Bir Seksi senin için kötü yapan nedir , ne yaşarsan ya da yaşamayamazsan kötü seks olarak tanımlarsın , ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Biz erkekler adınada anlatıcam kadınlar adınada anlatıcam;
Biz erkekler adına bakarsan olaya, direk kadını rahatlatmadan, penisin acısına alıştırmadan sertçe sokmak, tamam tokat atılır ama şiddet boyutuna getirecek kadar sert ve acıtarak tokatlar atmak, kadın partner istemiyorsa o anda sevişmek, zorla tecavüz edercesine seks yapmak gibi gibi detaylar var bazı biz erkeklerde bunu kabul ediyorum ama bunlara bende karşıyım.
Kadınlar açıkından olaya bakacak olursak eğer, isteksiz olunması, penise kötü muamelede bulunarak ve penisi dişleyerek oral seks yapması ve isteksiz oral seks yapması, seks pozisyonlarına kötü şekilde ve isteksiz şekillerde girmesi ve özellikle doggy pozisyonu biz erkekler için güzel bir pozisyon o pozisyonda belini tam kıramadığı ya da tam kırarak girmediği için penis, vajinaya ya da anala deliğine girmiyor ve kötü bir şekilde giriyor, mecburen biz erkeklerde belden kavrayıp, sertçe tokatları yapıştırıyoruz ki bir postada olsa s2k2s2l2m hatunumuzla. Böyle sıkıntılardan ötürü kötü seks deneyimleri meydana gelmiş oluyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBakımsız olursa
00 Yorumla Aceleye getirilmisse
On sevisme yoksa
Sadece kendisi için yapiosa14 Yorumla- +1 yıl
Zaten bunları yapan bir erkekle öpüşmemek bile gerek
- +1 yıl
Bu konuda kadınlar daha seçici olmalı ve yetenekli bilgili erkek sayısı da az sorsan tüm erkekler seks tanrısı ama reele gelince 5 dakikada pısss
Erkeğin ilişkide yalnızca kendisini düşünmesi
31 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle bu yalnızca kötü bir seks olmaz zaten kötü bir anı kötü bir zaman ve yanlış tercih edilen bir nokta olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusuz hissiyatsız seks benim için kötü bir sekstir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Doggysiz ve karşı tarafın biti4 artık diye mizmizlanmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİdrar/Gaz kaçırma olursa
24 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınlarda olabilen bir şey ama içine girip çıktıkça hava giriyor bu pozisyonla alakalı
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama bunu bazen kaçtı diyip bilerek yapan kişiler var. Biride benim partnerim. O yüzden genel konuştum.
- +1 yıl
Ben hiç denk gelmedim o yüzden şimdi anladım seni bilerek yapmak çirkin tabi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle umarım denk gelmezsin böyle bir şeye
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen çok uzuyor ve boşalamıyorsun o kötü seks
22 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar İçin aynı durumun kötü olarak nitelendirileceği sanmıyorum ;) ama herşeyin fazlası zarar
Cevap sahibi+1 yılseks esnasında kafa başka şeylere gidiyor odaklanamayınca öyle olio
Kızın trip atması. Soğur bırakırım yani.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın boşalmadıysa kötüdür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılten uyumu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarıda kalması
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri