- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılYirmi yıllık arkadaşımı eşimle yatakta yakaladım. Onlar beni görmedi. Arkadaşımın kızkardeşi liseye gidiyordu ve bana cinsel olarak eğilimi vardı. Durumu anlattım, benimle yatarmısın dedim. Duygusallık falan yok ama bunu biliyorsun dedim. Onunla yattık, sonra eşimi ve arkadaşımı karşıma aldım ve dedim ki ben ahmedin kardeşiyle yattım. benim sizin gibi saklı gizli olmaz hiç birşeyim. eşime senden ayrılıyorum dedim, arkadaşıma da seninle tüm bağlarımı kesiyorum dedim. Bu olay olmadan önce, her akşam arkadaşım bizdeydi. O bağlamayı, ben gitarı alır müzik yapar kafa çekerdik. Anaokulu, ilkokul, lise, üni hep birlikteydik. Öz kardeşim gibiydi. Bu tür bir şeyi en son bekleyeceğim insandı. Umarım benzer şeyler yaşamazsın kardeşim. Çok kötü dağılıyor insan.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbicim. Arkadaşının yaptığı ne bilim yanlış ya ben arkadaşımın karısına mesaj atamam arkadaşım yanlış anlar diye yapamam böyle bir şeyi. Program hakkında yardımcı olurdum daha geyiğe sarmazdım. Karının yaptığıda yanlış. bir düşünürsen ilerisini dünyada neler yaşanıyo aç oku biraz netten. Sen karının kız arkadaşlarıyla böyle bir şey yapsan geyik yapsan karın rahatsız olmaz mı? Olmazsa çok geniş bir ailen varmış abicim. ya da arkadaşın evlimi? Onun karısıyla mesajlaşsan arkadaşının tepkisi nasıl olur. Arkadaşında Karında sana karşını tavrını böyle durumlarda. Sorun sende abicim gereğinden fazla yakınlar. Uygun değil.
30 Yorumla
Aşırı güven duygusu olunca insanın aklına başka düşünceler gelmiyor. Ama yine de insan oğlu acaba mı! sorusunu sormadan da duramıyor. İçlerinde herhangi art niyet yoksa bir şey olmaz ama toplum olarak bu durum hoş karşılanmaz bizlerin geleneklerinde karı kocanın aşırı samimi karşı cins arkadaşları olamıyor. Eşinize güveniniz tam anladığım kadarıyla ama karşısında bir erkek var ve ne kadar tanımış olsanız da bu denli samimi olmamaları yararınıza olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız biraz mesafe iyidir
+1 yıleşine söyleme. aranız açılır ama yavas yavas mesafe koy
46 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi bu ortada bişey yokken bişey varmış gibi davranmak beni değersizleştirir, seninle aynı fikirdeyim..
- +1 yıl
Kocam öyle birşey söylese bosanmaya kadar giderdi konu. Cok kırıcı birsey asla yapma kimseyi dinleme karının da gururu var
Soran+1 yılÖyle tabiki, bakıyorum da doğru düzgün düşünen sağlıklı insan çok az toplumda, millete bak neler yazmış, demek ki karakterleri bozuk herkesi de öyle görüyorlar
Soran+1 yılHelal olsun Allah yolunu açık etsin bahtın güzel olsun, nezaketin için çok sağol herkes senin gibi olsa keşke
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Allah aile huzurunuzu hiç bozmasın. İnşallah.
Soran+1 yılİnşallah amin sana da eşin ailenin en güzelini nasip etsin Allah..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Eşini karşına alıp uyarmayı falan düşünme sakın. Yavaş yavaş arkadaşına sert ol. Maksat bişey mi oldu bişeyi yanlış mı anladı diye düşünsün. Düşüne düşüne bulur zaten. Atmaz mesaj bence. Elbette bir şey yoktur ama sen de her insan gibi ilişkine evliliğine gerekli tedbirleri yer yer almalısın. En doğal hakkın. Bence arkadaşınla halletmeye bak dediğim gibi.
10 Yorumla
+1 yılolmazmı eşinde olmadı diyelim ama arkadaşında olur, erkeklerin hemen etkilendigini sende kendinden bilmelisin. neymiş efendim kafalar uyuşuyomuş ben olsam konuşamazlarda hadi konuşdular o2kafayı birbirine çarparım, abi bu nedir yaa çok rahatsınız. ben kıskanırım şahsen
10 Yorumla
+1 yılYakınlaşmaması gerektiğini aslında yani mesafeli durması gerektiği önceden senin bunu eşine belirtmen ya da hissetirmen gerekirdi... senin herhangi bir arkadşınla dahi olsa her zaman mesafeli olmalı, kardeşinle -erkek- bile mesafesi olmalıdır her zaman ( bana göre)... kimseyle senmişsin gibi davranamaz davranmamalı! Peki ya sen eşinin en yakın arkadaşı ile yakın olsan hergün mesajlaşsan? esinin tepkisi ne olurdu? Bu rahatsızlığı anlatmanın hissetirmenin en iiiy yolu sende eşinin arkadaşı ile yakınlaş ve eşinin rahatsız olduğunu farkettiğin an söyle " benim neler hissettiğimi anlıyorsun değil mi?" söz söyleyip güvensiz durumuna düşmek istemedim ama insanım ve seviyorum rahatsız oluyorum diyebilmen için empatiyi sağlamanın en mantıklı yolu...
09 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama saçma geldi, eşimin arkadaşıyla yakınlaşmam birincisi o kıza ümit vermek olur çünkü arkadaş çevresinin hayranlığı var biraz bana karşı nedenini sorma, ikinciside rahatsızlığımı ifade edebileceğim başka yöntemler var gerek yok böyle çetrefilli bir şeye, bir de çok yanlış anlıyorsunuz eşim kullandığı bir programla ilgili konuşuyordu yardım alıyordu biraz geyiğe sardılar sonra o beni rahatsız etti aslında
- +1 yıl
eşinin arkadaşı ile yakınlaş derken gizli aşk yaşa demedik yani!! biraz hava kattın kendine.. samimiyeti arttırdığın her karşı cinse ümit mi vermiş olursun? ilginç!! eşinin yaptığı gibi ya da daha az oranlı olacak şekilde kıstas açısından empati kurması açısındandı... netsis mi eta mı autocad mi? ciddi işler bunlar aslında.. ben eşimin hiçbir kankası ile kardeşi kategorisi ile laubali olmam ağırlığımı ve eşimin ağırlığını ve saygınlığım için.. insanlar bazen farkinda olmadan kendi aramızda yaptığımız şakaları duymaması gereken insanlar yanında yapabiliyor.. insan oğlu yaradılaşda var !!! Pardon ama?
Soran+1 yılBen değil de siz baya hava katmışsınız, biz namussuz olduk siz namus timsali öyle mi.. hayatımda bu kadar saçma mantık kuran biriini görmedim..
- +1 yıl
namusu namussuzluğu nereden çıkarıp uydurdunuz allah aşkına? anlama kıtlığı var galiba sizde ya da art niyet!! madem çok mantıklısınız siz neden buraya yazıyorsunuz? mantık dağıtmak için mi insanlara? ders vermek için mi? sizden öğrenecek hiç bir dersim yok madem hoşunuza gitmedi cevap vermeyin !! ne bu özgüven ne haddinize?
Soran+1 yılSizin yazılarınızdan çıkarıyorum nereden çıkaracağım. yazılarınızda sürekli bir itham etme var kurduğunuz mantıkta saçma ötesi. ruh hali bozuklar yazmasın.
- +1 yıl
ahh keske gizlenmemiş olsa idin de seni engelleyebilseydim lakin bunu ben yapamıyorum siz bari beni engelleyin de birdaha denk gelmeyeyim size!! ruh hali kimin bozuk acaba? artık akıl üstü mantık ötesi gibiymiş gibi yorumlar yapıp durmayında görmemeyeyim yazdıklarınızı, lütfen beni engelleyin
Soran+1 yılKendini nekadar önemli görüyorsun narsistmisin nesin
- +1 yıl
ayy sen başa bela mısın ben mi önemli görüyorum şuna bak!! ""çünkü arkadaş çevresinin hayranlığı var biraz bana karşı nedenini sorma"" bu cümleyi ben mi kurdum? ve ben kendimi önemli görüyorum!! yazdıklarını düşünmeden yazıyorsun galiba ya da sende kalıcı hafıza kaybı var.. hakaretler eden sen idin başta ve anlama özürlü olan!! engellemekten çekiniyorsan mesaj at bari de ben seni engelleyeyim senin yorumlarını bile görmek istemiyorum yeter yeter yeter anladın mı?
Soran+1 yılBen neyse onu yazdım sen niye o söze okadar takıldın anlamıyorum beni tanımıyorsun sonuçta ama sen ciddi ciddi psikolojik vakasın git şuradan yazma artık yapıştın resmen
Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olur tabi ne anlaşması be. Hani aynı ortamda buluşunca konuşulur tamam da, internette uzun uzun yazışma falan hayırdır yani? Ben hiç hoşlanmam öyle şeylerden
100 YorumlaAile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı. sen eşini tanımasan arkadaşını tanırsın onda öyle birşey olmadığını bildiğin sürece sıkıntı yok boş şeylerle kafanı takma bunlara yuvan yıkılır hiç bir kadın eşini aldatırsa kocasına yakın kişiyle yapmaz bunu birde eşini cinsel yönden aç bırakma yani tatmin ett gerisini boş ver
00 Yorumlaİnsan yasakları çiğnemeyi sever tedbiri elden bırakma ama karına bunu sakın hissettirme ve en önemlisi paranoyaklaşma bir insan birisini ne kadar sevsede şu lanet olası nefis insana imkansızı yaptırabiliyor şu hayattan en kötü dersim bu oldu..
00 YorumlaYa kusura bakma ama bence esinde dusunmeli ya bu kadar rahat olmamali ne olursa olsun dogru degil ilerde de basina dert acar arkadasim onlemini al , evli barkli kadinlar erkekler tovbe ya benmi geri kafaliyim yoksa insanlarmi cok rahat anlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılbence hica ma hic normal degil
senin esin, arkadanli internetten konsmalari
cok yanlis!!
arkadasin da bunun farkinda varmali
ve bunu kendiliginden yapmak istememeli, aslinda
esin de bunun normal olmasini dusunmemeli
bence sen mesafeyi koy00 Yorumla
+1 yılkontrol et uzaktan tehlike görürsen müdahale edersin. bana göre bir kızla erkek arkadaş olabilir yani ve eşin de olsa birinin arkadaş seçimine karışmak mantıklı değil bana göre. ama sadece kontrol et, anormal bişey görürsen müdahale edersin.
00 YorumlaEn yakın arkadaşın ile arana mesafe koy bu soğukluğu arkadaşın hissedebilir ve oda kendine çeki düzen verebilir.
Kadın kısmı saftır o gözle bakmaz ama erkek bundan bir anlam çıkarabilir ve eşini ister istemez etkiler ve etkilenir.00 YorumlaAraya mesafe koymalılar. Ilerde onlar da farketmeden istemeden ikisinden biri mutlaka yanlis hislere kapilabilir. Bunu kendibiyilikleri icin yapmalilar.
10 YorumlaTedbir senden takdir allah'tan. Dikkatli ol derim.
63 Yorumla
Soran+1 yılİçinde varsa ne yapabilirsin nasıl engel olabilirsin ama yakın zamana kadar aklımın ucundan böyle bişey geçmezdi
- +1 yıl
Ne demek ne yapabilirsin. Sen bile bile lades demissin. Bu durumun seni rahatsiz ettigini soyleyeceksin. Esin olarak ona yakismayan bir sey oldugunu belirteceksin. Hem o nasil kardes allah askina. Kardes kardesib karisina kafasini kaldirip bakmaz bile. Kardes ayagi g*t ayagi. Ne kardesler gorduk.
Soran+1 yılMesafe koymalıyım evet
Şu zaman da kafa uyuşması falan filan palavra arkadaş bu nasıl bir rahatlıktır benim olan benimdir ne demek samimi ne demek konuşmak oyarım açık ve net
00 Yorumlaengellemelisiniz.
birsey olur veya olmaz onu bilemeyiz. ama durum hos degil.
arkadasiniz etmis yardimi bitmeliydi orda mevzu.00 Yorumlayani... karına söyle kıskanıyorum konuşma diye... uyuşuyorsa uyuşuyor * . başka erkekle konuşulmaz o kadar. o şimdiden bişeyler hissetmiştir aşka dönşmeden al önünü...
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun ama iş boka sarabilir açıkçası ben izin vermezdim açık, açık yüzlerine söylemekten çekinmezdim. :/
00 Yorumla
+1 yılO kadar samimi olmalarına izin verme ne olur ne olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılNahos bir durum. Konuştukları konu her ne olursa olsun ben kaldiramazdim. Şüphe en kemirici hastaliklardandir ve bununla yasayamazsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. içinde ufacık şüphe varsa
eşinin internete girmesini yasakla03 Yorumla
Soran+1 yılYasaklamak değilde biraz mesafe koymak lazım sanırım
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
o zaman niye eşinle arkadaşını tanıştırdın ha benim en korktuğum şeylerden birisidir.. Böyle bir duruma düşürme kimseyi Rabbim :(
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yıldönüşür eşinde sorun olmasa dahi arkadaşının aklı muhakkak karışacaktır çünkü arkadaşın eşine alışırsa bunu aşk sana bilir o yüzden sen sen ol o kadar serbest bırakma
00 Yorumla olabilir de olmayabilir de. arkadaşınıza da eşine de güvenmeyi tercih etmelisiniz bence. siz kendinize düşeni yapmış olursunuz. yanlış yaparlarsa bu onların ayıbı. bu benim şahsi kanaatim
00 Yorumla
+1 yılbiri eşin, biri en yakın arkadaşın ya. bence aklına böyle şeyler getirmemelisin başkan.
10 Yorumla
+1 yılDonusebilir ben yanlis buluyorum en yakin arkadasin gec onu hemcinsin olan oz kardesini esinden uzak tutacaksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok abartı buldum sizde insanlara karşı güvenememe sorunu var
- +1 yıl
Kime guvendiysem sirtimdan vurdu en yakinim en sevdigim halam beni sevdigimden ayirmaya kalkti iftiralarla sence guvenmeli miyim?
Soran+1 yılYaşadığın şeyler vardır anlarım ama herkes kötü değil güvenilmez değil, bu kız benim için neler yaptı nekadar çok sevdiğini biliyorum, sadece biraz şu var bana ve arkadaş çevreme saygısı çok fazla kariyerli insanlar genellikle, kendini değerli hissediyor gibi bir durum var sanırım
+1 yılbence konuyu hiç açma eğer olurda korktuğun şey gerçekleşirse karını ve arkadaşını tanımış olursun.
00 Yorumla
+1 yılBen sevmem bu kadar yakinligi dikkat et bence simdi degilse bile ileride olabilir belki bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılvalla bu devirde kimseye güvenmeyecen her an her şey olabilir :|
00 Yorumla
+1 yılşimdi bunun üzerine gidersen eşin gider... gitmezsen yine gider... sen yanmışsısn geçmiş olsun
00 YorumlaBence dikkatli ol derim ama güvencin yüksekse sen bilirsin
00 Yorumlaaman hemen duruma el koy birader. insanın karısı ne konuşabilir elin adamıyla.
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi herkesin arkadaşı kendine ne anlaşması sınır konulmalı
00 YorumlaSen burada bunları yazarken karın arkadaşının çocuğunu sana senin çocuğun diye kakalama plânları yapıyor.
10 YorumlaDönüşür benim düşüncem eşinin dönüşmesede arkadaşının dönüşür belki arkadaşının dönüşmez eşinin dönüşür ama bir şekilde bişey olur ateşle barut yanyana durmaz benim görüşüm bu yinede sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yıleşine güven bence :) olmaz olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılYa eşimden çok arkadaşıma güveniyorum aslında kardeşten öte benim için
+1 yılkorkma korktuğun başına gelir. eşine de bunu bellli etme. zaten değişiklikolursa bunu fark edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ne olursa olsun arkadaşlarının eşleri ile bu kadar smi mi olmak istemem. Onların boyle düşünmesine vesile olamam.
10 Yorumlanasıl sorun olmasınki? geleceği görebilmek gerekir. ben bu samimi olma durumlarına karşıyım
00 YorumlaSaglikli bir iliski istiyorsaniz evleneceginiz kisiyi arkadaslarinizla tanistirmayin.
00 Yorumla
+1 yılsen çıldırdın mı? müsade ediyorsun bide. engel olsana kınuşmalarına. Allah bilir ilerde seni boynuzlar buunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakın erkek arkadaşın olabilir. eşinle neden samimi olmasına izin verdin. yanlış yapmışsın bence.
00 Yorumlayakınlık olabilir ileride bunun çaresine bak sonra pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılkonuşmasın bence niye seninle değilde onunla konuşuyo
00 Yorumlaacilen bu işe son ver derim sana muhabbetlerini kes yoksa pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence fazla izin verme. Sen olmadan konusmalarına izin verme derim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara verdigin cevaplara baktimda ne kadar kibar bir insansinz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedbirini al ama eşine belli etmeden soğur senden bak söyliyim benzeri başıma geldi en yakın arkadaşım yüzünden 3 yıllık sevgilimle ayrıldık beni aldatmış arkadaşımla
00 YorumlaBana ters arkadas. Sonra pisman olma bunlara goz yumdugun icin
00 Yorumla
+1 yılateşle barut misali dostum çok yakın olmaz patlar mutlaka... dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılBak abi bu devirde BABANA bile güvenmeyeceksin. Karını yumuşak bir dille uyar ve rahatsız oldugunu söyle. Sert çikarsan geri teper sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence biraz uzaklaştırmalısın neler oluyor görüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçin rahat olsun güvenın olsun yeter sende yap bide sen dene böle bişeyi ;)
00 Yorumla
+1 yılKediden post erkekten dost olmaz demişler sen varken ne diye eşinle samimiyet kuruyor saçma
00 YorumlaBence internet üzerinden görüşüyorlarsa İleride ilişkiye dönebilir
00 YorumlaGeç bu arkadaş işini ben asla müsaade etmem bir gün anlrsn uzak tut
00 Yorumla
+1 yılAbi boynuzların ta buradan görünüyor
@Zâheer02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar genişlik olmaz arkadaş yav :D
Arada mesafe olmalı yine de...
00 Yorumla
+1 yılgereksiz samimiyetler😏😏...
00 YorumlaKskanir insan azcik 😃 bn izin vermezdm
00 Yorumla
+1 yılSeni onunla aldatabilir uzak tutmalisin