+1 yılKusura bakmayın da öyle bir adamla sevişmektense gidin vibratör alın daha işlevsel.. O ne ya öyle öküz gibi hareketler.. Seksüel anlamda ilgisi yok desem sizinle beraber olmazdı ama bu beraber olup da tepki vermeyenlerden.. Bence alın karşınıza konuşun neleri sevdiğinizi, beklentilerinizi anlatın.. Hala daha değişmiyorsa zaten size değer vermiyor ve isteklerinizi önemsemiyor demektir.. Artık o raddeden sonra da karar size kalmış.. Keyifli geceler..
#smellsmoke100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
İlk başta kocana kızdım fakat sonradan yazmışsın 1 senedir aralıksız çalışıyor diye seks yapmak için o vücudun güçlü ve dinamik olması lazım o şimdi hem fiziki hemde beyinsel olarak büyük savaşta bide bunun bitişi var savaştan çıkmış bir beden kolayca iyileşmez bunu ben çok iyi bilirim ama yinede sana eşlik etmesi lazım fakat mesleğini değiştirmesi lazım senide gönülden kutluyorum bu konu yüzünden boşanan çok çift var veya aldatan var, fakat sen başını dik tutup bunu boşayacak veya aldatacak kadar büyütmuyorsun keşke her kadın senin kadar merhametli iyi olabilse. Eşinle bu konuyu konuşmalısın mutlaka bu ayıp edilecek bir konuda değil zaten senin hakkında da öyle istekli veya kudurmuş gibi düşünmeye hakkı yok çünkü her evli çift oturup bu mevzuları konuşur zaten.00 Yorumla
+1 yılSelam
Libidosu düşük olabilir bunu yükseltmek senin elinde düzenli beslenmesine yardımcı ol daha güzel bir uyku düzeni sunmaya çalış sigara veya içkisi varsa bunları azaltmaya çalışsın spora başlayabilir ama genelde pek bir sorun yoksa herhangi bir pürüz yoksa yinede düşükse istek olarak genetiktir çünkü bazı erkekler öyle olur yani isteksiz Allah’ım canımı al diye yaşar.
İstersen onu biraz cinsel ilişki sırasında tahrik etmeye çalışabilirsin son hızın bu mu bu kadar mı sert olabiliyorsun diye.
#perso10 Yorumla
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Peki bu durumdan rahatsız olduğunu neden eşin ile konuşmayi düşünmüyorsun
Evlilikte cinsellikte aslında her zaman konuşmak çözer sorunları.
Eşine isteklerini eksiklerini söyle nelerden hoşlandığını onunda nelerden hoşlandığını daha fazla zevk alabilmek için konuşup öğrenmek söylemek gerekir.12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı düşünmemekte 2 nedenim var 1. Si eşimi kırmak istemiyorum bana yetemediğini düşünsün istemiyorum. 2. Si de sonuçta erkek ve beyninden be geçer bilmiyorum karım ne kadar terbiyesiz ne kadar azmış düşüncesinde olup hakkımda kötümşeyler düşünmesini istemediğimden çekiniyorum konuşmaya
- +1 yıl
Eşin kırılmaz yetersiz olduğunu bilmesi gerekir.
Onunda hoşuna gidicek zamanla isteklerini söyleyecek oda. Kadın yatakta edepsiz terbiyesiz olacak kadının yatakta istekli olanı sevilir.
O senin eşin öyle böyle düşünür diye kendini bastırma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
+1 yılSenin esin buyuk bi ihtimal yaşlı. Otuzlarindaki hicbir erkek boyle yapmaz diye dusunuyorum. Tum samimiyetimle soyluyorum acidim sana. Valla duşman basina.
71 Yorumla
Soran+1 yıl12 yaş var aramızda ama otuzlarında bi adam
Umarı böyle bir kocam olmaz, lütfen allahım😂 yani ne biliyim acaba fantezi mi katsan ilişkinize? babydoll, vücut çorabı, jartiyer falan? denedin mi
123 Yorumla
+1 yılSeks iki kişiliktir, eşinin yaptığı şeyin adı tam olarak bencillik işte,, hem tembellik ediyor hemde bencillik,, senin orgazmını zerre umursamıyor,, ne güzel ya, antik çağlarda köle-efendi ilişkisi böyleydi, köle kadın efendisini boşaltana kadar herşeyi yaparmış, ama efendisi olan kardeşim, kadına sadece canı isterse dokunurmus..
10 Yorumla
+1 yılbunu eşinle konuş lutfen. burada sadece kendını dusunmus anlasılan. burada sorma bıle lutfen. sana cok soru soran burada olmaz özelde anlatım dıyen olacaktır guzel kardesım. ama bencılıgı bıtırmesı gerekır ve acık acık söyle gerekırse grev yap.. yanı anlıyorsundur ne yapman gerektıgını yatagını ayır bır ıkı gun ama uc olmasın lutfen.
10 YorumlaCinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. öyle anlattınki benim tutup yardım edesim geldi düşün... kocan nasıl o manzara karşısında daha fazla tahrik olup dokunmaz avuclamak ne bilim kalcana dokunmaz gögüslerini emmek istemez alttan alttan vurmaz
42 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belki de o öyle zevk alıyor ya da sexe kendini kaptırmıyor ki erken boşalmamak için düşünce mekanizmasını yataktan uzak tutuyor diye düşünüyorum
+1 yılBence açık açık konuş dicem de bir şey değişeceğini düşünmüyorum. İdeal erkek; geç boşalan sert ve hızlı 🔞🤭
73 Yorumla
Soran+1 yılİdeal erkeği sadece geç boşalan sert ve hızlı olarak nitelendirirsen ömrünün sonuna kadar doğru erkeği bulamazsın ve mutlu olmazsın sevgiler 🌸
- +1 yıl
Seks anlaminda ideal erkekten bahsettim. Erkek arkadaşım olacak kisiye gidip sormayacagim heralde geç bosaliyomusun sertmisin vs diye 😂
+1 yılBence eşinle beraber erotik film izle , her gün adam bı azsin orada ki pozisyonları falan görsün millet nasıl sevisiyor ve seks yapiyor falan bence daha sonra seks hayatın daha iyi olur. Ben mesela herhangi biriyle seks yapacaksam min.3 pozisyonda yaparım
00 YorumlaBencilce bir durum. Senin hislerini ya da isteklerini görmezden geliyor. Sadece boşalmaya odaklı olduğu için öyle.
seks oyunlarindan haberi yok ya da boşuna enerji kaybı gibi düşünüyor. Çünkü o şekilde kendi mutku oluyor. Seni düşünerek davranmış olsa bahsettiğin şeyleri de yapması lazım. Maalesef böyle de devam eder.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit düşünceleriniz var yorumdakikere bakınca anlamak zor değil cinsel terapist diye. bir şey var sonuçta. Cinselliği öğrenmiş şekilde doymadık. Uzun zaman. Seksi yatmayan insanlarda olabilir masturbasyondan. Aleti aşınmışsa zevk alamıyordur ikna et ürolojiye gidin veya. İlk ilk ilişkisi pisikoljik sorunlar yaratmış olabilir. Terapist doktor arkadaşımın yanında dura dura neler öğrendim daha her şey basit değil unutmayın insanları harcamak. Kolay
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tam bir öküz kadınıyla iş yapmasını bilmiyo mutlu edeceksin zevk verceksin kadına ilgi göaterceksin
45 Yorumla- +1 yıl
Sen bir odun ya da öküzle evlenmişin
- +1 yıl
Eşin seni yatakta kavramıyo zıplatmıyo demekki adam odun napsın
Soran+1 yılNormal yaşantımızda hiç öküz bi adam değil çok düşünceli ve merhametli bana karşı bu konuda biraz böyle
- +1 yıl
Normalde öyledir ama yatakta seninle ilgilenmiyo demekki mutlu etmiyo skmyo seni cinsellik sevmiyo demekki canım güzel kadın
Soran+1 yılEvet ya cinsellik sevmiyor ya da erken boşalmamak için yatakta kendini vermiyor düşünme mekanizmasını yataktan uzak tutuyor ki sexe odaklanıp erken boşalmasın böyle düşünüyorum artık çünkü inleme olunca ki ister istemez oluyo ya ağzımı kapatıyo ya da ses çıkartma diyo anladığım kadarıyla duymak istemiyo ki dikkati dağılmasın diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çift meme için sülalesini satacak tonla adam varken memeye ilgi duymayanı nereden buldun
164 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn tepede olmadığı halde sorunun en beğenilen görüşü oldu galiba :)
Cevap sahibi+1 yıl@AdımGroot Damacanaya atlayan adam var bu ülke :D Neyse hadi size afiyet olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas farkından dolayı büyük ihtimalle. 5 sene sonrasi daha da kötüye gider bu durum.
Ayrıca seviyorsan ayril diyen gevseklere bakma kardeşim. ALLAH bu konuda yardimcin olsun kardeşim cinsellik gerçekten de önemli.
Ama aynı zamanda eşinle bir ömür huzurlu ve mutluluk bir hayat surmen dileğiyle iyi geceler.00 Yorumla
+1 yılYorgunluk falan hikaye boşalmak için yapılan seksin kime ne faydası olcak karşılıklı tatmin için konuş gerekirse o esnada onu gaza getirecek şeyler söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum inlerken erkeğimm benim erkeğim hep beni tikiceksin dime diyorum evet diyo aşkım lütfen daha sert sok diyorum gazlasam da konuşsam da işlemiyor adamda
- +1 yıl
Yani buna rağmen etkilenip ateşlenmiyorsa boşalıp geçmek olarak bakıyor sekse ya böyle kabul edeceksin ya da kafasının etini yiyeceksin ben şu şekilde istiyorum diye
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birbirinizle konuşmayı deneyin. Fantazilerinizi, beklentilerinizi, arzularınizi... eşin o senin, onu yönlendirmek de senin görevin. Belki farkında değil, soylesen yapacak sen de o da mutlu olacaksıniz. Diyalog lazım.
10 YorumlaBazı erkekler = vibratör gerçekten hiçbir farkı yok ama konuşarak çözeceksin başka yolu yok
60 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böylelerine öküz deniyor sen ne yaparsan yap düzelmez çünkü farkındalık sıfır.
42 Yorumla
Soran+1 yılGenel yaşantımızda öküz bi adam değil yatakta böyle cinsellik sevmiyor anladığım kadarıyla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuyu onunla konuşmayı denemelisin. Açık açık konuşamadığın biri ile evli kalamazsın.
80 Yorumla
+1 yılburada özelini yazana kadar eşinle konuşsan keşke. Napalım biz mi bulup uyaralım eşini?
55 Yorumla- +1 yıl
Adam öküzse sen değil kralı gelse değişmez
- +1 yıl
Boşasın o zaman ya da kabullensin napalım biz mi bulduk o kocayı ona
- +1 yıl
Ne yapsın kadıncaz belliki kocasını çok seviyor ya da ayrılmak istemiyor bir arayış içinde belliki gerisi ona kalmış ama değişmez nasıl geldi iseöğle gider
- +1 yıl
Tanıyıpta evlenseydi o zaman
- +1 yıl
Şimdi şöyle bişey kavun deyilki popon koklayıpta seçeceksin birde bu nişanlılık döneminde böyle şeyler konuşulmaz iki taraf içinde sıkıntı
Diyeceğim evlenirken kapalı bir kutu şansına ne çıkarsa
+1 yılPeki bunu.. ona söyledin mi?
neden bu kadar pasifsin yani birazcık olayları daha zevkli hale getirmek yerine neden bu şekilde davranıyorsun kendine odaklısın diye
yani konuşmak sanırım bunun anahtarı00 YorumlaEvlenmeden önce bunları konuşmayan, sormayan, abazanca bulan kadınların şikayetleri, çok düşünmemek gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmadım değil… konuşunca herşryi doğru söylüyormuş gibi davranmanız da gülünç.. Türk erkekleri klasik 7-8 posta üst üste atabilen 25 cm çüke sahip olan varlıklar genelde farkındaysanız hep bununla övünüyorlar umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Konuşsanız da bi erkek ben seni doyuramam demez !
Adam zevk almıyor mu ya , insan dokunmadan okşamadan nasıl durur 🙀 daha neler duyacaz , biz kalca gögüs diye deliririz adam dokunmuyormuş dünyanın sonu geldi , ibine mi ne direk konus bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yüzüstü uzansan üstüne çıksa onu denedinmi daha fazla tahrik olur kalçalarına şaplak felan atar
57 Yorumla- +1 yıl
Em sevdiğim 😎
Soran+1 yılDoggy seviyor evet özellikle yaparken izlemeyi seviyo aynadan orada da bi hareketi yok şaplak atmak gibi ne bilim beli kavramak gibi saçlarımı tutmak gibi
Boşalma odaklı yapıyor heralde
Cevap sahibi+1 yılÇok garip ya beni sevgilim hep yatırır popom büyük ve güzel üstüme çıkar ve sertce eze eze yapar kalçalarım domates gibi olur zevkten oluyoruz seninki çocuk gibi resmen ya erkekliği alınmış gibi üzücü
Cevap sahibi+1 yıl@AdımGroot bu isimle olduğunu bilmiyordum bu pozisyonda yapıyor beni
- +1 yıl
Olumlu
+1 yılBunu onunla açıkça konuş, isteklerini söyle ona ki bi fikre sahip olsun.
Karşılıklı birbirinizi mutlu ettiğinizin farkına varsın, bunu tek yaşamadığını anlasın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın da göğüs var mis gibi. İlik gibi kadın var yatakta ama orasını burasını oynamaktan aciz koca.. sonra kadınlar niye aldatıyor. Kadınlar da haklı çoğu yerde abi.. kusura bakmayın da baksanız da farketmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam öyle biri değilim bu zamana kadar kimseye yan gözle bile bakmadım eşimle tanıştığım süreçten beri ama bu durumumuz tabiki hoş değil.
Cevap sahibi+1 yılBen sadece senin için demedim zaten. Genel olarak senin durumundaki kadınlar için diyorum. Senin bu bahsettiğin küçük birkaç dokunuş zor değil. Neden yapmazlar anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen harika bişeysin
- Cinsellik konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılVuracn girbaci vuracn girbaci doruklarına kadar hissettrecn ki kivama gelip kontolu ona bırakabilesin😈💦
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar hissettirebilirim ki
🤷🏻♀️- +1 yıl
Sen degil o yapması lazım ztn 😈hakimiyeti kontrolu ele almasi lazin
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam değil öküzle evlenmişsin
54 Yorumla
Soran+1 yılNormal yaşantımızda hiç öküz bi adam değil cinsellikte böyle durgun sadece
- +1 yıl
Ulan ne şanslı adamlar var değerini bilmiyor yaşın kac
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
- Cinsellik konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece senin üstte olduğun pozisyon da mı öyle genelde mi sadece boşalma odaklı seks mi yapıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır genelde böyle doggy de bile kollarımı arkaya uzatırım tutup kendine çekmesi için hayır tutmaz
- +1 yıl
Demekki eşin sadece kendini düşünen bencil biri senin zevkin onun umrunda değil
+1 yılölü yatan klasik türk kadını modelinin erkek versiyonu :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTespit 👌🏻
- +1 yıl
az önce yatak keyfi yapıyordum. güzel kadınım da bir şeyler hazırlıyordu. yanıma geldi beni sertleşmiş görünce hemen boşa gitmesin dedi çıktı üste. o da üstte olmayı çok sever. ben çok desteklerim kadınımı. üzerindeyken değişken duruşlar yaparız. biraz üzerime eğilir memelerini emerken alttan ben vururum onu yprmam. bazen dik durur o hoplar ben memeleri ellerimle oynarım. bazen kalçasını tutarım alttan ben hızlı hılzı vururm. inanın 4-5 kez boşalıyor öyle.
- +1 yıl
@eqzxx20
teşekkürler
Ondaki potansiyeli sen çıkar orta..
Bugün bir değişiklik yapalım de çift penetrasyon istiyorum diye bilirsin..04 Yorumlaİnsan bazı konularda değişmez-gelişmez buda o durumlardan birisi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz böyle bi adam eşim de
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Partnerinle bu durumu konuş sanırım hiç istekli değil ne kadar sürede bir seks yapıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istekli bi adam değil maalesef
+1 yılAcik acik konus esinle
102 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Soran+1 yılEvet belkide suç bende kırmamak için ya da hakkımda zihninde kötü düşünceler oluşmaması iÇin açık açık konuşmadım
tam bır aptalmıs.. senı delı gıbı emer yalar sonrası gıtgellerımle emmelerımle ınletırdım ama ıste hep herkes yalnıs ellerde :)
00 Yorumla
+1 yılSöyle yaparken, göğüslerimi okşa boş oturma hadi de :D
06 Yorumla
Soran+1 yılEllerini alıp götürüyorum ama 🤷🏻♀️ hanzo
- +1 yıl
Boşa gitsin, zıpla zıpla nereye kadar di mi? Bencil adam belli ki, sadece kendi boşalmasına bakıyor. Sana zıplatacak adam lazım. :D
Soran+1 yılBöyle bi sebepten niye kocamı boşuyım ömrü billah beni becermesin yine boşamam her şey seks değil ama yapılıyorken böyle davranıyor olması merak konusu benim açımdan o yüzden sordum
- +1 yıl
Adam bencil veya öküz. Hayat senin, mutlu olamıyorsun belli ki.
Soran+1 yılGenel yaşantımız uyumumuz sevgimiz ve saygımız iyi tek problem bu olsun. Bekara karı boşamak kolay demişler 😂
- +1 yıl
Yani evlenmeden bakaydın performansına ya?
- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıloha o ne be öyle, şişme erkek üzerinde zıpla, aynı şey
10 Yorumla
+1 yılUlan hayatımda şöyle Bi istekli kadın olmasını çok isterdim be
10 Yorumla
+1 yılsonraki sefere ölü taklidi yap yapıyorsa yapsın yapmıyorsa baksın işine :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim bi kaç kere 😂 onda saçık soft yanaşıyor
Oysa yıllarca eğitim aldı. Evinde internet mi yoktu acaba.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantık evliliği mi yaptınız genel ruhsuz tutkusuz oluyor da
42 Yorumla
Soran+1 yılHayır severek evlendik 😢 Hemde çok emek vererek bekleyerek
Cevap sahibi+1 yılSeverek böyleyse mantık evliliğini düşünemiyorum bana sevmeden evlen diyorlar da
- Cinsellik konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılbaya detay verdin ama bunları ona söylesen
92 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum söyledim yorgun sabah akşam çalışıyor 1 senedir tatil yapmamış
Vücudunda güç yokmuş- +1 yıl
böyle bi erkek bilemedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel iktidarsızlığı var ya da sana karşı ayrı bi hissi yok
42 Yorumla- +1 yıl
Sen arzulu musun
- +1 yıl
😆😆😆
Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok şanssızsın çoook. Sen böyle aktifken o kıymetini bilmiyor. Seninle neler yapılmaz ki
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılGeninde var anlamiyriun bazi erkekler ne kadar soğuk
00 Yorumla
+1 yılNasıl şeyler istediğini açıkça konuşmayı denedin mi? Bilmiyorsa cinsel içerikli filmler izlesin.
00 YorumlaAt sahibine göre kişner.. Onu tahrik edemiyor veya yatakta mutlu edemiyor olabilirmisin.
00 YorumlaCinsellik konusunda 7,4b cevap paylaştı. Cinsel anlamda kendini geliştirmesi lazım belli ki 😊
00 YorumlaBen partnerim olduğunda her aklıma gelen pozisyonu denerim. Genelde beş altı kez yaparım
00 Yorumla
+1 yılKonuşmanız gerekiyor eşinizle yoksa bir çözüm bulamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEfendi adam dursa pasif hareketlense abaza, kötü çocuk dursa tecrübeli hareketli olsa aktif... Özetle heryerde olduğu gibi yatakta da: İnsan eksi adalet eşittir kadın.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinselli sevismeyi bilmiyor demekki tecrubesi yok ya da sana saygisi yok
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ölüyü bile diriltirim diyen kadınlara gelsin :) Demek ki her ölü dirilmiyor.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınını dostun gibi sevip düşmanın gibi sert mikeceksin... :)
30 Yorumla Çok yazık bu genç yaşında zevkten mahrum bırakıyor seni
06 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkından dolayıdır belki de
Soran+1 yılYo fiziği iyi aslında 12 yaş fark
Soran+1 yılArzulamıyor değil de problem neyse anlamadınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkça söyle anlat derdini, seni sıkmamak için kendi haline bırakıyordur o seni
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen araya laf sıkıştırıyorum ama hiçbir zaman çok çok açık bi şekilde konuşmadım
Cevap sahibi+1 yılçok çok açık şekilde konuş o zaman.
Biz KizlarSoruyor sitesinden kocana mesaj mı atacağız düzgün seviş diye 😂
Kendin anlatacan derdini
- Cinsellik konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun Bi odunla evli olduğun için yapacak bişey yok demek ki vizyonsuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki yanaşması nasıl sana karşı? İlişkiye girmek istediginde ne yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılYanaşma da problem yok
Çoğu zaman kendi yanaşır
Aynı yatakta arkam dönük duramam mesela hemen erekte olur
Evde azıcık dekolteli bir şey giyemem mutlaka becermesi gerek.
Sarılamıyorum bile işten geliyo boynunu ödemiyorum hemen erekte oluyo ve bişeyler yapmak istiyo yanaşmada istekte sıkıntı yok iş esnasında sıkıntı var çok donuk gir çık bitti modunda
Cevap sahibi+1 yılPeki sen neden arkan dönük durmuyorsun bırak becersin seni belki bu yüzden istediğini yapamadığı için kendini o anlarda düşünüp hızlıca bitirmeye çalışıyor olabilir mi en son sana nasıl yanaştı mesela?
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen odun senin gibi eşim olacak nasıl kıvranıyor
10 Yorumlaİsteklerini söyle yapmazsa deki sen yapmazsan başkasına yaptırırım bak de 😉🤣🤣
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. O yaptığın seks ile sen zevk almazsın bunu açıkça söyle ona çekinme ondan
10 Yorumla
+1 yılUlan 25 yaşında eşi var mak gibi duruyor şana neler yapılır var ya. . Mini etekler renkli kostümler bağlama oral seks da zorlama vs vs
10 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat