Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazı davranışlar vardır hukuki olarak suç değildir ama etik olarak doğru değildir. Seninki de bu tarz bir davranış. Madem unutamadığım ve tekrar beraber olma ihtimalim vardı niye yaptın böyle bir şey?
Ayrıca aldatmaya karaktersizlik diyen bir süre insanın bu etik dışı davranışa söyleme nasılsa beraber değilsiniz diye bahane bulması da muta nikahı kıyan Hacı dedelerimi aklıma getirdin nedense 😂
Senin bu yaptığın davranışla muta nikahı kıyılınca zina sayılmaz diyen Hacı dedenin yaptığı davranış arasında bir fark yok bana göre. Sadece vicdanınızı rahatlatıyorsunuz.01 Yorumla
Soran+1 yılTekrar beraber olacağımıza ihtimal vermemiştim. 2 yıldır çok kavgamız olmuştu ama o kavgada ilk kez birbirimize hakaret küfür etmiştik. O kavgadan sonra net bitti demiştim gerçekten barışacağımızı bilsem asla yapmazdım asla.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hakkınız da hayırlı olsun. Bir şeyleri yanlış, doğru yapmışsın yargılamasından girmeyeceğim. Sonuçta bu ilişkinin bir daha olmayacağını düşünerek, kendi içinde verdiğin savaşı bastırma adına başka bir tene koşmuşsun. Birilerini sevmen için yanında olmasına gerek yok. Ayrılıklar olsa bile içten, içe sever insan. Ayrılık kararı isabet olmuş. Çocuk için üzüldüm hiç bir erkek böyle bir durumda kalmak istemez. Sende kafanı toparla.. Başkalarının teni senin içinde ki o buhramı söküp almaz.
00 Yorumla
+1 yılBu ne hız arkadaş. Bahaneye de bak çivi çiviyi sökermiş, söktü mü bari? Dürüst ol canım çekti değişiklik istedim fırsattan istifade yaptım de olsun bitsin. Daha kendine dürüst olamıyorsun, gelmiş ona karşı dürüst olabilmekten bahsediyosun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben barışacağımızı düşünmedim ki. Onu unutmak arkamda bırakmak istedim bunu da ancak başkalarıyla takılarak yapabileceğimi düşündüm. Zaten ayrılık acısından geberiyordum mantıklı düşünemedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin tabii. Gerçi çocuk bunu tahmin de edebiliyordur aslında. Ama senin dürüstçe söylemenden daha hoşnut kalacaktır, güven meselesi çünkü. Dürüst olduğun için daha çok güvenecektir..
02 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edemez. Benim gözüm ondan başkasını görmedi 2 sene boyunca. Ona nasıl bağlı olduğumu çok iyi biliyordu. Ben bile tahmin edemezdim böyle bir şey yapacağımı. Ne düşündüm ne kafayla yaptım bilmiyorum zaten.
- +1 yıl
Bitirelim mi dedi? 😂 kıyamam, sanki kendisi yapmamıştır. Kendi yapınca sorun yok yani. ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Aynısını o da kesin yapmıştır onçin söylemene gerek yok shd
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadı. Yapmazdı.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme o defter kapansın gitsin
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle söylemelisin
Ama ben olsam onun yerinde seninle kesinlikle ayrılırdım
Madem yaptın bi cahillik cezasını çekmeye hazır olmalısın
Ha o seninle tekrar beraber olur olmaz orasıda ona kalmış
Hemde vicdanında rahatlamış olur ama bunuda bil
O vicdan azabıyla içinde bi kurtla ömür boyu yaşayıp sevdiğinin yüzüne baktığında için kötü olacağına söyleyip ayrılmak en güzeli
Ama onu sevdiğinide söyle dicemde bu sefer çocuk senden hep bi şüphe içerisinde de olabilir artık
Dediğim gbi en güzeli söylemek söyleyip rahatla kurtul gerisini Allah'a bırak bir dahada asla böyle bi şey yapma canımsın03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldı. Ayrılacağımızı bile bile söyledim zaten. O yapsa ben de ayrılırdım. 2 sene hayat arkadaşım oldu her şeyimizi beraber paylaştık basit bir şey değil bu.
- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun doğrusunu yapmışsın
Belki söylediğine pişman olacaksın ama vicdanende rahat olacaksın - +1 yıl
Üzüldüm senin adına keşke yapmasaydın böyle bi şey
İnsanlık bitmiş yorumlara bakıyınca anladım bu devirde evlenilecek insan kalmamıs böyleleri yüzünden bütün erkekler kendi zevkini düşünen, iki yüzlü, güvenilmez sanıyorlar ve kadınlarıda öyle. Böyle bi soru soruyorsan yorumdakiler gibi rahat geniş gevşek bir insan değilsin yaptığında yanlış insanları yara bandı olarak kullanmak... Düsütlük kazanır git ona üstü kapalı söyle sen gidince böyle oldu kafam çok karışıktı senden ümidi kesmiştim de. Şimdi saklıyım dersen emin ol her yalan bir gün ortaya çıkar ve sen ciddi ilişki bekliyorsan düş kırıklığına uğrarsın. Dost acı söyler bol şans.
10 Yorumlaİnsanlığın para etmediği şu dönemlerde bilmiyorum ben mi çok garibim yoksa sen mi çok genişsin.
Yaptığın şeyin önemi yok sayalım. ne zaman tartıştın ayrıldın filan at kenara tartışma sonrası hemen başkası ile yatabiliyorsan bünyen bu kadar tuhafsa ve bide bu aldatma sayılmaz dimi gibi saçma sorular soruyosan bence aldatma sayılmaz kardeş bu senin yolun çünkü.
Hayatın böyle geçecek senin.
Kızma bana hep birilerine meze olacaksın.
Hiç mutlu olmayacaksın hayatın hep birilerinin yanında sadece tat tuz mezesi olacaksın.22 Yorumla
Soran+1 yılYa biz ayrıldık. Kavga falan değil ilişkimizi bitirdik. Ondan başka bir şey düşünemiyordum unutmak kafamı dağıtmak için başkasıyla oldum. Pişmanım da zaten. Neden mutlu olamayayım ki? Neden meze olayım? İlk kez böyle bir şey yaptım bie daha asla aynı hataya düşmem.
- +1 yıl
Kötü yola düşmüş herkes ilk kez ile başlar cümlelere.
Pişman olman o tadı aldığını inkar etmez.
Bilmiyorum senin başka bir erkeğe yanlış yapmama olasılığın milyonda 1.
Gerçek bu ilk kez yaptın devamı gelir bedenin büyür zaman geçtikçe 1 kez yanlış yapan. omur sonunda bin kez yapmış olur
+1 yılDini nikahınız varsa ve en az Ahiret inancın varsa söylemelisin. (Dinin tümünden bahsetmiyorum, ölümden sonraki hayata en azından) Eğer ilerde evlenecek olursanız ve dini nikah da yapılacaksa en geç o zaman söyleyip rızasını alman gerekli. Aksi halde ahiretle ilgili dini metinlerin anlattığı gibi koca karısını, karısı kocasını, çocuk annesi kovalayıp cezalandırılmaya çalışacak gibi sağlam hadisler söz konusu.
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şeyi ilk kez duydum.. Daha neler.. Kim Bakir kim bakire ki şimdi.. Üstelik benim eşim olacak kişi neden bana tüm yaşadığı tectübelerini anlatıp canımı sıksın, beni şüpheye düşürsün ki.. Mantık alıyor mu.. Allah kulun günahını örtmüşken neden kul o günahı açıp ayan etsin...
- +1 yıl
@senyinegeldinmii Çok bildiğim konular değil, fakat anlık merak ettiğimde açıp bir okurum, en kabul gören hocaların sorulara direk yanıtlarını dinlerim. Bir defa zinanın ne demek olduğunu, kul hakkı gunahlarindan olup olmadığı, kıyametten sonraki Sırat köprüsündeki hesaplamalarda neler yaşanacağı tüm detaylarıyla anlatılıyor. Kimseden bir şey saklayamazsin diye bir kaide yok, isterse saklasin esin, lakin günahların dereceleri ve derecelerini arttıran durumlar varmis bu da ahirette insanin yer alacağı nihai mekanı belirliyor. 2 çeşit mekan yok bir defa, 3 çeşit yer var. Biri cennet, diğerleri cehennemin yer üstü ve yer altı. Yer altı kategorisi helalini+tövbesini alamadigin Hz. Muhammed'in bile yalvarip yakarani affettiremedigi insanların (kanunlarına karşı gelen şirklerin) ve kafirlerin yeriymiş. Yer üstü geçici olarak isterse kurtulacağı kurtaramazsa yer altına gider (bunlar da helallik almış fakat tövbe etmemis ibadet etmemiş olanlar). Kocayla eş arasindaki ilişki kanunlarına da baktığımda ilgili kanunlara göre isabetli bir yorum yaptigimi düşünüyorum. Zaten fani dünyada saklamissin saklamamışsin pek bir şeyi değiştirmeyecegi için dünya yasalarina göre saklasa da hukuki.
- +1 yıl
Bunlar karı koca değil nikah yok.. O sebeple kimse kimseye özel hayatını anlatmasın. Geçmiş geçmişte kalsın.
- +1 yıl
@senyinegeldinmii yazımı tekrar okursanız sevinirim. İlk cümle "Dini nikahınız varsa..." ve "Eğer ilerde evlenecek olursanız ve dini nikah da yapılacaksa..." diye yazdım zaten, beni ne ilgilendirir sevgilileriyle ne yaptığı. Öteki dünyada yaşayacakları da ilgilendirmez ama nerden nasıl katkı veririz de faydalı bir yorum olabilir o açıdan nikah durumundan bahsettim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim inancım yok.
Söylemelisin bu durumu ona bunu bilmeli ve bu ne hız be? bu kadar igrneç olabilmek bilmiyorum gerçekten söyle ve bu ilişkiyi bitirir veya devam ettirir ama bununla devam etme söyle.! asla civi civiyi sökmez bu iş böyle acı cekeceksin unutacaksın ya da kalpsiz olacaksın unutacaksın.! yaptıgın igrençlik
33 Yorumla- +1 yıl
senden böylesini duymak şaşırtıcı @heldya
- +1 yıl
@heldya saldım
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKendi kuyuna kendin düşmüşsün, ayrılık kararı sonrasında araya birinin girmesi ihanet sayılmazdı. Detaylar da önemlidir tabii ama sen ona durumu sakince açıklamışsın, o da sana gerçekten aşık olsa aranızda ne ayrılık ne ihanet ve de affedememe durumu olurdu. Sen durduk yere kendini haksız çıkarmışsın. Çünkü erkekler böyle bir şey yaptığında genelde söylemezler ve haklı çıkarlar. Netice olarak, ilişkiniz zaten zoraki yürüyormuş, ilk engelde tıkanmış, başka engelde tamamen bitmiş.
20 Yorumla Bence bunu sevgiline söyle. Eğer birgün bu yüzden üzülecekse bunu ona sen söyle. Bazen yalan mutluluklar yerine acı gerçeklerle yüzleşmek gerekir. Acı verecek ona bu durum ve seni gerçekten seviyorsa anlayacaktır. Anlaşılır.
Sevgin herşeyin üstünde olsun. Ve yalanlarla mutlu etmek yerine gerçeklerle acıtmak çok daha samimi.
Birlikte göğüsleyip birlikte aşarsınız ve ilişkiniz gerçek sevgi varsa daha çok kuvvetlenir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç beklemiyorsunuz değil mi... hoş... neyse seni de hoşgörmek lazım malum çoğunuz ilişkiniz varken bile başkalarinin koynuna giriyorsunuz. Yeminlen birçok kız yüzünden artık kıardan bıktım. Evlenmek bile istemiyorim. Sizin yüzünüzden gay mi olalım. Tovbe tovbe.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ilişkim varken kimseye o gözle bakmadım. Daha önce de küçük ayrılıklarımız olmuştu ama bu kez kesin bittiğini düşündüm. Tek saniye aklımdan çıkmıyordu başkasının unutturabileceğini düşündüm. Ben de isteyerek değil kendimi zorlayarak beraber oldum o çocukla. Barışma ihtimalimiz olduğunu bilsem yemin ederim asla yapmazdım.
+1 yılSırf bir daha barışmayacağınızı düşündüğün için, onu unutmak için başkası ile aynı yatağa girmişsin? Bu kafa ile pek sağlam ilişki kuramazsın zaten sen. Ona da söylemelisin, ondan sonra neler neler yaptığını.
14 Yorumla- +1 yıl
Madem zihnin durumu anlayacak kadar sağlam, biraz anlayış göstermek için de o sağlamlığı kullan.
- +1 yıl
Sevgilisini unutmak için birisini kullanıp onunla yatağa giren birinin neyini savunabilirim? Böyle bir şey nasıl savunulur sence? Hem kendisini küçük düşürüyor hem de karşısındaki kişinin gözünde kendisini basitleştiriyor veya duygularıyla oynuyor.
- +1 yıl
Yoo.
- +1 yıl
tm .
+1 yılDoğru olanı yapmışsın dürüstlüğünden dolayı gerçekten bravo. Merak etme sen kalbini dürüst ve temiz tuttugun sürece gönlüne göre birini muhakkak bulursun. Zaman her şeyin ilacı. Keşke ayrıldığınız gibi böylesine basit bir davranıs sergilemeseydin.
00 Yorumlaayrıldın, hangi ara tanıştın, buluştun yakınlaştında birlikte oldun. Ya çok hızlısın. ya da uzun süre ayrı kaldın. Eğer sadık olucaksan bence anlatma.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam 9 gün ayrı kaldık. Ya bildiğim mekanlar var tek girdiysen tek çıkmanın imkansız olduğu. Öyle biriyle birlikte olmak zor değil. Keşke zor olsaydı bunu yapmasaydım.
Çivi çiviyi söker hesabıyla biriyle yatmak mi? Niye böyle saçma bir şey yaptın ki? Kendi yoluna bakıcaktın yani eski adı üstünde. O da aynısını yapmışsa o zaman şöyle sonuçta çivi çiviyi söker hesabı değil mi?
00 YorumlaSevgililiğin resmi veya dini bir baglayıcılığı var mı, yok. Niye aldatma sayılsın ki. Evlenseydi uyanık. Onun yapmadıgına eminmisin. Hiçte söyleme. Dini nikah gibi düşün, boşol dersen hülleciye katlanırsın ;)
00 Yorumla
+1 yılBiriyle yatmak ne kadar da kolay sizler için. Umarim sevgilin de senin gibi biridir de cani acimaz ne diyelim
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekte de durum farklı değil. Biraz ara verelim dersen araya Merve girer, Ebru girer, Iremsu girer... Girer de girer. Söyleme, kimse kabul etmez bu dürüstlüğü.
10 Yorumla
+1 yılAşkım ya ne kadar ayrı kaldınız oda önemli yani kısa bir ayrılık içerisinden yapmışsan yanlış hiç söyleme
02 Yorumla
Soran+1 yıl9 gün ayrı kaldık. Başkasıyla olduğumda 3 gün geçmişti doğru hatırlıyorsam.
- +1 yıl
? 3 gün mü geçmişti? Bu nasıl bi hız yaa.. ?
+1 yılAldatmak sadece fiziksel eylem ile olmuyor sen sadece sevdiğin kişiyi değil seninle beraber olan kişiyi de aldatmış oluyorsun yani iki kişiyi aynı anda sonuç olarak aranız da bir resmi ilişki olmasa bile gonulde olanı aldatmissin ve o sırada beraber olduğun insanı da aldatmış olmuşsun insanız herkes hata yapar bu hatanı ona söyle seni seviyorsa anlayış gösterir
00 YorumlaO yaptığın büyük ama saçma bi hataydı çıkmazda olduğun için yaptın ders olsun sana ama unut artık dillendirme boş ver önüne bak hayatını yaşa devam et unut o anı
00 YorumlaSöyle, bu bedeli ödemelisin. En azından vicdanın rahatlar. Gizli iş olarak kalmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Söyle bence de. Bitecekse de bitsin o ilişki.
+1 yılSöylemek zorunda değilsin. O senin özelin.. Ayrıymışsınız sonuçta
21 Yorumla- +1 yıl
Bunlarda bireysellik kafası yok.
Söylersen ayrılırsiniz, ayrilmasanizda ömür boyu aklinda olacak ve içden içe hep nefret edecek.
Bence söylemeden ayril sen icin rahat etmiyorsa00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yani biraz sabretseydin hemen baskasinin kollarina atmasaydin en azindan 2 yillik bir ikiskine saygi duymayi basarabilseydin bunlar olmayacakti
00 Yorumla
+1 yılbişi olmaz dert etme sen anlamaz zaten oda başkasıyla yatmıştır da sen ata sözlerinden uzakdur daha iyi
00 YorumlaEvet kendine yapılmamasını istediğin bir şeyi başkasına asla yapma dürüstlük çok şey kaybettirir ama gerçeği ve doğruyu da buldurur
04 Yorumla
+1 yılSöyleme. Ayrılmıştınız o sırada. Onu ilgilendiren bir durum yok. Vicdan yapma durduk yere.
03 Yorumla- +1 yıl
O yapsaydı, sevgisi yalanmış derdim diyorsun. Sonra da sevgimi hissettirdim diyorsun. Çelişkilerrrr... Neyse artık. Saygı duyarım. Daha iyi olur umarım senin için.
Soran+1 yılO yapsaydı sevgisinin yalan olduğunu düşünürdüm. Haliyle o da benim sevgimin yalan olduğunu düşünecekti. Ama sevgim yalan değil bunu düşünmemesi için özellikle bir konuşma yaptım diyorum. Çelişki nerede?
- +1 yıl
Bir şeyi düşünmek ile onun öyle olmaması farklı şeylerdir. Sonuç olarak sevgin yalan değildi ve önemli olan da buydu. İlişkiniz kurtulsun, mutlu olun, önünüze bakın diye bunu söyleme demiştim zira o dönemde zaten sevgili değildiniz. Dolayısıyla aldatma gibi bir şey değildi senin yaptığın. Gerçek bu. Lakin sen olaya duygusal yaklastigin için sanırım, bunu kaldiramadın. Şimdi iyiysen, kararından dolayı mutlu isen sorun yok.
+1 yılAyrıyken olmuş sonuçta aldatmış sayılmazsın, söyleme o sormadıysa, araştırıp ortaya çıkaracağı bir şey değilse bitmiş gitmiş.
00 Yorumlasöylemen gerekiyor, öğrenirse daha büyük sorunlara yol açabilir. hele ki ayrılığınız kısa sürdüyse ( kesinleşmediyse ) aldatma bile sayılabilir
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bilmek isterdim bi gün bi şekilde kendim ogrenirsem ozaman çok bozulurdum ama sevgilim dürüstçe kendi anlatsa sorun yapmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Belki o da yapmıştır. Nereden biliyorsun? Hatta yapması çok olası. O yüzden hiç girme o mevzulara bence.
00 YorumlaEğer yine aynı şekilde güveniyorsan gerçekten seviyorsan bırakmayacagina inanıyorsan söyleme oldu de geç gitsin ama ışık göremiyorsn söyle gitsin
00 Yorumla
+1 yılBeşiktaş ve taksimde bahsettigin yerler gece clubu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Etiler etiket clube de geliyor musun hiç?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ayrılsam kendime gelemiyorum millet yatıyor ne genişler varmış alemde
35 Yorumla- +1 yıl
Geniş değil rahatsız bunlar
- +1 yıl
Neler yiyor?
Soran+1 yılKendime gelemediğim için başkasıyla yattım zaten. Sürekli onu düşünüyordum günlük hayatıma devam edemiyordum. Şimdi söyledim ve bitti. Yine ondan başka şey düşünemiyorum ama bu kez aynı hatayı yapmıcam. Bu kez acımı çekicem.
Cevap sahibi+1 yıl@JeEvonna onlar yapıyor diye benimde yapmam mı lazım? Ne farkım kalmış olacak onlardan herkes kendinden sorumlu ben seviyorum yapmıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylersen ayrılır. Sonuçta ayrıymışsınız aldatma sayılmaz. Bilmesine gerek yok. O olsaydı söylemezdi bence boş yere ortalığı karıştırma unut gitsin
30 YorumlaAladtma sayilmaz ama bunu gercekten seven hicbir erkek kabullenmez.
10 YorumlaAcı da olsa doğru olanı yapmışsın. Yoksa bir ömür boyu bu dertle yaşaman gerekecekti
00 Yorumla
+1 yılO yokken ne yaptığın onu ilgilendirmez bu kadar benimsiyorsa bırakıp gitmeyecekti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma sayilmaz bu ayriymissiniz sonucta. Ve bence söylesen hep kuşkuyla bakar sana. Şüphelenir en ufak bir kavganizda, tartismanizda. Soylememen daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSoylemene gerek yok. Aldatma da degil. Haytina devam et icin de rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılne çabukta birinin altına yatıyonuz nerden bulunuyonuz bu kadar hızlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. söylersen durumlar daha karışır. sus ve unut bence :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Durumu daha kötü yapmaktan başka işe yaramaz boş ver
00 YorumlaYok canım hiç sayılır mı alt tarafı başkası zikmis seni ne olacak sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılFriends dizisindeki o meşhur replik geldi aklıma; "Ara vermiştik"😅😅
06 Yorumla- +1 yıl
Diziyi izlemeyen biri bu repliğe kahkaha atmaz zaten 😅
- +1 yıl
İlk başta sıradan gelmişti ama dizinin sonuna kadar bunun mevzusu geçince komik bi hal aldı 😅
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin en başta söylemeliydin hatta. Yarın bir gün o beraber oldugun kısı sana yazabilir.
00 Yorumla
+1 yılbundan dolayı diyerek suçu eski sevgilinize atmayın, olmak istediniz ve oldunuz..
ayrıca ayrı olduğunuz için sayılmaz aldatmak..10 Yorumla
+1 yılE bi zahmet için rahat etmesin 😠söyle bi kez yapan bi daha yapar çocuğu daha fazla üzme 🙄
00 Yorumla
+1 yılayrıyken biriyle olup olmadığını sorarsa söylersin sormazsa söyleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılBizede denk gelse senin gibi ismini bile sormam. 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜst üste kaç kisiyle aldatanlar var seninki aldatma değil yapıyon birde pişman olma bari arkasında dur yaptığın şeyin
10 Yorumla
+1 yılAyrılık acısına katlanamayıp başkasıyla olmak nedir ya. Başkasıyla olunca geçti mi acın? Nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz? Bir daha asla olmaz demişsin birde. Asla deme bence ilki gayet güzel olmuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme çünkü zaten o da yemiştir bi bklar. Niye enayi gibi sen ortaya atılıyosun ki.
21 Yorumla- +1 yıl
Adam ayrılıktan 9 gün sonra yazmış, kim bilir neden ayrıldı da, 9 gün boyunca ne yaptı da, ne bulamadı da geri döndü. Sakin karşılamasından bile belli.
+1 yılŞöyle bi laf var. Araya giren zaman affedilir ama araya giren insan asla. Ne de olsa hemen başkasına gitmişsin yanlış olmuş bence. Biraz düşünüp kendine vakit ayırman gerekirdi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. sevgili olamyı anlarım da hemen başkası yatmayı aklım almıyor.çocuk en doğrusunu yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh 3 gün sonra yatmışsın o anı mı bekledin ne ara karar verdin ne ara o kişiyi buldun da seviştin. Hahaha seviyomuş bide.
00 YorumlaBuna benzer bir soru sordum bende ben söyledim sindi nasıl sindirecez diye uğraşıp duruyoruz söyleme bence ya da söyle of bilmiyorum aynı boktan muzdarip olduğum için her türlü bok yani
04 Yorumla
Soran+1 yılSindirilecek bir durum değil. Sindirmesini de bekleyemem zaten ondan. O yapsa ben de ayrılırdım. 2 senelik ilişkinin hemen ardından başkasıyla oldum bu hem ona hem ilişkimize hem kendime yaptığım bir saygısızlık. Mantıklı düşünemedim ve cezasını aşık olduğum adamı kaybederek çekiyorum.
- +1 yıl
Mell118😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu erkek yapsa kıyameti koparırsınız. Ayrıyken nasıl yatarsın o kızla felan felan. İyi olmuş inşallah tekrar ayrılırsınız.
00 YorumlaBence kesinlikle söylememelisin. Eğer bunu duyarsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Vicdanım rahat etmez diyorsan her gece aklına geliyorsa ayrılıp diğeri ile barışmanı tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiğerini tanımıyorum bile fakültede öylesine denk geldiğim bi çocuktu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bana kalırsa asla söyleme çünkü o kişi ciddi bile düşünürse duyduktan sonra düşünmez senle takılır sadece
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat