Fantezi sevmem kötü bir şey mi siz sevmez misiniz?
kostümlü fanteziler, uzun sevişmeler, Nutella sürerek yaşama, kelepçeli, gözü kapatmalı, hard seks vb.
siz ne seversiniz
Fantezi sevmem kötü bir şey mi siz sevmez misiniz?
kostümlü fanteziler, uzun sevişmeler, Nutella sürerek yaşama, kelepçeli, gözü kapatmalı, hard seks vb.
siz ne seversiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herrr şeye okeyim ama nutella gibi nimetleri işe karıştırmam 👎🏻
Yaşının 36 olması seni sapık gibi gösteriyor. 18-22 arası yap kurtul sonra da normalinden zevk al işte
Neden sapık gibi yaşla ne alaka anlamadım
Bence yaşın uygun değil.
Neye uygun değil
Baba olacak yaştasın ama göte bişey sokup ağız bağlıyosun. Kızımın babasının böyle şeyler yaptığını düşünemem bile
Göte bişey soktuğumu nereden çıkardın ağza bişey nereden çıktı soruyu okudun mu cidden
Kelepçeyle göz bağlama var evet. Ne bileyim pakete dahildir orada bırakmazsın diye düşündüm
Paket mi kaldı ki bunları ben karşımdaki kadına yapmayı tercih ediyorum ayrıca o yaşlarda da senin algıladığın seks türü hoş olmaz seksin yaşla ilgisi yoktur
Vardır. Dürtüler ihtiyaçlar değişir. Kızım sürekli babası ile sarmaş dolaş, kelepçeci dildocu vs olsa iğrenç olur. Elim ayağım uyuştu düşününce
Senin aklında bunlar varsa bişi diyemem senin tercihin ama senin iyi bir sekse ihtiyacın var net burada bu soruyu bu kadar başka yere çekecek kadar azgınsan
Kötü konuşmak için söylemiyorum. Tam olarak düşündüğümü söylüyorum. Aile babalığı ile tokmakçılık farklı şeyler. Aile babası ile kurulan gönül bağını asla diğeri ile kıyaslamam. Zevk almam demiyorum ama kavramları kirletmeye değmez
Bende onu diyorum aile babası zaten öyle bişey yapmaz bence zaten çocuk varkende ortamda fantezi yapman doğru olmayabilir zaten ama seks önemli zevk vermek ve almak önemli
Sen hiç yaptın mı
İkiniz de haklısınız ama şu da var cinsellikten çok zevk akınsa ya da alınacağı bilinse çocuk 1-2 tık da olsa arka plana itilebiliyor. Soruyu soran genel olarak sormuş biraz da, evlilğin ilerleyen zamanlarında çocuklar büyüyünce de yapılanilir bazı fanteziler. Yapılmasa bile konuşulabilir de, zaten sanalsı fanteziler var, normal ilişkide bir çok fanteziyi hayal edip yapıuorsun çoğu çift yapıyor onu.
Çok doğal ve normal seks zaten böyle bir şey sadece oldu bittiye getirmemek lazım ben hard seviyorum köle sahip fantazisi
bu tarz ilişkiler yaşadım