Kocam îlk yakınlaşma, sevişme girişimimde beni azarladı?

Bana sahip çıkacak kimse olmadığı için borçlarımı ödeme şartıyla uzun süredir benimle evlenmek istediğini söyleyen bir adamla evlendim iki ay önce. Düzgün, güvenilir ve kibar bir adamdı. Genel olarak uygundu bana. Neyse işte. Evliliğimizin ilk zamanlarında biraz soğuk durdum ona karşı. Hep ilk adımlar ondan geldi. Neredeyse her gün sevişiyorduk o istediği için. Başta benim böyle bir isteğim yoktu. Daha sonra isteğim oldu ama çekindim ilk adımı atmaya. Daha yeni cesaretlenmiştim böyle şeyler için. Geçen hafta bir akşam televizyon isterken biraz yakınlaştım, öpmek istedim falan. Başta karşılık verdi aöa birkaç dakika sonra her gün böyle si*ilmek isteyeceksen seninle işimiz bar, ben seni böyle tanımıyordum dedi. Çok utandım. Daha ilk defa böyle bir şeye yeltenmiştim. Gözlerim doldu. Hem küfürlü konuştu. Kısacası ağrıma gitti. Soğudum iyice. Sonuçta o benim kocam. Herşeyimi onunla paylaşmayacaksam kiminle paylaşacağım? Birkaç gün hiç konuşmadım. O da özür falan dilemedi hala. Arada birkaç kelime ediyorum ama hala küsüm. Nasıl davranayım sizce artık?
Birazda akıl isteyecek kimsem olmadığı için içimi dökmek istedim kusura bakmayın. İyi geceler 😊
Kocam îlk yakınlaşma, sevişme girişimimde beni azarladı?