Kocam sevişirken mankenleri düşünüyorum dedi, buna bozulmalı mıyım?

Ben niye bana bakmıyorsun dedim bugün ona o da başka kadınları düşünüyorum hahah dedi gitti bende şok oldum tepki veremedim sonra yanına gittim ciddi mıydın dedim o da evet ama bazen dedi hep değil falan şu an ondan aşırı sogudum cidden boşanma fikri aklıma gelio duruyor her şeyi geçtim eğer böyle bile yapıyorsa bana niye açıkça söylüyor saygısı mi kalmamış ne yani söyledi de ne oldu sadece kırgınlık bu için de büyür gibi geliyor napicam ya
Güncellemeler
+1 yıl
Dediginizi yaptım geldi hala kahvaltı etmedin mi sana da tost yaptım dedi bende dedim mankenlerine ver tostunu ben haketmem yemeği o da uzatma falan dedi bende dedim sen de benim için en iyi erkek değilsin bende eğer daha iyi bir seviyede olsam daha iyisini isterdim ama herkes kendi dengi ile olmali o yüzden sana odaklanmaya çalışıyorum yoksa herkes odasında en iyisini ister bana mast aleti muamelesi yapıyorsun bide üstüne kırıcı sözler vs dedim kıpkırmızı oldu tek kelime etmeden evden cıktı
Güncellemeler
+1 yıl
Son güncelleme eve akşam 9 30 gibi geldi elinde çiçekle özür diledi sonra senin lafın da çok ağırdı ciddi mıydın yoksa ben öyle dedim diye ni dedin dedi bende sana karşılık olsun diye dedim uzatmak istemedim tamam dedi sonra biraz daha konuştuk yeni kararlar aldık şöyle yapmicaz böyle yapacaz falan öyle işte yani trip durumu kalktı resmi olarak ama tabi hep dicem acaba akli şu an nerde vucudu burda da Allah daha beter sorunlardan korusun diyelim bana destek olup yardımcı olduğunuz için teşekkürl
Kocam sevişirken mankenleri düşünüyorum dedi, buna bozulmalı mıyım?