İdeal göğüs ölçüsü sevgilimin ölçüsü de diyebilirsiniz tabi :))
Kızlar Bir Adım Öne
Kızlar Bir Adım Öne
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yine tipik siradan turk dusuncelerine uygun soru olmus. Kadinda vucut uyumu butunlugu onemlidir. Zayif kadinda koca memeler itici durur. Iri yapili kalcali kadinda da kucuk kotu durur. Yani gogus buyuklugu kisilere ozel degisir nasil durdugu. Yani kucuk goguslu bir cok kadin tanidim gayet cekici duran. Iticisinide gordum ayni sekilde buyuk goguste oyle. Yani vucut butunlugune uyuyorsa tamamdir. Yani senin misal uyum icinde. Onun disinda iriside kucugude ayni hazzi verir. Irinin kavramasi hissiyati vs bi tik daha ilerde. Ama iliskide tercihimi gogus buyuklugune gore yapmam. Vucut genelinin uyumu onemlidir benim icin
Ben kimi sevdiysem onun göğüsleri en güzeldir benim gözümde.. 😃😃
İhyacı karşılayacak kadar.. :))

Herhangi biri🤗
Cevap
93Cevap
Benimkiler çok büyük değil ama çok küçükte değil orta tercih eden böyle tercih etsin
Bana b ve c cup memeler çok estetik ve çekici geliyor. D ve A cup memeleri ise fazlasıyla itici buluyorum.
Büyük göğüsler tabi ki
Açıkçası ben küçük seviyorum. Büyük olması tabi ki problem değil ama illa ki bir tercih yapacaksam da küçük isterim. Bana daha çok seksi geliyor
Herkesin büyük anlayışı değişir tabii ki :)
Mesela 2. görseldeki sana göre büyükse bana göre normal görünüyor ve tahminen 80B onlar. Bana göre ideali 85C.
Fiziğiyle uyumlu olan göğüsler diyeyim. Balık etli birinde 75B , minyon birinde 105D bana göre iticidir. Genel fizigiyle uyumlu olması gerekir. Ama illa secmek gerekirse küçük ve dik göğüsler.
Herşeyin kararı makuldur lakin kuçik se olmasin. Evim 4 1 arabam 4×4 jeep... bir zahmet onlar da büyük olsunlar 🤗
büyük hiç kıvırmanın alemi yok 85-100 arası her şey kabulüm (net tercihim 95) ama 80 e kadar da inerim kız hem tipimse hemde seviyosam.
büyükler. yani ben olgunlardan hoşlandığım için göğüslerinde dolgun olması beni tahrik ediyor. bir de takım elbiseli kadınlar çok çekiciler :)
Merhabalar,
Bu kişiye bağlı olarak değişmektedir.
Öznel bir düşünce olarak küçük göğüsler bana daha estetik geliyor.
Keyifli günler dilerim.
İri olması diri olacağı anlamı taşımıyor. Sorudaki Görsel bakacak olursak elbette 2. Seçenek çok oran alacaktır.
Portakal büyüklüğünde ve diri , meme ucu sert ve dik göğüsler makbuldür. Büyük olup sarkmış , sütyen sayesinde toparlayıp seksi degaje veren ama sütyen açılınca holstein ineginin göğsüne dönen memeyi napim ben 😂😂😂
Orta-küçük tercihimdir. Büyük memeler yalnızca doggyde ayna karşısında sallanırken mükemmel, tutulması da kadını heyecanlandırır.
Şahsen küçük seviyorum 75 favorim ucu olsun ağzıma gelsin yeter büyük göğüs kadını kilolu gösteriyor bende çıtı pıtı zarif seviyorum
Iri göğüsler daha seksi tabiki sarkık olmadığı sürece tabi
küçük göğüs daha seksi geliyor bana ya da minyon kadında orta düzey göğüs
Büyük küçük fark etmez hepsi harika ama en güzeli vücuda göre orantılı olarak hafif büyük.
haha erkeklerin %99 cevap belli :) üstteki de çok küçük değil bu arada :)
büyük göğsü seksi bulup küçük göğüse sahip olmak = ben
Sana büyük olan bize küçüktür nesnel olma öznel ol
@bırakamıyorum7 nasıl öznel olayım
Göğüslerim böyle hoşlanan var mı diyerek öznel olabilirsin, küçük göğüsleri seksi bulan kimler gibi wuuuuhhuuuu
@bırakamıyorum7 anladım
Takibe gelmek ister misin
Buyukler daha iyi oluo bakmasi dokunmsi vs..
Kucuklrde dikse guzl
Ortası en güzeli büyük meme sorun demek onu taşı bütün gün
Büyük Göğüsler
Büyük göğüs ihtiyar kadın işi
Bu devirde ellenmemiş, avuçlanmamış hangisi kaldıysa o...
Benim göğüslerim orta ama büyük severiz her daim sncn
Kesinlikle ve kesinlikle ufak. Bayiliyorum deliriyorum ufak memelere. Ama hic kucuk memeli bir sevgilim olmadi maalesef 😔
İkinci resimde ki büyük gögüsler
Kadın dediğin büyük göğüslu olmali minimum 80 beden
Büyük göğüsler bir adım önde
Yani ideal göğüs daha Seksi çok büyük itici olabilir küçükler de ele sığmaz
Ortası olsa olmuyor mu?
Olmuyor sanırım o zaman büyük diyorum 😁
Olsun olsun..
İstersen küçük de😅
Görsellere baktımda büyük seksi duruyordu bende onu seçtim 😜
Peki...
Uçları ağza gelsin ölçüsü okadar önemli değil benim için
Farketmez büyük ve küçük olması ikiside emzirir bence
Büyük tabii küçük göğüsler erkeksi
Giyilen giysi belirler bunu
İnce bel büyük meme
Ele gelmesi lazım bence ben küçük sevmiyorum
Buyük tabiki ama diri olacak
Küçük göğüs sevende ne biliyim yani çok tuhaf
Büyük dolgun göğüsler
Herzaman büyük ve dik göğüs idealdir
Büyükler tercihim her zaman
85B veya C daha fazlası Büyük gelir :D
Küçük büyük hepsi aynı eleyince büyür
75 80 85 iyi birde sırtı darsa enfes
Ne kadar kucuk o kadar tatli :)
Küçük göğüsler daha güzeldir 😊
Kuçuk ısırması kolay 😅
Bence her şeyin abartısı kötü ideal 80-85 bence
Küçük ve orta olanlar
Küçüüüük en güzelidir
Ne çok iri ne çok küçük
Büyük ama b deki pek büyük değil
aseksuel olasim gelmiyo degil
jgfhhf niye
Ol bence hayatının en doğru tercihini yaparsın , gerçi sonradan olunuyor mu bilmiyorum ama
Ha, yazık olmuş o zaman
Küçük göğüsler daha güzel hanımefendi
büyüğü seçtim ama hepsinin ayrı güzelliği var
Orta olsun bizim olsun
B seçeneği büyük değil orta
Orta boy
Düşünmesi bile saçma degilmi ☺
Büyük göğüs yok ki katogoride
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?