Öncelikle önyargılarınızı bir atın, bir şey sorucam. Benim çok büyük bir hamam fantazim var. Bir kızla hamamda ilişkiye girmek hep rüyalarımı süslemiştir ama bu pek mümkün değil. Bu fantazim için bir çıkar yol olmadığı için hamamda hemcinsimden biriyle ilişkiye girmeyi bile düşündüm ama midem kaldırmadığı için bir şey yapmadım. Hamama gittiğimizde (akrabalarla arkadaşlarla falan) çevrede yaşlı yaşlı adamların beni dikizlediğini (aletime baktıklarını falan) çok fazla kez yakaladım. Sevgilimle ilişkiye girerken hep onu göbek taşına tayırmış ya da sahunada yaparken hayal ederek orgazm oluyorum.
Egede kadın erkek girilen hamamlar var bir kere gittim kız arkadaşımla ama bu iş için hiç ortam olmaması için tasarlamışlar hiç bölmeli alanlar falan yoktu bir tek soyunma odasında birlikteydik, orada ilişkiye girdik bari böyle olsun diye.
Şimdi bu fantazimden nasıl kurtulabilirim yol gösterebilecek var mı?
Egede kadın erkek girilen hamamlar var bir kere gittim kız arkadaşımla ama bu iş için hiç ortam olmaması için tasarlamışlar hiç bölmeli alanlar falan yoktu bir tek soyunma odasında birlikteydik, orada ilişkiye girdik bari böyle olsun diye.
Şimdi bu fantazimden nasıl kurtulabilirim yol gösterebilecek var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer