Sexe alışamadım içimde hissedince kötü oluyorum ama böyle istemiyorum ihtiyacı var biliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu durum aslında sandığından çok daha normal ve ilişkide bir problem olduğunu göstermez. İnsan eşini sever ama yine de bir dönem cinsel isteği düşebilir. Bu sevginin azaldığı anlamına gelmiyor; çoğu zaman zihinsel yorgunluk, stres, kaygı, duygusal yük, özgüven inişleri ya da günlük hayatın temposu vücudu etkiliyor. Beden ve zihin her zaman aynı anda hazır olmuyor ve bu çok doğal.
Kendini suçlama, çünkü bu baskı isteği daha da azaltır. Eşinle de yumuşak bir dille konuşmak iyi gelir. “Seni seviyorum ama şu ara zihnim çok dolu, bu yüzden isteğim düşük” demek bile ilişkiye rahatlık getirir. Hem onu hem kendini gereksiz bir baskıdan kurtarırsın.
Cinselliği tamamen kesmek yerine daha hafif yakınlıklarla devam etmek iyi gelir. Sarılmak, dokunmak, birlikte zaman geçirmek, baskı olmayan küçük yakınlaşmalar isteğin kendiliğinden geri gelmesine yardımcı olur. İstek, çoğu zaman böyle sakin ve güvenli alanlarda kendini toparlar.
.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
6 ayBurada adamın bir suçu yok bence senin kendini sorgulaman gerekiyor madem onu seviyorsun neden onunla cinsel bir yakınlaşma istemiyorsun çünkü seven sevdiği seks yapmak ister dokunmak ister hissetmek ister seninki bana böyle sevgiden aşktan daha fazla bir şevkat gibi geldi.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 6 ayYanlış anlamayın da seks yapmayacaksanız neden evlendiniz😀? Seks evlilikteki en temel dinamiklerden biridir tıpkı sevgi ve saygı gibi. Ve insan evlenirken "seks yapacağını" bilerek evlenir. Siz ne zannetmiştiniz ki?
121 Yorumla- 6 ay
bu herhalde bir erkeğe kahvaltı hazırlayıp gömleğini ütüleyip yüzünede ekmek bandırıp yemek için evlenmiş 🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayİş arkadaşı bir abi vardı babam yaşında. Rahmetli oldu. Onun durumu da öyleydi. Karısı zaten isteksiz, şeyi de büyük acı da hissediyormuş. Rahim tersliği de varmış galiba. O da denk gelen karı oldukça becerdi ya da ücretlilere gitti. Eskiden çapkınmış zaten. Başka bir iş arkadaşı vardı yine öyle yaşöa büyük eşi hamileyken bulabiliyorsan yap başka kadınla demiş. Her neyse şu durumda yapılacak en güzel şey eşine başka kadınla yapmasına müsade edeceksin. Hatta sen bul ayarla istersen. Dul arkadaşın falan varsa. En azından haberli olur. Kontrolünde olur. Yoksa aldatacağı tutar. Sana minnettar kalır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 6 aysevişmek zorunda değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBu ihtiyaç meselesi değil. Zaten sana değer veriyorsa ısrar etmez, zorlamaz ama nedenini anlamaya çalışır. Arkadaşım da senin gibiydi ve sonra birdenbire ne oldu bilmiyorum ama cinsellik istemeye başladı. Bu güzel bir şey ama doğru insanla yaşanmalı. Ve insanlar en çok duygusal olarak etkilendiği kişilere cinsel çekim duyarlar. Ama diyorsanki ben hayatım boyunca bunu duyumsamadım, o zaman sendeki durum muhtemelen psikolojik.
62 Yorumla- 6 ay
Zorlamasına veya ısrar etmesine gerek yok değer veriyorsa bu kişi gidip erkeğini mutlu eder herşeyi erkekten beklemek moda mı oldu eve ekmek getiren erkek olacak değer veren erkek olacak anlayış gösteren erkek alttan alan erkek kadın ne yapacak çamaşır makinesinin tuşuna mı basacak
Cevap sahibi6 ayHiç kimse her şeyi erkek yapsın demedi ama çok kişi her şeyi kadın yapsın diyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bu erkegi biraz biblo misali yaninda tutma mantigi gibi geliyor bana. cinsellik olmdan evlilik isteseniz de olmaz. olur diyen yalan soyler. senle yapmazsa baskasiyla yapar illaki bi sekilde yapar yani yasar bi sekilde. sen nasi istemiyosun mesela onun disnda arzu vs olmuyo mu? evlilik oncesi veya simdi mastrbasyon vs canin cekmiyo mu? bu da yoksa asexsuel olabilirsin
00 Yorumla
6 ayŞimdi bir şey söyleyeceğim Hani ters anlaşılacak ama söyleyeyim sen benim eşim olsan Hani ilk başta senin kıyafetlerinle başlarım sonra sevişirim falan ama öpmediklerini bırakmam senin biliyor musun Hani be harbi buna rağmen sen bir sıkıntı Yaşıyorsan Doktora gitmen lazım git
00 Yorumla
6 ayNasıl kötü olabilirsiniz anlamıyorum dünyanın en güzel şeyi bu.
155 Yorumla- 6 ay
Gerçekten dünyanın en güzel hani beni 1-2 defa yapmış bir insanım yaşım senin en büyük Belki sen benden daha fazla yaşamışsındır bazı şeyleri bir şey diyemezsin ama dünyanın en güzel şeyleri bir kadından bunu duymak var ya Ya ben şu an Şok oldum yani neyse boş ver
- 6 ay
@yasayanbiri25 ne diyon abi
- 6 ay
Sanırım bir anda boşluğa geldi abla ya kadının hani şey demesi böyle çok tatlı zevki demesi beni gerçekten şok etti beni yani
- 6 ay
@yasayanbiri25 tamam hadi git abi
- 6 ay
Tamam abla tamam abazan dayıları grubundayız biz teşekkür ederim o kelime için
Gizli Üye(18-24)6 ayEvlisiniz ve eşinin ihtiyaçlarını karsilaman lazım normalde. ama yapamıyorum diyosun. Bence bir cinsel ilişki terapistine gidin ikiniz bir. İyi gelecektir
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aydoktora gitmen şart , eşinde sağlık ya da hijyen sorunu yoksa , kendine çalışan bencşl bir adam değilse normal değil, bu tip şeyler kadınlarda fazlasıyla var genelde yetişme tarzından kaynaklı , 3 5 sean ile çözülebilecek bir piskoz bu
20 Yorumla Dünyaya kadın olarak gelsem sitede okudum sorudan tut dıyduklsrım gördüğüm insanlsrın beklentisine göre cinsiyet te farketmiyor ors olurdum erkeğiz sonuçta tro olanlarıda anlamıyorum oda ayrı bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEşimle 2. yi yapmak istediğimde sürekli kucagina oturuyorum öpüyorum ağzını boynunu yüzünü ama yapmıyor. Cok kötü bişey yapma lütfen. Kadin olarak beni bile üzüyor
523 Yorumla- 6 ay
Normalde 2 yi erkek ister
Sen istemene rağmen neden istememiş hayret - 6 ay
Hiç mi 2. yi yapmaz 🤔
Cevap sahibi6 ay@Zevkli_dokunuşlar yoruluyor uyumak istiyor. Beni de soğuttu iyice hiç öpme sarilma yok. Kadina çok ilgi gösterilmez sonra simarirsin dedi hep
- 6 ay
Sen ciddi misin
Cevap sahibi6 ay@Zevkli_dokunuşlar ciddiyim tabi
- 6 ay
X per puanın var mı
- 6 ay
Doyurmak lazım seni
Cevap sahibi6 ay@esrarengizolaylarr06 Benim şeyim öldü artik
Cevap sahibi6 ay@gunderr21 Sevmiyorsa bişey yapamam. Demekki duygusal bakıyor
Cevap sahibi6 ay@gunderr21 başkasıyla yapıyor ya da beni sevmiyor başka açıklaması yok
- 6 ay
Senin fiziğin nasıl ki?
Cevap sahibi6 ay@gunderr21 zayıf olmam hoşuna gitmiyordu ara ara soyluyor yukselemiyorum diye. Bende kolay kilo alabilen biri değilim 1.60 a 49 kiloyum
Cevap sahibi6 ay@gunderr21 sen böyle olunca içimden gelmiyor diyodu.
Cevap sahibi6 ay@Murat3469 benden dolayı değil, eşimden dolayı oldu diyorum var olan isteğimde gitti
Cevap sahibi6 ay@Murat3469 yazmam
- 6 ay
Sana sağlam biri lazım doyurmalı seni
Yatak muhabbeti olmadan o iş yürümez evlilik nerdeyse bunun üzerine kurulu birseydir yataktaki memnuniyetsizlik durumu diğer şeylere de sirayet eder ister istemez eşini memnun etmeye sende bu duruma alışmaya calis bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
6 ayEşimde siizn gibi düşüne düşüne 4-5 ayda bir zar zor zorlamam la cinsellik yaşıyoruz ya da yaşamıyoruz koşar adımlarla boşanmaya gidiyor bu evlilik bag kalmıyor cünki arada ev arkadası gibi bişe oluyor sadece
00 Yorumla
5 aykocanı sevevbilirsin seks istemiyebilirsin bu normal bir şey eğer kocan seni gerçekten çok seviyorsa karanına saygı duymak zorunda cinselik yapman şart değil
00 Yorumla
6 ayTam olarak neden sevmediğini anlamalısın Bence. Geçmiş travma veya korkularla ilgili olabilir. Ve bu konuda eşinle açıkça konulu. Nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine siz karar vermelisiniz.
00 Yorumla
6 ayÖnce bir ilişki koçuna (psikoloğa) gidin eşinizle,
Mental değilse anatomik olarak bir sorun olabilir
Onun içinde bir Kadın doğum uzmanı ile görüşün
Karma bir tedavi yapılabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu tarz durumlar olabilir. Standart çözüm yazanlara güvenmeyin. Sizinle uzun şekilde konuşup, konuyu anlayıp doğru ve en kısa çözüm ile ilerlemek gerekir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 aySadece onun mu? Senin de aşka, sevgiye, sevilmeye, sevişmeye, orgazma, deşarj olmaya, becerilmeye ihtiyacın var...
00 Yorumla
6 ayPsikiyatriste gitmeniz iyi olur. Çünkü evliliğin devamı için bu şarttır. Karı kocanın birbirinde cinsellik hakkı da vardır çünkü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayeşine artık anlayış göstermelisin ya boşanacaksınız ya da artık o başının çaresine bakacaktır bir şekilde
00 Yorumla
6 ayO zaman sevmiyorsun insan sevdiğiyle yaşamak ister sevdiğinle yaşayamıyorsan sevmediğin olsa kafana sıkarsın bir psikoloğa git.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
6 ayÖn sevişmeyi uzun tutun sen azgınlıkyan kudurana kadar başlamasın sonra zaten kendin eline alıp oturursun üstüne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayAcaba uyum probleminiz mi var, belki de eşini arzulamıyor olabilirsin. Ten uyumunuz da bir problem olabilir
00 Yorumla Böyle hissetmen normal çünkü yanlış ve günahmış gibi bir algı var topmumda ama alakası yok.
10 YorumlaPsikolojik destek almalısın ve bunu gittiğin psikoloğa açıkça söylemekisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belli bir süre eşini oralla filan idare edebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBoşan. Adama işkence olma. Zorla kendini aldattırma dan boşan. Sekse bile hayır denilen evlilik başlamadan bitmiştir. En temeli seks zaten. Üstüne geçirilen zamanlar ekleniyor vs. en son çocuk.
00 Yorumlaçift terapisine falan git böyle olmaz ya da boşa böyle bi dünya yok çünkü.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayKimini seversin kiminide arzularsi iki duygu herzaman aynı kişide toplanmayabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seviyorsan sevisecen yapacak birsey yok veya aldatmasina izin verecen amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başlangıçlara öyle olur yaptıkça sende istersin o asmayi ilk 6 ayda atarsın
00 Yorumla
6 ayhem seviyorum hem yapmak istemiyorum
yapacan yapmazsan soğur senden00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayöyle ama esine karsımı yoksa sexe karsımı psikolojık bi sorun olabılır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı.
6 ayHiç mi sende istek yok. Yoksa eşinden dolayı mı
00 Yorumla Ön sevişmeyi bol yapın eşine teşvik et 1 saat falan seni somursun her yerini okşayıp öpsün sonra cinsel bölgelerine geçecek Bi 15 dk da ora sonra cinsellik bunu anlatabilinmi istersen dm den yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBu durum genelde yorgunluk, stres veya duygusal baskıdan kaynaklanır; eşinle açıkça konuşman en sağlıklı adım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seks sevmeyen hatunuda ilk defa görüyorum😂😂
00 YorumlaBoşan yoksa aldatılırsın
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKimisi içinde hissedemiyor sen hissediyon sevmiyon ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aySevişmeden cinsel ilişkiye girilmez.
Onuda yapma daha iyi olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayPsikolojik destek alman iyi olur. Birikip başka türlü patlak vermesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDünyanın en zevkli şeyi. Bence sende feminenlik düşüktür. Burçlarınız ne eşinle senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vajinismus değil diye düşünüyorum peki istemiyorsan ev arkadaşı olsun diye mi evlendin
00 Yorumla
6 ayBence zamanla alışırsın
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayBöyle bir şey mümkün değildir
50 Yorumla
6 ayÜf libidon hiç mi yok be
40 Yorumla
6 ayYanı Baska bırsey ler sokarak dene kendin yalnız kalınca
00 Yorumla
6 ayBaşkasıyla yapsın o da
00 Yorumla
6 ayBaşkasıyla mı istiyosun?
00 YorumlaSeni mutlu edemyio o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayEşine birini bulursun rahat edersin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevişmek zorunda değilsin ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni seksten uzak tutan şey nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocani mi istemiyorsun yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Aile mahkemeleri yakındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayİçinde hissetmeden evlilik olmaz ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Zaman kaybetmeden hemen ayrılın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
6 aypsikolojik tedavi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
6 ay🤣🤣🤣 delisin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Anında bosariz mesela soyke kzii
00 Yorumla
6 ayE sen de alıştır kendini adama yazık
00 YorumlaSevise sevise alışırsın merak etme sen
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem