Mutsuz olmak istemiyorum bakire biriyim ve libidom cidden çok yüksek benim için cinsellik evlilik demek o yüzden de evlilik konusunda seçiciyim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her fanteziye açık, güçlü, spor yapan, sigara kullanmayan, ara sıra alkol alan alkolik olmayan, cinselliği görev olarak değil severek yapan ve gerçekten seven birini bulman lazım ki böyle biri varsa muhtemelen sıraya girmen gerekecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlız sevgili olduğunda dikkat et hemcinslerim çoğu sevgilik de yaşamak istiyor.. bu yüzden kurnaz olman gerekiyor evlenmeden dokunturtma alacagını aldığın çeker gider terk eder.. Lipidona gelecek olursak aynı lipidosu yuksek olan kişilerde olabilir.. ama önemli olan seni orgazm ulaştırması... dikkat et öncesinde harçatma
14 Yorumla
Soran1 yılBunu belli etmem işte buna değecek kişi bu durumumu görebilir libidom yüksek olabilir ama iradesiz değilim
Cevap sahibi1 yılyani şöyle belli olur ilişki de belli bir süre geçtiğinde hemen cinsel sohbet açarlar yavaş yavaş yani sonra yapma falan sohbet açtığında belliki o kişilerin amaçı sadece cinsellik dir bir çoğu kızlar bu tuzağa düşüyor.. seviyorum falan diğe yaptıktan sonra terk edip gittiyor kız seviyo sanıyor sonrasında kızın piskoloji sorunlar ortaya çıkıyor... bu tipklerden uzaklaş... bende bakir birisiyim.. evlilikte düşünüyorum...
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yazdığınız her şeye katılıyorum, kaybetme korkusu olan biri bu tür sohbetleri açmaz sırf bu yüzden bu yaşıma kadar uzak durdum konuştuğum kişiler direkt sohbeti belaltına çektikçe daha bir soğudum o yüzden bu konuda netim, çok sağolun yorum için
Cevap sahibi1 yılrica ederim.. iyi yapmışsın.. aynen öyle artık böyle oyun yapıyorlar... seven kişi zaten bekler kıyamaz yani işte bunu gerçek sevgidir.. diğerleri sahtedir..
Gizli Üye(25-29)1 yılBencil olmayan biriyle olmalisin
14 Yorumla
Soran1 yılSadece bencillik mi
Cevap sahibi1 yılYatakta bencil olmayan erkek her daim kadinini mutlu etmesini bilir.
Soran1 yılOk
Cevap sahibi1 yıl👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yıliliski yasamasan bile cinsellikle ilgili konus oncesinde. cinsellik konusunu acamayan, hakkinda konuşamayan erkek fos cikar
20 YorumlaÇok basit kendinden çok büyük biriyle evlenmeyeceksin kendinden 1 yaş 2 yaş en fazla birini bulup evleneceksin
03 Yorumla
Soran1 yılNiye yaş dediniz farklı bir bakış açısı nedenini merak ettim doğrusu
Soran1 yılAnladım teşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeverek evlendiğin adam seni doyuramazsa onu aldatmak yerine birden fazla erkek istediğinde buna razı olacak biri olmalı. Bazı kadınlar her gün 2-3 posta ile bile doymayabiliyorlar.
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir isteğim olmaz iğrenç, anlasmazsam bosanirim ama aldatmam aldatmanın hiçbir şekilde haklı sebebi olamaz yapan karaktersizdir net
Cevap sahibi1 yılEş kişisinin bilgisi, haberi, katılımı varsa ona aldatma denmez. Daha fazla zevk almak için seçenekleri çoğaltmak denir.
Cevap sahibi1 yılSeni doyuramayan bir erkekten boşanmak da bir seçenek tabii ki.
Soran1 yılÇok farklı kafalardayız yine de yorum için teşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim gibi 7/24 cinsel isteği yüksek biriyle evlenmen lazım ki cinsellikte doyuma ulaşabilesin
04 Yorumla
Soran1 yılBakalım artık zaman gösterecek
Cevap sahibi1 yılBu konuda gerçekten dikkatli ol ve seçici ol. Ama şanslı da olmalısın çünkü lafta uçup iş icraata gelince boş olan çok erkek var.
Soran1 yılBilmiyorum o biraz da şans galiba kendi şansımı kendim yaratmam lazım, evet seçici biriyim, teşekkürler yorumunuz için
Cevap sahibi1 yılEvet kesinlikle öyle, seçici ol. Rica ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aleti büyük seningibi libidosu yüksek biri iyi olur
00 YorumlaMerhaba, bunu evlenmeden anlaman pek mümkün değil aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstekli, testesteron seviyesi yüksek biriyle evlen, sonra yetmiyo diye konuşursun bak
111 Yorumla
Soran1 yılOnu da Abaza mı değil mi nasıl anlayacam
Cevap sahibi1 yılOna kalırsa sen de abazasın. Abazalık ne yani
Soran1 yılBen herkese yükselmiyorum ki gizli sorduğum için açık bir şekilde belirttim libidom yüksek olabilir ama iradesiz değilim, erkekler de ise öyle bir durum yok libidolari yükselince damacanaya halledecek kadar iradesiz varlıklar
Cevap sahibi1 yılÖyle birisi olup olmadığını nasıl bileceksin bilemezsin
Soran1 yılBunu anlamak zor değil davranışlarından belli olur zaten
Cevap sahibi1 yılKolay gelsin o zaman seç bakalım
Soran1 yılBakıcam artık
Cevap sahibi1 yılYaani bulursun umarım, normalde cinselliği umursamayan ama yatakta da senin pestilini çıkaran bi kocan olur umarım
Soran1 yılTeşekkürler garip bir Dilek oldu 😅evella Kafa olarak uyuştuğum biri olur inşallah 🍀
Cevap sahibi1 yılSen de dilek beğenmiyosun gayet makuldü dileğim, yani kafan da uyuşsun tamam, başka kıyafetleri falan nasıl olsun onu da dileyim 😂
Soran1 yılNeyse teşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılCinselliği ihtiyaç olarak değil de zevk aldığı için yaşamak isteyen açık görüşlü aktif biri olmalı. Tabii sende yatakta çok aktif olmalısın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim içinde öyle
00 Yorumla
1 yılAbazanlarla evlen burada çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman denemeden evlenmeyeceksin...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin erkek halinim valla 😉
00 YorumlaAferin sana
30 Yorumla
1 yılSeven
00 Yorumla
1 yılEvlenmemeli.
00 Yorumlayaz bakim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı