Sen dokun o zaman ondan bekleme bazı erkekler öyle ya böyle adamların aklına cinsellik hiç gelmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bazıları iş temposundan hayat mücadelesinden vs otaraf hücrelerini çalıştıramaz. en azından istediğin zaman işini görüyorsa iyidir. ben de çok sıkıntı yaşıyorum, eşime kalsa hiç yapmayalım der, sanki insan dılı bişey gibi bazen şaşırıyorum nasıl dayanıyor insanlar bir hafta falan diye ben hergün istiyorum şahsen
vücut üretiyor ve bi şekilde o enerjiyi atmak istiyor.. kişiden kişiye değişiyor galiba.. yani benim için önemli bir sonraki gün işimde gücümde daha başarılı aktif odaklı olabilmem için, geceden atmam gerek o zehri içimden
Bu durumu kocanla konuşmalisin ayrıca cinsel hayatınizin motonlugunu giderecek renkli hale getirmelisiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni sevmediği için yaklaşmak istemiyordur Senin yanına gelmiyorsa başkasıyla yatıyordur. Senin yanına geliyorsa yine'de başkasıyla yatıyordur Emin olmak için araştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Sen dokun o zaman ondan bekleme bazı erkekler öyle ya böyle adamların aklına cinsellik hiç gelmiyor
bazıları iş temposundan hayat mücadelesinden vs otaraf hücrelerini çalıştıramaz.
en azından istediğin zaman işini görüyorsa iyidir.
ben de çok sıkıntı yaşıyorum, eşime kalsa hiç yapmayalım der, sanki insan dılı bişey gibi
bazen şaşırıyorum nasıl dayanıyor insanlar bir hafta falan diye
ben hergün istiyorum şahsen
Her gün olmaz pompa
vücut üretiyor ve bi şekilde o enerjiyi atmak istiyor..
kişiden kişiye değişiyor galiba..
yani benim için önemli
bir sonraki gün işimde gücümde daha başarılı aktif odaklı olabilmem için, geceden atmam gerek o zehri içimden
Bi sorsana sebebini ona nedenmiş yermi değiştik de
Stresmiş
O stres bende de var dersin
Ben ben istiyorum
Tokadı patlat yat yere de tövbe tövbe bacım ona sor sen
KS deki gibi klasik nasihatler mi versem kokular mokular sur suslen puslen😂hepsi palavra. Libidosu düşük neyini anlamadın
Sen dokunduğunda sorunsuz ve zevkli bir ilişki yaşanıyorsa ortada bir problem görünmüyor demektir.
Evlilikte uzun süren ilişkilerde mental yorgunluk oluyor biraz sen farklı şeylere yönlendir bence eşini ki heyecan katsin
Bu durumu kocanla konuşmalisin ayrıca cinsel hayatınizin motonlugunu giderecek renkli hale getirmelisiniz
Seni sevmediği için yaklaşmak istemiyordur Senin yanına gelmiyorsa başkasıyla yatıyordur. Senin yanına geliyorsa yine'de başkasıyla yatıyordur Emin olmak için araştır
Nedenini konustun mu? Isteksizlik neden seni mi begenmiyor vucudunumu begenmiyor yads sorun ne
ya cinsel saglık sorunu var ya baskasıyla oluyor eşin kaç yaşında sen kaç kaç yıldır evlsiniz
Vay be bende mi böyle olurum acaba evlenince
Düşük libido, senden sıkılmış, başkası var vs. Bunu sen bilirsin en iyi.
Yuh ya siz gaylerle mi evlisiniz tipi icin deger mi
Gay ne alaka
Ne demek sana yanasmiyor karisi var ve yaklasmiyor normal mi?
Normal değil de gaylik ne alaka
Offf ya offf niye bu kadar safsiniz siz
Sende hep dokün. Demekki dokunarak calisiyor🤣🤣
Erkekler aynı ten aynı beden aynı ortam sıkılıyorlar
Libidioyla alakalı ya da kocan ihtiyacını başka şekilde gideriyor diyelim
Sizin ilişki monotonlasmis
hassas yerine dokun kan gitsin azsın
Sen yaklaş her zaman hoşuna gider
Hergün yapacaklarda var
Bu isteğinden ona da bahset
Monotonluk deniliyor buna..
10 gün uzun süre 2 günde 1 ideal denilebilir
Belki iş stresindendir yeni mi böyle oldu?
Demekki erkeklerin de başı ağrıyor bazen :)
isteksiz demek ki sen yürü onu bekleme
Fiziğin nasıl bitik mi
Kocanla konuş çöz olayı 👍
Neden
Ben de onu soruyorum işte...
Evliliğin nasıl gidiyor
Seksten başka sorun yok
Ee sorun var demekki sekste sorun varsa
Yaşlar kaç
Seninki normal olan
Yanasan sevgili bul
Süre çok uzun ya