Sizce sapkınlık mı yoksa herkesin var mıdır bir tane de olsa fantezisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tanım; Ben genel de gördüğüm ve ilgi çeken soruları cevaplar iken genelde buna yani soru içindeki kelimelerin doğru ve herkes tarafından kabul görmüş açıklaması.
Fatezi ile sapıklık hakkın da:
Fantezi, genellikle bir kişinin düşüncelerinde veya hayal gücünde şekillenen ve gerçek dünyadan bağımsız olarak deneyimlenen bir senaryo ya da hayaldir. Fanteziler, bireylerin kişisel arzularını, hayallerini veya duygusal ihtiyaçlarını yansıtabilir.
Cinsel Fantezi
Cinsel fanteziler, bir kişinin cinsel tatmin arayışında hayal ettiği senaryolar veya durumları ifade eder. Bu fanteziler genellikle bir kişinin cinsel çekiciliğini artırmak, heyecan yaşamak veya cinsel deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla oluşturulur. Cinsel fanteziler, genellikle zararsızdır ve birçok insanın cinsel yaşamının doğal bir parçasıdır.Sapıklık ve Cinsel Sapıklık
Sapıklık, genellikle toplumsal normlara veya bireysel ahlaki değerlere uymayan, anormal veya kabul edilemez davranışlar olarak algılanır. Cinsel sapıklık ise, toplumun genel normlarına ve ahlaki standartlarına göre anormal veya hoş karşılanmayan cinsel davranışları veya tercihleri ifade eder.Cinsel Sapıklığın Sebepleri
Toplumsal ve Kültürel Normlar: Sapıklık olarak değerlendirilen davranışlar genellikle toplumun normlarına veya kültürel standartlarına aykırı olabilir. Bu normlar değişkenlik gösterebilir, bu yüzden bir toplumda sapıklık olarak görülen bir şey, başka bir toplumda kabul edilebilir olabilir.
Kişisel Deneyimler ve Psikolojik Faktörler: Bireylerin cinsel davranışları, genellikle geçmiş deneyimlerinden, psikolojik durumlarından veya travmatik yaşantılardan etkilenebilir.
Gelişimsel ve Biyolojik Faktörler: Genetik veya biyolojik etmenler de bazı cinsel davranışları etkileyebilir, ancak bunların etkisi karmaşıktır ve bireyden bireye değişebilir.
Toplumun Cinsel Eğitim ve Bilgi Düzeyi: Toplumun cinsel eğitim düzeyi, cinsel sapıklık algısını etkileyebilir. Eğitim eksikliği veya yanlış bilgi, sapıklık olarak algılanabilecek davranışların anlaşılmasını zorlaştırabilir.
Fantezi ile Sapıklık Arasındaki Fark
Fantezi genellikle hayal gücüyle sınırlıdır ve kişinin özel dünyasında kalır. Sapıklık ise toplumsal normlar ve ahlaki değerlerle ilişkilidir ve genellikle dışsal davranışları ifade eder. Bu nedenle, cinsel fanteziler kişisel ve özel bir alan olarak görülürken, sapıklık toplumsal ve kültürel bir değerlendirmeye tabi tutulur.Fantezi ve sapıklık arasındaki fark, kişisel ve toplumsal algılara bağlıdır. Önemli olan, bu kavramları anlamak ve insanlara saygılı bir şekilde yaklaşmaktır.
Fantezilerimizi gerçek uzak olmayacak fantastik boyutlar da kurgulamadığımız sürece mutlu olmamızı sağlaya bilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fanteziler, cinsel yaşamı renklendirmek için vardır.. Yemeğin sosu, baharatı gibidir. Bence herkesin kendi cinsel yaşamında fantezileri olmalı..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben sevmem sapıklıktır
00 Yorumla
1 yılHerrrkesin vardır. Yani klasik yemeği bile lezzetlendirmek için baharat koyuyorsun yağ koyuyorsun. İşte bana göre fanteziler de cinselliğin yağı baharatı 😄
72 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel dedin askomm
- 1 yıl
🤭.
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır sapıklık değil bence ve cinsel ilişkiye renk katan, heyecanı arttıran bir şey
130 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin birçok fantazisi vardır bazılarınki Çok küçük bazılarınki çok sıradan Önemli olan bunu yaşayacağın Partner ve partnerler herkesin beraber zevk alması ve mutlu olması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBazısı için sapkınlık bazısı için fantezi Kişinin iç dünyası ve cinsel doyuma ulaşması ile ilgili aslında. Reşit insanlar için bir sorun yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aşk hayatını renklendirici farklı rollerde ilişki için fantezi yapıp renli bir cinsel yaşam iki taraf içinde keyifli olur kanisindayim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılVar canısı fantezi olmadan ilişkimi yürür monotonluktan hiç hoşlanmam canlı ve yenilikli cinsellik her daim iyidir
00 Yorumla
1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin vardır yapmak denemek istediği birşeyler
00 Yorumla
1 yılFantezi niye sapıklık olsun. Oral seks, masaj artı seks, fetiş. Jop, kırbaç, kelepce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim fantezim tuvalet hariç arkası dönük tezgah komidin önünde duran birde saçları toplu boyun kabak gibi ortada ise dayanamam arkadan sarılıp boynuna ufak öpücükler ile tahrik etmeyi severim
00 YorumlaSapkinlik degil gayet dogal bisey.. ve harika oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. geçici heves uygulandıktan sonra boş geliyor insana
00 Yorumla
1 yılvardır tabiki monotonluktan uzaklaşır seks hayatına renk katar bence şahane
00 YorumlaHerkesin illaki vardır fantezileri, hatta bazılarının uç noktadadır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi tane mi oooo ooo kaç tane istersen mutfak banyo sabah uyandırma 😉 mutfağı tavsiye ederim 😘
00 YorumlaOlmazsa olmazdır bence yemek gibi düşün tuzu baharatı oldu mu lezzeti oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılSapıklık değil tabi ne yaptığına bağlı. en masum görünende bile var.
00 Yorumla
1 yılherkesin vardır
kimisi dile getirir
kimisi gizler hepsi bu00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılHerkeste olağan şeydir fanteziler olmazsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevlilikten beklentiniz nedir? ev işlerinde yardım eder mısınız? kitap okur musunuz? içki, kumar? eglence anlayışı vs
00 Yorumla
1 yılfanteziye göre değişir 2 kadın istiyorum ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle seylerin ulu orta sorulması konuşulmasını sevmiyorum fantazim falan yok düzüm.
00 Yorumla
1 yılyoo karşılıklı rıza varsa normal bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal diye düşünüyorum
00 YorumlaSeverim tat katar. Ya sen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHemen hemen her fantezi severim açığım
00 Yorumla Bence sapkınlık değil olması gereken bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. elbette herkesin var bi fantezisi
00 Yorumla
1 yılTadında ve dozunda olacak
00 YorumlaBence gayet güzel ilişkiye renk katar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılCinsleligi aeven kiside olmazs garip olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bazıları sapkınlığa gşriyor
00 Yorumla
1 yılÇok düşünmeye gerek yok. Olmazsa olmaz.
00 Yorumla
1 yılYaşamadığım fantazim yok diyebilirim
00 Yorumla
1 yılHerkesin kendisine göre fantezisi vardır illaki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle evlilikte olması gereken.
00 Yorumla
1 yılHerkesin vardır ya normal birsey
00 Yorumla
1 yılAşıriya kacmada olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Aşırısı sapkınlık tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vardır herkesin bir fantezisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVardırr
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılFantezi iyidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Herkesin vardır illa ki düşüncesindeyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. fantezi iyidir
40 YorumlaDozu olmalı bence ilerisi tehlikeli:)
00 Yorumladeğil heyecan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkeste var.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. herkesin vardır
00 Yorumla
1 yılBazıları sapkınlık
00 YorumlaBana sapıklık gibi geliyor
00 Yorumla
1 yılbenim çok var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYönetici fantezim var
00 Yorumla
1 yılbazıları sapıklık
00 YorumlaOlmazsa olmaz