 yılPişmanım diyorum. Anlık yükselme sonucu karşı gelmedim 1, 2 dk öpüştüm diye bu kadar ağzıma sıçılmasaydı iyiydi. Hata bende de var ama bana yanaşan oydu. Ne eşime anlatacağım ne de x güzel kardeşim hayatımıza sokacağım. Başka yolu yokmuş onu anladım
Soran+1 yılSansürlendi 'güzel kardeşim' kısmı.
- +1 yıl
X kişisi ister istemez hayatınıza gelir söylemen lazım yoksa seni daha kötü durumlara sokabilir
Soran+1 yılEğer beni rahatsız ederse işte o zaman elime koz verir ve ben o zaman eşime her şeyi söylerim.
Soran+1 yılEdemez ettirmem
- +1 yıl
Ah tamam bildiğin gibi yap ama demedi deme daha sonra
- +1 yıl
Bu görüşün altında beni engelleyen kimmiş acaba? Ayrıca, @Moldovyapapatya ya katılıyorum. En azından hatalıyım diyebilmelisin soruyu soran şahıs. Eşine de söyleyip o adamı kendinizden uzak tutmanız daha iyi olur. Beni aniden öptü isteğim dışı demen lazım yoksa seni mezara gömebilir kocan :/
- +1 yıl
@Cleanman58 gizli üye sormuş soruyu altındaki üye askiyasamak
- +1 yıl
@Moldovyapapatya o çocuğu tanımıyorum bile. ne diye engellemiş beni acaba? kıskanmıştır garibim. :D
Duygusal bir anınmıydı bilmiyorum ama kendini dizginlenmeyi öğrenmelisin eşine söyleme konusunu gelince eşini sen tanıyorsun ne tepki verir nasıl davranır ne kadar üzülür ona göre tart ölç kararını ver.
00 YorumlaO adamdan size zarar gelir hem eşin hem sen o adamdan uzaklasmalisin he ama sendede var o adama karşı birşeyler sonucu sizin için felaket olabilir dikkat et yol yakınken dön
10 YorumlaSen zehri almissin daha rahat durmassın. Bu olay hosuna gitmi vr o c kisisiyke başbaşa kalmak icin bahameler üreticeksin. Bence eşinden ayrıl ne yapiyorsan yap. Yoksa bu yasak ve tehlikeli zevk seni ele gecirip cok yanliş seyler yaptiricak
00 Yorumla
+1 yılEvet söylemelisin arkadaşına güvenmesi gerektiğini bilmeli arkadaşı yaşadıklarınızın devamını isteyebilir seni tehtit ederek yakalanırsanız canınızdan olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBir kere olaylar istemim dışı kelimesi boş bir laf. Kendine sahip olamamışsın. Hata ciddi gerçekten çok incitici. Fakat bunu eşine söyleme. Ve bu ilişkiyi bitir. Böyle bir şeyi kimse kaldıramaz. Böyle yaklaşmalara sebep ortam ve durumlara engel ol. Mesafeli davran o kişiye. Böyle bir ilişki kişimin onuruna yakışmaz hiç bir zaman. Tevbe et ve eşinin adına sadaka ver.
00 YorumlaBence saklamak yerine cesurca açıklaman güzel herkesin görüp etkilendiği biri illaki var sen biraz fazlasını yasamissin sadece bence içine atmaktan iyidir
00 YorumlaYapmadan önce düşünücektin o da nasıl bir en yakın arkadaş? adamın karısına göz diken bi kalleşden etkilendin öyle mi sen nasıl bir insansın miğdem bulandı adamı katil edersin
00 Yorumla
+1 yılErkekle kadın aynı ortamda bulunmamalı denildiğinde de oooooo geri kafalılar oo yobaz falan diyorlar. Vay sabah sabah eşlerini aldatan kadınlarla açtık. Ergenlerin soruları daha iyidi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYakınlaşma nasıl nerde oldu nasıl sonuçlandı neler yaşandı bunlar önemli olan ama bilemedim yani ikiniz aynı yerde nasıl beraber denk geldiniz veya nasış bir ortam oluştu bunlar için dikkat etmen gerekirdi karşı koyamamışsın belliki
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum diye kendini kandırma seven insan ihanet etmez.
Senden önce eşin gelip sana aynısını anlatsa ne düşünürdun? Seviyosun ya haniiii?31 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar ediyor tek eşli değil ki kadın erkekler için o dediğin
+1 yılMidemi bulandırıyorsunuz. Bıktım böyle sorular görmekten artık.
20 YorumlaOlabilir sonuç da yani insanlık hali ve eşin den etkilenmiyor ya da seni yeteri kadar tatmini etmiyor olabilirsin sonuçda
00 YorumlaEşinden boşan X le evlen sonra da gidip eski eşinle birşeyler hisset ödeşmiş olurlar. Ortada sorun falan kalmaz!
00 Yorumla
+1 yılAklını başına al derim. O kişiden uzak dur evinize dahi almayın. kocan duyarsa geniş değilse şişeye oturtur
00 YorumlaBir türk atasözü derki: bu gün elini veren yarın popon verir... bu günlerde kimse kimseye günahını vermez... her şey tatlıya bağlanır...
00 Yorumlax kişisinden uzaklaş ve bu konuyu unut. madem eşini seviyorsun bundan sonra çok daha fazla dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılYa unutacaksın (ki hep birgün açığa çıkma ihtimali var) ya da açıkca söyleyeceksin (ki eşin bu durumu nasıl kaldırır, kaldıramaz).
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin arkadaşıyla yakınlaşma ne oldu öpüşme mi sevişmemi yoksa cinsellik mi
04 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşme
- +1 yıl
Öpüşme seninle çok mu ilgilendi yoksa ondan dolayımı öpüşme oldu aranızda eşine sen ihanet ediyosun arkadaşı da ihanet ediyo şuda kaşarlar kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz bu söz doğru
- +1 yıl
Eşimi seviyorsan arkadaşıyla aranızda bişeyler olmaz tamm hanfendi
- +1 yıl
Hanfendi hiçbişey istem dışı olmaz bunu aklına sok herkes hata yapar ama aynı şeyi kocan sana yapsa senin kız arkadaşınla beraber olsa öpüşseydi sen ne derdin çok merak ettim
Madem sana yakınlaştı yüzüne ikitane çaksaydınya bence kocama söyleme kan çıkar birdaha evine alma bence
00 Yorumla
+1 yılUmarım fake bir sorudur. Gerçeklik payı olduğuna inanmak istemiyorum
10 YorumlaHosuma gidiyor yazmissin esine dersen seni bosayabilir
10 Yorumla
+1 yılŞerefli ol ve kendine yakışanı yap yuvanı kendin yıkmışsın bunun bilincinde ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılHiç aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey dediğinde kendıni daha az suçlu hissedıyor musun?
10 Yorumla
+1 yılHayır sakın söyleme. O kişiyle de bir daha bir araya gelmemeye çalısarak o olayı unutmaya bakın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni zorla öptü (daha ileri girmediysen) aranızı bozmak istemedim o yüzden saklıyorum ama artık içimde tutamam.
Diyebilirsin09 Yorumla
Soran+1 yılBen sâlâk gibi karşı gelmedim ama. Put gibi durdum ve izin verdim çok pişmanım bunu yaptığıma. Eşime söylediğimde benim karşı gelmediğimi öğrenir ve ben evliliğimin bitmesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılFark etmez kocan sana mı inancak ona mı?
En iyi sonuca ulaşmak için yalan söylemen lazım.
Ama diyorsun ben söyleyemem git olanı söyle kocan karar versin
Cevap sahibi+1 yılAksi takdirde seni kullanabilir şu x kişisi o yüzden saklamaya çalışma
Cevap sahibi+1 yılTamam karşılık verdin ama bu x kişisinin böyle bir şey yapması yani
Soran+1 yılOndan öğrenirse benim karşı koymadığımı, x kişisi derse "ben sonra geri çekildim özrümü diledim daha da yaklaşmadım ona" derse? Eşim demez mi bana "sen izin vermişsin, eğer geri çekilmeseydi demek ki devamını getirirdiniz" demez mi
Cevap sahibi+1 yılKocanın kime daha çok güvendiğine bağlı sen zorla yaptı karşı koydum dersen o da geri çekilmediğini söylerse onun dediği yalan gibi gözükür (böyle durumlarda ilk söyleyen doğru gibi gelir her zaman)
Soran+1 yılBuna inanmayı çok isterim ama yapamam ya yalan atamam. Bizi karşılaştırırsa nasıl derim beni taciz etti ben istemedim diye
Cevap sahibi+1 yılYalan söyleyemiyor musun?
Soran+1 yılEvet niye şaşırdın? Susmakla yalan söylemek çok farklı şeyler ve ben susmayı tercih ettim. Eğer cesaret bulursam " evet senin arkadaşın beni taciz etti" derim.
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Eşin içinde bir kız bul dörtlü takılın daha çok keyif alırsın
00 YorumlaEşimi işe yolladıktan sonra bakkal çırağı ile olanlar oldu...
Yeni konu açmak istersen jsjksks00 Yorumlabi karar vermen lazım farkındasın dimi mantıklı olmaya calıs
00 Yorumla
+1 yılSöyleme diyenler namusunu hangi çöplükte unuttu acaba
00 YorumlaBiran önce mantıgını kullan.. canın cekmiştir nefsine hakim ol
00 Yorumla
+1 yılsöyler isen seni boşar ya da grup seks yap ya da ikisini ayrı ayrı idaret et
00 Yorumla
+1 yılBi b*k yiyorsunuz madem millete anlatma sizin gibiler yüzünden kimseye güvenemez evlenemez oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaftırık o kişi sadece senı cınsellık ıcın dusunuyor cakacak gececek bu yuzdn yuvanın canına okumana gerek yok alt tarafı bır kac gecelık olacan degmez:)
00 YorumlaErkeklerden uzak dur. Tüm erkeklerden uzak dur ki bir daha böyle şey olmasın.
00 YorumlaSöyleme. Ama bir daha asla aynı ortama girme. Mümkünse eşinle olan arkadaşlığını bitirtmeye çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılSizin ar damarınız çatlamış hanımefendi Bir kalp damar cerrahisi uzmanı na gidin
00 Yorumla Evlenmişsin hayatını kurmuşsun neden halen böyle güvenilmez hareketler yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine Söyleyince ne olcak vicdanın mi rahat edecek yoksa seni boşamasi için mi yapcan? Yakın arkadaşı sadece heyecan peşinde bu kdr bu büyüye kapılıp yanlış iş yapmayasin?
00 Yorumlabenec söyleme ve devam et bir bakarsın sonu eş değiştirmeye bile gidebilir.
00 YorumlaEşine söylemelisin. Eğer söylemek istemiyorsan asla tekrarlamamalısın
00 Yorumlazinaya yanaşmamak için öptürmüyecekain kadın hazinedir hazineyi teslim etmiyeceksin yazıklar olsun sana
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin derdin kocan değil x kişi bence Z ile devam et tadını çıkar kocana yakalanmafigun sürece sorun yok
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSöylemenin hiç bir anlamı yok
Karşı koysaydın sus ve uzak dur derdim ama sen hem pişmanım hem hoşuma diyor diyorsun en iyisi boşan bu işin sonu asağ yukarı beli
226 Yorumla- +1 yıl
Çünkü troll yapıyor
- +1 yıl
Bunun yarasımı olur valla kusura bakmayında bukadar geniş görüşlü olmayın herşeyi normalmiş gibi görmeyin bu durum anormal ben benim başıma böyle bir şey gelse hadi diyelim istemedim karşı koydum ve anlatım valla benimki kan cıkarır ben suçsuz olsamda güven sorunu cıkar ortaya
Soran+1 yılKan çıkarır ne ya nerdeki maço medeniyetsiz erkeklerle evlenirsen öyle olur işte
Soran+1 yılChena salaa bakışma vs olmadı ben hiç o gözle bakmadım bile diyorum okuduğunu idrak etme sorunun mu var
Soran+1 yılTecavüzler nasıl oluyor sanıyorsun? Kadınlar mı davetkar oluyor yani bu nasıl bir zihniyet. Benim durumumun tecavüzle bir alakası yok belki ama senin mantık aşırı absürt. Durduk yere öpemezmişmiş.
Soran+1 yılNazlı sen diyorsun ki "ben suçsuz olsam da güvenmez kan çıkarır" lafım buna benim. Yoksa tabi ki arkadaşını darp eder ama sana el kaldırabiliyorsa ibbbnedir
Soran+1 yılChena harbi salâķ olduğunu bu kadar belli etme. Ben zaten kendimi tecavüze uğrayanlarla bir tutmuyorum. Sen diyosun ki aniden öpemez sen cesaret vermişsin diyosun. Hayatın akışına aykıri diyosun bende diyorum ki tecavüzler nasıl oluyo? Erkek kadına atakta bulunarak değil mi? Demek ki biz cesaret vermesek de yanaşabiliyorlarmış da sen ne anlarsın
- +1 yıl
Bana el kaldırmaz ben adımımı ona göre atıyorum hata yapma lüksüm yok affetmez biliyorum kan cıkar dediysem de katliam yapar anlamında değil ortalık fena karışır tabi her erkek bir değil herkes kocasına göre hareket etmek zorunda ha bu zorunda lafını kötü şeylere cekmeyin adam gibi adam kocan varsa ona göre hareket edersin anlamında
Soran+1 yılBu chena ne diyor allah aşkına. Hayır nazlı anlıyor dediğimi de bunun beyin gelişimi tamamlanmamış sanırım neyse.
Haklısın Nazlı, chenanın dediği gibi kuyruk sallama cesaret verme vs olmadı. O hemen hemcinslerine saldırsın dursun ama ben beni öpsün diye cesaretlendirmedim. Güzel ve alımlı olduktan sonra her kadının başına gelebiliyor dediğin gibi. Ve asla sezmedim, sezseydim rahatsız olur uzak dururdum. Şu anda da uzak duruyorum zaten ama kalbe söz geçmiyor o an karşı koyamadım- +1 yıl
Hata yaptın pişmanlık duyuyorsun bu güzel bir şey sen diyorsan ben bu yaşananlara tamamen karşıyım ozmn sus ve uzak dur yuvanı yıkma sana tek tavsiyem ağır ol eve karıkoca arkadaşlar toplanıyorsa 1 saat toplu oturun sonra ayrı ayrı oturun
Eşinle konuş beni arkadaşlarının ortamına sokma ya da eve cağırma rahatsız oluyorum de onun tersini empati yapmasına müsade ver olayı anlat demiyorum nasıl kocan evdeyken senin arkadaşın gelmesi uygun değilse erkeğinde okadar uygun değil bu devirde babana bile güvenmiceksin ama biz kadınız insanin en yakını ans babadan evlatdanda yakını eşi dir tabi eşde eş olacak
Belki bu yaşananlar kötü bir şey başına gelmeden bi uyarıdır sana önlemini tedbirini al derim
Soran+1 yılKalp de demeyelim anlık yükselme oldu işte
- +1 yıl
Hemcinslerime asla sataşmam sen birkere hoşuma gitti yazdın bu bir, olayı taciz etti diye değil yakinlastik diye nitelendirdin bu iki, ben senin iyiliğin için sert durman gerekiyor diyorum sen hala yaptığın şeyi yumuşatmaya çalışıyorsun bu üç hiç pişman olduğunu da sanmıyorum insan iki ay beklemek bunu sormak için herhalde devamı gelmeyince psimanim dedin bu dört kusura bakma bana hakaret edene lttan alamicam
Soran+1 yılYakınlaştık dedim çünkü olayın tacizle tecavüzle alakası yok ben karşi koymadım ne de olsa. Hoşuma gitti dedim çünkü o an anlık bir şeydi geldi geçti. Mantık tamamen devre dışıydı. 2 ay içim içimi yedi ne yapsam anlatsam mı anlatmasam mı diye. Pişmanım ve bunu sana ispatlayacak değilim ne hissettiğimi bilmiyosun çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun devamı gelmiştir gelmese bile artık başına bela almışsın aşağı tukursen sakal yukarısı bıyık. Donunu alana kadar bırakmasZ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var diyor Müslüm baba
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes hata yapar bizlerde yapıyoruz her gün belki ama ahlaki değerlerini bilmemek, sınırlarını bilmemek hata değil. Bedeldir ödersin de. Umarım yakın zaman da kara bulutların dağılır
Ozamn uzak dur kaplmissin o şevhete bidaha olmasin esine soyluyup niye ortaligi berbat edicen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak ne yaşadın
Sadece öpüşme mı
Yoksa altında inledin mi de00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar