- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının isteksiz olduğu, sevişmek eylemini görev gibi icra ettiği seks, kötü sekstir. İstemeyerek yapılan işin sonucunun hayırlı olmayacağını anlatan bir atasözü var: "Gönülsüz skişten burunsuz çocuk doğar."
16 Yorumla- +1 yıl
Bunu kim, niye beğenmemiş acaba? Soru, "kadın ne yaparsa/yapmazsa kötü seks olur?" diye sorulmuş. Her şeyin başı istek, heves. Evliyken karımın "istemesini sağlamam" gerektiği için seksten soğudum ben.
Soran+1 yılben beğeniym nedn seksten soğuyoruz biliyor musun bizi orgazm edemiyorsunuz, başta orgazm olmaak bile hem yenilik heyecanı, hem bi süre yapmadığımız için hem de ileride olurum motivasyonuyla devam ediyoruz ama bi süre sonra o da kalmıyor ve yapmak istemiyoruz
Soran+1 yılbi de bana bozuluyorlar orgazm olmuyorum diye olmuyprum işte napıym ben çok mutluyum sanki küseceğine çözüm ara
- +1 yıl
Bunları, kendi zevkinden çok kadının zevkini ve boşalmasını önceleyen birine yazıyorsun. Boşaltamama sorunum hiç olmadı çok şükür. Kadının orgazm olamamasında tek neden erkek değil, kadının kendisinin de payı var.
- +1 yıl
Kimse beğenmemiş anlamında dememiştim, "katılmıyorum" emojisini neden bırakmış birisi demek istemiştim.
Soran+1 yılbenim ne payım var ya üstüne kitaplar okudum olmuyo işte hiçbi erkekle olmuyor :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer Kızın Vaginasi Bakımsız İse o cinsellik Çok kötü Gelir Cinsellik de Bakım önemli Vagina temiz olacak temiz yani Erkekte geçerli erkeğin Penisi Pis terli olursa Buda kız için kötü olur Ama Ben Şunu Söyleyim Aleyna tilki var ya Aleyna Tilkiyi Şap şap düzmek çok isterim tazecik Süt gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben bunu alamam demesi korkması.
Oral yapmaması dişlerini değdirmesi,
eline almaması,
Sürekli yapma demesi.
Kokması00 YorumlaHijyen çok onemlidir bakımlı değilse olmaz seks esnasında karşılık veremez ve pasif kalırsa bu kötü seks demektir benim açımdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının çekingen olması vücudunu yalatmaması kalçasını iyi kullanmaması çabuk yorulması ve hassas olması...
03 Yorumla
Soran+1 yılyorulma konusuna bir şey yapamıyoruz ben de üstte çok çabuk yoruluyorum gerçi düzenli seks hayatım olunca biraz toparlıyorum yokken çok kötü
Cevap sahibi+1 yılYorulma konusunda bir şey yapılabilir. Kadın da biraz sportif olmalı herkes erkeğin sporuna takar halbuki kadın da yapmalı.
Soran+1 yılne seks yapabiliyorum ne spor bunu sonrası için düşünücem...
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela isteksiz olması ve onu yapma bunu yapma demesi bence
00 Yorumla
+1 yılKan verir gibi yatmak derler ya 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılxdcfgvbhnj kötüsünüz
- +1 yıl
Birazcık 🙂
+1 yılİsteksiz yapılan ateş olmayan boşalma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHijyen benim için en önemli konulardan biridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini bana bıraksın yeter kasıntı tipleri sevmem
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLan bir tek ben mi yorum yapmışım herkes dm mi attı 😀
Soran+1 yıltam olarak böyle olmuştu
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş utanıyorum bazen erkek olduğum için
Soran+1 yılhep hem cinslerinin suçu...
Cevap sahibi+1 yılBence de öyle bazen biriyle güzel sohbet ediyorsun ama takip atmıyorsun yanlış anlamasın diye cünkü takip atınca sapık oluyorsun
+1 yıl3 sn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar