Ve sizce neden daha çekici?
Küçük göğüs
Büyük göğüs
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve sizce neden daha çekici?
Kadında en çok dikkat ettiğim şey göğüsler. Küçük olanlar daha çekici, daha şekilli oluyorlar. Malum sütyen dışarıdan çok farklı gösteriyor, bildiğimiz kandırmaca durumu var😅😂 küçük göğüste yanılma, kanma durumu da çok az oluyor. Ayrıca sevişirken de onlarla ilgilenmek ayrı haz veriyor.
Mesele küçük ya da büyük olması değil. Bak bu soru kalın penis mi uzun penis mi sorusuyla yarışır.
Mesela nasıl göründüğü...
Dolgun olmalı, sarkık olmamalı. İki meme arası boşluk olmamalı. Ucu çok uzun olmamalı.
Yani...
Cevap
28Cevap
Malum işi göğsüyle yapan kadınlar var ve gerçekten bu çok güzel his olsa gerek. Ama küçük göğüslü kadınlar bu durumda dezavantajlı. Hele erkek spor yapan biri ise , bu erkeğin göğsünün kadından büyük olması komik. Komik ama eşler sadece kendi aralarında eğlenmek için yapabilirler. Yani kısa bir empati yapıyorum da ben sevdiğim kadınla cinsel birliktelik yaşarsam eğer, içinde sevgi bulunan bir sevişme olduğu için göğsünün büyük mü yoksa küçük mü olduğu beni çok alakadar etmezdi açıkçası.
Kralll
erkektenerkeğe değşir herkesin tercihi farklı. bana göre kadınlarda büyük memeler ve pembe ince uclar iyi duruyor
Onu bilmiyorum ama Küçük göğüs çok rahat benimkileri küçültmek için ameliyat olmayı düşünüyorum kamburum çıkacak sürekli terliyor :(
Biz büyütmeye çalışıyoruz siz küçültmeye
Komşu komşunun tavuğuna kaz görünürmüş diye boşa dememişler Ama emin ol çok zor kıyafet bulamıyorsun bulduğun kıyafetin üstü olsa altı olmuyor zaten gömlek giymek imkansız terliyorsun kamburun çıkıyor yani gerçekten Keşke ben de küçük göğüslu olsam
Hmm kötüymüş ya hayat kalitesini çok düşürür
Seninkiler baya büyükmüş demekki
Böyle olacak kanka süper bence
Bence küçük daha önemli daha güzel hoş duruyor ama küçük bazı isteklerimi ihtiyaçlarımı karşılayamıyor 🤣
dik göğüs
Ne küçük ne büyük, tam ortası idealdir bence.
bence küçük meme daha çekici
daha estetiksel bir görünümleri var
Küçük göğüs ilgimi çekiyor ama büyüğünede yok demem
Farketmez, önemli olan kıvrımlı hatlar ve en önemlisi büyük kalça.
doğal, hafif dik olacak şekilde ortalama boy en iyisi bence. sarkık veya gözükmeyecek kadar küçük olmasa iyi olur
Küçük büyük farketmez
benim gbi ufak sevenlerde vardir
ikisinin de özelliği farklı
Ben küçük seviyorum şahsen 😊
kucuk göğüs candir
küçük ve sütyensiz
Büyük tabi ki.
Küçük daha gerçekçi duruyor ya
Küçük göğüsler daha çekici ısırması falan
benim favorim her zaman küçük
Görmeden bilemem
Hiç mi meme görmedin