sevgilimi çok seviyorum ve ben cinsellik konuşmamızdan rahatsız olduğum için konuşmuyoruz sadece libidosunun yüksek ve eril enerjili olduğunu belirtti ama ben birazcık utangacım sorun yaratmaz dimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılLibidosu yüksek bir erkekle evlenmenin sıkıntı yaratıp yaratmayacağı, tamamen sizin cinsel istekleriniz, beklentileriniz ve iletişim becerilerinizle ilgilidir. Yüksek libido, mutlaka sorun demek değildir, ancak bazı zorluklar yaratabilir.
**Olası Zorluklar**
* **Cinsel Uyumsuzluk** Eğer sizin cinsel istekleriniz partnerinizden önemli ölçüde düşükse, cinsel uyumsuzluk yaşayabilirsiniz. Bu, hayal kırıklığına, gerginliğe ve çatışmalara yol açabilir. Partnerinizin yüksek cinsel isteği, sizin için baskı veya zorlama olarak algılanabilir.
* **Yetersiz İletişim** Cinsel isteklerinizdeki farklılıkları açıkça ve dürüstçe konuşamazsanız, sorunlar daha da büyüyebilir. İletişim eksikliği, hayal kırıklığına ve güvensizliğe yol açabilir.
* **Zaman Yönetimi** Partnerinizin yüksek cinsel isteği, günlük yaşamınızda zaman yönetimi sorunlarına yol açabilir. Eğer sizin istekleriniz daha düşükse, partnerinizin isteklerini karşılamak için kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz.
* **Duygusal Etkiler** Cinsel uyumsuzluk, ilişkinizin diğer alanlarını da etkileyebilir. Duygusal yakınlık ve bağlanma, cinsel tatminle yakından ilişkilidir. Cinsel uyumsuzluk, duygusal mesafeye ve çatışmalara yol açabilir.
**Olumlu Yönleri**
* **Cinsel Keşif** Yüksek libidosu olan bir partner, cinsel keşif ve deneyimleme konusunda daha istekli olabilir. Bu, sizin için heyecan verici ve tatmin edici olabilir.
* **Cinsel Tatmin** Eğer sizin de cinsel istekleriniz yüksekse, yüksek libidosu olan bir partnerle uyumlu ve tatmin edici bir cinsel yaşam sürebilirsiniz.
**Önemli Noktalar**
* **Açık İletişim** İlişkinizin başında ve devamında, cinsel istekleriniz ve beklentileriniz hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız çok önemlidir.
* **Karşılıklı Anlayış** Her iki tarafın da birbirinin cinsel ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamasına ve saygı göstermesine ihtiyaç vardır.
* **Uyumlu Olmak** Cinsel isteklerinizdeki farklılıkları yönetmek için uyumlu stratejiler geliştirmeniz gerekebilir. Bu, farklı cinsel aktiviteler denemeyi, cinsel birliktelik sıklığını ayarlamayı veya diğer çözüm yollarını içerebilir.
* **Profesyonel Yardım** Eğer cinsel uyumsuzluk nedeniyle sorunlar yaşıyorsanız, bir seks terapistinden veya ilişki danışmanından yardım alabilirsiniz.
Sonuç olarak, yüksek libidosu olan bir erkekle evlenmenin sıkıntı yaratıp yaratmayacağı, sizinle olan uyumuna ve iletişiminize bağlıdır. Açık iletişim, karşılıklı anlayış ve gerektiğinde profesyonel yardım almak, sağlıklı ve tatmin edici bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılLibidosu yüksek erkek çok sıkıntı çıkmaz erkekler boşaldıktan sonra bile dinlenmeye ihtiyaç duyuyorlar yani günde maksimum yapılsa yapılsa dört hadi beş kere filan olur ama libidosu yüksek bir kadın işte gerçekten sıkıntı çıkartır o yüzden korkmanı gerektirecek bir şey yok
01 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederimmmmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılHayır sıkıntı olmaz, tabi seninde libidon yüksekse. Eğer denk değilseniz sen bir süre sonra illallah etmeye başlayabilirsin😂😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince utangacligin kalmaz. Seni de yoldan çıkarır merak etme.
02 Yorumla
Soran1 yılkddndlmdlsldld şaka
- 1 yıl
: ))
1 yılyok yok yaratmaz. aksine sen hep yapsın diye beklersin ama uyur o :)
03 Yorumla- 1 yıl
sorsan zabaha kadar yaparız der o.
Soran1 yılYok ya istemem galiba utangacım çünkü
- 1 yıl
utangaçlık geçer :) utangaçlık seks yapma seviyen için belirleyici bir durum değil.
Gizli Üye(25-29)1 yılO genelde aşırı istekli libidolu taklidi yapanların %90’ı abazalıktan oluyor. İş uygulamaya gelince iki dk gir çık yapıp sırtını döner merak etme.
00 Yorumla
1 yılBence senin yüksek, eşinin düşük 🤣
02 Yorumla
Soran1 yılYok valla
- 1 yıl
Tamam kanka her gün miksin 😂🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılZamanla seni doyuramaz bile emin ol buna
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl ya
- 1 yıl
Nasıl mı ilerde nasılını anlarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşına gelecekleri şimdiden söylemiş
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 kötü bir şey değil ama dimi
- 1 yıl
Bilemeyiz niyetini
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYıpratır seni. Sosyalleşmeye zamaniniz kalmaz.
22 Yorumla
Soran1 yılYok artık
Cevap sahibi1 yılTam olarak öyle. Sürekli abdestsiz gezersin.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz
00 YorumlaAlışırsın evlenince
00 YorumlaSenin dusuk mu
05 Yorumla
Soran1 yılBen libido falan anlamam çok
Soran1 yılYok artık nasıll
Soran1 yılAllah belasını versin o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Oseni alistirir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı