Öncelikl feminizmin kelime anlamını öğrenip de gel lütfen. Erkek düşmanlığıyla yakından uzaktan alakası yok. Erkekler de feminist olabiliyor bunu da unutma. Ayrıca o birlikte olduğun kız feminist değil iyi yemiş seni. Öyle feminist olmaz, boşuna kendini kandırmasın.
19 Yorumla
Soran+1 yılHep aynı şeyleri duyuyorum feminist (erkek düşmanı) mecradan. Feminizme karşı fikir belirtip, anti feminist olunca feminizmi bilmemekle suçlanmak saçmalık. Feminizmi çok iyi bir şekilde incelediğim ve gördüğüm için anti feministim zaten. Hayatlarında feminist olup, daha sonra anti feminist olan binlerce insan var. Bir kaç tane doğru şeyi savunması kompleks bir ideolojiyi haklı/doğru bir ideoloji yapmaz.
Feminizm kadıncılık ideolojisidir ve erkek hakkı savunmaz, erkek sorunlarıyla ilgilenmez. "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" ilkesi mesela erkek düşmanı bir kanundur, bunu savunup çıkartan feministler yüzünden masum erkekler sahte taciz ve sahte tecavüz suçlamaları yüzünden hapse atılıyor ve hadım işkencesi görüyor.
3-4 tane erkek düşmanı feminist diye bir şey yok. Feministlerin yüzde 90 ı erkek düşmanı ve erkek düşmanı kanunların çıkmasına neden oldular. Diğer yüzde 10 u da dolaylı yoldan erkek düşmanı. Bir fark yok.
Soran+1 yılFeminizmin kadınların üstünlüğünü savunan, erkek düşmanı bir ideoloji olduğu armut gibi ortada. Anlaması hiç de zor değil. Ölen masum erkeklerin arkasından iyi olmuş diyen feminist sayfalara bak. En nefret dolu yorumlar en yüksek beğenilerle ilk sıralara çıkıyor.
Sana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
Soran+1 yılSana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
forum.donanimhaber.com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937
forum.donanimhaber.com/erkege-iskence-yapip-katleden-feminist-donna-hylton-un-8-martta-yaptigi-korkunc-konusma--131810175
forum.donanimhaber.com/tacizde-tecavuzde-kadin-beyani-esastir-ilkesi-erkek-dusmani-bir-kanundur-kesinlikle-kaldirilmalidir--131809857
forum.donanimhaber.com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209
forum.donanimhaber.com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503
Soran+1 yıl" Ayrıca o birlikte olduğun kız feminist değil iyi yemiş seni." Sen öyle zannet. :D Neyse nasıl inanmak istiyorsan öyle inan.
- +1 yıl
KS otomatik seciyor 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok seviyorum sevgilimle öyle konuşuyoruz seks sırasında ve o kelimelerle beni kıvama getiriyor çok feci ıslaniyorum
47 Yorumla
Soran+1 yıl@Kemal1790 Hocam benim gönderimin altında kızlara yavşamak yok. Bırakın istediklerini yazsınlar. Hard seks diyorsa hard seksdir.
Soran+1 yılKonuşmak için konuşmuşsun resmen. :D
Soran+1 yıl@Kemal1790 Anladım da. İyi bir sebebin olsa konuşma bağlantısı kurmak için bir şey demezdim. Neyse hocam sıkıntı yok. :)
Soran+1 yıl@Kemal1790 Ben de onu diyorum hocam. Bunu yapmayın işte. Aşağıda erkek yorumları var bir sürü. Onlara hiç yorum gelmiyor, kızların normal yorumlarına alakasız yorumlar geliyor. Alakalı ve düzgün bir şey yazsan bir şey demezdim. Ama gereksiz bir yorum yapmışsın. Bence daha yorum atma. Burda kalsın uzamasın. Müslüman erkekler yapıyor bunu. Denge kuramıyorsunuz kızlarda. Kızlar da yorum atmaya çekiniyor sonra.
+1 yılHepsini yaşadım. Fanteziler cinselliği ayakta tutar
21 Yorumla
Soran+1 yılFantezi olmadan olmaz, doğru. :)
Sert ve kufurlu iyidir
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cok sacma ne olursa olsun insan ve kurur onur kirici olan hersey onu ezer hoslanmasi imkansiz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİki taraf da bundan zevk alıyor. Bu zaten BDSM bile değil. Hardcore seks deniyor.
Soran+1 yılDominant/submissive, hardcore seks oluyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşimi yatağa bağlayıp testere ya da silahla seks yapmayı düşünüyorum onu o kadar çok korkutucamki hoşuma gidiyor erkeğin ürkekleşmesi 😂😂😂😂
00 YorumlaFeminizmi erkek düşmanlığı sanmak da ayrı bir aptallık örneği.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu konu altında bunları tartışmayacağım seninle :D
+1 yılElbette 😊
22 Yorumla
Soran+1 yılNickini beğendim güzelmiş :)
- +1 yıl
Sağolasın Dostum 😊
Feministlik erkek düşmanlığı demek değildir aaaaa insanı çıldırtmayın
07 Yorumla
Soran+1 yılhahaha Bu komik şaka için teşekkürler. :D
Soran+1 yılHep aynı şeyleri duyuyorum feminist (erkek düşmanı) mecradan. Feminizme karşı fikir belirtip, anti feminist olunca feminizmi bilmemekle suçlanmak saçmalık. Feminizmi çok iyi bir şekilde incelediğim ve gördüğüm için anti feministim zaten. Hayatlarında feminist olup, daha sonra anti feminist olan binlerce insan var. Bir kaç tane doğru şeyi savunması kompleks bir ideolojiyi haklı/doğru bir ideoloji yapmaz.
Feminizm kadıncılık ideolojisidir ve erkek hakkı savunmaz, erkek sorunlarıyla ilgilenmez. "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" ilkesi mesela erkek düşmanı bir kanundur, bunu savunup çıkartan feministler yüzünden masum erkekler sahte taciz ve sahte tecavüz suçlamaları yüzünden hapse atılıyor ve hadım işkencesi görüyor.
3-4 tane erkek düşmanı feminist diye bir şey yok. Feministlerin yüzde 90 ı erkek düşmanı ve erkek düşmanı kanunların çıkmasına neden oldular. Diğer yüzde 10 u da dolaylı yoldan erkek düşmanı. Bir fark yok.
Soran+1 yılFeminizmin kadınların üstünlüğünü savunan, erkek düşmanı bir ideoloji olduğu armut gibi ortada. Anlaması hiç de zor değil. Ölen masum erkeklerin arkasından iyi olmuş diyen feminist sayfalara bak. En nefret dolu yorumlar en yüksek beğenilerle ilk sıralara çıkıyor.
Sana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
Soran+1 yılSana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
forum. donanimhaber. com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937
forum. donanimhaber. com/erkege-iskence-yapip-katleden-feminist-donna-hylton-un-8-martta-yaptigi-korkunc-konusma--131810175
forum. donanimhaber. com/tacizde-tecavuzde-kadin-beyani-esastir-ilkesi-erkek-dusmani-bir-kanundur-kesinlikle-kaldirilmalidir--131809857
forum. donanimhaber. com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209
forum. donanimhaber. com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503
Soran+1 yılforum. donanimhaber. com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937
forum. donanimhaber. com/erkege-iskence-yapip-katleden-feminist-donna-hylton-un-8-martta-yaptigi-korkunc-konusma--131810175
forum. donanimhaber. com/tacizde-tecavuzde-kadin-beyani-esastir-ilkesi-erkek-dusmani-bir-kanundur-kesinlikle-kaldirilmalidir--131809857
forum. donanimhaber. com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209
forum. donanimhaber. com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503
Soran+1 yılforum.donanimhaber.com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937
forum.donanimhaber.com/erkege-iskence-yapip-katleden-feminist-donna-hylton-un-8-martta-yaptigi-korkunc-konusma--131810175
forum.donanimhaber.com/tacizde-tecavuzde-kadin-beyani-esastir-ilkesi-erkek-dusmani-bir-kanundur-kesinlikle-kaldirilmalidir--131809857
forum.donanimhaber.com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209
forum.donanimhaber.com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503
+1 yılsacma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar