Arkadaşlar, Yobaz bir yerde büyüdüm ve hep bir kadının seks yapması kötü bir şey gibi görülürdü böyle büyütüldüm. İçimde çok fazla cinsel istek var ve evlenmeme de çok var daha, bir şey yaşamadığım için sürekli mastürbasyon yapıyorum ve mastürbasyonın yan etkileri hissediyorum (dikkat dağınıklığı, unutkanlık vs) artık cinsellik yaşamak istiyorum ama bir yanım hala ayıp yanlış ahlaksızlık gibi diyor. aslında herkesle yapılmadığı sürece sıkıntı yok gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin yetiştiği büyüdüğü aile ve çevresine göre tabu anlayışı vardır.. toplumsal öğretilmişliğin kadınlar üstünde etkisi çok maalesef.. ahlaksızlık nedir onu irdelemek gerek.. senin seks yapman mı.. yoksa seks yapıyorsun diye sana ahlaksız gözle bakan mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar anlık haz için ilişkiye girecekse hayvanlardan farkı olmaz. Müslüman isen zaten duyarlı olman lazım. Emin ol dediğin şekilde yaşayanlar hayatından hiç mutlu değil. İslam'da kadın baş tacıdır erkeğin başının tacı evinin sultanıdır bu şekilde önüne gelenle ilişki yaşamamalı helalini beklemeli güzel bir yuva kurmalı
00 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılKötü olan cinsellik değil, nasıl yaşadığın. Sorumluluk alarak da yaşayabilirsin (evlilik), kaçak göçek, gizli saklı da yaşabilirsin. Maalesef çocukları yetiştirirken sanki kötü olan cinsellikmiş gibi bir algı oluşturuluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmanın ahlaksızlık olduğu yanılgısının nedeni, dindeki (veya dinin güncel pratiğindeki) ahlak ve namus kavramlarını cinsellikle sınırlayan düşünce tarzı. Fazlasıyla muhafazakar bir çevrede yetiştiğin için, sana "seks yapmak seni kirletmez, ahlaksız yapmaz, namussuz yapmaz" desem dahi tabularından kurtulman mümkün olmayabilir. Din kavramının bireylerin cinsel arzularına ket vurmasını, insanların da bunu kabul etmesini anlamıyorum. Seksi meşru ve kabul edilebilir kılan şey bir imza mıdır yani? O halde evliliğin tek anlamı var, o da yasal seks. İmza attınız, tamam artık sevişebilirsiniz. Üstelik dinen resmi nikaha, imzaya da gerek yok. Şahitler huzurunda dini nikah kıyıldıktan sonra yapılan seks, dinen zina değil, asıl kaygı zina yapmamaksa.
00 Yorumla kaç yasındasın nerede yasıyorsun evlenirsen daha iyi edersin yaşayacaksanda çok iyi seç karşındakini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama tabii ki değil insanların sana öğrettiği algılara inanmamalısın büyüdünn
01 Yorumla
Soran+1 yılYav aslında düşününce dünyanın en sağlıklı en yararlı şeyi, ihtiyaç. Ama çok ayıp gibi büyütüldük ya da yapan kızlara o***** diyorlar çok kötü bir durum nasıl öyle olmadan yapacağız
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak, en fazla evleneceğin zaman gidip diktireceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılDiktirmek istemiyorum niye gizlemek zorundayız? Kocam ilk beni mi skcek
- +1 yıl
Zorunda değilsin. En fazla diyorum. Hani çevren yobaz ya. O çevreden biri olursa. Elbette %90 ilk seni s.. kmeyecek.
+1 yılPişman olmayacaksan sen bilirsin ama şahsen ilkler vs önemli eşle olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun yobazlıkla alkası yok ahlak etik meseleleridir bu Bende benzer bir çevrede yaşadım Kadın değil Erkeğinde yaşaması hoş görülmüyor. Ama geri kalan durumda aynıyız seninle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Belli bir süreçten sonra ihtiyaç. Yapıp yapmamak sana kalmış. Neticede insani bir güdü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgünün sonunda mesele "bakire misin" e geliyor, ben pişmanım
111 Yorumla
Soran+1 yılNiye pişmansın ki. Bu devirde bir şey yaşamayan mı kaldı? Erkekler bakir miymiş?
Cevap sahibi+1 yılemin ol yapmayan yok da herkes oral anal yapıyor sexting nude gönderme ya da. vajinal hiç yapılmıyor ya da diktiriliyor. erkekler zaten bilmiyim yeter modunda
- +1 yıl
Yapmadım ben ciddi anlamda evliliği bekliyorum
- +1 yıl
Yapma ya keşke yapmasaydın
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis diktircem zaten
- +1 yıl
Yok artık hiç hoş değil adama yazık
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis napiyim anal yapan da söyelmiyor daha önce anal yaptım diye ama herkes yapıyor lisede başlıyorlar artık.
- +1 yıl
Umarım öyle biri denk gelmez
- +1 yıl
Her kişi kendinden bilir işi sen. Başkasına bakma kendi hayatına bak
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis herkes ya anal oral yapıyot ya da diktiriyor artik insanlar ben hiç öpüşmedim yalanini enayilere söyleyebilirler
- +1 yıl
Ben hiç öpüşmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyap kimseyi dinleme doğru birini bul ve yaşa
04 Yorumla
Soran+1 yılYav aslında düşününce dünyanın en sağlıklı en yararlı şeyi, ihtiyaç. Ama çok ayıp gibi büyütüldük ya da yapan kızlara o***** diyorlar çok kötü bir durum nasıl öyle olmadan yapacağız
Cevap sahibi+1 yılonların ve insanların ne dediğine takılırsın hayattan hiç keyif almazsın
Soran+1 yılEvet peki nasıl gizleyeceğim? Gizlemeli miyim
Cevap sahibi+1 yılyani bunu tabi ki kimseye duyurma ne diyeceksin ben ilişki yaşıyorum mu
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seks kötü bisy değil tabiki masti çok yapmak iyi değil azaltmaya çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi diyorum. 22 yaşındayım yapmaya başlasam ne olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks kötü bir şey değil Tabiki helalin ve nikahlı eşin ile yaşadığın sürece.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevkler bazen kısıtlı beden hayat kısıtlı dimi arzular akıllardan çıkmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon cümlenin altına imza atılır. Üzerine mühür de basılır. Cinsel münasebet özel bir durumdur ve hayatın olağan akışında en olağan durumdur, bu hiç kuşkusuz bir gerçek ve bir ihtiyaçtır meğerki bunu odak noktası yaparsın veya sulandırırsın... xjjxjdh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar istekli misin gerçekten peki neler istiyorsun en çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır neden kötü bir şey olsun
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüveneceğin birini bulursan sorun yaşamazsın.
10 Yorumla
+1 yılTatta gör.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş kaç peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim şimdi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılDene ve gör
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben niye s. kiliyorum niye erkek beni düt
- +1 yıl
Zevkte alacaksın verecek sinde karşılıklı
+1 yılAşırı zevkli..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerelisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı