Gizli Üye(30-35)+1 yılBir o kaldiydi yapmadigimiz. Ev isleri, cocuklar bizde, meslek para kazanma, ev gecindirme de bizde artik. Şu hayatta erkekler olarak bir seks yapma olayiniz var. Onu da biz yapalım, onda da sizin yerinize biz performans gosterelim. sizin hicbir vasfiniz kalmasin. Bir o kaldi cunku. Kendi kendime yapacaksam, aktif olacaksam, kendimi yoracaksam erkege ne gerek var? Alirim yapay şeyi kendi kendime yaparım. Seks erkegin baskin olmasi, erkegin performansini gostermesi gereken bir nokta. Artik hayat icinde varliginiz cok belli degil. Bari varliginizi yatakta gosterin bir zahmet.
23 Yorumla- +1 yıl
Sosyal hayatta yerin olmamasını nede güzel anlattın. Senin karşılaştığın erkek profilleri yüzünden sorumluluk tamamen sana yıkılmılşa bu yanlış. Hayat müşterek ama anladığım kadarı ile yataga gecene kadsr enerjşn kalmıyor. Bş zahmet erkek işini görsğn diyorsun. Biraz kalite yahu. Bu kafayla daha cok aldstılır kızlar
Cevap sahibi+1 yılEvli degilim, cinsel hayatimda Şu an yok. Aldatilir derken bile zihniyetini belli ettin. Bunu savunuyorsan seninle daha gorusmeye bile gerek yok
- +1 yıl
Asıl ben senin zihniyetini anladım ve o yüzden öyle yazdım. A. m bende güç bende istediğim şekilde davranırım. Ve erkek oysa o yapacak tabi deyip tembbeleşmen bencil olmandan anladım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılZıplayınca yorulmak bilmeyen sizler ahhh ahhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi feministler dolacak buraya öyle degil bizde boşalıyoruz falan he he
02 Yorumla- +1 yıl
Boşversinler. O değilde toplum baskısı yüzünden vücudumu neyden keyif aldığımı bileniyorum. Utanıyorum gibi şeyler yazarlar şimdi
Cevap sahibi+1 yılhe sanki toplum bular sgişirken bunları izliyor bu kadar toplumcular birde amg
Gizli Üye(25-29)+1 yılZkcek olan sizsiniz biz niye ugrasalim?
222 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEylemi yapan sizsiniz siz ugrasicaksiniz?
- +1 yıl
Tamam da tek zevk alan erkek mi? Kadında zevk alıyor
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama bu zkmek eylemi sadece erkek icin bulunmus kadın es gecilmis
Cevap sahibi+1 yılEylemi gerceklestiren erkek anlamı var yani kadın bir rolde degil?
- +1 yıl
O mantıkla kadima biçilen de erkeğe biçilmemis (iyi ki)
Ayrıca bu rolde siz multiple orgasm ile kardasinizz
Cevap sahibi+1 yılAynen kardayız ne guzel işte biz durucaz siz ugrascaksiniz
Cevap sahibi+1 yılEylemde sadece sizin rolünuz var kadina bir rol yok
- +1 yıl
Kesinlikle yanlış bakış açısı
Gayet kadında aktif olabilir
Cevap sahibi+1 yılYoo kadın size göre uslu olmalı edepli olmalı zkmek eyleminide erkek yapmalı?
- +1 yıl
Kesinlikle hayır. Ve umarım böyle düşünen bir kadınla evli olmam ya da sevgili va
- +1 yıl
Vesaire
Cevap sahibi+1 yılburada oyle dersiniz gercekte cart curt ama dimi
- +1 yıl
Beni gerçekten tanımıyorsun?
Neyse onu derim. Yatakta plastik manken gibi yatacak kadın istesem şişme bebek alırdım, aynı şey sıcak değildir sadcee
Cevap sahibi+1 yılAynı sey degil sadece plastik zkmis olursun kadın degil
Cevap sahibi+1 yılTanımama gerek yok geneliniz boyle zaten
- +1 yıl
Onu diyorum işte. Plastik yerine canlı olur ama fark o kadarr olur
Sen niye bu kadar aktif olmama taraftarisin? - +1 yıl
Tanıştığın erkekler ya da sevgililerin böyle izlenim bırakması yazık olmuş
Cevap sahibi+1 yılYoo orta dogu toplumunun bakis acisi izlenim bıraktı? Eee eril yer oluncada erkeklerinin genelide aynı oluyor ne yazik ki
- +1 yıl
Bide rahatlıkla bu durumu savunuyorsun.. ileride cok aldatılırsın sen
Cevap sahibi+1 yılSavunmak degil olanı söylüyorum zkmek kelimesini bi tek erkege rol olarak bicmisler biz napalım aw bizim yapabilecegimiz bisey yok
Cevap sahibi+1 yılAldatırsa aldatsız bu yasimda aglicak miyim aw bi erkek icin fjdkdkdkdkddkdk baska derdim yokmus gibi
- +1 yıl
Yazık sadece üzülüyorum başka bişey değil. Siz erkekleri karşınıza çıkanlar yüzünden yanlış snlamissiniz. Hayat müşterek paylaşma neyse boş ver
+1 yılErkekler de herşeyi erkeklerden bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnapak biz mi sıkek :D
13 Yorumla- +1 yıl
He öyle sadece yatakta ölü balık gibi yayın siz. Anca onu bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yıltabii ki yaanii..
- +1 yıl
İnsanın kendini bilmeside güzelmiş
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem