Bu fikri size kim verdiyse hata yapmış
Bakınız evet haklısınız şiniz tamamen saçmalamış, sıçıp bırakmamış duvara bezemiş, hataya hata ile karşılık verilmez
Şimdi buradan sonra ne olur bilemem iş raydan çıkmış benziyor
En iyisi sessiz sakin sabırlı olun, evliliği yürütmek istiyorsanız şayet şaşırtın onu
Az önce bir yerde yazdım sizede üşenmeden yazacağım
Anlamasanız bilmeseniz dahi masaj ortamı hazırlayın, sizde üzerinize bikini veya seksapel iç çamaşırı giyin
Uzak Doğu tütsüleri tropikal kokulu mumlar bir şişe kırmızı şarap loş ambians papatya yağı eve girince gözünü bağlayın ve ellerinizle soyun onu o sevişeceğinizi zannedecektir eminim, gözlerini açmadan masaj odasına götürün, yatırın masaja başlayın işte sağını solunu ovalayın gitsin
Sonra ağzı kuruyacaktır eminim, iştw o an şaraptan bir yudum alıp onun dudaklarını aralayıp ağzına boşaltın şarabı, masaja devam ederken”mutlu son istermisin koçum”diye sorun, evet derse extra ücrete tabiii paşam dersiniz ve artık gerisi size kalmış gelip elimle sokacak halim yok artık03 Yorumla
Soran+1 yılYüzüme de maske takayım hayal etmesi kolay olsun mankenleri hiç de kötü yapmadım sabahtan beri umrunda değildi ilk defa düzgün bir tepki aldım daha da ustelemem diyeceğimi dedim ama bunu hakketti yoksa içim sogumazdi
- +1 yıl
Yol yok benim fikrim olmamış ama artık geri dönüşü yok, bu yazdıklarım onun hayal dünyası için değil, ei başka kadınlardan daha farklı olduğunuz göstermek içindi
Şarap olayından sonra gebertircesine oral seks yapın boşalacakmış boşalsın işte elinizde bir koz daha”ne minnoşum dayanamadın bana”gibi onu sen sözler kullanın gitsin sorma oturun ağzına nefessiz kalsın serseri
Çok ciddiyim, bunları yaparken mutlaka onun göz bandını açın görsün hanyayı konyayı öyle olmaz böyle olur
Hatta bundan bir kaç gün sonra o tv izlerken resmen tecavüze edin bağlayın ellerini ayaklarını yer önemli değil salon banyo mutfak of diyene kadar çoğaltın bunları
Mankenmiş ha al sana manken
En İyi Cevaplar
+1 yılYuh yok artık daha neler.. Hayvan bile değil bence eşin.. Insan olan ve adam olan biri tutup da hayatında ki insana bu tarz bir yaklaşım sergilemez kimse kusura bakmasın.. Ne münasebet ya resmen hakaret etmiş sana. Ben senin yerinde olsam kapıya atardım kimi hayal ediyorsa onun yanına gitsin pislik herif.. Bu kavgada söylenmez ya. Boşver takılma sende ya. Evde kendi karılarını tatmin edemezler, kadın sessiz kalır sırf gururu incinmesin diye.. Ama sonra geçer karşılarına bunu söylerler işte. Yazıklar olsun.. Hayatına bak kendini yıpratma..
64 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yani niye söylüyorsun ne geçti eline zaten şu an küssüz ama umrund değil içeriğe tostunu yiyor bence beni kaybetme korkusu yok ondan
- +1 yıl
Umurunda değilse sen de umursama asla.. Bu tarz insanlara uyuz oluyorum ya.. Resmen boşayacaksın onu istiyor..
Soran+1 yılEvet belkide elaleme ben istemedim o yaptı demek için uğraşıyordur aklıma artık he r kötü şey geliyor onun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden tahrik olamıyorum onları hayal ediyorum diyor. Küfür etse bundan iyi
10 Yorumla
+1 yılBilemedim ki şimdi tabi çok hoş bir durum değil
Yani şahsen ben boșanırdım Sonuçta Eşim benim yanımda başka kadınları Hayel ediyor Hayal Mayal diye dalga geçenler olmuş Siz hayal diye geçiyorsunuz ama o Hayal bir kadın hayatını alt üst edebiliyor o kadını derinden üzebiliyor. ❗42 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak kolay değil cidden ama yaptığı hatayı düzeltme çabalarına girmeyisini izliyorum şu an bunlar yılları ayırmanın ilk adımları işte bakalım tavrını düzeltirse barışmaya daha yakınım
- +1 yıl
Tabi Boşnma Kolay değil İnşallah tavırlarının düzeltir
+1 yılEvliliğin ilerleyen dönemlerinde rutin ve monoton olan yatak odasında sadece erkekler değil kadınlar da başkalarını hayal edebiliyor, bunun normal olduğunu savunmuyorum tabiki ama olabiliyor,, ancak bunu sana söylemesi durumu düzeltmek yerine boka sarar ki sarmışta,, bazı şeyler söylenmemeli,, hani her doğru her yerde söylenmez derler ya, işte bu da onlardan biri,,, büyük mallık etmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılYani illaki yüzde yüz sadık olunmaz ama niye yüzüme bakmiyirsun diyorum direkt başkasını düşünüyorum diyor hiç bir şekilde mantıklı bir laf değil öyle bile olsa be geçti eline yani
- +1 yıl
Bende tam olarak bunu söylüyorum,, durum bu olsa bile sana bunu söylemesi doğru olmamış
+1 yılYani bozulmak değilde zaten buna bozulmak biraz saçma kaçar ama tepkini koy kocanankide ayrı bir fetiş herhalde hem yapıyor hem hata olduğunu biliyor hemde bunu sana söylüyor eşine sor berede hata yaptığını ya da nerde yetemediğini sor ama hatanın tamamınıda kendinde arama eşine neden böyle bir şey yaptığınıda sor tuhaf geldi çünkü bana.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Demekki begenmiyor kimi düşünüyorsan onu istiyorsundur ben genelde karakolda dayak Yedigim anları düşünürüm boşalmamak için faydası da oluyordu kocan baya ağır bir laf etmiş sende bende mankenleri düşünüyorum de bal ne oluyor bencil bence
28 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kendileri yapınca şaka yaptım aman buna mi takildim diyor ama ben misilleme yapsam tutar yerden yete vurur
- +1 yıl
Oda şöyle canısı kadın aslınca cok kıymetli gözde hani kendisi yapınca önemsemyor cünkü kadın kadar degersiz oldugunu düşünmüyor altınla demir aynımı az erkeleri gözünüzde nasıl görüyoruz bilmem ama kadın benim yanımda baklava gbidir baklavamı kimseye dokundurtmam ama sen al baklavayı dokunma yeme hor gör biride gelip yerse hak mustak o adama
Soran+1 yılYani saygısızlık ×2
- +1 yıl
Valla cok ayıp etmiş sana saygısının hiç olmadıgını düşünüyorum hele ki bunu eşine rahatlıkla nasıl söylemiş şaşırdım nerden bukuyorsunuz böyle adamları pes kadının yüregi nedir ki cıt diye kırılır bizi cok kıran inciten oldu olsun diyoruz erkegiz üstesinden geliriz diyoruz hele zamana bırak belki kafası ayar erkek her zaman ladından 10 yıl geride gelir hec olgunlaşır güc var ama akıl yok
Soran+1 yılValla keşke sizin gibi düşünen biri olsaydı ama kendisini basta belli etmedi ki böyle demekki aski sevgisi bitmiş rahatlıkla laf ediyor aslında bu da bir sorun isin bilinç ebir insana saygısızlık mi edecek yani abana yarıyor yaramıyor kafası da ayrı bir sorun
- +1 yıl
Bizim gbi düşünseydi seni kandıramazdı biz düşüncelerimizi dille degil yaptıgımız fedakarlıklarla anlatırız ijraatle onun için bize pek güvenmezler onlar dır dır konuşur susmazlar ki sana düşünme fırsatı versin köprüyü geçene kadar hesabı mesela bazen ben yanlış mı kafana takma değmez bir insan için kafa yorduguna
Soran+1 yılTeşekkür ederek 🙏
+1 yılYuh artık denecek laf mı bu. İnsan karşısındakinin gözlerine bakar ve onun aldığı zevke göre hareket eder. Kaldı ki bu başkasını hayal ediyor.
48 Yorumla
Soran+1 yılVe yüzüme söylüyor
- +1 yıl
İnan bı aldatmadir bu ne ya. Ha bedenen ha zihnen
Soran+1 yılHem saygısızlık hem aldatma
- +1 yıl
Evet. Durumuna bak gerekirse boşan. Bunu demek bana kolay ama başka ne denir ki. Çocuk var mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Çocuk yoksa kolay işin. Çalışıyor musun.
Soran+1 yılHayır evdeyim
- +1 yıl
Avukata danış dikkat et. Allah kolaylık versin. Hakkında hayırlısı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bu kadar büyütmek mantıklı değil fantezi dünyanı hayal dünyanı geniş tut
Farklı birini hayal etmek her zaman daha çok zevk verir eşin de zevk alıp sana daha çok zevk vermek istemiştir
Aynısını sen de dene haklı olduğumu anlarsın seks esnasında gözünü kapat hoşuna giden birini hayal et aldığın zevki tart
Haklı olduğumu anlayacaksın
Bunu ezbere değil tecrübe ile söylüyorum04 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapsa sorun değil ki Çünkü ben bilmiyorum ama seks sırasında cidden sadece kendi ne istiyorsa onu yapıyor onun dışında bana başka zamanlar kadın gibi davranmıyor en sonunda da bu lafı etti yani bunu ciddi söylemek nerde dediğin şekilde nerde
- +1 yıl
Konuşmayo dene o zaman belki beklediği veya istediği bişey var söyleyemiyor bu şekilde senin konuşmanı veya senden Bi yaklaşım bekliyor olabilir
Soran+1 yılDenicem şimdi fırsat elime gecsin
- +1 yıl
En mantıklısı bu Kökten çözüm
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Eşin gerçekten saçmalamış sana söylememeliydi çirkin misin ki öyle diyor
24 Yorumla
Soran+1 yılManken gibi yüzüm yok ama çirkin de değilim yani
Soran+1 yıl2
+1 yılkadınları gazına gelme erkekler bazen seks yaptığı anda konstrasyonu bozulur ve başka kadınlar aklına gelir bendede oluyor arada hatta boşalırken altımdaki hatunun hayal ettiğim hatun olduğunu düşünerek boşalmışlığım var işte sen tam o anda dikkatini sana vermesini sağlayacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman kadın da sana desin üzerimde çok daha yakışıklı şu boyda şu kiloda birini hayal ediyorum diye hem de tam sevişmenin ortasında? Sonra açıklama olarak da konsantrasyonum bozuldu der...
- +1 yıl
yaşanılan şeyi onaylamadım zaten sadece olabildiğini söyledim kendini olaya verememiştir ondan dolayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerbiyesiz adam. Sende bende oyle yapıyorum tesadüfe bak deseydin
52 Yorumla
Soran+1 yılValla lal oldum şoktan diyemedim
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın kuzucum bende şok olurdum. Bir süre sonra sevgimde biterdi. Sen al onu karşına konuş en iyisi
+1 yılHakkaten niye böyle bir şeyi açıkca söylüyor? Bundan sonra ya sen elalemin adamlarını düşünüp, başkasını hayal ettğini belirtip kısas’a kısas yapacaksın ya da kocan özür dileyecek hemse k ö p e k gibi
31 Yorumla
Soran+1 yılÖzür diledi ama üstten şöyle bir özür buna kızacağını düşünmedim bu da özür mu yani kısas yaparsam çatlar kıskançlığından valla için bombos
+1 yılSende sokakta görduğum hoşuma gidenleri düsünüyorum de bakalim ne diyecek
13 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten
- +1 yıl
Ne dedi
- +1 yıl
Bundan sonra içten söyler hayal eder bence 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bu iyi bişey değil nazallah boşanmaya kadsr bike gidebilir dıs görünüşüne biraz onem ver bence makyaj bakim vb yap abartmadan eşinin gözü dışarı bi kayarsa üzülursün boşuna
14 Yorumla
Soran+1 yılNaparsan yapayım çıtayı mankenlere adrianalara koymuş onlar anlaşmak için olmaz ama çirkin asla değilim beyaz teklifim temizim gezilerim güzeldir ama manken gibi de değilim tabiki ayrıca kendisi manken gibi mi ki ben ona odagimi veriyorum o niye çabalamıyor
Cevap sahibi+1 yılolsun sen kendine bakimını yap kendini ihmal etme estetik yaptırmaktan da çekinme yüzünde beğenmediğin bi yer varsa estetik ol göreceksin onun da biraz daha sana ilgisi artacak keşke olmasa ama dıs görünüs önemli
Soran+1 yılEstetikli bir durum yok çok şükür ayrıca kapıları boyatmayan adam estetik parası mi verecek hah o düşündüğü mankenlerin bir günlük masrafını karşılayamaz ama onları istiyor
Cevap sahibi+1 yılya seni anladım ama eşinin yaptığı kötü bişey hoş değil bir de bunu sana söylemesi sıkıntı
Sende kocana deki bende seninle sevişirken eski sevgilimi düşünüyorum. ya da kardeşini
76 Yorumla- +1 yıl
yuh ag daha neler
Soran+1 yılHiç onun seviyesine dusmicem yarın övür gün işitip işitip onume koyar ya da beni bununla yenmeye çalışır şu an ona aşkım kalmamış kalacağım bilmiyorum
- +1 yıl
bence fazla abartma soran arkadaş bu seni sevmediği anlamına gelmez
Soran+1 yıl@nicolalex39 sevdiği anlamına da gelmiyor
- +1 yıl
sevdiğini başka türlü anlarsin
- +1 yıl
kardesı ov cok kotusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu nasıl bir eş öyle bence herşeyi hakediyor eminim seni düşünmeden kendisi boşalıp yatıyordur seks sonrası mast bile yaptığını düşünüyorum
29 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle ben hiç arzulandigimj hissetmiyorum işini görül gidiyor
Cevap sahibi+1 yılsen bu durumda naapıyorsun
Soran+1 yılHiç bisey yapmadım belki kendini eksik hisseder onunda bildiği budur kırılmasın vs diye dusundum onun lafina bak
Cevap sahibi+1 yılyani eksiğini mastla falan giderirmisin
Soran+1 yılYok bisey yapmıyorum anlars ayrılır diye
Soran+1 yılÜzülür diye *
Cevap sahibi+1 yılSenden ayrılır diye mi korkuyorsun
Soran+1 yılHem ayrılır hem üzülür diye korkakrken adamın s*kinde değiliz
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel düşünüyorsun umudun var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUzatmana gerek yok
Sende ona sinema oyuncularını düşünüyorum diye bilirdin
Hadi kıvanç tatlıtuğ sok
Hadi çağtay ulusoy yala
Bakalım seninki ozaman nediyecekti10 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz adam... o an mı söyledi bunu sana sen ne tepki verdin? Yenilir yutulur cinsten değil bu kesinlikle seni çok iyi anlıyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılBittikten sonra bana niye bakmıyorsun deyince söyledi sonra ben şok oldum 20 dakika sonra falan sordum ciddi mısın diye bazen falan diye geçiştirdi sabahla guncelleme de yazdığım oldu
+1 yılBi kadınla beraber iken başka kadını düşünmek bence o kadına hakarettir o an tüm benliğin ile o kadının olmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHer ilişkide bu aklına gelecek artık. Çift terapisine gidin eşin normal değil.
20 Yorumla
+1 yılYok canım neden bozulasın soruya bak gerçekten çok enteresan 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla resmen sekste sığır açmış 😂 tatlıya bağlamanıza sevindim...
10 Yorumla
+1 yılBöyle birşey çok olumsuz olmuş gerçekten. Kötü 🤷🏼♂️
10 Yorumla
+1 yılKocan malın tekiymiş öyle olsa bile bir kadın bukadar aşagılanırmı içine etmiş
10 YorumlaSen yinede fiziki durumuna dikkat et birazda kadınsı olup arada trip at her istediğinde verme.
10 Yorumla
+1 yılBu ikinizin oturup doğru düzgün bir şekilde konuşmanız gereken bir konu...
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyoruz ki abartma ne var bunda diyip kalkıp gidiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama. bunyuzden bosnailmaz ama. kirldigini belli et. o d. ahodukmus
09 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden bırakılmaz tabi de işte bosananlara bakınca da böyle bmsaygisiz hareketler ile başladığını goruyoruz
- +1 yıl
Büyütme okuzluk etmiş evet ama il hatada insan dan vazgeçilmez
- +1 yıl
Evlisiniz siz herşeyi konuşabilirsiniz.. açık açık kizdigininve kırıldığını şöyle.. anlmaazsa sende bir erkekden bahset o zaman kesin anlar
Soran+1 yılValla herkes misilleme yao demiş direkt yatakta söylemem belki ama laf arası başka erkekleri ovsem iyi olacak galiba
- +1 yıl
Evet ama kalkıp da komşu adamdan falan bahsetme sakin.. bir ünlüyü ovebilrisin.. veya bu tarzl erkekler çok hoş falan dersin.. kızarsa değer sende yapiyon ya de
Soran+1 yılAynen komşu falan olmaz zaten
- +1 yıl
Çok abartmayalım erkeğin zoruna. Gider çok pis kavga edersiniz valla.. kiskandirayyim derken... aman dikkat.. amannn yatak odanız güzel olsun gerisi kolay
Soran+1 yılDozunu ayarlarım umarım
- +1 yıl
Onun dozu nasıl ayarlanıyor acaba 🤔
Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. bence cevabı vermişsin
21 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak esin bu lafı senin hatan üstüne söylese nasıl hissederdin
öğkk
yerli türk
kadını daha çekici211 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi
Soran+1 yılBakalım onun da emek vermesi lazim
Soran+1 yılBir tarafınki tek kırılmamış oldu işte
+1 yılBende başkasını düşünecem de sende
17 Yorumla- +1 yıl
Artık uzatma... b. ku çıkar 😄
Soran+1 yılAynen başka bisey demem yeter bu
- +1 yıl
Evlilikte olur böyle şeyler kızım... idare edeceksin. O deliyse sen akıllı olacaksın. Bir de herkesin aklına göre hareket etme.
- +1 yıl
Senin evinin şartlarını kimse bilmez
- +1 yıl
Barıştıktan sonra iyi bir maç olmuştur herhalde 😄😉
Soran+1 yılYok bisey olmadı benim kavga sonrası yapmama kuralım var
- +1 yıl
Hmm... Genelde kavgadan sonra güzel olur 😊
Sende başka erkekleri düşündüğünü söyle
40 Yorumla
+1 yılKaslı erkekleri düşün sende
30 YorumlaAdamın seni kaybetme korkusu bile kalmamış
41 Yorumla
Soran+1 yılBend evini farkedip yıkıldim işte bu lafı söylersen gider belki de korkusu bile yok ya da zaten bana aşık ne halt yesem gitmez diyip saygısını kaybetmiş ikisi de berbat tabi
2 yıllık evlilikte bu odunluk da pes yani
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHak edene hak ettiği cümleyi kur rahatla
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Herhalde... bozul, ne biçim adammış o
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp etmiş saygıyı bitirir bu davranışlar.
10 Yorumla
+1 yılSekste sınır tanımamış resmen
10 Yorumla
+1 yılSende futbolcuları düşünüyorum de bakalim
27 Yorumla
Soran+1 yılBen yapsam şaka olarak yaptım dememe fırsat kalmaz daha beter edrr
- +1 yıl
Bişey yapamaz o yaparken iyi mi
Soran+1 yılÖyle işte adil değiller
- +1 yıl
Söyle ki ne hissettiğini anlasin
Soran+1 yılHerkes bunu yazmış neredeyse hi hafif versiyonunu denicem
- +1 yıl
Dene bide bişey diyecem yaş bana
- +1 yıl
Yazz
bozul tabiki bu ne
23 Yorumla
Soran+1 yılAyı iste
Soran+1 yılEvet dusundum dedim ne yapsam birini mi söylesem sonra o kişiye bilenir falan genel konuştum daha da gelmemiş
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılçok kırıcı olmuş...
24 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok atlatabilir miyim bilmiyorum
- +1 yıl
valla ne desem boş...
böyle erkekler var.. bi müvekkil adayım anlatmıştı... sevişirken kocası sürekli hısım akrabayı hayal ediyormuş. ayyy o daha fenaaa.. neticede kadın boşanmadı.
Soran+1 yılYani boşanma çok üç ama belki bu laf baslangicidir hani birikir birikir ve biter ya şimdiden böyle saygısını yitirmiş yakın abir mankenle gelir artık karşıma (hangi manken onu alacaksa artık)
- +1 yıl
fantexi yapiyor olamaz mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu soruda bir kezban gördüm sanki..
04 Yorumla
Soran+1 yılKarin sana ben brad pitti hayal ediyorum senle yaparken dese ne hissedersin böyle hissettiğim için niye kezban oluyorum
Soran+1 yılEtsin de niye söylüyor bu beni uzmekten başka neye yarar biz seks partnerj miyiz evliyiz
+1 yılSeni neden düşünmüyor acaba bir sorun var dmeekki
10 YorumlaBisan tabi ine sacmalik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. bozulmayacak insan yoktur, ayip etmis
10 Yorumla
+1 yılGit o mankenlerle seviş de..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana küfür etse daha iyi
10 YorumlaIğrenç.
10 Yorumla
+1 yılSende jordiyi düşünüyorum de yan yatır sjskksks
10 Yorumla
+1 yılbitane tokat patlat
10 YorumlaEvet yqaa
10 YorumlaÇok arıyor musunuz böyle aqq öküzlerini
21 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne öküz
+1 yılOna bi ders vermelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet dovdurtmem gerek anca için soğur
- +1 yıl
Hayır daha etkili bi yolu var dilersen detaylı konuşalım bu konuyu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayrılma sebebim…
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence takılma çünkü herkes hayal kurar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklınşeylerde ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bozulmamalısınz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yanlış birşey
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuda söylenirmi abi 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ya bu nasıl laf varsa bile öyle bisey söyleme bari bilmim sevgili olsak şimdi birakmistim
Cevap sahibi+1 yılAynen şok oldum ben 😀
Cevap sahibi+1 yılYapıyosanda söyleme
Cevap sahibi+1 yılAllahtan öyle bi insan değilim yaaa bu günde başkası adına utandım çok şükür 😂
Cevap sahibi+1 yılBir kaç bişey sormak istiyorum 😀
Soran+1 yılÖküz işte
Cevap sahibi+1 yılTabib atarmısın
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım