Aşırı cinsel isteğim var. Bugüne kadar yanlış bir şey yapmadım. Evlenmeden de bir şeyler olsun istemiyorum.
Bu durumu nasıl aşabilirim?
Bu durumu nasıl aşabilirim?
Bayanlar 14-15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarıya çekti. buda bayanlaır Fizyolojisine maalesef aykırı. bu arada bayanların isteği erkeklerin en az 3 katı ama hiç belli etmezseniz. Eğer istek yoksa sorun var demektir. Yani sorun yok.
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan dimi. Zinadan uzak durmak istiyorsun ve elinde sadece mastürbasyon kaldı. Ama mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok Az sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Mastta başlıyor ve mastürbasyon 2 dk sürüyor. mastürbasyon sonrası istek azalacağına daha da fazla artıyor ve yaptıkça yapasın geliyor. Bu tipik bir orgazm olamama sorunu.
Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?😊
Teşekkür ederim detaylı bir şekilde anlattığınız için 🙏🙏
Rica ederim ama sorumun cevabını alamadım 😊
Evet oluyorum
Hımm 🤪🤪
mastürbasyon ile tam orgazm nedir söylemek istiyorum
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊
Bunların hepsi yoğun oluyor mu? Yoksa 2 dk ıslanıp orgazm olduğunu mu zannediyorsun bakayım gizlicik 😊
Tam olamiyormusum. Konumuz bu değil.
Evet ama şöyle düşün
Mastta başlıyorsun ve orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Her sabah uyandığında ve her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslak olduğunu görüyorsun.
Bundan kurtulmak için kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı. Bunun İçin çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ben cinsellige böyle şeylere kafamı yormak istemiyorum. Yaparsam eğer daha da dayanılmaz olur ve insanları seks aracı olarak görürüm ve eğer ki biriyle çıkmaya başlarsam cinsellik on planda olur ve bu beni rahatsız eder çünkü ilişkide önce sevgi sonra böyle şeyler gelir. Sevgi üzerine kurulu değilse ilişki zaten yürüyemez. Adamın ihtiyacı giderilir gider yani.
Tabii nasıl isterseniz. Eğer daha sonra birkaç öneri almak isterseniz yazarsınız.
İyi geceler
Teşekkür ederim 🙏. İyi geceler
Aşamaya bilirsin
Ama azaltma ihtimalin var
Bazı kadınlar yediklerinden ictiklerinden hormonlari çok etkilenir
Abur cubur cips yağlı yiyecekler kuruyemiş cola vb maddeler etkileyebilir
Kilo problemin varsa oda yağ deposundan yakmak istiyor olabilir
Spor yaparsan isteğin biraz azalabilir
Ama evlilikten vazgeçme senin gibi bir esin olur mutlu olursun
Fırsatın varsa evlen
Teşekkür ederim 🙏. Evlenme imkanim yok çünkü okuyorum ve bu devirde gerçekten doğru insan yok görüyorum:((
1. Sınıfım.
Evet arkadaşının hemen hemen aynısı 🤦♀️🤦♀️
Abur cubur yerim ama bu aralar biraz aldım yedim. Yemeden önce de böyleydi yani. Hatta daha fazlaydı. O yüzden sevgili yapmaya korkuyorum
Kimseye güvenilmiyor aynen. Doğru bir insan olsa tabi isterim ama yok. Cips, kola falan bir de çikolata tükettim.
Ne için çekinmeyeyim? Çikolata fazla tuketirim evet 🤭
161 boy 54 kiloyum ama az almışım sanırım
Öyle tensel temastan uzak duruyorum aynen
Kilo sorunum yok. Sadece bu aralar tükettim yani üniversitede. Sadece libidom zaten yüksek yani :((
Ya ondan öncesi? Üniversiteye gelene kadar bu kadar tüketmiyordum çikolata. Önceden de yüksekti libidom
Bak genel olarak yüksek olabilir bende öyleyim
Hemde çok
Ama bu tarz besinlerle beslenince daha bı başka oluyor insan
Hele kadınlarda yaş ile de alakalı 18-26 yaşları arası daha yüksek seviyelere çıkıyor
İsteklilik besin eklenmesi çevresel etkiler erkekler ile etkileşim çevreden gördükleri mız bir sürü kriter var
Kapalı bir yerde değiliz ki kadın olsun erkek olsun etkilencegimiz bir sürü etken var çok şey yazarimda yürürken ve burdan çok yazılmıyor :)
Ben de genelde öyleyim işte. Erkeklerle iletişimim yok. Soyutlanmış haldeyim ama yine istekliyim.
Yani başka nedenleri de var biliyorum ama düzelmiyor iste :((
Psikolojik nedenleri var. Küçükken Sevgisiz büyüyen çocuklarda bu durum olabilirmiş. Tabi başka sağlık açısından da nedenleri var ama benim nedenim bu.
yasinilker.com/kadinlarda-asiri-cinsel-istek/
Linki bu bak sen de
Ben her erkeğe değil sadece istek var ama sevgili olursam hoşlandığımla ona karşı da istek olur. Evet sorunum Sevgisiz büyümek.
Nasıl da çözmussun beni öyle gerçekten.
Ne koca ama kacmazsa iyidir :(((
Ben aşırı isterim inşallah bu sorun olmaz.
Aşırı dediğini sen şimdi böyle diyorsun ama adam senden istekli çıkarsa görürsün hevesin geçer adamınki geçmez :))
Ondan sonra kaçacak yer ararsın
Tam tersine de olabilir
Keşke her kadın senin gibi olsa dünya kadar isteksiz kütük gibi yatan kadın var
Bu arada cvp yazabilmek için aşağıya inmesi iki dk alıyor :)
Hayır bugün iyiyim hayatım dolu geçtiği için öyle şeyler düşünemiyorum yani boş zaman hemen olunca aklıma geliyor:((
Çikolatadan vazgeçemem :))). Rica ederim
Evlenemem :((( Doğru bir insan yok ve okuyorum o yüzden olmaz
İyiyim fazla istek yok. Dizginledik 😃. Hayatım da yoğun geçince aklıma gelmiyor ve uzak duruyorum.
Çikolata bu hafta pek yiyemedim zaten ondan mi ya 😅
Geliyorum 🤦♀️😅
Cevap
15Cevap
bence kesinlikle zinaya bulaşmadan helalin ile evlenmek sonra doya doya yaşamak en güzeli
Aynen haklısın ama okuyorum evlenemem. Bir de evlenecek doğru insan yok.
sabır et, dua et. bak daha okuyorsun. elbet karşına doğru kişi çıkar. sen doğru yoldan ayrılmazsan
Haklısın öyle
mutluluklar
Sağ ol sana da mutluluklar
Spora başla. Inamln bana bacak antremanından sonra bütün his geçer
Deneyeceğim teşekkür ederim
Kendine zarar verme ve yükseldiğin zaman odağını değişmeye çalış.
p*rno da pek sarmiyor evlenmek lazım artık.. şu an sevişmek isterdim mesela banyo da yarı çıplak falan
Okuyorum maalesef evlenemem
O zaman demek ki libidon o kadar da yüksek değilmiş.
Yüksek ki soruyu soruyorum
Değil ki bunca zaman kontrol edilebilir haldeymis.
Kontrol etmem yüksek olmadığının anlamına gelmez.
Gayette gelir.
ZTen bunun olmaması kötü. Bak bana her gün 31 cekiyom ama hala seks yapmadım yas 27 . Evlenince olcak hayırlısıyla
Aynen hayırlısı
Yani evlenecekse libidosu yüksek kişiyle evlenmeli yoksa sıkıntı olur
Geçici bir dönem sırf bu yüzden evlenmek saçma
Aynen ben de öyle düşünüyorum.
Masturbasyona devam. Belki yeni şeyler deneyebilirsin
mastürbasyon dan baska caren yok maalesef
Kolayca tahrik olur musum?
aşamazsın ewlenene kadar eline mahkumsun 😂😂
Peki 😔
Öyle neden yapayım ki manyak mıyım 🙄
Evlenmek istemiyorsan masttan devamkeee
Mastürbasyon yapiyomusun peki