Sert ve küfürlü cinsellik hakkında ne düşüyorsunuz?

Ben şahsen hoşlanıyorum. Bir kızla tanışmıştım. Kız feminist (erkek düşmanı) çıkmıştı. Çok çekici ve açık giyinen bir kızdı. Altına siyah daracık tayt, göbek açık, piercingli, renkli saç bir kızdı. Ama zerre sevmediğim bir yönü vardı. Feministti (erkek düşmanıydı) Feminizmden nefret ettiğim için kızla sevgili olmaktan vazgeçmiş, konuşmayı bile kesecektim tamamen, sonra böyle bir şey yapmak üzerine karar kılmıştık karşılıklı olarak, ikimizin de isteği dahilinde. Sonra da buluştuk bir ara. Sert, küfürlü, aşağılayarak, suratına tükürerek vs falan böyle bir cinsel birliktelik yaşadık. Feminist kız itaatkar oldu bana. :D Kız en son teşekkür etti, istediğim tam olarak buydu falan dedi. Daha da hiç görüşmedik bu cinsellikten sonra.

Siz de bu şekilde bir birliktelik yaşadınız mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bir role play geçti dominant/submissive birliktelikte. Kızın karşısına sandalye çekip oturdum. Neden feministsin dedim "öncelikle feminizm kadın erkek eşitliğidir, bizler şunu savunuyoruz bunu savunuyoruz" vs diye propagandaya başladı. Ben de bu tarz yalanları duymaktan sıkıldığım için direk suratına tükürdüm, "senden nefret ediyorum, seninle ilgili her şeyden nefret ediyorum" dedim feminist kızı aşağılamak amacıyla, o da gülümsedi hoşuna gitti. Tükürük suratından aşağı akıyordu
Güncellemeler
+1 yıl
En az 15-20 dakika deepthroat yaptı. Saçından çeke çeke, küfürler edip, aşağılayarak yaptım."Ben işe yaramaz bir sürt*ğüm" de falan dedim, o da tekrar etti "ben işe yaramaz bir sürt*ğüm" dedi. Sonra deepthroata devam. :D Diğer stillere geçtik doggye falan, kalçaya şaplak, küfürler, aşağılamalarla. 1 saat kadar sürdü toplamda. En sonda cim cif, surata tükürme ve bitti. Kız en sonunda teşekkür ederim, istediğim tam olarak böyle bir şeydi tarzı bir şeyler söyledi. Sonra ayrıldık bitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sert ve küfürlü cinsellik hakkında ne düşüyorsunuz?