Foto diziden alinti oldugu icin yani kamuya acik. herkesin erisebilecegi bi. yerden. alindigi. icin buraya atmam sakinca tasimamamaktir editorler...
Kucuk
Buyuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gördüğün göğüs slikon. Fotodaki 85 beden. Gençliğine, aurasına bayılırdım. Boy, pos, fizik değilde enerjisi ve yüzü çekici geliyordu bize. Türkiye de ünlü olmayıp fizik, boy olarak berenden iyi çok kadın var. Dediğim gibi aurası, 10 yıl önceki çekiciliği büyüledi bizi
Evet o dönem ergenlikteydim daha önce hatırla sevgili de oynamıştı dümdüzdü göğüsleri
Kesinlikle KÜÇÜK gogus daha seksi. buyuk gogusler cok sarkık duruyor ve iticigeliyor ozellıkle yas ılerleyınce. ama kucuk gogus daha seksi avuca komple sıgar hepsını aynı anda agıza alıp emebılırsin ve en onemlısı estetık olarak daha guzel gorunur.. bırcok erkek ve kadın buyuk gogus ve buyuk kalcayı marıfet sanar seksı sanar sadece yanılgıdır. en buyuk ornegı gercek profeosyonel mankenlerın hepsı kucuk gogusludur
Cevap
20Cevap
Büyük göğüs itici gelir bana ve küçük göğüs kadını daha citipiti daha narin gösterir kesinlikle görüşüne katılıyorum 75 ideal
tabiki de orta göğüslüler :D Ellediğinde avuca sığmalı.
Orta boy ve portakal büyüklüğünde olan göğüsler her zaman daha seksidir.
aslında küçük göğüs sevmem ama bereninkiler gerçekten hoş sanırım sıkı olduğundan dolayı :)
kesinlikle küçükler daha seksi
nedeni daha estetiksel görünümleri olması
İkisininde ayrı zevkleri var ama en favorim 80-85 B
Düz tahtaydi o silikon yaptirdi
normal bişey olsun ya
Büyük her zaman daha iyidir
Çok küçük olmamak kaydıyla küçük 🙄
Küçücük olmalı sarkmamalı
Küçük çok daha seksi bence.
Büyük tercihim
orta ıyıdır
Canim 75 gecmeyecek