Dün gece bana yaklaştı bende istemiyorum dedim biraz ısrar etti Ve istediğini geri çevirdim çok özledim hadi kaç gün oldu Felan dedi bende salona kaçtım uyudum sabah ben kesin çok trip yerim diye beklerken odaya girdi kaçak uyan kahvaltı edelim dedi sizce normal mi böyle davranması erkekler bu konuda çok kırılırlar diye biliyorum sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
saçmalamayın canım karısısın sen onun herzaman her koşulda olacak diye bir şey yok asıl böyle bişey için tribe girerse büyük problem var demek
Yani normal davranmış bundan dolayı da trip atılmaz ki anlayışlı davranmış
O hareketi bana yapip yatagi terk etseydin dünyani burnundan fitil fitil getirir kanser ederdim heralde.
Senin gibisi le ne işim olur
Olamaz zaten. Yatagi terk etmek hakarettir.
Ya ne olucak ve
Kendi işini kendi halletmiştir senden bi halt olmayacağını anlayıp adam
Ne alaka yarım erkek...
Allahın bir günü değilya bu her günü olabilir, dün olmazsa bugün olur diyedir
Ne
Bugün isterim diye kizmamistir veya ayrin ömür uzun
Yarın *
Birini reddetme hakkına sahipsin. Bunun için kendini kötü hissetme.
Evet evet sahibim kendimi asla kötü hissetmiyorum ama şaşırdım
Anlayışlı ve normal düşünceleri olan biridir
Evet
Bu akşamda isteyecek geri çevirme diye öyle yapmıştır
NEden uzak kalmıştınız birbirinize. Ona vermeme sebebi onun suçlu olması mı
Yeni evliyseniz normaldir, anlayışlı bi insandır ya da
Evet normal bazen bende eşimi red ediyorum oda beni ediyor habire olacak diye bir şey yok
Senin gibi bir şeye benzemeyen kezboların böyle değer gördüğü bir dünyada benim kimse tarafından doğru düzgün bir değer görememem.. adaletin bu mu Dünya...
Ahahahah kanka iki üniversite mezunuyum. 5 yabancı dilim var. Senin yaşın kadar ülke gezdim Almanya'da büyüdüm... Hangi erkek senin Gibi basit evde koca yolu bekleyen bir s.. alağı alır Allah aşkına.
Koca yolu falan beklediğimi nereden çıkardın 😂 daha gencim ben
Öylesin sizin gibi basit ev kızlarının geneli öyle iyki aileniz sizi okutmuyor layığınız ev
Ev kızı değilim senden kat kat üstünüm için rahat olsun
Ahaha kurduğun vasat cümlelerden belli yemek yediğimiz mekanda peçete satın alamazsın.:)) Senin gibi varoş kezbanları bu yüzden hiç bir erkek evine kadın yapmıyor.. basitsin özgüven siz sin...
Koca parasıyla alıyorsundur tabi 😂😂
Ahshsh iki üniversite mezunu olduğumu söylemiştim. Ama kendin evde g. Öt büyüten olunca herkesi öyle sandın için rahat olsun haber spikeriyim...
Normal olan bu bence sonuçta bugün olmaz yarın olur sıkma canını
fırtina öncesi sessizlik 😁
Böyle koca can kurban
Kırılmam ama hoş karşılama m
sonra nie aldatıldım dersin :D
Allah'a hüla... Erkekler aldatmak isteyince aldatıyor bunu. Karısı ile alakası yok
adam uzatmamak istemiştir yeni evlimisin?
Yok 5 yıl
5 yıl mı ne güzel tebrik ediyorum :D 4 yılda bitti bende evlilik sizde nasıl :D
İyi.
mutluluklar
iki gün sonra kocam beni aldotuyor dersin
Yoo demem. Aldatırsa kendi günahı banane.
günahından haberin varsa kocanı reddetmek de günah
Kuranı kerimde kocanı red etmek günah diye bir ayet yok. Hadiste günah deniyor ama zina kuranı Kerim'de Allah'ın lanet ettiği ve adam öldürmekten beter bulduğu. Affı çok zor olan bir günah en büyük 3 günah içinde birisi zina mesala... Ayrıca ben taramalı tüfek değilim dinde kadının kendini iyi hissetmediği zamanlar hayır demes makbul
bütün müslüman kadınların kulaklarını dört açıp dinlemesi gerekir.
islam dininde bir kadının hasta olmadıkça erkeğinin cinsel ilişki isteğini reddetme hakkı yoktur. erkek fıtratı gereği cinsel ilişkiye kadından daha çok ihtiyaç duyar. bu allah'ın yarattığı cinsler arasındaki takdiridir.
bir kadın hasta olmadığı halde kendisine helal olan erkeğinin cinsel ilişki isteiğini redderecek olsa ve bunun sonucunda erkek karısını başka bir kadınla aldatacak olsa bu zinaya suç ortaklığı eder.
erkeğinin altına yatmayan kadın hadislerde de söylenildiği üzere cehennem ateşinin altına yatacak demektir.
Okuma yazma sorunun mu var senin ben günah değil demedim !!! Zina kadar büyük bir günah değil dedim orta okul mezunu beyinsiz adamlar ile muhattap oluyorum. İyi yarın kızın kocası seks yapmadı diye kocasını aldatırsa normal karşıla geniş herif
az çok bu kadar şeyi bilmişken
senin o aklın alıyor mu hoş karşılamayı
Eğer kızın kocasından memnun olmayıp aldatırsa kocan seni. Günahına ortak kızım dersin. Sizin gibi namussuz şerefsizlerin soyu kurusun gerçi... Zinayı normal gören ahmaklar. Yarın karın seni aldatsa onu da normal görürsün
sen işine geldiği gibi yorumluyorsun
Ulan asıl işi e geldiği Gigi yorumlayan sensin ayette diyor ya onlar dini işlerine geldiği konularda hatırlar ve kullanır işte o münafık kesimin azabı büyük olur o sensin işe sorsak cumaya gitmezsin. Yarın anan babanı aldatıp memnun değildim oğlum dese aferin anne seni red etmese der misin !
Normal bence ne demesini bekliyordun ki
İşte
Tam aldatmalik kadin😂
Aldatılmalık kadın diye bir şey mi var? Siz ne geniş insansınız
Var tabiki
İyi o zaman. Yarın kızın baba kocam benle sekss yapmadı benee başka erkekle oldum derse de normal karşıla.
senin böyle kaçmaman lazım
Doğal sonunda vereceğini biliyor çünkü
verme sakın cocuk var mı
Shwjdjdj dwkim ol
yazık
canım
Kendi yapmıştır
Ne yapsın
Odada seni düşünerek ya da seni uyurken izleyerek falan çünkü bırakmazlar istekleri gelince sonra pişman olmuştur sensiz yaptığına sabahından da gönlünü almaya çalışmıştır
Kız yapma diyorum sevmez. 😀
Normal knks