Son dönemlerin en ünlü erotik kitaplarından olan ve filmi uyarlanan Grinin elli tonu sayesinde bdsm fantazileri daha da çekici gelmeye başladı. BDSM efendi - itaatkar ve hakimiyet - teslimiyet olarak gelişen iki tarafında rızasının olduğu bir fantazi türüdür. Kırbaç, kelepçe ve merhameti tamamen ortadan kaldıran ekipmanlar, mandallar, tasma, ağız topu, el ve ayak bağlama gibi şiddet temalı fantazi dünyası hakkında ne düşünüyorsunuz?Benim onaylamadığım ve tasvip etmediğim bir fantazidir.#whisky 🥃
Her insan ayrı bir dünyadır ;) bir insan sadece bedenden ibaret değil ki sadece bedenini doyurup tatmin edebilesin 👍 Bedenen, ruhen, işitsel, görsel ve dokunmatik olarak her yönden doyurmak doymak tatmin etmek ve tatmin olmak gerek ;) kimisi sert ister kimisi soft kimisi soft başlayıp sert bitsin ister. Önemli olan aynı isteklerin kesişim noktasında olup tadını çıkarmaktır. Ayrıca her zaman her zaman aynı şey bir süre sonra mekaniğe bağlanmış etkisi oluşturur. Arada değişiklik farklılık iyi olur. Şehvet, tutku ve hazzı artırıcı şeyler olmazsa olmaz.
Ateş
Ateşe tapmadan ve yoldan çıkmadan adam gibi yapmak lazım ;)
Cinsellikte zevk alınması gerekir. Zevkin yanında sertlik , çok rahatsız etmeyen acı vermek renk katar.. BDSM bana göre zevk almaktan öte sahibenin bilinç altında köleyi edinmesi, dominant ve sert ruhunu işkence ile tatmin etmesi olarak düşünüyorum. Cinsellikte acı olmaz bir nevi BDSM terbiye etmek kişiyi , köleyi. Bazı insanlar köle olmayı , köle ruhlu olarak hizmet etmeyi severler. Acı, kan, şiddet ancak bu duyguyu yaşamayı seven ister. Özel bir tarz sahibe kadar köle de bu durumdan zevk almalı. Fantaziler olur bu farklı bir tarz. BDSM hem bir cinsel tercih hem de yaşam tarzıdır. BDSM’de rıza olmazsa olmazdır. Tabii köle ve efendi bu konuda oldukça deneyimli ve çeşitlilikten hoşlanıyor ise o başka. BDSM sadece şiddet ve kırbaç demek değildir. Bağlama, hükmetme ve itaat etme, acı çektirmekten veya acı çekmekten keyif alma gibi kavramların hepsi BDSM içindedir. Mesela partnerinizin ellerini bağlamanız bir BDSM eylemidir. BDSM içinde çeşitli türler barındırır, hangisinin uygulanıp uygulanmayacağı iki tarafın rızasıyla belirlenir. Tabii bazen de sevip sevmediğimiz şeyleri anlamak için denemek gerekir. Bu durumda denemeler yapılabilir ama tedbirli olmak önemlidir. Belki tercih edilen fiziksel şiddet yerine duygusal şiddet olan laf ile aşağılanmadır. Yani tercihler her zaman değişebilir. En önemlisi ciddi ve kararlı olmaktır. Yatak odasında her şeye gülen ciddiyetten uzak bir çiftseniz BDSM alanında işiniz zor demektir. BDSM nasıl yapılır konumuzda ilk çözülmesi gereken madde budur. Tabii bir de kostüm ve cinsel oyuncak meselesi var. Söz konusu efendi köle ilişkisi olunca kostüm ve cinsel oyuncaklar çok tercih edilir. Çünkü ilişkiye farklı bir hava katar. Elbette en çok tercih edilen kostümler arasında cosplay, naylon, deri ve lateks yer alır. Fakat bu bir çeşit fetiştir,
merak ediyorum aslında denemek istermiyim sorusuna evet denemek isterim kesinlikle ama bdsm tek taraflı olmuyor yani kadın erkeğe neler yapabilir sorusu sadece korkutuyor beni o kadar, kadınlar bu işte acıdan zevk alabilir ama erkekler acıdan zevk alacağını zannetmiyorum gibi :D
sadist bir bdsm tutkunu olarak.. doğru kişilerle harika bir hazdır.. ancak karıştırılan olay bdsm seks ya da cinselik içerir ama amaç ya da odak noktası seks değildir.. bu yüzden bende böyleyim diyip seks iin kullanan sahteler de çok..
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
55
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Psikolojik bir durumdur. Nasıl bazısına aşırı saçma geliyorsa başkasınada sıradan rutin bir iş gibi gelebilir. Benim gözümde kişiler arası samimiyet derecesini ifade. Ancak çok riskli durumlara mahal veriliyor. Dünya burası. Hatalı ekipmanlar, yanlış kullanım."Yıllardır yapıyorum, birşey olmadı." kafası zaten birşey olunca bitiyor :D. Doğal afetler de gelirken önceden haber vermiyor ya da kazalar. Ondan dolayı sınır belirlemek güzeldir. İnsan doğası gereği aç bir varlıktır. Hep bir ötesi diyebilir. Bu yüzden önce öteyi belirleyip orayla mesafeyi korumak çok güzel olur.
Grinin elli tonu sadece yüzeysel yansıtıyor bdsm 'yi, her ne kadar bdsm ruhuna sahip. olsak da genelimizde hardseks durumu bu ,, çeşitli benzer fantaziler vs vb... Çünkü bdsm cinsellik değil-dir tamamen ayrı bi durumdur ,,, Bdsm 'yi barındıran olayların içerisinde ciddi anlamda kişilere zarar verecek vb igrenclikler barınır... çoğu kişi, çeşitli fantazileri bdsm ile karıştırır, ama dedigim gibi bdsm cinsellik değil-dir..
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet seriyi izleyince başka bir bakış açısı edindim... gayet doğal geldi dozunda olunca.. erkek farkındaysak kendisi gibi birini arıyor ilk filmden yani başkalarına zorla zarar verecek seviyede değil... kontrol etmeği biliyor... öyle alıştığı için öyle seviyor.. aslında bdsm bu filmdeki gibi kontrollüyse güzeldir.. hayata karşı acılar yaşamış ve bu acılar sayesinde dayanıklılık sağlamış bireylerin tercihi.. doğal karşılıyorum iki kişi arasında kalmasından yanayım..
BDSM mi? 🙄 Onayladığım bir fantezi türü değildir. BDSM diyerek bazıları öyle işkenceler yapıyorlar ki, iş çığırından çıkabiliyor. Oysa karşılıklı haz, şiddet olmadan da sağlanabilir. İçerisinde şiddet olan her şeye karşıyım.
Grinin 50 tonu filmi Türkiye'de yayımlanmasa böyle bir şeyin literatürümüzde olacağını sanmıyorum. Türk toplumu izledikleri şeylerden çok etkileniyorlar. Saçma buluyorum.
Her türlü filmler de görülen her şeyi uygulamamak lazım. O bdsm videolarından önce evde denemeyin çıkması lazım. Malum bizim milletin elinin ayağı yok ölçüyü biraz fazla kaçırdın sıkıntılı durumlara sebep olabilir Sakatlamalara sebep olur
BDSM fantazisinin sadece B si yani bağlama kısmı hoşuma gidiyor. Gerisi vahşice geliyor açıkçası. BDSM fantazisi için güven ve rıza olmalı ancak konu zarar vermek olunca hoş gelmiyor pek. Bağlama veya bağlanma ve itaat kısmı hoş.
Korkunç olduğunu ve özentilik olduğunu düşünüyorum, öğrenilmiş şeyleri oldum olası sevmem. Sevişmenin sevmekten geldiğini düşünüyorum ve sevgi içinde şiddet barındırmaz. Biriyle sevişiyorsam onunla dans etmeliyim bu bir savaş değil.
Sevgiyi ve arzuyu şefkatle gösterme taraftarıyım, bazen sertleşmeler olabilir ancak bdsm psikolojik bir durum olduğu kanaatindeyim. En nihayetinde mazoşizm ve sadizm barındırıyor içinde.
Bu bir fantezi değildir, seks anlayışıdır. BDSM romantik erotizm kokan filmlerle alakasızdır. Sadist, mazoşist kişiikler vardır ve ciddi manada sapkınlık içerir
Ahaha türkiyede bdsm olayı kadının ayaklarını yalatması, işkence gösterip adama hayvan muamelesi yapması kadar. Onu bile işkence amacına nasıl çevirdiler helal olsun. Ülke olarak psikopatız 😂
Bdsm candır ama boynuna tasma takacak ayağına kapatacak kadar da sapkın olmamak lazım kadına zevk alacak şekilde davranmak iki tarafa da gerçek zevk yaşatır
Çok güzel bir fantazi ama her zaman da istemez insan yerine göre uygulanmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne yazık ki Türkiyede BDSM sert sevişme şeklinde algılanıyor. Bu ciddi anlamda çok sinir bozucu. BDSM’e gayet sıcak bakan biriyim, zaten şu anda belli bir topluluğun da içinde bulunmaktayım.