#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Selam
Hayır abartı olmaz aslında herkes suyun içerisinde cinsel ilişkiye girmeyi çok kolay zanneder ama hayır aslında öyle değil çünkü vajina içerisine su kaçabilir eğer su giderse oraya kayganlık için üretilen sıvı yani vajinanın kendi ürettigi sıvı su onunla birlikte akar gider yani kayganlık diye bir şey kalmaz ve sonra bir yanma hissi olur havuzun suyunun kloru İle filan birleşince ortaya güzel bir şey çıkmaz abartı değil belki zevk bile verebilir ama bunun için tecrübe şart.
#perso
en iyi yorum budur kesin. ayrıca idrar yolları da mikrop kapar.
Havuzda değil. Ama denizde yaşadım. Hayatımda yaşadığım en muhteşem tecrübelerden biriydi. Tavsiye ederim. Fakat, uzun süre olursa nasıl olur? Ya da suyun sıcaklığının bir etkisi olur mu? Veya, başkaları da olursa nasıl olur? Onu da bu konuda deneyimli birine sormak lazım.
yaptım ama su yogun oldugu ıcın sadece ıcınde duruyor gıt gel yapamıyorsun
heyecan ve zevk bor arada
Cevap
97Cevap
Dışta seks yapmak nasıl ki abartılı değilse havuzda seks yapmak da abartılı değil
Havuz duş kadar hijyenik değil
Biz otel tatili yapmıyoruz çocuklu aile olduğumuz için… senede 1 kere villa kiralıyoruz kiralanan villanın suyu gittiğimizde havuz temizlendikten sonra dolduruluyor sıkıntı yaşamadık o yüzden
Ben defalarca esimle yaptim cok da neyifliydi
Üstelik daraliyo tamam ama kucagina alip sokuyodu baya baya cok da güzeldi son olarak da icime geliyodu
Havuz bana aitse sadece yaparım diğer türlüsü iğrençlik olur
Ondan sonra 2 hafta boyunca idrar yolu enfeksiyonu ile tepinir durursunuz. Ayrıca kayganlık ortadan kalkar diye tahmin ediyorum. Zevkten ziyade acı verir diye düşünüyorum
Garç gurç mk ımına su tıkar, sigi hissedemezsin... Kalsın.
Yapılır. Su içinde alınan keyif farklı oluyor. Ama sonra havuzu temizlemek tekrar ilaçlamak gerek.
Su vücut sıvılarının yapısını bozuyor, o yüzden hiç mi hiç rahat olmuyor böyle şeyler.
Şezlong tercih ederim..
Havuzda yaptım hiç zevkli değil..
Bence çok güzel olur bunun için villa kiralamayı düşünüyorum
Saçma sapan, biyolojik olarak düşününce mantıklı değil
Dusta ve havuzda ancak salaklar seks yapmaya calisir
en sevdiğim fantezilerden. henüz gerçekleşmesi ama. olacak
Tavsiye etmem kayganlık gidiyor sürtünme artıyor...
Neden abartı olsun yeni şeyler denemek güzeldir
hoşuna gitmezse yapmazsın olur biter gerçi hijyen açısından da riskli olma ihtimali var
bu yüzden ben fazla tercih etmezdim
yinede dediğim gibi abartı olmaz.
Havuzda seks yapmak arzularımdan bir tanesi ve bunu yapmadan da rahat uyku çekeceğimi düşünmüyorum. Havuzda seks çok tatlı olur. Haftada bir yapmakta fayda var. Suyun içinde mis.
Kaş'ta bir butik otelin havuzunda gündüz vakti yapmıştım, çevreye çaktırmadan yapmak heyecan vericiydi, gerçi çaksalar ne, otelde bizden başka Türk yoktu, hepsi yabancı turistti.
Public bir havuz değilse neden olmasın
Küvet jakuzi havuz hepsinde yapılabilir
Bencede çok güzel olur ve suyun kaldırma gücü sayesinde fazla efor sarf etmeyip daha uzun ve daha keyifli olur.
Havuzda zorda havuzun basamak kısmında yapılabilir veya şezlongda.. p*rnolarda yapıyorlar ama bence sağlıklı değil su hijyen olmaz vajina için
Akşam üstü ise tek ben varsam Olur bu dediğinin aynısını denizde yaptım ve çokta zevkliydi ama havuz da hiç denemedim ;)
denizdede havuzdada denedik vajinanın kayganlığı azalıyor ve vajinaya giren suda rahatsız ediyor ben bir daha yapmam açık söylüyorum
Havuzda sekk kadın için sağlıklı değil bir sürü tehlikesi var
Neden peki merak ettim olsun hiçte daha güzel ateşli oluyor ter olmuyor
Herkesin icinde seks yapabilen bir ulke soyle bana.
Havuz kenarında belki olurda havuzun içinde nasıl olcak a
Uzun süre yapamazsın zaten fizik kurallarına aykırı
denizde yapmistim tuzlu suda daracik olmustu ve zor soktum.
Yok ama denizde olsa daha iyi havuzda röntgenciler vardır
Ben tipsizim hiçbir kız benimle sevgili olmaz ki birlikte olsun.
Havuz değilde jakuzide ayrı bir zevk var alltan şu fışkırıyor neyse fazla abartmadan tavsiyem jakuzi
En sevdiğim yer havuz içinde muhteşem birde küvette yakuzii ❤️
her yer bitti havuz kaldı silkelenmedik dıyosun .
:)
bunun için önce 1 adet havuz ve bu havuzda seks yapmaya sıcak bakacak bir partner gerekiyor :)
Herkese acik havuzsa hayir.. Hijyende önemli
Havuz olmaz ancak deniz daha rahat ve güzel oluyor. Havuz daha sıkıntılı
Suyun içinde seks nasıl yapılır ki uzuvlar yüzmüyor mu ?
Hic yapmadinmi
Şu yorumu okuyup bu soruyu sormak
Hihi
Sevdiğim ve bir çok kez yaptığım şey neden abartı olsunki
özel havuzumsa yaparım :)) ama ortak havuzda uzun süreli yapılmaz. bi keresinde havuzn duvarına dayayıp girmiştim içine 2 dk kadar.
Olmaz. Her yerde gider. Önemli olan partner bulmak..
aksine çok eğlenceli oluyor. hele de etrafta sizi görme ihtimali olanlar varsa :)
Gel bir seks yapalım da rahatla. Nedir bu sürekli seks seks seks?
Bize özelse havuz olabilir ama diğer türlü kabul etmem
havuzda değilde trambolin üzerinde acayip oluyo :D
Daha da havuza girmem
Klor girer içine yapma
Ya Arkadaşımın içine su kaçarsa
Harika bir deneyimdir. Su aşk ateş 🔥🔥🔥
Mikrop kaparsın ayol 😀
İyi olur gece özellikle
Millet yatak odasını buldu da havuzun içi kaldıydı
Denediğim bir tecrubeydı
Suda yorucu olmaz mı ya
Evet iki taraf için de sorun yaratır