Cinsel Yaşam Büyük göğüsler mi daha ilgi çekici ve seksi yoksa küçük göğüsler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hangisi daha seksi? (görsel fotoğraflar İnternetten alınmıştır) Büyük göğüs daha ilgi çekici Küçük göğüs daha ilgi çekici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Büyük göğüsler mi daha ilgi çekici ve seksi yoksa küçük göğüsler mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Tabi ki büyük göğüsler daha güzel. En kötü 80-85 olması lazım 2 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bence sedyenin içinde olup ve çatalı görünen hepsi dikkatlerini çeker 3 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl aynen net Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. bir türk büyüğü demişki şarkısında avuç içi kadar mutluluk yeter :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu fotoğraflarda bile belli oluyor neyin çekici olduğu küçüğü seçenler zevksizsiniz net 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Büyük sevmem ama normal boyutta ve dik olursa offf derim 0 0 Yorumla
Bluewop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Büyük tabiki. Çok feminen ben gibi. 4 0 Yorumla
Yıkılmadımdireniy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Küçük bence büyük nene gibi duruyor 8 16 Yorumla Soran +1 yıl Kız dik Sarıkamış göğüslerden bahsediyorum. Küçüklerde erkeksi gibi Yorumla S97S98 +1 yıl erkeksi olması itici olmaz.. Yorumla Soran +1 yıl @S97S98 olur Yorumla S97S98 +1 yıl walla kadınlık meme ölçüsü tek değildir.. Yorumla Soran +1 yıl @S97S98 küçük göğüsler erkeksi dedim demedim bütüm vücutları erkeksi gibi Yorumla S97S98 +1 yıl onu diyorumerkeksi dik memeinsanı o kadar çeker kiçokk muhteşem dirr..artı, giyim açısından daha müthiş.. Yorumla Soran +1 yıl @S97S98 abartma asıl büyük diri dik göğüs daha ilgi çeker sen kendi adına konuş Yorumla S97S98 +1 yıl genel konuşuyorumbüyüklük we güzellik bir olmazsenin kaç beden.. Yorumla Soran +1 yıl @S97S98 genel konuşma kendi adına konuş işte Yorumla S97S98 +1 yıl bu bir gerçektirririsi en çekilmezi dirraz düzgün bakk.. Yorumla Soran +1 yıl @S97S98 puahh en gerçeğiymiş o yüzden kadınlar Koçam büyük göğüs seviyor diye göğüslerini büyüt veya genç kızlar erkekler büyük göğüs severiyor diye göğüslerimi nasıl büyütebilirim diye dert yanıyor dimi salla salla Yorumla S97S98 +1 yıl büyütenler bir çuval inciri mahwediyorr Yorumla Yıkılmadımdireniy +1 yıl @S97S98 sus artık be ya da diğer kız ne sidik yarışı yaptınız susun biriniz ya Yorumla Soran +1 yıl Ahahhah olur abla Yorumla S97S98 +1 yıl abla olur Yorumla scarface0069 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Herkesin ilgisi farklı 1 1 Yorumla S97S98 +1 yıl bazen zamanla, eski beğendiklerin itici, hiç beğenmediğin şeyler ise, çekici gelebiliyor.. Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Ortasi diylim. Eline sigcak birazda tasacak. 0 0 Yorumla
melisaaaxx_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Orta boy olacak ucunu emmek çok zevk verir 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyen kızım sen ya Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Büyük daha çok ilgi çekici oluyor 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. orta meme ideal bence 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İri diri 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Büyük gogus 0 0 Yorumla
genc33 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. dik göğüs portakal kadar olanlar 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadina bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tabi ki büyük göğüsler daha güzel. En kötü 80-85 olması lazım
bence sedyenin içinde olup ve çatalı görünen hepsi dikkatlerini çeker
aynen net
bir türk büyüğü demişki şarkısında
avuç içi kadar mutluluk yeter :D
Şu fotoğraflarda bile belli oluyor neyin çekici olduğu küçüğü seçenler zevksizsiniz net
Küçük ama dik göğüsleri olan kızlar bir içim sudur.🖤
Büyük sevmem ama normal boyutta ve dik olursa offf derim
Büyük tabiki. Çok feminen ben gibi.
Küçük bence büyük nene gibi duruyor
Kız dik Sarıkamış göğüslerden bahsediyorum. Küçüklerde erkeksi gibi
erkeksi olması itici olmaz..
@S97S98 olur
walla kadınlık meme ölçüsü tek değildir..
@S97S98 küçük göğüsler erkeksi dedim demedim bütüm vücutları erkeksi gibi
onu diyorum
erkeksi dik meme
insanı o kadar çeker ki
çokk muhteşem dirr..
artı, giyim açısından daha müthiş..
@S97S98 abartma asıl büyük diri dik göğüs daha ilgi çeker sen kendi adına konuş
genel konuşuyorum
büyüklük we güzellik bir olmaz
senin kaç beden..
@S97S98 genel konuşma kendi adına konuş işte
bu bir gerçektirr
irisi en çekilmezi dirr
az düzgün bakk..
@S97S98 puahh en gerçeğiymiş o yüzden kadınlar Koçam büyük göğüs seviyor diye göğüslerini büyüt veya genç kızlar erkekler büyük göğüs severiyor diye göğüslerimi nasıl büyütebilirim diye dert yanıyor dimi salla salla
büyütenler bir çuval inciri mahwediyorr
@S97S98 sus artık be ya da diğer kız ne sidik yarışı yaptınız susun biriniz ya
Ahahhah olur abla
abla olur
👍👍👍
Herkesin ilgisi farklı
bazen zamanla, eski beğendiklerin itici, hiç beğenmediğin şeyler ise, çekici gelebiliyor..
Küçük ve uçları dik olan 😅
bitmedi mi şu tartışma hfjhfj
Ortasi diylim. Eline sigcak birazda tasacak.
buyuk gögüsler
Orta boy olacak ucunu emmek çok zevk verir
Lezbiyen kızım sen ya
Kocaman en güzeli ama oda yok ki😂
Büyük daha çok ilgi çekici oluyor
orta meme ideal bence
Fiziğe göre güzel olan göğüsler
İri diri
Büyük gogus
dik göğüs portakal kadar olanlar
Büyük
A ve B şıkkının ortası bence.