CFNM fantezisi dedikleri erkeklerin kadınların içerisinde küçük düşürülmesi ve aşağılanması durumudur.
Buna fantezi olarak değilde normal açıdan bakarsak bence hiç hoş bir durum değil Aynı şekil erkeklerde de geçerli. Ben hiç hoş karşılamıyorum açıkçası Fanteziden çok amaç dışı bir şeye yönleniyor...
Sanki yatağa bağlamanın biraz benzeri gibi, bu sefer erkek çıplak kadın erkeği inceleyecek, elinde kırbaç, veya tüylü bir şey ile haz alınan yerlere dokunacak, veya bir fantezi vardır yapılmak istenen iki çift evde çırılçıplak gezecek denk geldiği yerde, ama bu sefer erkek çıplak kadın onu izleyip duracak inik mi kalkık mı nasıl oluyormuş 🙂
Daha önce yaşamış olabilirim ama bir fanfazi olduğunu duymamıştım.. Bana giyinik erkek, çıplak kadin daha cazip geliyor.. Clothed male Naked female (CMNF) diyorum ben ((:
Selam. Imm garip bir fantezi ancak kadının giyinik hali seksi bir tarz ise olur. Mesela gecelik veya mini yahut dekolteli şeylerse. Ancak ben kadının çıplak halini tercih ederdim. Erkeğin çıplak hali ne kadar tahrik edici olabilir ki. Ancak kadının çıplaklığı fazlasıyla tahrik edici bir unsurdur. Bu yüzden ben kadın soyunuk erkek giyinik olsun derim :)
Aşağılanmaktan zevk alan bireyler için fantezi gibi duruyor. Bana göre tamamen aşağılamak amaçlı bir olay, kadın açısından ne gibi hazzı olabilir ki? 😂🙂
Bana bunu fantazim olacak kadar seksi bulmuyorum. Erkeğin çıplaklığı yerine kadının çıplaklığı olsaydı kabul.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok yakında Türkiye'de.Çoraplarını çıkarmaktan aciz erkeklerin seksolog havalarındaki tavırlarına istinaden bir fantezi ne diyelim kolay gelsin uygulayacak olanlara.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben tam tersi isterim sevgilim giyinik olcak ben çıplak olcam gösterişi severim