+1 yılİyi bir seksin uzun süren seks demek olduğunu sanan, boşalmamak için bana konsantre bile olmayan ve sürekli çıkarıp 5 saniye bekleyip geri devam eden👎🏼👎🏼 yani evet uzun ve tutkulu bir ön sevişmeyle başlayıp farklı pozisyon ve tempolarla devam eden seks güzeldir ama kadınlar iyice yükseldikten sonra sert ve hızlı bir bitiriş istiyor.
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendim adına değil genel anlamda kötü bir cinsellikten bahsedeceğim Çünkü bunu emin ol ki hiç kimse kabul etmez sıradan yapılan bir cinsel ilişki hiç kimsenin Aslında hoşuna gitmez arada Tutku yoksa şehvet yoksa ve özellikle Aşk yoksa gelsene insanlar o cinsel ilişkilerde çok fazla bir zevk alamıyor tabii Ben de aynı şekilde düşünüyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
bitmedi mi? ne zaman biticek? hala bitmedi mi? bitirmicek misin? canım acıyor amaaağ! yeter gidelim. çık artık acıyor diyorum. ne zaman biter tahmini?
veee bombaaaa soru.!
Beni seviyo mısun? beni sevdiğini söyle.! yaalaaağğğn söylüyorsun...80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüfür ve hakaret bencillik asiri gereksiz sert davranislar zorla anal yapmaya calisma kadina hassas davranmama umursamama beni deli eden seyler yok pompalama yok kökleme bu tabirlerden nefret ediyorum kadın istekli die bacım gibi gormek sacmalik sekxtingde bile sacma sapan davrananlar var iletisimleri cok kotu ve bencillik hat safhada ortada bi sevgili ask his durumu olmasa bile kibar olunmalı biraz geniş fikirli olunmalı ön sevişme önemsenmeli ruhuna dokunamadiniz bedene sadece surtunme hissi verirsiniz iletisime onem verin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltutkusuz olmak, dirty talk olayını abartmak, erken boşalma, partnerin kıllı ya da bakımsız olması, pozisyon değiştireceğim derken duvardan geçen harry potter gibi duvara yapıştırılmak çaaatt beyin kanaması.. hoş değil
100 Yorumla
+1 yılNasıl daha iyi ifade edilir bilemedim ama bazen gerçekten havası olmuyor ve zorlama gibi hissediliyor. Bu kişilerden de kaynaklı olabilir ruh halinden, veya başka basit bir sorundan. Doğallığını yitirdiğinde bir anlamı kalmıyor bence.
50 Yorumla
+1 yılTam sertleşmemiş penis aptal aptal konuşan partner kendine odaklanması onu yapmam bunu yapmam demesi
170 YorumlaDış görünüş bakımından yetersiz bulunmam zoruma gidebilir.
90 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamla olan cinsellikte kötü birşey olmaz. Hiç bir kusur görmem.
90 Yorumla
+1 yılkötü cinsellik bana göre tek düze bir ilişkidir sadece boşalalım bitsin mantalitesine dayanan bir eş tek pozisyondan başka bir şey denemek istemeyen bir eş oral seks yapmayan bir eş öpüşmeyen sevişmeyen bir eş kötü cinselliği başlatırrrr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuca odaklı olarak yapilan cinsellik kötüdür
90 Yorumla *Rol yapmaya alışmış bir kadına denk gelmek. Daha dokunur dokunmaz rol yapmaya başlar ve işin bütün büyüsü kaçar.
*Sığır gibi uzanan kadın. İstekliysen göster. Değilsen hiç sevişmeyelim.20 Yorumla
+1 yılHijyenik olmaması ✓
Bakımsız olması ✓
Oralin olmaması ✓
Sertliğin olmaması ✓
Argo konuşma olmaması ✓
Cinselliğin kısa sürmesi ✓
Fantazinin olmayışı ✓
Gibi gibi vs. 😎👍20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni kucumserse
İsteksiz olursa bütün heves gider160 Yorumla
+1 yılAlakasız gibi gelebilir belki ama helalin olamayan biri ile yaşanılan haram ilişki zaten kötü bir ilişkidir
20 Yorumla
+1 yılTek pozisyonda başlayıp bitirme, partnerin anlamasız soruları (böyle yaparsam acıyo mu, dur bi ne kadar bükülcek)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Bakımsız olması, Fazla nazlı olması, Sadece kendi istediği zaman yapmak istemesi, Asıl kötü cinsellik ruhsuz yapılan seks.
10 Yorumla
+1 yılBoşalamamak, ereksiyonu kaybetmek, monoton pozisyonda seks.
20 Yorumla
+1 yılDomalmayı beceremeyen oral bilmeyen sırt üstü yatan yazsam roman olur
20 Yorumla
+1 yılTanımadığım biri ile yapılan, şehvetle yapılmayandır.
20 Yorumla
+1 yılBacaklarını açıp sırt üstü yatıp bekleyen bir partnerden daha kötüsü olamaz
20 YorumlaUyumam lazım veya hadi yapta bitir veya hemen boşalma gibi sözler kötülüğün dibine vuruyor
10 YorumlaSadece kendi aldıgı zevke odaklanmış biriyle birlikte olmak
10 Yorumla
+1 yılUzmanlık alanım
Daha bir tane akılda kalıcı olmadı hiç
Hepsi berbat ötesiydi10 Yorumla
+1 yılLibidosu tutkusu heyecanı eksik bir partner benimde modumu düşürürdü
10 Yorumlacinsellik yaşamadım hiç. ama o an sevmediğim birinden bahsetse soğurdum
10 Yorumlabencil ve doyuramayan erkek net!
140 Yorumla
+1 yılBencil partner olabilir
150 YorumlaPartnerimi mutlu edemediysem kötü cinselliktir.
130 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kötüsü girer girmez boşalma olayı bir diğeri ise oral seks esnasında bu olayın olması
150 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRol yapiyo olmasi
Erken bosalma
Isteginin benden az oldugunu farketmek gibi80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadin diye yataga attigim seyin dönme cikmasi olabilir 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 saat bile kısa benim için 6 saat aşağısı olamaz diğer türlü tatmin olamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç boşalıyor olmam partnerimin bı zamandan sonra sıkılması.
10 Yorumla
+1 yılOralsiz geçen kendini yalatmayan partnerim bana kötü seks hissi verir
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin bakımsız olması. Bir kere başıma geldi ve isteksiz bir şekilde oldum.
10 Yorumla
+1 yılErken boşalma
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörünüşümü beğenmemesi
60 Yorumla
+1 yılİki tarafında doyuma ulaşamadığı sekstir
20 Yorumla
+1 yılÖn sevişme olmazsa olmazımdır
20 Yorumla
+1 yılPartnerimi mutlu edemediysem kötü cinselliktir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Ruhsuz, tutkusuz olmak yeterli; tüm isteğim gider
20 Yorumla
+1 yılÇok sertsin canımı yaktın temizliğini yapmaması
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Soğuk yapılan cinselliktir
10 Yorumlaİyi olmayan cinselliktir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYapmacık olunca tüm isteğim gider.
10 Yorumla
+1 yılSevişmeyi sevmemesi 🙂
10 Yorumla
+1 yılKızlar lütfen doggy de belinizi düzgün bükün
10 Yorumla
+1 yılİstediğine emin olmayan kız
10 YorumlaTutkusuz yapılan seks
10 YorumlaErken boşalma tabiki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis koku
120 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken boşalma 🙄
130 YorumlaRuhsuz tek taraflı olan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüfür.
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Oral seksin olmayışı isteksiz partner
10 Yorumla
+1 yılTek tarafin istedigi
20 YorumlaStrapon? : D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Isteksiz ve temiz olmaması
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkoku
10 Yorumla Erkenden orgazm olup devam etmeyen partner
10 Yorumla
+1 yılisteksiz kadın..
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler