Seneler öncesinden tanışıyoruz biz flört dönemimizdede hep zaafım vardı ve çekim vardı aramızda ama aşırı. Yüzeysel şeylerde yaşamıştık. Adamın vucuduna aşıktım resmen o kadar isteklıydım ki. Zaman geçti ilşkimiz ilerledi yavas yavas düşmeye basladı bu Şu an evlıyız ama artık eksilerdeyiz diyebilirim artık dokunsa bile anlatamadıgım tarif edemedigim seyler hissedıyorum bana iğrenc gelıyor dokunması öpmesi. Ya ne yapsa batıyor. Hatta bazen ısteklı oluyorum ama bianda sevısmeye baslarken istegim kaçıyor. Eskıden regl oldugumda falan baya sinirlenırdım sırf sevısemıyoruz dıye Şu an kurtulusum oluyor resmen. Nasıl kurtulacagım bu durumdan onu gerçekten sevıyorum. Zaten anlayamadığım bu onu gerçekten çok sevıyorum. Onun ıcın arada düşünüyorum onun eskilerinden beni tanıyanlar var ve gerçekten sorunlular. Acaba büyü vs mi yapıldı bize dalga geçmeyin lütfen bir de benzer bsy yasayan varsa aydınlatırsa sevınirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir defa büyü falan gibi şeylere inanma kardeşim 2000 şerde yaşıyoruz benimde eşim ile durum aynı senin gibi bu sorun zamana bağlı bıkma sorunu eskiden biz köpek gibi sevişirdik şimdi nerde o günler sanırım seninki sevişmeyide bilmiyor ve sıradan tek düze gir çık biraz fantezi falan yokmu hiç onda? Ben geçen hediye ortası delik külotlu çorap aldım 2 hafta idare etti bizi sonra yine aynı sen nasılsın yani fantezi kafası var mı sende? Adam bir başka yaklaşabilir farklı şeyler yapsan belki ama şimdi iğren diyorsun sende senin kine bağlı bir tiksinme gibi bir durum olmuş aldat diyemem sonradan vicdan falan yaparsın bir de psikolojin bozulabilir buda kötü tabi bu durum düzelmez benim umudum yok açıkçası benimkinden kiloda aldı bu aralar
110 Yorumla
Soran+1 yılBen denedim cok sey iççamasırları uzerimde durmuyor ki brseyler deneyelm onları direk soyuyor hıc bir anlamı kalmıyor anlayacagını cok denedım ben emek verdım ama hep aynı sonuc ınsan bıkıyor bellı zaman sonrada
Soran+1 yılArtık yapmıyorm tabıkı kıyafet kostum o bu smdıde yap dıyor ama neyıne yqom ya yaptgım zaman okdr para veruyorum onlara usrumde dursun diye 10 sn üzermde gör al fırlqt dıye değil dmı anlatrken sinrlendm valla Şu an
Cevap sahibi+1 yılNe yarsan yap düzelmiyor bu durum bıkma olmuş bir defa seviyormusun onu? buda önemli biraz sevgin yoksa birmiş demektir çünkü hiç yapmak istemiyorsun dimi ben hiç yapmak istemiyorum açıkçası odunlaştı anlayacağın yatak olayı her türlü ilişkinin en dibini bulduk artık sen bakiremi evlendin? Benim eşim bakire evlenmedi benden önce herşeyi yaşamış en dibine kadar bir ilkimiz olmadı anlatacağın bunun da bende zamanla soğuma yaptığını düşünüyorum oda aynısını düşünüyor bence bende çok iyi filimlerdeki gibi yapan bir adam değilim kendisi aşırı dürüst olup zamanında özeline kadar anlatmış bir insan bana aklımda bir soru işareti kalmadın diye ben sonradan soğudum biraz eskiler ile kıyaslama yaptın kendimi acaba dedim onlarmı benim falan dedim soğudum kısacası oda öyle sanırım kısaca odun gibi bir cinsel yaşamım var dostum sen ilk seninki ilemi oldun? Eğer ilkin o değilse sonradan soğuma oluyor bazen eskilerin aklını zorluyor
Soran+1 yılSevıyorum evet benım eşim bakır değildi benim ilk ilişkim onunla oldu evet. Oda yaşamıs tabıkı ben onunla yaşadım bunu onunda beraber oldugı kadınlar baya ıyı ben toy geldim gibi bişey ama herşeyi denedım ona sankı oldugu kadınlarla öyle alısmıskı işi duygusallıga fazla dokemıyor denıyor ama yok hssedıyorum yanı sureklı benı mutlu etmek ıstedgnden bahsedıyor falan ama işe yaramıyor artık cinsellıkten cok sogudum. Belkı basında gösterdgım cabaya karsılık alsaydım yaptıklarım bosa gitmeseydı Şu an mutlu bı cinsellıgımız olurdu. Ve diline cok dokuyor seksi ben sevmıyorm bel altı şakalar falan ve sevıselımmı falan soruları libidomu dusuruyor karsımdakı sankı sapıkmış gibi gelıyor bana oda oyle gelmeye basladı sankı o bana dokununca tacize ugruyomusum gibi hssedıyorum
Cevap sahibi+1 yılYoklarmış sizin ilişki benim ki gibi bilmem belkide sen vasat geliyorsun ona çok yaşadıysa herşeyi başkaları ile benim tam tersi benim ki yaşamış herşeyi o yüzden şimdi pek bir şey yapmıyor eski yaşantısı daha hareketli benden bunu bazen şaka yollu bile olsa kendi söyledi bu hiç hoş olmuyor biz erkekler tarafından biliyorsun ben neler duydum eskiden daha çıkarken fillanca baya iyiydi bile demişti baya zoruma gitmişti kavga bile etmiştik benimle niye berabersin o zaman diye kısaca seninkinde benimkinde bıkmış ve bize onlar itici geliyor ben sonradan soğudum bu bir gerçek ama benim soğuman mom nedenini onun eski hareketli olan yaşantısına bağlıyorum herşeyi yaşamış be benle ne yapacak artık ne anal kalmış ne normal nede başka şekil ben şöyle yapalım derdim ben öyle yaptım sevmiyorum bile dedi bana bir gün benle yapmıyor istediğim gibi düşünsene ne beter bir durum dimi açıkça söylemese bile ben eskiden bu pozisyonda defalarca yaptım şimdi senle yapmam diyor eskiden anal bol yaptığını açıma kendisi söylemişti şimdi oraya dokundurtmaz beni anlıyormusun neden soğudum eskiden biraz fazla dürüst oldu bana bu dürüstlük fazla iyi değil keşke anlatmasaydı oda etkileneceğimi kestiremedim sanırım seviyorum onu ama cinsel soğukluk hat safhada ona karşı gir çıkaran ibaret oldu bu durum anlayacağın görev adamı oldum gibi bir şey yapmasam aşağısı ağrıyor mecburum beni eskileri bitirdi seni sonradan sana karşı ilgisi azalması bitirdi sanırım çok yaşadı ise sen basit geliyorsun belkide ona bakire olmasaydın ve geçmişin olsaydı kıçından ayrılmazdı seni paso takip eder her zaman yapardı ve iyi sevişirrsi şimdi sen onun ilkisin nede olsa sağlama almış kendini bir nevi sendendir şüphelenmiyor sanırım aldatırsın diye bir yol tutturmuş gidiyor odun gibi
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu hiç olmadımı sizde bende çok az oldu bir türlü düzeltemedim 1 ay yapmadım düzelmedi hani özlerim misali ama düzelmedi bu arada pazartesi yazabilirim aklına bir konu takılırsa yaz sonradan cevaplarım sürem doldu seninkinde bir garip durum ilkin ama sonradan soğuma olmuş başka adam adamlar görseydin belki şimdi kocan sıradan gelebilirdi ama ilk diyorsun senin soğumamın bence tek nedeni eşin ve sana yaklaşımı ama kendindede ara bu sorunun nedenini yeterlimisin güzelmisin sen çirkinmi bu da önemli bak adamı çeken bir alımın var mı atıyorum kalça göğüs gibi bunlar yoksa boy pos falan adam istemez seni giyimin nasıl atıyorum hergün eşortman kafasında bir kadından adam seni ne yapsın etek çorap kadınsı giyinir misin süslümüsün buda önemli makyaj fan yaparmısın açıkmı kapalımısın? Bunlar hep kocanın yaklaşımını etkiliyor benimki hergün esortman kafasında bakmaz kendine etek falan ayda yılda bir
Cevap sahibi+1 yılKapalı derken yanlış anlama bu kötü değil bazı kapalı bayanlar erkelerin ilgisini çekmez okadar bakarsan kendine kapalı bayan bile açıktan iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBu arada eşin sevişme adına mal gibi yaklaşıyorsa hadi yatağa falan sen o an sıfır çekersin her şey kafanda biter hiç zevk falan almazsın uyarım ve süpriz sevişme yoksa o işi geç daha çok yazarsın iğreniyorum diye
Soran+1 yılOnda yokkı ısteksızlık her an ısteklı bende var bitiyorum sana dıyor zaten direk saldırı modunda ben daha sehvetlı şeyler beklıyorum zamana yaymak ıstıyorum cumburlop dıye dalmaktansa
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sende yok ona istek düzelir mi = düzelmez
En İyi Cevaplar
Büyü falan gec bunlari. Uzun süre düzenli iliskiler uzadikca cinsel istek azalmasi normal. Yani ilk tanistign andaki seks ile 6 ay sonraki seks ayni zevki vermez.
Sizuin aranizdaki sorun esinle olan seks takmissin, sende zevk degil baski haline dönüsmüs, böyle stres altinda tabiki istek olmaz. Bu baski neden olusuyor, onu analiz etmeniz lazim, örnegin yeterli derecede seni uyariyormu, orgazm olman icin esin yeterlimi.
Yani aclikta yoklukta isen, kebapcinin önünden gecerken bir kzuyu tek basima yerim dersin ama ac degil, yoklukta degilsen bir porsiyon dahi baezn cok gelebilir, sekste böyle.00 Yorumla
+1 yılMerhaba, büyü en son düşünmen gereken şey. Aranızda cinsel çekim kalmamış, galiba rutin şeyler denediniz hep, fantazilerden ve yeni denemelerden uzak durdunuz. Sana hep klasik yaklaştığı için, çoğu seks sırasında sen tatmin olamadın, buda sende birikti. Seks iki kişiliktir, tek tarafın istemesiyle başlaması ya da tek tarafın tatminiyle bitmesi diğer tarafı sogutur cinsel temastan. Hiç konustunuz mu esinizle?
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk zaten anlıyor sogudugumu rutin seyler denemedık ben bıcok sey denedım o bana hep klasık geldi vaktiniz varsa diğer görüşlerde belırttım vaktiniz varsa tabi. İşte ama karsımdakı hep standart yaklasınca. Simdi denesede olmuyor yanı farklı davransa bile olmuyor bıde o kadar ima ettim falan anlamadı en son mecbur konustum konusmak ıstemezdm konusunca cunku söyledigim gibi olsada ınsanın hevesi falan kaçıyor kalmıyor. Birikti dediginiz gibi terapi vs işe yarar mı bilmıyorum onu sevıyorum bitsin ıstemıyorum. Açıkcası benim icin farketmez yapmasakta olur ama ben ısteksız oldukca o da etkılenıyor falan istemıyorum böyle olsun o caba gösterırken Şu an ben cekinik kalıyorum cunku patladım artık yeter dersiniz öyle o kıvamdayım istemıyorum ama istemek ıstıyorum. Normale donmek ıstıyorum.
- +1 yıl
Fantazilere kapalı biri yani, çamaşır vs para etmemis sanki
Soran+1 yılYok yap dıyor ama direk çıkarıyor 10 sn zor duruyor uzerımde e neden giyiyorum o zaman sonrada butun güzel ne varsa berbat oluyor moralımda bozuluyo zaten bıdahada istemıyorum
- +1 yıl
Seni bu hale getiren onun davranışları bu kesin. Senin isteklerine önem vermemiş ve halada vermiyor. En son ne zaman orgazma ulaştın onunla
benzer bir duruma ucundan gelip geçmiştim. çok fazla mı tartışma gerginlik geçirdiniz bu güne kadar. ya da kısıtlamalar filan. eşinden soğumuşsun ama muhtemelen başka erkekleri hayal edince istemsiz mastürbasyon yapacak hata kendini becertmeyi isteyecek kadar da istekli birisin ama eşine gelince soğuma geliyor ne kadar istekli olsan da. yanılıyorsam söyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteklı bir insanım zaten cok tartısma geçirdik evet ama öyle böyle değil baya üst sevıyelerde saygı bitti bende zaten o kadar istemıyorum ki aglayasım gelıyor onun ıcın hazırlanırken kendımı cok kötü değersiz hıssedıyorum
Soran+1 yılYanı böyle hayatınıza renk katın gibi şeyler istemıyorum acıkcası çünkü denıyoruz zaten nedeni ne olablr bi erkeginde benı anlayablecegini sanmıyorım tam anlamıyla.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
+1 yılbüyü diye bir şey yok. uzmana görünün. psikolojik bir probleminiz vardır.
19 Yorumla- +1 yıl
iki kişi görüşüme katılmamış
bunlar kuran okumuyor galiba. allahın büyüye inanmayın yok dediği şeye inanmak ne kadar akıllıca. ve allaha iftira değil midir.
açın biraz kuran okuyun büyüye inananlar - +1 yıl
- +1 yıl
bakara suresinde harut ve marutu melek diye yorumluyorlar yalan. melek değil meliktir. yani yönetici demektir melik. orada melek demiyor.
alın ayetlerin doğru açıklaması
https://www.youtube.com/watch?v=U1dk3PDqKMg - +1 yıl
aynı ölçüde nazar konusunun da aslını öğrenin. nazar da yoktur. yani bizim toplumun anladığı şekilde değildir
https://www.youtube.com/watch?v=V24GEh6vphE - +1 yıl
büyü ile bakaraa 102 -103 ayetlerin yanlış anlaşılması
https://www.youtube.com/watch?v=Tdof-ELJJj8 - +1 yıl
bu da iranlı bir profesörümüz
https://www.youtube.com/watch?v=cgMFDSAjcQg&t=151s
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimle aynı sorunlarımız var. istememeye başladı evliliğin ilk yılından sonra. çözemiyoruz. hormon testleri vs her şey normal. bana olan güveni de yok. beni aldatırsın ben yetemiyorum tarzında geçiyor ilişkimiz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle seyler düsünmuyorum açıkcası güvenıyorum o da bana guvenıyor gündelık ilşkimizde cok kavgamız oluyor ama cok sevıyorum oda sevıyor çok fazla hissettiriyor ama işte cidden sorun bende
Cevap sahibi+1 yılkendi başınayken arzu oluşuyor mu gün içinde?
Eşine karşı bu kadar soğumana sebep olan bir şey var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen cok açık cinsellık konusuyor rahatsız oluyorm bel altı sakalar falan. Sevişelim mi diye soruyor hep bıde cok ozenırdım ben hazırlanırdım ederdm farklı seyler denemek ıcın ama o direk mevzuya gömulurdu yanı giydigim ıc camasırlarnın hıc bır anlamı yokmus gibi direk soyunur soyardı kendı soyunuyor sız dusunun böyle bsy var mı defalwrca uyardım ama smdı beklesede samımı gelmıyor artk söyledim dıye yapr gbi gelıyor
Soran+1 yılArtık hislerim değişti ya cinsellıkte geri gelecegini hiç sanmıyorum ya çok ilerledi cunku bu kötü hislerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen okuduğun duyduğun sen istemeden seni etkileyen dış etkenlerin altına girmişin bence tek sorun bu ve bunu kime sorsan büyü işleriyle uğraşan sana büyü var diyerek para koparacak
017 Yorumla
Soran+1 yılYok gitmedim gitmeyı dusunmuyorum ama neden olablr o zaman anlamıyorumda cidden o eskıleri fena bıraz ya da beddua mı aldık nedir anlamıyorum cok iyi giden sey nasıl bu kadar tepetaklak geleblr o hala ilk günkü gibi isteklı her gün bile sevıseblir ben ıstesem
Cevap sahibi+1 yılsaçma sapan diziler falan var ya olmayan aile tabloları sen gibi çok aileyi bozdu sen ne alaka diyeceksin ama bizi biz istemeden farkına varmadan etkileyen dış etkenler eşini sevmeyi sen başaracaksın
Soran+1 yılAldatma vs gibi dıyorsan öyle seyler aramıyorum kı ama esimle olmak ıstıyorum ben düzene girmek ıstıyorum kendımı zorluyorum ama gram istegim yok ya hatta nefret edıyorum
Soran+1 yılSevşmekten artık
Cevap sahibi+1 yılaldatma aklımdan hiç geçmeyen bişi ve tekrarlıyorum eşini sana hiç kimse sevdiremez sen sevmeyi başarmalısın
Cevap sahibi+1 yılistediğin gibi mi davranmıyor yoksa sen mi nefret ediyorsun
Soran+1 yılBen esimi sevıyorum çok sevıyorum yazıda belırttım sorun cinsellıkte isteksizim sonradan gelişti bu dahada ilerledi simdi hic istemıyorum artık agzıyla kusta tutsa olmuyor öperken bile şevkle öpemıyorum isteyerek öpemıyorum sadece yolcu ederken falan klasıklesen öpücükler durduk yere adamı tutup öpemıyorum öptügümdede bana seksi cagrıstırıyor sankı bianda soğuyorum öpmek ıstemıyorum uzun uzun normalde ınsanlar sarılır öpüsür ılla sevısmesıde gerekmez ama ben hıc ıstemıyorum
Cevap sahibi+1 yılçocuğunuz var mı ve çocuktan sonra mı olan bişi bu ne zamandır böyle
Soran+1 yılCocugumuz yok
Cevap sahibi+1 yılya onu itici yapan bişi var ya her seferinde olmasını isteyipte olmayan bişiler var ya da seni ondan soğutan zihinaltında birisi gibi
Soran+1 yılBazen cok açık cinsellık konusuyor rahatsız oluyorm bel altı sakalar falan. Sevişelim mi diye soruyor hep bıde cok ozenırdım ben hazırlanırdım ederdm farklı seyler denemek ıcın ama o direk mevzuya gömulurdu yanı giydigim ıc camasırlarnın hıc bır anlamı yokmus gibi direk soyunur soyardı kendı soyunuyor sız dusunun böyle bsy var mı defalwrca uyardım ama smdı beklesede samımı gelmıyor artk söyledim dıye yapr gbi gelıyor
Cevap sahibi+1 yılbelki de bu konular çok özel konulardır
Cevap sahibi+1 yıldemekki büyü falan değil her gün işte bu sefer olacak dediğin ama olmayan şeylermiş o sevgili dokunuşu sözcükler sana özel hissettiren yaklaşımlar asıl büyü bu sanırım
Soran+1 yılDüzelmez ki bu naısl düzelecek hep öyle yaklastıgı ıcın artık farklı bırsey beklemıyorum adamdan bu sogukluk geçer mı
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri söylemek yerine aşılamak daha etkili olurdu sevişmede sana istediğini verdiğini düşünüyormusun diyeceğim ama yok gibi değil mi
Soran+1 yılVermıyor işte vermek ıstıyor gibi davransasa aklımda hep okuz kişiligi kalmış düsüncelerimi değiştremıyorum aşılamaya calısa calısa ilerledi ztn sonra artık söylemeye basladım bana böyle yaklasma diye ama film cekıyormusuz gibi samimiyetsız bır ortam olustu seks yaprken dusunun sıze hep öyle yaklsıhor sonra siz konustumuz diye farklı yaklasıyor ama bianda 360 derece dahada kötü hssettım halıyle. Birde insan olana bıkere söylersnız 1 kere yapıyor 2. De yine basa donuyoruz zaten adam kendı soyunuyor ve soyun gel askm dıyor odada beklıyorım ya bu iğrenc ya
Cevap sahibi+1 yılsenden pek farkı olmayan biriyim konu aslında özel bi konu ve özlden devam etmek istermisin
Olabilir ya da sekste seni sogutacak bir şey yapmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılBüyü olabilir ama sogumana sebep olan davranislar da var olabilir bilinmiyor..
00 Yorumla
+1 yılÖnce bi uzmana görünün. Yine düzelmezse büyü var mı yok mu baktırırsınız.
00 Yorumlatut bırakma we değer wer
07 Yorumla
Soran+1 yılOkusaydınız bi ssdece baslıgı okuyup saçma sapan görüş belirtmeyın
Evet buyu var papaz buyusu ben bozabilirim 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel doygunluk olabilir belki de bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEti cin büyüsümü diyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin aklin başkasinda
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek inandırıcı gelmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayım? İnanma
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu sorunu mu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıldır evlisin
08 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıldır bırlıkteyz aynı evdeyız yanı evlilik yenı sayılır ama zaten evlı hayatı yasıyorduk
Soran+1 yılSevgide asla ama asla sorun yok sevmıyor muyum acaba diye süphem bile yok çok sevıyorum ama neden böyle anlamıyorum
- +1 yıl
Özelde konuşsak olur mu sizce sakıncası yok sa
Soran+1 yılBuradan yazablr msnz lütfen istersenız gizlenın ben gizlıyım zaten sorun yok burdan yazmanızda
- +1 yıl
Ya herşeyi burada yazmak iştemiyorum
- +1 yıl
Kusura bakmayın lütfen
Soran+1 yılTeşekkürler sorun değil
- +1 yıl
burada bazı şeyleri yazdınız zaman kaldırılıyor farklı şekilde anlaşıyoruz 🙏
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimi çok seviyorum ama ona karşı çok isteksizim, üzerimizde büyü mü var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler