Gerçekten yoruldum 5 yıllık evliyiz ve 1 sene de nişanlı (nisanliyken imam nikahı kiydik bizde öyledir) 6 yıldır seks yapıyoruz, adet olduğum günleri çıkarsak kesintisiz seks yapıyoruz, ya sabah uyurken giriyo, ya eve girer girmez odaya sokuyo beni, ya da gün içinde işten geliyo dükkanımız var bizim, geliyo sevişiyoruz cikiyo gidiyo, bende boşalmaktan yoruldum artık, biraz dinlenmek istiyorum, ne yapsam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuna emin olabilirsin Ben de dahilim şimdi olayı şöyle açıklamak istiyorum Biz Ortadoğu ülkesi olarak yani Müslüman ülkeler olarak cinsellik hep bastırılmış Yani hep yasak olarak görüldüğü için erkek açısından sonunda bir kadın yine bir şekilde kendini öyle veya böyle tatmin edebiliyor bunu anatomisi böyle ama erkek biraz farklı işte erkek maalesef kadını aç olarak büyüdüğü için karısına da biri çıkıyor ve ona sürekli seks yapmak istiyor Bu da ilişkiyi zedeliyor yanlış anlama ben burada insan ayrımı Bu benim için de geçerli Bu Elimizde olan bir şey değil yani kişiyle alakalı bir şey değil bu ülkenin yapısı ile alakalı bir şey çünkü biz de cinsellik hep bir tabu hep bir günah hep bir yasak olarak görüldü Yani hal böyle olunca bir Erkeğin karısına bir kadın çıktığı zaman da ister istemez onunla sürekli cinsellik konuşmak ve seks yapmak istiyorum amacı toplumuz bunu Maalesef çok yazdırıyor çok yanlış görüyor Bunun yanlış bir tarafı yok Önce ülkenin yapısına bir dönüp herkes bakacak Neden bugün Avrupa olsun Amerika olsun veya gelişmiş ülkeler olsun hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamazken yani bu kadar aç değilken neden Bizler bu kadar açız cinsellige hiç bunu hiç kimse düşünüp yorum yaptımi acaba Onun için yaşadığın Durum normal yani şu an ülke şartlarına ve ortadoğu şartlarına göre normal olarak görüyorum Eğer senin sevginilinin Karşısina daha once hiçbir kız çıkmadiysa veya sadece kız çıkması ile alakalı değil daha hiçbir şekilde cinsel birlikteliği doya doya yaşamadıysa Bunlar çok normal şeyler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer şey böyle giderken bir gün sana hiç dokunmadıgını düsün. Her gün seni isteyen sana ilgi duyan eşinin olmadıgını düşün. Eve geliyo kenara cekiliyo yrmegini yiyip gidiyo. Sen tam rahatladım derken bu böyle uzun süre gidiyo yatakta ayrı poposunu dönüp yatıyo sabah ayrı öpmeden kalkıyo gidiyo.
Ne olursun bir sure sonra hayirdir yani dersin. O yuzden birak keyfini cikar senin gibi ilgi isteyen o kadsr cok ilgisiz kalmış hemcinsin var ki03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın tabi ama sanki benim ki biraz fazla düşkün ve bu yorucu oluyo
- +1 yıl
Diger tarafink dusununce zevk aldigini ve bu kadar çok zevk verdigin için kocanın sürekli seni düşündügünü bilmek bence sana zdvk vermeli. Eger ki hala böyle düşünüyosan konuş günde olarak söylüyorun kaç kere birleşiyosanız mesela 3 se 2 ye düşürmek için 2 ise 1 ama hafta sonu sende ona karşılık ver ilgini göster sende ilgisizlik görmesin karşı tarafın ilgisini de kırma sana tavsiyem
Soran+1 yılAslında istediğim de o bende bişeyler yapayım öyle hurra hadi işe giriselim olmasın, ama bana fırsat kalmiyo ki
Bir kızla hem duygusal hem cinsel ilişkim olmuştu benim de oda aynını diyordu :D Sürekli böyle istekli olamazsın diye. Olunur arkadaş olunur. Partnerinizi seks yaparken kısıtlamayın. Her türlü pozisyonu deneyin ve farklı fantezilerle seks yapın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün itinayla ateşini alırım
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılAyarları ile oynama ilaç milaç katma sakın... Konuş, ciddi ciddi mola iste... Sadık biri ise seni anlayacaktır. Değilse, oluşan boşluğu başkası ile ikame edecektir. Sen eşini daha iyi tanırsın
19 Yorumla- +1 yıl
@graywolf38 edemem. Özelden yazışmıyorum
Soran+1 yılKonuştum, kusuyo sonra sen beni istemiyorsun artık diye, karımı arzulamamin neresi yanlış diyo
- +1 yıl
Düzelmez bacım. Zevk almaya bak. 🤭
- +1 yıl
Trol soru bu erkek hic bir kadın kusuyo diye tabirde bulunmaz bu kusmak erkeklere has bi kelime tekrar iyi geceler
- +1 yıl
@graywolf38 küsüyor diyor. Küsmekten söz ediyor.
Soran+1 yıl@graywolf38 küsüyo demek istedim ben yorumu yazan kişi anlamıştır beni
Soran+1 yıl😂 ala ala zevk de kalmadı ki ablam
- +1 yıl
Şap at madem ne diyim.. 🤭 Temelli giderse de o kısmını bilemem
Soran+1 yılYok yok o da hiç cekilmez 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
kıskandırma milleti , seninkinin yolunu kesecekler bak , senin camışı elınden de kacıracan sonra :)20 Yorumla
+1 yılBunlar saçma sorular. Hiç bir şey yapamazsın bıkınca önünü kopar gitsin. 'yeter be senden çektiğim' diyerek😂
23 Yorumla- +1 yıl
Hayır uyarırım ciddiye almazsa bıkmışsam bırakırım.
+1 yılMeraklanma böyle ulu orta söyledin ya , yakındır nazar değer bu sefer özlersin, söylemeyin be herseyi
11 Yorumla- +1 yıl
Önünüzü arkanızı bkunuzu pusurugunuzu herseyide anlatmayin bee
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakında sıkılır merak etmeyin, sonra da boşanmak istiyorum der.. erkekler böyle ilginçtir..
08 Yorumla
Soran+1 yılİlginç mi karaktersiz mi
- +1 yıl
İlginç tabii ki. Bazıları çabuk sıkılır bazıları geç. Ve öyle saçma sapan sebepler söylerler ki.. ama bu olay rahatsızlık seviyesine geldiyse onunla konuşabilirsiniz bu konuyu, rahatsızlığınızı belirtmediğiniz sürece bu hep devam edecektir böyle..
Soran+1 yılKonuştum daha önce tavirlaniyor bana, kötü bişey mi yapıyorum karımı arzuluyorum neresi yanlış bunun diyo öyle diyince verecek bı cevap bulamıyorum daha doğrusu kırmak istemiyorum
- +1 yıl
Kalbini kırmayın tabii ki. Ama kırmadan da güzellikle konuşabilirsiniz, daha az olmasını sağlayabilirsiniz. Anlayışlı olması gerekiyor bu konuda. Emin olun ki ilerde çok bollaştı filan diyecek. Umarım ki böyle bir adam değildir sizin kalbinizi kıracak , üzecek biri değildir..
Soran+1 yılŞuana kadar kırıcı bişey demedi ama bilemiyorum ben yine konuscam dediğiniz gibi sakince
- +1 yıl
Evet, asla kalp kırmadan, sakince, dosthane şekilde olmalı bu. Sohbet havasında yani.. 👍
Soran+1 yılKibar yaklaşımınız için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ne demek, rica ederim. 👍 takmayın kafanıza düzeltemeyeceğiniz bir durum değil bu..
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence abartmışın. Hem cinslerin yapmıyor diye şikayetiyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılBı ortası olması lazım, hiç olmadan da olmaz tabi
+1 yılBir çok kişinin hayali bu öyle düşün. Birde 1aylık evli olup ayda 2 kez yapanı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Tatile ya da başka yere git dinlenmek için
Soğutursan daha ısıtman zor olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an senin yerinde olmak isteyen o kadar cok kadin var ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılHahahhahah sabah sabah öldüm gülmekten sipermenle evlenmiş giiiz daha ne istiyon 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılimam ile allahı kandırdınız yani
allah akıl versin. biraz kuran okuyun be00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey yapılamıyor teslim ol sadece direnmek de faydasız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni de hazırlaması lazım öyle hayvan gibi olmaz bence bi konuşun bunu
21 YorumlaYani bence bu günleri iyi değerlendirin güzel bir cinsel hayatınız var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence adam gibi sevişemiyorsunuz yani seeviştiğinizde doymuyorsunuz bu yüzden böyle oluyor
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. alışman lazım. gözü dışarı kaymasın. verebildiğin kadar vermen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir erkeğin eline geçmek isterdim 1 gecelik :)
00 Yorumla
+1 yılIşte ben de böyle bir durum ile karşılaşacağım için iki kadınla evlenmeliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikçe bu günleri ararsınız şimdi zaman var Ken bol bol yapın bence ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada sırada dinlenebilmek için şap koyabilirsiniz.
26 Yorumla
Soran+1 yılAslında aklıma geldi de bı zarar verir hepten işi bitersek kendi ayagima sıkmış olurum diye korkuyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılArada sırada canım, o kadar da değil mesela 2 haftada 1 bir tutam çayına dökün.
Soran+1 yılNerden alabilirim şapı, alırken utanırım ben ama
Cevap sahibi+1 yılAsker kardeşime alacağım dersin aktardan temin edebilirsin.
- +1 yıl
Askeriye de şap ücretsiz Bi kere başka yalan bulun😆😆😆
abartıyorsun bence ya
13 YorumlaNe şanslısın canım ya. Millet öylesine aç
00 Yorumlao yapmak için ilaç kullanıyodur
00 Yorumla
+1 yılZor tabi anal olutırnmu
00 Yorumla
+1 yılHalka aç abiyi, hisse senedi gibi😆😆
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılLibido yüksek tutulup uyum saglanmalı
00 Yorumla
+1 yılAğır bir iş il eşine Eve gelince pestili çıksın 😂
01 Yorumlaİyi ne güzel işte genç kalırsınız
00 YorumlaHor kullanmasın, mefta olursun genç yaşta addgghh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Böyle * adamı çoğu kız ister bulamaz kank
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan? Ne hayatlar varmis bee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin durumunda olmak isteyen nice kizlar var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÜff hep aynı trol
10 Yorumla aşınmaz ya
00 Yorumla
+1 yılYok artık atıyorsun
00 YorumlaIlk zmanlar bende ogleydim
00 Yorumla
+1 yılşap at şap :D
00 Yorumla
+1 yılKapat kapıları zincir vur 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhahaha
32 Yorumla- +1 yıl