Cinsel Yaşam Kocam bana dokunmuyor, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 1 aydır evliyim kocam bana hiç dokunmadı kardeş gibiyiz Kocam bana dokunmuyor, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
TatlıFırtına Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Böyle olmaz. Erkek dediğin ağrı kesicidir. Çaresini erkek bulmalıdır. 2 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Öncesinden bekarken bir karıdan hastalık kaptiysa ondan olabilir. Onu sor ya da başka çözüm ara fb falan gibi 0 0 Yorumla
Bergafor35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Neden evlendinizki o halde Trol Olabilirmisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Psikolojim alt üst trol yapacak durumda degilim Yorumla Bergafor35 +1 yıl Eşinle yakınlaşmayayı denedinmi Dha öncesinde Sexs konusu aranızda hiç mi açılmadı Yorumla Soran +1 yıl Evlendikten sonra değişti önceden böyle değildi Yorumla Bergafor35 +1 yıl Konuşmayı denedinmi illaki bi sıkıntı vardır Yeni evlenmişin hiç dokunmamış Bişeyler olmuş olmalı Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ama gözü dışarda mı acaba Yorumla Bergafor35 +1 yıl Onu ben değil sen bilirsin Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. hala bakiremisin... belkide kocan gay dır...normal bir erkek dokunmadan duramaz... 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Hayret bir durum ya. Millet abazalıktan dağa taşa çıkıyor 0 0 Yorumla
HaYaTiAnLaM Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Vitrinde saklasin seni biblo gibi belkide kiyamiyordur☺️ 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ona söyle skemeyin malını sever diye bak ne oluyor 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Elinden tut kaynana götür bu defolu çıktı de. :D 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz daha dokunmazsa başkası dokunur haberi olsun. 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl ozaman baskasi var yani sacmalik ya ozaman neden evlendi bosa gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yine bir fake kız hesabıyla troll soru soran harun abi vakası daha 0 0 Yorumla
Gelecelerinyargici07 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Bak buna çok üzüldüm var mı aranızda bir sorun 0 0 Yorumla
marasligenc4601 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Neden dokunmuyor ya dokunulmaz mi küçük küçük dokunurdum ben olsam 0 0 Yorumla
ozgursh06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Elinin altındakini niye doyurmazki insan 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Eee sen nasıl duruyorsun 😬😬 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. anormal durum 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. Sorsana ona 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Böyle olmaz. Erkek dediğin ağrı kesicidir. Çaresini erkek bulmalıdır.
Öncesinden bekarken bir karıdan hastalık kaptiysa ondan olabilir. Onu sor ya da başka çözüm ara fb falan gibi
Neden evlendinizki o halde Trol Olabilirmisin
Psikolojim alt üst trol yapacak durumda degilim
Eşinle yakınlaşmayayı denedinmi Dha öncesinde Sexs konusu aranızda hiç mi açılmadı
Evlendikten sonra değişti önceden böyle değildi
Konuşmayı denedinmi illaki bi sıkıntı vardır Yeni evlenmişin hiç dokunmamış Bişeyler olmuş olmalı
Bilmem ama gözü dışarda mı acaba
Onu ben değil sen bilirsin
hala bakiremisin... belkide kocan gay dır...
normal bir erkek dokunmadan duramaz...
Hayret bir durum ya. Millet abazalıktan dağa taşa çıkıyor
Vitrinde saklasin seni biblo gibi belkide kiyamiyordur☺️
ona söyle skemeyin malını sever diye bak ne oluyor
Elinden tut kaynana götür bu defolu çıktı de. :D
Biraz daha dokunmazsa başkası dokunur haberi olsun.
ozaman baskasi var yani sacmalik ya ozaman neden evlendi bosa gitsin
yine bir fake kız hesabıyla troll soru soran harun abi vakası daha
Bak buna çok üzüldüm var mı aranızda bir sorun
Neden dokunmuyor ya dokunulmaz mi küçük küçük dokunurdum ben olsam
Kesinlikle normal değil
Sor böyle saçmalık olur
Elinin altındakini niye doyurmazki insan
Bak bakim önündeki duruyor mu
Korkuyor olabilir mi?
Eee sen nasıl duruyorsun 😬😬
Bence bu gerçek değil
Eşine neden böyle yapıyorsun diye sordun mu hiç