Hocam öyle bir şey yok...
sevdiğin kişi sana yakınlaşsa kendini tutamaman gerekiyor birbirinize yaklaşmanız lazım...
ama eğer bir kez yaklaşmışsanız ve o yakınlaşmadan sonra isteksizleştiyseniz ten uyuşmazlığı var demektir...
ten uyuşmazlığı basitçe seks esnasında zevk almamak olarak açıklanabilir...
e tabiki böyle bir ilişki çok uzun süremez aksini iddia etmek pek mantıklı değil yani tabi bazı ilişkileri sürdürdüğünü söyleyen kişiler var...
e tabiki seks olan ilişki illa ki sürer diye bir mantıkta yoktur...
yani konuya dönecek olur isem...
eğer daha önceden seks yapmadıysanız ve isteksiz hissetmiyorsan onun kokusu veya davranışları seni etkiliyor olabilir 🤔
Eğer daha önceden onun ile yaptıysan ten uyuşmazlığı var demektir ve çok büyük bir sorundur hiç uğraşmaya değmez diyebilirim hatta...
ten uyuşmazlılığının çözümü yoktur ve seks olmayacak demektir seks olmayan ilişki uzun sürmeyecek demektir...
Yani sen ayrılmak için acele etmesende eninde sonunda ayrılacaksınız diye düşünüyorum...
ve aynı zamanda eğer kokusundan davranışlarından veya her hangi bir şeyi seni isteksizleştiriyorsa söylemeyi ihmal etme çünkü çözüm bulmak için burdayız...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik isteği bir masada yemek yerken gözünün başka tabakta olmasıdır onumdekine bakmazsın bu kocan içinde geçerli esas olan huzurdur ikiniz içimde birlikte erotik film izmelyi deneyin bence ya da başka bir çözüm sonuç olaral insanalri oldukları gibi kabul etmek gerekir kocan değil bir baslasi olsa yine aynı olacak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen isteksizsen, ama onun rahatlamasına karşı koymuyorsan ve bundanda memnunsan ve oda sana karşılık vermediğin için gerilmiyorsa sorun yok. Ama sen ona vermiyorsan, oda istekliyse ve bunu karşılamıyorsa büyük sıkıntı. Eğer son yazdığım şekilde benim başıma gelse direk bırakırdım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey yapmazsan bu böyle gider. Tek eşine mi böylesin genel anlamda mi isteğin yok.. Tek eşine ise mutlaka altında yatan bir sebebi olmali erken boşalma olabilir on sevişmeyi kısa tutuyor aceleci davranıp oldu bittiye getiriyor olabilir seni keşfetmesi lazim ne senin isteğini tetikliyor. Mastürbasyon yapmayı dene zevk alabiliyor musun öyle genel olarak mı istek yok eşin ile aranda cinsel çekim mi yok onu anlaman lazim. Genel ise jinekolaga gitmelisin hormon testleri ile varsa bir problem çıkar ortaya yoksa psikologa gidebilirsin... eşimi seviyorum bana buda yeter diye erteleme zira cinsellik evliliğin bel kemiği çaresine bakmalısın sonra neden aldatıldim oysaki güzel bakımlı bir kadındım diye düşünmek zorunda kalabilirsin
50 Yorumla
+1 yılEşin yokken soft p*rno ya da erotik izle. Bakalım kendine dokuna bilecek misin. Çok çekingen bir kadınsın ve onunla yüzeysel olarak sadece arkadaş olmuşsun. Tam ilişkiye gelicekken konu geri çekiyor ve korkuyorsun. İlişkiden önce duş al. Sonra sana masaj yapsın fakat genital bölgede bile yapıcak. Yani elleri ile senin sinirlerini yumuşatıcak. Sende erkeğini tanı gerekirse ona dokun. Her yerine. sen kendin ilişkiyi başlatmaya çalış yani yavaş ve sabrederek içine almaya çalış. Yavaş yavaş gerekirse sabaha kadar dene.
20 YorumlaCinsellik herşey demek değil zaten tabi burada sorununun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama iki sorun varsayarak konusucak olursam şimdi erkeğin performansı zayıfsa ya da organı yeterli değilse ya da erekte olamiyorsa bu sorun tedavi gerektirir hem psikolojik hemde ameliyat gerektirebilir bunu eşinle konuşup ona göre hareket edebilirsin Egerki yok eşimde hiçbir sıkıntı, sıkıntı bende diyorsan belkide sizin haz bölgelerinizde haz alamama ya da istek azlığı olabilir bu durum kadınlarda daha çok mevcuttur erkekler 60 70 yaşlarında bile tahrik olabiliyorken daha kolay tahrik edilebiliyorken kadınlarda bu durum böyle değildir yani erkekler cinsel ihtiyaca daha meyilliyken kadınlarin geneli için bu böyle değildir ve belli yaşlardan sonra bu istek kadınlarda epeyce azalır Eğer Sıkıntı Sizdeyse Ekstra İlaç Desteği Alabilirsiniz İsteğinizi arttıracak İlaçlar vs ya da psikolojik olarak destekte alabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılBence yol yakin don adami uzme kendinide uzme beliki senin aradigin bu adamda yok adami haketmiyorsun dogruyu konusmak gerekirse... daha ileri daha buyuk sorun yaparsin evde kalacagin diye mi evlendin adamla? cinselik senin icin cok onemliyse adami uzme daha fazla ayril gitsin..
16 Yorumla
Soran+1 yılEşimi çok seviyorum çocukluk aşkım o elimde olan bir şey değil çok uzun bir ilişkimiz oldu şimdi evlendik ama beraber olamıyoruz bunun çözümü hiç mi yok direk ayrıl diyorsun benim korkum bu zaten eşimi kaybetmek
- +1 yıl
Esini seversen bunu neden sorun yapasin ki? cinselik dedigin sey de zaten max 15 20dk falan... yani altini buldun da diamant istiyorsun.. her bir insanin kotu ve iyi yanlari var eger bir insani seversen o kotu yanini gormezden gelirsin...
Soran+1 yılBenim eşim zaten gözüme kötü gelmiyor sadece evlendikten sonra çok kavga ettik çok kustuk hep gerginlik oldu ondan olsbilir mi ama eşime karşı sevgisiz değilim çok da değerli ama olmuyor yapamıyorum
- +1 yıl
Bende sana bosuna yazmadim ayril diye dimi? yani beyin farkli istekleri var ve kalbinin istekleri farklidir eger olmuyorsa zorlamanin anlami yok zorla hayat surulmez.
Soran+1 yılDüzelmez mi bu durum
- +1 yıl
Orasini bilemem... ama zorla hayat surdurme ona da yazik olur sana da yazik olur...
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsteksiz olmanın bi sebebi var mı peki şöyle açıklayım..
Eşin bakım yapmıyo olabilir
Seks esnasında yetmiyo olabilir
Tecrübesi yoktur ve bilmez bazı şeyleri
Seni tam doyuramamıştır
Veyada o esnada istemediğin bişey yapmış olabilir zevk vermemiş olabilir bunlardan biri bile seni isteksiz yapar normalde sevdiğimizi daha çok arzularız20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Sorunun kaynağının ne olduğu çok önemlidir efendim.. Mesela kadınlar kadınlar ilk gecede yaşasıklarını asla unutmazlar.. Bu gecede kötü bi anınız olduysa şayet problem burdan kaynaklı olabilir.. Bazen de erkeğin vücudu çekici gelmeyebilir eşine.. Yani altında yatan sebepleri araştırmanız lazım efendim.. Benim tavsiyem eğer bunları burda açıklamaktan korkuyorsanız ASIM UYSAL'IN Evlilik ve cinsel hayat kitabını almanızı tavsiye ederim efendim.. Bütün sorularınıza cevabı o kitapta bulursunuz..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl-Etkilenmeme nedenleri
-Aranızda ki zıtlıklar
-Beğenilerde ki uyuşmazlıklar
-Olsa o zaman bir şeyler olurdu dediğin şeylerden bu ilişkiye katabileceğin nelerin olabileceği
Ve bunun beraberinde biraz daha zaman... Birbirinize zaman tanıyın... Zorlama olmadan, akışına göre...
Sonuna kadar çözümcü olun, her şey olacağına varır.
cut.10 Yorumla
+1 yılBence öncelikle sekste ne istediğine ne aradığını karar ver. İsteklerini anlayınca eşinle paylaş bunu. Ten uyumunu yakalamanız lazım yoksa mutlu olamazsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz birlikte olamıyoruz bende sıkıntı var kasılma oluyor
+1 yılEşini çok seviyorsan nasıl isteksizsin ona karşı anlamadım ona aşık mısın yoksa sadece kocan olduğu için mi seviyorsun
421 Yorumla- +1 yıl
Öyle saçma şey olur mu insan seviyorsa herşeyiyle sevmeli
Soran+1 yılSevgide sıkıntı yok canım eşime karşı mantık evliliği vs değil tamamen duygu fakat bı şeyler engel ben de çözemiyorum
- +1 yıl
Yani aşık mısın? Çünkü aşık olmak ile birini sevmek çok farklı
Soran+1 yılAşık da oldum ama çok uzun zaman geçti yani çocuk yaştan beri beraberiz hep evlenicez hayalleri vs kuruyorduk e haliyle bu durumu da beklemedik ama asla yorumlardaki gibi kendimi test etmek için başkasının hayalini vs aramıza sokmadim sokmam da o derece eşime karşı kiyimsiz ama sebebini anlamadım aslında çok yakışıklı ne bilim çoğu kişinin takıntısı olup asker polis vs benim yok ama mesleği vs asker ama nedense eşim gözümde hep bı çocuk
- +1 yıl
Neden eşine karşı isteksiz hissediyorsun onu düşündün mü
Soran+1 yılDüşünüyorum aslında biraz beni kendi halime bırakssydi daha farklı olabilirdi sürekli denemek ve bunun olması zorunlu psikolojisi yerleşti kafama çünkü hergun bu olmsk zorunda diye yakınlaşıyorum ama nissnliykrn ona karşı istekliydim evlenince karı koca hayatı yassyamadik
- +1 yıl
Garipmiş gerçekten ben sevdiğim insanla birlikte olmak için nelet vermezdim
- +1 yıl
@esmerpns nicknamein çok kötü
- +1 yıl
İsmin yanlış anlaşıyor
- +1 yıl
alında bakarsan sorularında pek masum sayılmaz
- +1 yıl
Aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorum u geç sevdiğin insan sana yanaşmasa sen yanaşırsın en başta bunu vurgulanan hani bunu illerde göz önünde bulundurun der gibi. Ben sevgi aşk vs sanmıyorum ve kadınlık yönünden eksiklik var hiç anlam veremedigim saçma birşey neyi hissetmiyorsun sap gibi bakıyor musun bilmiyorum ki ama bu devirde fazla katlanmaz o adam bu işe he bende katlanmazdim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno falan ya da ne bilim cinsel içerikli filim falan izleseniz? Sonradan birlikte olsanız? En azından siz izleyin yani eşinizle izlemek istemiosanız. ya da ne bilim eşiniz size masaj yapiomu msla? ya da ön sevişmeyi daha uzun tutun. Normalde kadınlarda özel bölgeye dokunulması yeter o kadın direk ıslanır?
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir yorum ama daha doğru seçenek birlikte daha fazla vakit geçirip dışarda eve gelince olması
+1 yılGider veya gitmez zor bi durum esininde anlayışlı olması lazım ve seks hayatınızı biraz farklılık katın
13 Yorumla
Soran+1 yılEşim anlayışlı aslında sürekli deniyoruz ama olmuyor bir türlü yine de kirmiyor bı defa evliligimi anlamadım dedi ama haklı da
- +1 yıl
Lafmi sokuyon bana
Soran+1 yılHayır ne alaka
Şimdiden derdine düşmüşsen epey zor bir evlilik süreci olacak gibi. Eşinin libidosu mu düşük seninle ilgili bir problem mi var
17 Yorumla
Soran+1 yılEşim her daim istekli ondan bir sorun yok
Soran+1 yılSanırım
Soran+1 yılNe yapmak lazım birkaç hafta ailemin yanına gitsem ise yarar mı
+1 yılKöşelerde bir yerde seni ondan soğutan bir neden olmalı yoksa isteksiz olma gibi durum olmaz ya da erkek işini görüp yatarsa kadın isteksiz olur
18 Yorumla
Soran+1 yılEşim her dediğimi yapıyor yani ne bilim bı sorun yok çok ilgili ama beraber olamıyoruz
- +1 yıl
Her dediğini yapması önemli değil ki bende eşimin her dediğini yapıyorum ama ilişki sırasında istekli
Soran+1 yılNe bilim sebep ne çözemedim eşimi kaybetmekten korkuyorum da 😭
- +1 yıl
Çözümü kendinde aramalısın. Ya bide illa ki birşey vardır burada yazamadığın ilişki sırasında olan birşey sen ondan isteksiz oluyorsundur. (örn veriyorum mesela o sert yapmak ister sen naif buda bir isteksizliktir)
Soran+1 yılNasıl diyim. esim çok hızlı davranmak istiyor sanırım utanıyorum da burda ama ön sevişme çok kısa ya da bende mi sorun şu an üzülme diyor ama bu eşimi benden sogutacak ilerde
- +1 yıl
Tamam da bunu eşine söyle ön sevişmeyi uzun tutalım da ya da sen kendin ipleri eline al
Soran+1 yılBu sorunu halleder mi ki ben etkilendigimi pek anlamıyorum galiba sorunu bile cozemedim
- +1 yıl
Birşeyler denemek zorundasın yoksa evlilik biter. Çünkü seks yapı taşlarından
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belki yeri değil ama eşinden önce hiç ilişki yaşadın mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılGözümden çok kaçan yorumlar var kusura bakmayın hayır daha önce yaşamisligim olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden isteksiz olduğun komşusunu araştırmak bunun ne zaman başladığını öğrenmek lazım çözülemeyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama tabii önce sorunu doğru Saptamak lazım sorun doğru saplı yamadan çözüm bulmak mümkün değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbi süre cinsel iliskinize ara vermekte fayda var tabi eşin bunu anlayişla karşılarsa mast falan yapma ne kadar dayanabiliceksn bakalim
14 Yorumla
Soran+1 yılValla uzun zamandır sürekli yapmayı denedik ne denediysek olmadı ama dediğini yapicam
Cevap sahibi+1 yılcanım her yolu denediniz ama yine olmuyorsa cinsel terapi tavsiye ederim çünkü ònemli bi konu eşinide seviyosun bu sorunun evliliğinizi zedelemesine izin verme mutluluklar ❤
- +1 yıl
Bence yanlış düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılsanmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks yapmadan evlenirseniz sonu boyle tatsiz tuzsuz oluyo sonrada bosanma bu iliskide sen cinsel obje oluyosun o zevk aliyo sadece
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle hissettirmiyor bana kendimi kirmiyor da ama neden bu şekilde bilmiyorum
- +1 yıl
Bence yine yanlış düşünce küçük müdahaleler le daha iyi bir ilişki olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak kardeşim. Seven bir kadın yani sevdiğini zannetmeyip gerçekten seviyorsa kocası onun gözünde dünyanın en çekici en yakışıklı ve özel hayatta da en kusursuz erkektir. Sen eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsan kavgalarınızi, kocanın tavır ve davranışlarıni, sana karşı tutumunu genel olarak gözden geçir belki bunlardan dolayı senin soğumana ya da erkek olarak zevk alamamana sebep olmuş olabilir. Ve birde buna çok yoğunlaşma kafanı odaklama buna ve değişiklik yap
00 Yorumla
+1 yılAklında, kalbinde unutamadığın, zihnine yer edenmis bir erkek var bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zamandır evlisiniz ve isteksizliğinizin elle tutulur sebepleri varmıdır yani sizi uzaklaştıran veya tiksinmenize yol açan veya şöyle olsaydı etkilenebilirdim diyebilecekleriniz
31 Yorumla- +1 yıl
Hatice cinsel terapist gibsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Üzgünüm ama gitmez. Cinsellik çok önemlidir. Bazı ilişkileri sadece cinsellik kurtarıyor dahi diyebiliriz.
10 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı durumdayım canım seviyorum ama seks konusu çok sıkıntı zamanla geçer mi bilmiyorum:/ ama eşin doktoru kabul ederse siz gidin
22 Yorumla- +1 yıl
Ne çok cinsel problemli çift var ya... hiç mi guzrl yaşayan yok arkadaş?
Soran+1 yılSiz çözüm bulamadınız mi tatlım aynı devam mı ediyor yani doktora gitmek mecbur sanırım artık
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArzu heycan sehver hepsi bir birini ateşler ilk önce heycanı yakalamalısın bunu fantazilerle yatak odanı renklendir sıf yaprak odasıd degil dışarda heycan verici azdırımak kacamak aynı yemek istemedigin yemegi süslemek gibi ayrı bir tada dönüştürür
00 Yorumla
+1 yılBunu evlenmeden kısmen de olsa denemeniz gerekirdi birbirinizi anlayın
18 Yorumla- +1 yıl
Ne 😅kısmen de olsa denemek mi. Herkes sizin gibi haysiyetsiz mi
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 ne alakası var. Çiftler evlenmeden bir kaç ay aynı evde yaşamalı. Evliliğin temel anlamlarından olan birlikte yasayabilmeyi başarabiliyor mu anlamak önemlidir yoksa böyle saçma salak sorular olur
- +1 yıl
Siz iyi değilsiniz galiba beyefendi neyse iyi geceler
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 sana ne lan sana ne?
- +1 yıl
Görüşünüzdeki beyin yoksunu yaratık üslubu, konuşmalarınıza da yansımış anlaşılan. Hatta evlenmeden önce çocukta yapsınlar "denemek amaçlı"
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 s lan slk çükübik
- +1 yıl
Yazık
- +1 yıl
@herşeygüzelolacak95 sana yazık
Niye isteksizsin eşin ön sevişme yapıp seni uyarmıyormu
10 YorumlaDoktora gitmekte fayda var terapi ve ilaç tedavisi ile zımba olursun
10 YorumlaBaşka fantazilerden destek al. O zaman sekse istekli olursun eşin de fark etmez.
10 Yorumla
+1 yılBi terapist ya da pskolok yardımı alırsan güzel olur bence
10 Yorumla
+1 yılKadınların bir çoğunda var bu. Cinsel terapiste başvur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılNeden boyle hıssettın ne sebep oldu bu şekılde istememene
10 Yorumla Fantaziler. Aşkı yeniden keşfetmek. Rol değişimi. Küçük cinsel oyunlar.
10 Yorumla
+1 yılBurdaki boşan diyenleri dinleme
Evlilik terapisti ya da cinsel terapiste gidin10 Yorumlaİlişki terapistine git bence kendi kendine gitmez diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli aynı pozisyonda mı ilişkiye giriyorsunuz farklı pozisyonlar deneyin sebebini bizden daha bilirsiniz eşinizle paylaşın bu durumu bence
10 Yorumla
+1 yılNeden etkilenmiuorsunz mesela fiziği mi kötü
42 Yorumla
Soran+1 yılEşimin fiziği önemli değil ki benim için aslında yakışıklı da aşırı seviyorum da ama anlam veremedim
- +1 yıl
Cinsellik fizikle dış görünüşle değil ruhla olan bir durum
+1 yılZamanla değişir merak etme
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye heyecan katmalisin. Yeni şeyler denemek lazim
10 Yorumla
+1 yılSen renk katmaya calis seni yarım bıraktığı için sogmussun hep
10 YorumlaPenisini mi beğenmiyorsun? Penisi ince, küçük ve çirkin mi?
00 Yorumla
+1 yılBizim kadınlar hep aynıdır , hep söylerim türk kadını seks yapmayı zevk yapmayı yaşamayı bilmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. böyle gitmemesi lazım birşeyler yapman yanaşman lazım
10 YorumlaKendinde mi bir eksiklik olduğunu düşünüyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimde çünkü hissetmiyorum sanırım ya da hissimi anlamıyorum biraz da korkudan
+1 yılsen mi etkilenmiyorsun eşin mi seni etkileyemiyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimde şüphe duymuyorum o her daim istekli ama ben korkuyorum kasılma oluyor
Soran+1 yılLütfen özel acmiyorum sadece çözüm aradım dilerseniz bu şekilde yorum atabilirsiniz
- +1 yıl
ben bu durumu 7 sene yaşadım hala yaşıyorum yaşadıklarımı buradan yazamam kusura bakma
Soran+1 yılÇözüm yok yani öyle mi
- +1 yıl
ben çözemedim
+1 yılNeden etkilenmiyosun ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyirum
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel anlamda genel olarak mı isteksizsin yoksa sadece eşine karşı mı istek uyanmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsan sevdiğine karşı isteksiz olur mu ya ben aşık olduğum kişiyle evlensem hergün üstünde olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılinş zamanla istekli olursun yoksa bir ömür boyu böyle gitmez zevk alacagın kişileri aramaya başlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni yatakta istemeyen eşi ne yapayım
120 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum değil ya eşimi seviyorum sarılıp uyurum mis gibi gelir kokusu da ama iş farklı yere gelince istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYapma bunu işte, topu topu 15 dk süren bir olay, ters teptiginiz de erkek için inanılmaz bir derece o kişi belli etmesede soğuma oluyor. Her dk seks yapın demiyorum ama yatak odası ilişkide çok önemlidir. O erkek dışarıya gider. Ayrıca neden sevmiyorsun kadınlar seks biraz soğuk gibi
Soran+1 yılEşim kırıcı biri değil aslında ama hiç konuşmaz bu konuda konuşmaya kalksam sorun konuşuyoruz diye konuyu kapat kendini bana bırak diyor yani demez bir şey ama derse de içine öküz oturtur zaten altında ezilirsin o lafjn o yüzden paylassam da bazı şeyleri beni anlamicsk zaten paylaşmama da izin vermiyor sorun konuşmak istemiyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılCinsel istediğin hiç olmuyor mu ona karşı, mesela sana yaklaşınca tahrik olmuyormusun?
Soran+1 yılEğer birleşmeye direk odaklı olmazsa oluyor ondan sonra sonuca varılmıyor hala karı koca ilişki yaşayamadık
Cevap sahibi+1 yılSen ön sevişme öpüşme ve romantiklik istiyorsun, direk gel beni yatağa at kafasında değilsin anladığım kadarıyla. Bir süreç olsun sonu oraya bir şekilde bağlansa olur diyorsun, anlayabildigim kadarıyla
Soran+1 yılÖyle olunca da baglanamiyor ne yazikki
Cevap sahibi+1 yılO zaman bilmiyorum sorunu nasıl çözülür, ben erkek gözü ile bakıyorum 24 yaşındayım ve cinsellik olmazsa sıkıntıların daha artacağını düşünüyorum, yatak odasının daha çok karı kocayı bir birine baglayacagini düşünüyorum. İlerki zamanlarda sıkıntı olucak gibi :/
Soran+1 yılBana da öyle gelmeye başladı yapacsk bir şey yok artık akışına bıraktım
Cevap sahibi+1 yılKaç aydır evlisiniz
Soran+1 yılBir sene olcak
Cevap sahibi+1 yılVe hiç birleşme olmadı değil mi
Soran+1 yılMalesef 🙁
Cevap sahibi+1 yılO an kendinizi çok kasıyormusunuz, korkuyormusunuz
Soran+1 yılAynen öyle kasmiyorum desem de anlıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBunu yapacağınız zaman bir de şöyle deneyin bol alkol alın, özellikle sen, bu rahatlaman için iyi olur.
Yok sorun yine çözülmez ise sizde vajinismusa hastalığı olduğunu düşünüyorum, terabiler ile iyileşebilen bir hastalık belki duymuşsunuzdur, bu kesinlikle Psikolojik bir sorun.
Cevap sahibi+1 yılVe kadınlarda sıkça görünür
Soran+1 yılAlkolü de denedim midem almıyor icsem de kafa yapmıyor her şey eşimde etkili oluyor maalesef sanırım bir doktor tavsiyesi almak şart oldu
Cevap sahibi+1 yılKesinlike bir doktora görünün yardım alın, üzüldüm adınıza gerçekten belli ki kocanız sizi seviyor ve bunu hâlâ bir sorun etmemiş, sizde seviyorsunuz anladığım kadarıyla üstesinden gelirsiniz umarım bu durumun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok sağol 🤗
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu fotonun video linkini atabilirmisin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyirum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kavga tartışma olduysa geçmişte ondandır
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok fazla aşırı oldu ama seviyorduk evlendik aslında sorunlar bizle ilgili değildi şimdi eşimde sorun yok ama ben yapamıyorum olmuyo
- +1 yıl
Özensizlik mi var
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevişme felan mı yoksa içindeyken mi
18 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şekilde etkilenmiyorum anlamadım
Cevap sahibi+1 yılbunu ona söyle
Soran+1 yılBiliyor beraber olamıyoruz zaten kasiliyorum
Cevap sahibi+1 yılsen bu adamı sevmiyormusun
Soran+1 yılÇok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki bunun nedeni ne
Soran+1 yılHiç bilmiyorum aşırı korku var bende
Cevap sahibi+1 yılne korkusu
+1 yılgitmez bu boyle ya o da mı isteksiz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baska birine ilgin var mı
10 Yorumla
+1 yılFantezi mi ekleseniz acaba
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Zamanla gecer sorun kalmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevseydin isteksiz olmazdın
10 Yorumla
+1 yılİstersen ilişki ve karakter uyum analiz yapalım ve yön verelim
02 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle ne zamandır böyle
Burçlar nedir
Meslekler ve nasıl bir hayatınız var ne kadar özenlisiniz bu konuda - +1 yıl
Birbirinize yeterince ilgi gösteriyor musunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzde 99 ayrılırsın eğer çözüm bulamazsan
36 Yorumla- +1 yıl
Valla hiç öyle olmuyor yok çocuk var yok daha iyisini mi bulcan.. bir çok çift böyle devam ediyor bence
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 sen hesabını kapamamışmıydın yeni mi açtın
Cevap sahibi+1 yılEvet ama böylede hayat geçmez ki ya
- +1 yıl
Yoo hesap hep açıktı? Zor bir durum yaa.. valla üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 benzer kullanıcı adından başka biri daha vardı.
Evlenmeden önce cinsel ilişki yaşansa bu sorunlar olmıycak işte neyse herkesin bir bildiği vardır muhakkak.- +1 yıl
İşte o herksin içine sinmez ama. en azından bol bol konuşulmalı.. ten uyumu denenmlei belkide
+1 yılyaşlar kaç
12 Yorumla
Soran+1 yıl24 25
- +1 yıl
zamanla düzelir
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem