Bu aralar çok sık duymaya başladım etrafımda, hem erkeklerin hem bayanların korkulu rüyası bence tam sevişmeye başlar başlamaz partnerin boşalması… Peki sizin başınıza geldi mi? ya da başa çıkabildiniz mi? Önerdiğiniz tedavi ve yöntemler nelerdir?
Erken boşalma ile nasıl baş ediyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anlatayım kardeşim heyecandan dolayı bikac dakika içinde boşalıyorsun buna erken diyorlar. caresi ilişkiden yarım sat önce mastürbasyon yapmak bu boşalma süresini uzatacaktır. birde normal yapıyorsun mesela 10 dk sürüyor bosalacagin sıra kendini geri çekip penisin başını hadi ordan ve farklı şey düşünerek süreyi arttirabilirsin. kucuk bişey daha antidepresanlar da boşalmayı uzatıyor ama haddinden fazla sürebilir onu tavsiye etmem
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Antidepresan değil ama hormon takviyesi boşalma süresini çok uzatıyor… Bir arkadaşım kullandı ama dozu abarttığı için kısır kalma tehlikesi var…
Hormonal şeylerden ilaçlardan uzak dur bence çok zararlı ve eğer hormonlarım artsın diyorsan cinsellik için kırmızı et ye ☺️Faydalı olabildimse ne mutlu👍🏻
Benim üniversite yıllarımda vardı bu problem ama bunun tecrübesizlikten kaynaklandığını anladım sonraları… Tecrübe ve seks sıklığı artınca her şey normal zaten🤗 Kırmızı et, sarmısak ve koşu yapmak hormonu yükseltiyor ayrıca katılıyorum 😉
İddia etmiyorum gerçeği söylüyorum. 3 saatte dayanırım yapmışlığım var. Dediğim gibi tamamen beyin ile alakalı bir durum. Zaten kendini kontrol etmeyi öğrendiğinde saat sıkıntın kalmıyor. Ne zaman istersen o zaman boşalırsın. Kontrol sende olmalı uçkurda değil.
Zaten 3 saat sürmesine ihtiyaç duymuyorum. Birgün denemek amaçlı uzun tuttum baktım oluyor. Zaten sert ise 1 saat içinde partner 3-4 defa boşalıyor sonrasına ben dayansamda o dayanamıyor yanma oluyor. Ama 2 partner olsa rahatlıkla tatmin edilebilir demekki
Beline kuvvet 😉 ıslanma problemi olmazsa 2 saate kadar dayanıyorlar test etmişliğim var ama genelde 30dk sonrası hadi boşal demeye başlıyorlar çünki kuruluk oluşuyor
Bence değil. Örneğin sevgilimin performansı çok iyi olmasına rağmen prezervatifsiz aynı performansı gösteremiyor. Bariz bir performans düşüklüğü oluyor. Çünkü prezervatifle hissedemediğini söylüyor ama benim işime gelmiyor. Hiçbir kadının da kısa sürede zevk alacağını sanmam. O yüzden evlensek bile açıkçası doğum kontrol hapı kullanmaktansa prezervatifle korunmasını tercih ederim.
Prezervatif evet hissiyatı öldürüyor ama sağlık ve geç boşalma açısından önemli katkıları var katılıyorum. Ben düzenli ilişkilerimde prezervatif kullanmayı sevmiyorum ama kısa süreli ilişkilerde olmazsa olmaz ki takarsamda en ince olanı takıyorum. Patlatmışlığım var defalarca 😂 hiç kimse bence kısa bir zevki haketmiyor. Ön sevişmeye de bağlı biraz 😎
İlki hızlı yapıyorum. İkinci zaten uzuyor. Ayrıca vajinanın çok sulanması da rahat hareketi sağlar. Boşalma isteği gelince de arada dinlenmek beklemek yeterli olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sakin ol. Erken boşala bilirsin bu normal bişi. Elin var dilin var kullan abicim aaa