Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

neden böyle fantezileri seven iki kişi karşılaşmaz tanışmaz veya sohbet etmez ki? tam tersi insanlara denk gelir hemde bir de. burcun nedir. bu tarz dışında başka fantezilere bakışın nedir merak ettim gizli. bağlamalı sallanmalı veya kapıya asmalı fanteziler de hoşuna gider mi?
Umarım tam tersi birileri denk gelmez🥲 burcum kova. Bağlamalı severim tabikiğğğ ama sallanmalı canım acır gibi aman fantezi uğruna kangren olmayalım hahahanhsh kapıya asmalı da ilk defa duydum
yok can acıtan cinsten değil dediklerim. kapıya asmalı da çok farklı ve seveceğin bir tarz bende bir kızdan öğrendim işin garibi. yaş kaç? umarım gelmez ama böyle fantezileri seven kişilere aseksüeller geliyor etrafımdan hep görüyorum arkadaşlar da müzdarip ne bilim ya farklı durumlar. gerçekten sallamalı şeyler de var da şimdi link atsam kesin silinir görüşüm. bağlamalı da değişik versiyonları var sen ne tarz seversin başka.
22 yaşındayım. Genel olarak bağlamalı, kelepçeli, saç çekmeli, hafif tokat bile atılabilir hansnsjdhs fantezi dünyam rengarenk ama böyle can acıtacak bir şekilde değil dediklerim anlatabildim umarım
tatlı sertlikten hoşlanıyorsun anladım tokat kalçaya göğüse ve yüze de mi yüze hafif ama yani yanakları sıkıp böyle gözlerinin içine bakıldığı gibi bir şey mi? böyle tatlı fantezileri olan birinin hiç tecrübesi yok sanırım reel olarak genelde öyle oluyor da merak ettim bak
Cevap
11Cevap
Çok güzel fantezi bir kadın tarafından bağlanmak en çok istediğim şey
Bazen değişiklik olabilir
Ben çok haz alıyorum hatta hiç açmasın istiyorum
Sen hoşlanıyorsan yapalım
Benim ellerim kelepçe gibi zaten 😎
hoşlanırım finalde cüzdanı kaptırmayız ama demi
Bağlamak güzel fantezi. Hakimiyet kurmak zevkli
seks ve kelepçe vay be
Sevdiğim aktivitelerdir
Yok seebestlik daha iyi